Μετάβαση σε περιεχόμενο

Sofi.mammy

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

4 Neutral

Σχετικά με Sofi.mammy

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. Καλησπέρα 😊 εγώ έχω αγόρι γεννήθηκε 3 Νοεμβρίου 2010... τώρα είμαστε στην 1 εξωσωματική εάν με το καλό τι λες να είναι 1😍😀!!;;
 2. Sofi.mammy

  Στην αναμονή

  Καλημέρα κορίτσια και εμείς στις προσπάθειες είμαστε έχω βέβαια ένα αγγελούδι 7 ετών πού θέλει αδελφάκι 😍🙏. Τελευταία περίοδος 23 Νοεμβρίου στις 20 να δούμε αν θα έρθει η αναθεματισμενη😖. Τις προσπάθειες τις κάναμε πάλι με τεστ ωορρηξίας στην 17 ημέρα έγινε σκούρα πολύ ή γραμμή. Τι να πω σημερα το πρωί μια αναγούλα μίαανακατωσούρα 🙄. Δεν ξέρω αλλά μακάρι να δώσει ο Θεός ένα τέτοιο δώρο Χριστουγέννων σε όλες μας!!!
 3. Sofi.mammy

  Προσπάθεια για δεύτερο παιδί 🙏😍👼

  @Ε.Γ.Α. Σε ευχαριστώ πολύ προσπαθώ πολύ να αποβαλλω το άγχος αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω! Ότι καλύτερο σου εύχομαι. Επίσης να πω πώς το mammyland είναι πολύ γουρλιδικο αφου και με τον γιό μου πριν 8 χρόνια που έγραφα και μοιραζόμασταν με τα κορίτσια τις εμπειρίες και το άγχος... τσουπ ήρθε το σποράκι μου...😍🙏👼🤗
 4. Sofi.mammy

  Προσπάθεια για δεύτερο παιδί 🙏😍👼

  Σε ευχαριστώ πολύ NikhNikh και εσυ ότι ποθείς εύχομαι 😊. Να δούμε αυτόν το μήνα αλλά έχει πάνω απο τρίμηνο που είναι σταθερά πάλι όπως παλιά 28 ημέρες ο κύκλος μου.
 5. Καλησπέρα κορίτσια σας γράφω και εγώ για πρώτη φορά! Έχω αρχίσει και εγώ με τον άντρα μου εντατικά τις προσπάθειες για το δεύτερο παιδί αφού πλέον το ζητά και ο 7 χρονος γιος... έχουμε απο τον Ιούλιο αρχίσει μερα παρα μερα και κάθε μήνα απο το άγχος νομίζω πως τα καταφέραμε και προκαλώ απο το άγχος καθυστέρηση. Τώρα 3 μήνες έχει που έστρωσε παλι ο κύκλος μου γιατι μέχρι και 35 ημερών πήγε απο 28 που έχω παντα. Έχω αρχίσει folacin 400mg εδώ και ενα μήνα και αυτόν τον μήνα άρχισα και τεστ ωορρηξίας και βρήκα σε κύκλο 28 ημερών η γραμμές έγιναν έντονες ίδιες την 18 ημερα δηλαδή την 20 ημέρα μάλλον έχω δηλαδή ενώ εγώ τόσο καιρό πίστευα οτι η 14 η 15 κυνηγούσα. Να μη σας τα πολυλογώ περιμένω πάλι με αγωνία σε 5 ημέρες να δω τι κάναμε!!! Σας εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να χαίρεστε τα παιδάκια σας και οι υπόλοιπες σύντομα αυτο που ποθεί η ψυχή σας!!!
×