Μετάβαση σε περιεχόμενο

Scooby!

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  67
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

16 Good

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με Scooby!

 • Ιδιότητα
  Advanced Member
 1. Έχετε δοκιμάσει

  Αυτό πρέπει να γίνει το λέω κ μ το ξαναλέω θα τ πάρω χαμπάρι κάποια στιγμή και θα το κάνω κιόλας!! Χαχαχ! :* :*
 2. Έχετε δοκιμάσει

  Ναι ξέρω ότι είναι νωρίς κάθε μήνα κάτι με τρώει. Κ τώρα π μ τ είπες αυτό κ εγώ έχω κάνει το fsh και ήταν αρνητικό δηλαδή ότι κάνω κανονικά ωορρηξία.. Λες να μην υσχυει? Και τι τα βγάζουν όλα αυτά και μας τρελάνουν χαχαχ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά ♥. Μου να είναι η πρώτη σου κ η τυχερή κ για όλες τις κοπέλες που παλεύουν..!
 3. Έχετε δοκιμάσει

  Να σου πω την αλήθεια μόνη μ τι σκεφτόμουν δεν έχω τολμήσει να το πω γιατι εκτός από το ότι είναι νωρίς προσπαθούμε λίγο καιρό είναι κ ένα λεπτό θέμα! Κ απλά λέω λέει κάτι ή είναι άσκοπο! Εσύ π βρίσκεσαι?
 4. Έχετε δοκιμάσει

  Καλά κ εγώ! Ναι αυτό για το σπέρμα λέω...
 5. Έχετε δοκιμάσει

  Τι κάνετε κορίτσια? Να σας ρωτήσω κύκλοφορει ένα τεστ αντρικό αν έχετε δει στο site home test το έχει δοκιμάσει κάποιο ζευγάρι?
 6. Εξέτασεις

  Όλα καλά να πάνε εύχομαι... Να μας έχεις ευχάριστα νέα σε πολύ λίγο οι καιροοο
 7. Εξέτασεις

  Έλα ντε κ το μόνο που μας λείπει ειναι να χαλάσει κ ο κύκλος μας.δεν με κούρασες καθόλου δε ευχαριστώ κ για την απάντηση σου κιόλας παίζει μεγάλο ρολο .. Όχι πρέπει να χαλαρώσω...Κ όταν είναι να έρθει θα έρθει! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι?
 8. Εξέτασεις

  Μας πιάνει δεν μας πιάνει αυτή είναι η αλήθεια δεν θέλει ανχος... Όλα θα γίνουν... Καλά τα λέω ε? Αντε Ν τα κάνω κιόλας χάχα.
 9. Εξέτασεις

  Όλο αυτό ακούω όταν σταματάς να το σκέφτεσαι κ να το κυνηγάς να είσαι με ένα ημερολόγιο στο χέρι τότε έρχεται..!! 😊
 10. Εξέτασεις

  Το ξέρω δεν είναι λογικό να κάνω έτσι από τώρα κάθε φορά λέω πως θα ηρεμησω κ δεν θα τα σκέφτομαι να μην δημιουργω πρόβλημα χωρίς να υπάρχει αλλά δεν μπορώ Ν το βγάλω από το μυαλό μ!
 11. Εξέτασεις

  Αχ μπράβο με το καλο όλα σ ευχομαι κορίτσι μ! Το πρώτο σου!?
 12. Εξέτασεις

  Καλημέρα εγώ είμαι 23 δεν μπορώ να αποβαλω το ανχος με τίποτα.. Έχω γίνει πολύ κατάθλιπτικη κλαίω με το παραμικρό χώρις λόγο κ όλο αρνητικές σκέψεις....
 13. Εξέτασεις

 14. Εξέτασεις

  Όχι δεν έχω κάνει προγεννητικό μόνο καλλιέργεια κολπικόυ... Κ τίποτα άλλο..
 15. Εξέτασεις

  Αυτό ακριβώς κορίτσια μου είπε να προσπαθήσω για ένα χρόνο κ μετά να πάω για παραπάνω έλεγχο προσιτό παρόν παίρνω inofert έχω καλό κύκλο απλά για ένισχυση μ είπε... Στο τέταρτο μήνα μπαίνω τώρα προσπάθειας.. Κ έχω βέβαια πάρα πολύ ανχος κάθε φορά... Και απο σύμπτωματα έχω αρχίσει και με εκνευρίζω μόνο εμετό δεν κάνω ακόμα... Γιαυτό ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάτι μόνη μ το μόνο π έχω. Κάνει είναι αυτά τα τεστ fsh του εμπορίου... Αυτό το μήνα σκέφτομαι να ξεκινήσω τα ωορηξιας...
×