Μετάβαση σε περιεχόμενο

Melpomene

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Melpomene

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Melpomene

  Άκαρπες προσπάθειες 3 χρόνων

  Μετά την παλίνδρομη κύηση δεν στείλαμε για ιστολογική εξέταση το δείγμα γιατί ο γιατρός που μου έκανε την απόξεση (διαφορεικός από τη γυναικολόγο μου) ήταν της άποψης ότι δε χρειάζεται και ότι αυτά συμβαίνουν και ότι δε χρειάζεται άγχος και όλα θα γίνουν. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι καλό θα ήταν να είχε γίνει. Πραγματικά τι να πω με τους γιατρούς... απορώ! Δεν έχω μπει ακόμα σε διαδικασία εξωσωματικής, θα είναι το επόμενο βήμα αν δεν πετύχει και αυτός ο κύκλος με το femara. Η γιατρός μου άλλαξε το σκεύασμα από κλομιφένη σε φεμάρα. Στεναχωριέμαι γιατί έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αν και δεν ήμουν καθόλου αμελής, λόγω των γιατρών. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω κάτι τώρα. Εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα και στα χέρια σου!!
 2. Melpomene

  Άκαρπες προσπάθειες 3 χρόνων

  Πρέπει να είμαστε δυνατές, αλλά έρχονται κι αυτές οι στιγμές που εμένα τουλάχιστον με παίρνει πολύ από κάτω. Γρήγορα καλά αποτελέσματα και στις δικές σου προσπάθειες κορίτσι μου!
 3. Melpomene

  Άκαρπες προσπάθειες 3 χρόνων

  Κάρεν μου, όλες οι άλλες εξετάσεις μας είναι καλές από ότι μου λένε. Αλλά πραγματικά έχω αρχίσει να αμφισβητώ πολύ τους γιατρούς. Να σκεφτείς ότι πριν ακόμα ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδί έκανα προγεννητικό έλεγχο και μετά από ένα χρόνο προσπαθειών επισκέφτηκα ξανά την πρώτη γυναικολόγο μου, η οποία τώρα ανακαλύπτω ότι δε μου ζήτησε να κάνω βασικές ορμονολογικές εξετάσεις, όπως η fsh ας πούμε, και εννοείται πώς ούε και την άμη. Όλα αυτά τα ανακάλυψα πριν 5 μήνες που άλλαξα γιατρό. Η πρώτη μου έλεγε ότι όλα είναι καλά και ότι έχω άγχος! Τέλος πάντων, μετά από 2 χρόνια προσπαθείών είχα μια φυσική σύλληψη (αμέσως μετά τη σαλπιγγογραφία-τυχαίο;) που κατέληξε σε παλίνδρομη, δηλ. πέρσι το καλοκαίρι. Εσύ πώς τοαντιμετωπίζεις; Εννοώ εξωσωματική ή κάτι άλλο και με ποιά φάρμακα;
 4. Melpomene

  Άκαρπες προσπάθειες 3 χρόνων

  Γεια σου Έλενα! Όταν λέω ότι με την κλομιφένη δεν είχαμε επιτυχία εννοώ ότι δεν είχαμε σύλληψη. Έκανα όμως στον πρώτο κύκλο 4 ωάρια και στον δεύτερο κύκλο 1 ωάριο μόνο. Έχω κάνει ορμονολογικές εξετάσεις (fsh, lh, E2, tsh), αιματολογικές, ανοσολογικές, σαλπιγγογραφία και ο άντρας μου σπερομοδιάγραμμα και καλλιέργεια και είναι όλα καλά από ότι μου λένε. Στον τελευταίο υπέρηχο η γυναικολόγος μου παρατήρησε μειωμένο όγκο ωοθηκών.. Επίσης μου λένε ότι η αμη δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των ωαρίων αλλά την ποσότητα. Πώς γίνεται λοιπόν να μη συλλαμβάνω εφόσον υποτίθεται ότι η ποιότητα είναι καλή και εφόσον έχω και από μόνη μου ωορηξία κάθε μήνα; Δεν καταλαβαίνω.. Εσύ τι εξετάσεις έχεις κάνει;
 5. Κορίτσια ψάχνω για παρόμοιες εμπειρίες για να άντλησω δύναμη, γιατί πραγματικά με εχει πάρει πολυ απο κάτω. Εδώ και τρία χρονια που προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδί πετύχαμε μόνο μια παλινδρόμηση κύηση στα δυο χρονια. Όλες οι εξετάσεις έδειχναν οκ με μας, μέχρι που έκανα την αντιμυλλερια ορμόνη, η οποία βγήκε 0,13, δηλ. παρά πολυ χαμηλή. Έκανα δυο κύκλους με κλομιφενη και τίποτα. Μπορεί να ειναι μόνο αυτή η ορμόνη αιτία υπογονιμότητας? Κοντεύει να μου σαλέψει. Τα φώτα σας παρακαλώ! Ξέχασα να σας πω οτι είμαι 38 χρόνων.
×