Μετάβαση σε περιεχόμενο

joy2

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  227
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

121 Excellent

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με joy2

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. joy2

  Κάτι καινούριο

  Έγραψε σε άλλο θέμα η κοπέλα ότι είναι έγκυος!
 2. joy2

  Η χοριακη αυξάνεται απίστευτα γρήγορα

  Βρε από τη τελευταία περίοδο μετράμε! Άρα είσαι 6 εβδομάδων! Μια χαρά τιμη είναι!
 3. joy2

  Απορίες για σπερμοδιαγραμμα και εξετασεις

  Καλη επιτυχία φίλε μας! Όλα θα γίνουν απλά προσοχή στην εξέταση αυτή γιατί είναι πολύ κρίσιμη κ πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένο κέντρο! Εννοείται μαζί με καλλιέργεια! Κ πάλι καλή επιτυχία!
 4. joy2

  Απορίες για σπερμοδιαγραμμα και εξετασεις

  Το καλύτερο κέντρο είναι του κου Λυμπεροπουλου! Μην ψάχνεστε άδικα δεξιά αριστερά... Γύρω στα 130€ η εξέταση! Μην τσιγκουνευεστε τα λεφτά οι άντρες γιατί μόνο αυτό κανετε κ τέλος, σε αντίθεση με μας!!
 5. joy2

  Ανοσολογος

  Αχαχχα ναι βρε @KONSTANTIA μου είδες!!! @nanaκαλό είναι να γίνει ανοσολογικος έλεγχος! Για την κα Λευκού έχω ακούσει τα καλύτερα αν κ εγώ είχα άλλη ανοσολογο! Καλή επιτυχία!
 6. joy2

  Ανοσολογος

  Καλησπέρα! Ουσιαστικά ο ανοσολογος ελέγχει για τυχόν παραγοντες στον οργανισμό σου που επιτίθενται στο έμβρυο...Για να καταλάβεις το σκεπτικό, η ανοσολογος μου, μου είπε το εξής : η επιστήμη της ανοσολογιας ξεκινησε από τις μεταμοσχευσεις οργάνων! Γιατί δηλαδή ένα μόσχευμα γίνεται δεκτό η απορρίπτεται από αυτόν που το δέχεται... Ένα έμβρυο ειναι επίσης ένα ξένο σώμα στο σώμα της γυναίκας, αφού περιέχει DNA από άλλο άτομο, δηλ τον άντρα... Στις αποβολές ψάχνουν το γιατί το σώμα μας τα απορρίπτει... Ελπίζω να βοήθησα
 7. joy2

  ΑΜΗ!!!κοριτσια πειτε μου τις γνωμες σας!!!!!!

  Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Θρομβοφιλια ναι... Οπότε κάνω τεστ κάθε μέρα πριν την περίοδο να ξεκινήσω άμεσα ηπαρινες...εεε όταν καίγεσαι δύο φορές μετά δεν βιάζεσαι πολύ
 8. joy2

  ΑΜΗ!!!κοριτσια πειτε μου τις γνωμες σας!!!!!!

  Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Αυτόν τον μήνα αρχίσαμε προσπάθειες (μετά από δύο αποβολες)... Ίδωμεν! Δεν είμαι αγχωμένη! Ο, τι βρέξει ας κατεβάσει
 9. joy2

  Θετική χοριακή. 1 ή 5? γνώμες PLEASE!

  Συμφωνώ με τη @Lila..! και την @KONSTANTIA... Εγώ θα είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου σε εκείνον γιατί προφανώς θέλει να της πουλήσει την εξωσωματική ως πετυχημένη!! Εεεε όχι κ να μας κοροϊδεύουν... Τόσα τραβάμε! Όπως κ να έχει να μην χάσεις την αισιοδοξία σου γιατί αργά ή γρήγορα θα γίνει! Απλά να έχεις και πολύ καλό ιατρο δεν βλάπτει!!
 10. joy2

  ΑΜΗ!!!κοριτσια πειτε μου τις γνωμες σας!!!!!!

  Να είσαι καλά βρε κορίτσι! Καλή επιτυχία από καρδιάς!!
 11. joy2

  ΑΜΗ!!!κοριτσια πειτε μου τις γνωμες σας!!!!!!

  Χωρίς να έχω ψάξει το θέμα πολύ από ο, τι ξέρω η αμη μετράει σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εξετάσεις... Επίσης πολλές γυναίκες με χαμηλή αμη έχουν κάνει παιδιά κ πολλές με υψηλή αμη δεν εχουν κάνει... Συζητά με τον ιατρό σου αλλά νομίζω ότι στεναχωριέσαι άδικα!!!
 12. joy2

  Θετική χοριακή. 1 ή 5? γνώμες PLEASE!

  Αχααχ τότε πως υπάρχουν εργαστήρια που δείχνουν κ τις φυσιολογικες τιμές για άντρες... Άλλαξε γιατρό γιατί δεν σε βλέπω καλά με αυτόν!!!
 13. joy2

  Θετική χοριακή. 1 ή 5? γνώμες PLEASE!

  Εγώ πάντως θεωρώ ότι σου έλεγε μπούρδες ή ήθελε να σε ενθαρρύνει ή κ καλά ότι ήταν πετυχημένη η εξωσωματική... Να ξέρεις κ οι άντρες έχουν χοριακη στο αίμα τους και όλες μας ακόμη κ μη έγκυες έχουμε 0.κατι...αρα δεν ισχύει το ότι μο ο έγκυες έχουν χοριακη... Τι ιατροί κυκλοφορούν θεεεε μουυυ
 14. joy2

  Γενικού περιεχομένου

  Πάρα πολύ καλή! Συγχαρητήρια και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!
 15. joy2

  Χοριακη

  Να είσαι καλά κ καλή επιτυχία από καρδιάς! Όχι άγχος κ θα έρθει!
×