Μετάβαση σε περιεχόμενο

gogoylaaa

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  19
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

3 Neutral

Σχετικά με gogoylaaa

 • Ιδιότητα
  Member
 1. 8η εβδομάδα

  κι εμένα με μπερδεψες εγώ μετράω κανονικά τις βδομάδες κάθε Κυριακή αλλάζει και έτσι το μετράω..λάθος ε???να ρωτήσω την γιατρό παλι...ουφφφ!!!!άρα καλά είμαι για την αυχενική !!ευχαριστώ....με το καλό και σε σενα!!!
 2. 8η εβδομάδα

  ααα!! τώρα κατάλαβα δεν το διάβασα καλά μάλλον.
 3. 8η εβδομάδα

  βρε κορίτσια ήθελα κι εγώ να ρωτήσω για την αυχενική,, η οποία δεν θα έπρεπε να γίνετε πριν τον 3ο μήνα? να δεις αν είναι όλα καλα?εμένα μου εδωσε ημ τέλος Σεπτέμβρη δλδ παρα 2 μέρες γίνομαι 12 εβδομάδων. Έχω μπερδευτε'ι..πόσο είστε καλέ που είδατε κιόλας το φύλο?Θέλω κι εγώ!!!!!
 4. 8η εβδομάδα

  xaxa!!!τι γλυκός...κι εγώ κοριτσάκι θέλω...βέβαια γερό να ναι και ότι νά ναι...δεν έχω δεί ακόμα τι είναι...περιμένω,..
 5. 8η εβδομάδα

  λαθος δεν είναι η αυχενική δεν ξέρω πως λέγεται δεν γράφει κάτι πάνω στις εξετάσεις αίματος και ούρων για κάποιες παθήσεις,
 6. 8η εβδομάδα

  Αυχενική νομίζω την λένε αν θυμάμαι, και γενικά μου έγραψε εξετάσεις αίματος και ούρων και μου είπε αν πας εδώ να ξέρεις κοστίζουν ακριβά από οτι ξέρω 600-800 και υπάρχει και η επιλογή να πας σε άλλο νησί να τις κάνεις με το εοπυ.
 7. 8η εβδομάδα

  και να σου πω και το άλλο εγω μένω τώρα σε νησί και είναι να κάνω κάποιες εξετάσεις πολύ σημαντικές ξέρεις φαντάζομαι, η γιατρός μου είπε οτι για αυτες τις εξετάσεις ζητάνε 600-800 ευρω απο οτι ξέρει!!! έπαθα σοκ πραγματικά. και έτσι αναγκαστικά θα φύγω και θα τις κάνω αλλού.
 8. 8η εβδομάδα

  αυτά τα γνωρίζω δυστυχώς και εγώ τώρα σε ιδιώτη πηγαίνω και όλες τις εξετάσεις κανονικά τις κάνω αλλα είναι πολλά ήδη τα έξοδα, δεν γίνετε να πληρώνεις 5 κ 6 χιλιάδες για το ιδιωτικό είναι πάρα πολλά σίγουρα είναι καλύτερα αλλα....., συμφωνώ να μην παίρνει λεφτά ο γιατρός στο δημόσιο αλλά αν θέλεις και είναι ο γιατρός καλός μπορείς να δώσεις μόνη σου κάτι όχι και να ζητήσει όμως.
 9. 8η εβδομάδα

  δεν κατάλαβα....το Ελενα δεν έιναι δημόσιο? ζητάνε και εκεί λεφτά????
 10. 8η εβδομάδα

  Σγχαρητήρια !!!!! όλα καλά εύχομαι... μπράβο και στον γιατρό άνθρωπος, σε πιο νοσοκομείο θα πας?κι εγώ για δημόσιο σκέφτομαι αλλά δε ξέρω πιο είναι καλό στην Αθήνα.
 11. 8η εβδομάδα

  βρε κορίτσια έχετε πάρει κιλά??? την τέταρτη μέχρι την 6 εβδομάδα πήρα 1 κιλό και μετα μέσα σε μια εβδομαδα ακριβώς μια, πηρα 1,400 η γιατρός δεν λέει κάτι λογικό είναι λεει αλλά εμένα μου φαίνεται πολλά. Δηλαδή μετά πόσα θα πάρω???
 12. 8η εβδομάδα

  εύχομαι όλα καλά.... έχω και πονάκια και ζαλάδες δεν έχω παράπονο... χαχα!!!!!
 13. Νεες Εγκυουλες!!

  Λές να σταματήσει η συχνοουρία και σε μένα δεν αντέχω άλλο ξυπνάω 5-6 φορές την νύχτα...όσο για το ( άλλο) έχω και έγω....πολλά....
 14. 8η εβδομάδα

  χαχαχαχ!!!!!σωστό...
 15. 8η εβδομάδα

  αχ!! το στήθος και πάντα έκανα παράπονα για το πόσο μικρό ήταν αν με ρωτάς το προτιμούσα έτσι...δεν μου κάνει κανένα σουτιέν χαχαχα!!!!
×