Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mariloux

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  571
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  10

Βαθμός Δημοφιλίας

452 Excellent

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με Mariloux

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1668 προβολές προφίλ
 1. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Χαχα εντάξει πλάκα κάνω γτ ο άντρας μου δεν ντύνεται με ρούχα οικοδομής, καμία σχέση απολύτως!! Απλά τύχατε και εσείς στην περίπτωση, μην σε ρίχνει κάτω μια ήττα, την επόμενη θα έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα θα ξέρεις περισσότερα και θα είσαι υποψιασμένη σε όλα!! Δεν είναι πάντα εύκολος αυτός ο δρόμος αλλά όλες θα φτάσουμε στο τέλος αργα ή γρήγορα!! Το οικονομικό είναι πολύ δύσκολο & εμάς μας έφυγαν όλες οι οικονομίες αλλά αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε!!
 2. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Χαχα μήπως είχες δει εμένα; Εγώ πάντα με φόρμες πήγαινα λόγω του οτι έφευγα καπάκι για δουλειά!!!
 3. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Έχει δικό του κέντρο ο γιατρός σου; Εμείς τα του κέντρου τα πληρώσαμε όλα, σε αυτόν δεν δώσαμε δεκάρα για την τελευταία εμβρυομεταφορα!!
 4. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Λες και τα βρίσκουμε τα λεφτά στο δρόμο!! Εγώ όταν πήγα σε γιατρό και μας ρώτησε τη δουλειά κάνουμε δεν ξανά πήγαμε αν και θεωρείται κορυφή στην εξωσωματική!! Κάναμε το 1ο ραντεβού και 2ο δεν υπήρξε!! Ακούς εκει ερώτηση... 😡😡 Συμφωνώ με την @karen, επέλεξε έναν γιατρό πάνω απ'ολα άνθρωπο που δεν θα σε βλέπει ως χρήμα!!
 5. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Bloublou85 στη θέση σου δεν θα του έδινα όλα τα λεφτά, θα του έλεγα αφού δεν ξέρεις και δεν έχεις απαντησεις θα τα κρατήσω για κάποιον που ξέρει ή θα έκανα τον κινέζο πολύ απλά και θα έφευγα χωρίς να πληρώσω (όπως και έκανα στον γιατρό που μας ξεζουμισε με 3 προσπάθειες, άριστες βλαστοκύστες, σίγουρη επιτυχία για αυτόν αλλά αρνητικές χοριακες)!! Άντε γτ νευριάζω που μας εκμεταλλεύονται τόσο πολύ!! Πατάνε πάνω στην άγνοια και την μεγάλη μας επιθυμία να αποκτήσουμε μωράκι!!
 6. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Όπως και να έχει είναι και ένα σοκ για τον οργανισμό τοσες ορμόνες μαζεμένες συν αυτά που παράγει ο ίδιος!! Μήπως θα ήταν καλύτερα στην επόμενη προσπάθεια να κανεις πρώτα καταστολή; Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε, ο γιατρός θα σε συμβουλέψει καλύτερα!! Μια μοναδική ένεση είναι την 21η μέρα του προηγουμενου κύκλου!! Κοριτσια γτ κάνετε ενέσιμη προγεστερονη;
 7. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Bloublou85 και βέβαια σου λέω αλήθεια! Και εγώ είμαι απο τις κοπέλες που μόνη μου κάνω πιο καλό ενδομητριο σε σχέση με όταν παίρνω φάρμακα, αλλά βρήκαμε τον τρόπο & ευτυχώς όλα καλα!! 2 εγκυμοσυνες τις πέτυχα με κατεψυγμένα!!! Αν δεις οτι κάτι δεν πάει καλα σταματάς, δεν υπάρχει νόημα να ζοριζουμε τους οργανισμούς μας, θελουμε ένα καλό & φιλικό περιβάλλον για τα μωράκια μας!! Για τον βελονισμό έχω ακούσει τα καλύτερα, δεν έχω κάνει αλλά κάνει μια φίλη μου & έχει σωθεί απο πολλά προβλήματα!! Είχε και εκείνη θέμα γονιμότητας & κατάφερε να μεινει έγκυος φυσιολογικά εκει που δεν το περίμενε!!
 8. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Με συγχωρείτε αλλά ακολουθεί μεγάλο κείμενο... 😑 Το ίδιο έπαθα και εγώ στην 1η μου προσπάθεια με κατεψυγμένα.. Ξεκίνησα με 2 cyclacur και ανα δυο μέρες προσθέταμε 1 ή 2, δεν θυμάμαι ακριβώς!! Οταν έφτασα τα 6 και βλέπαμε οτι το ενδομητριο δεν ανταποκρινόταν όπως πρέπει μου είπε πως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε γτ αρχίζει και αλλοιώνεται η τριπλή στοιβάδα που έχει και δεν είναι πια δεκτικό, είχαμε φτάσει 17η μέρα! Ακυρώσαμε λοιπόν αυτόν τον κύκλο και έκανα πολλές μέρες να αδιαθετησω!! Στην επόμενη προσπάθεια πήρα λιγότερα cyclacur αλλά προσθέσαμε αυτοκόλλητα dermestril τα οποία περνάνε απευθείας στο αίμα την ουσία, μπορεί ο οργανισμος να μην μεταβολίζει σωστά τα cyclacur & γι'αυτο να μην δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!! Τότε λοιπόν, έμεινα έγκυος & δεν είχαμε κάνει καθόλου καταστολή σε προηγούμενο κύκλο, λένε όμως οτι είναι καλύτερο να γίνεται καταστολή για να έχει ο γιατρός τον απόλυτο έλεγχο του οργανισμου!!!
 9. Mariloux

  ΜΩΡΑΚΙΑ....ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

  Κοριτσάκι μου με το καλό να σου πάνε όλα καλα εύχομαι και να έχεις μια εύκολη γεννά!!! Το πρώτο μωράκι του καλοκαιριού έρχεται απο ώρα σε ώρα ☺️😁
 10. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @nikona & @Bloublou85 αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι οτι όντως το σπερμα έχει κάποια θεματάκια αλλά στον προεμφυτευτικο για τα μη υγιή εμβρυα δεν ευθύνονται τα γονίδιά που προέρχονται απο το σπερμα, γι'αυτο και ο γιατρός αναφέρει πως κάτι υπάρχει στα ωάρια!!
 11. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Συμφωνώ με την @sansa για τον παράγοντα τύχη, πιστεύω και εγώ οτι παίζει μεγάλο ρόλο!! Αλλά ας μην ξεχνάμε πως η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι ακόμα υπό εξέλιξη, οι γιατροί δεν έχουν εξηγήσεις για όλα & όταν όλα είναι ιδανικά προσπαθούν να βρουν κάποια απάντηση για την αποτυχια!! Και λογικά να το σκεφτούμε ακόμα και στην φυσιολογική σύλληψη συμβαίνουν πολλές φορές αυτά που συμβαίνουν στην εξωσωματική απλά δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε!! Σημασία έχει να μας βοηθήσει ο γιατρός να βρούμε το ή τα πιθανά προβλήματα & να κάνουμε ο,τι μπορουμε για να έχουμε επιτυχείς προσπάθειες!!
 12. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Bloublou85 απο όσο ξέρω ο προεμφυτευτικος έλεγχος δεν γίνεται σε ωάρια αλλα σε εμβρυα, επομένως απο εκει δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος αν μια γυναίκα κάνει καλα ωάρια ή όχι!! Τα ωάρια που παράγουμε στην διέγερση υπάρχει περίπτωση να είναι ανώριμα ή πολύ ώριμα & επομένως δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για γονιμοποίηση.. Την ποιότητα των ωαρίων την βρίσκουμε μέσα απο κάποιες άλλες εξετάσεις, δεν ξέρω ποιες ακριβώς!! Θα συμφωνήσω μαζί σου στο οτι ένα μη υγιές έμβρυο δεν σημαίνει κακή ποιότητα ωαρίου, μπορεί να προέρχεται και απο το σπερματοζωάριο, είναι κάτι που πρέπει να ελέγχει απο που προέρχονται οι ανωμαλίες των εμβρύων!!
 13. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Σίγουρα θα πρέπει μετά την περίοδο να κανεις έναν υπέρηχο για να δει ο γιατρός οτι δεν έχουν μεινει τυχόν υπολείμματα, πάρε κάποιο δυνατό παυσίπονο και ξάπλωσε να χαλαρώσεις!!
 14. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Καλα είμαι!! Λυπάμαι πολύ που ακούω δυσάρεστα, δεν ξέρω τι να πω!! Εγώ όταν είχα την παλινδρομη περιμέναμε μέχρι την 8η εβδομάδα, τελικά αδιαθέτησα μόνη μου μόλις μπήκα στην 9η και δεν χρειάστηκε να κάνω απόξεση!! Είσαι σε πολύ μικρή εβδομάδα, πιστεύω πως θα αποβληθεί απο μόνο του & αν όχι δοκιμάστε πρώτα με ένα χαπάκι!!
 15. Mariloux

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Το πρεζολον δεν είναι κορτιζόνη που τη δίνουν μετά την εμβρυομεταφορα ή κάνω λάθος;
×