Μετάβαση σε περιεχόμενο

joy2

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  190
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

90 Excellent

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με joy2

 • Ιδιότητα
  Senior Member
 1. ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΥΚΛΟΥ?

  Έχε κατά νου ότι όταν μια γυναίκα ξεκινάει ελεύθερες επαφές τι σώμα της αντιδράει λίγο περίεργα μέχρι να συνηθησει οπότε δεν αποκλείεται να είναι κ αυτό
 2. Εγκυμοσύνη με περίοδο τον πρώτο μήνα???

  Χοριακη κορίτσι μου... Το πιο σίγουρο να ξέρεις που βαδίζεις κ αν διπλασιαζεται!
 3. Εγκυμοσύνη με περίοδο τον πρώτο μήνα???

  Γιατί τεστ και όχι χοριακη?
 4. Εγκυμοσύνη???

  Πες τα βρε χρυσόστομη.... Ώρες ώρες τραβάω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω... '' Έκανα σεξ 2 μέρες πριν, μήπως είμαι έγκυος'' ??? Τα νύχια μας να μυρισουμε? Αν ξέραμε θα είχαμε γίνει μελλοντολογοι... Εν τω μεταξύ η διαχείριση υποτίθεται δεν θα άφηνε πλέον τέτοια θέματα να ανεβαίνουν...
 5. Δεν υπάρχουν αντισώματα για τοξόπλασμα!!

  Πιο εύκολα κολλάς τοξοπλασμα από τα μη καλά πλυμένα φρούτα κ λαχανικά κ από το μη καλά ψημένο κρέας παρα από γάτα... Ωραίος γιατρός! Θα πρέπει για να κολλήσεις απ τη γάτα να ακουμπήσεις την άμμο της η οποία θα πρέπει να έχει μείνει βρώμικη με κακα για τουλάχιστον 4 ημέρες (τόσο θέλει για να μπορεί να μεταδοθεί το τόξο πλάσμα), να ακουμπήσεις τα κακά της τα οποία έχουν μέσα τα αυγά του τόξο πλάσματος κ να βάλεις το βρώμικο χέρι στο στόμα... Εεεε είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό όπως ξέρεις! Επίσης από τις τρίχες είναι σχεδόν απίθανο να κολλήσεις, λόγω του ότι το μικρόβιο θέλει 4 μέρες να αναπτυχθεί κ η γάτα καθαρίζεται συνέχεια, οπότε πήγαινε χωρίς φόβο, ζήτα να καθαρίζουν την άμμο κάθε μέρα κ μην ακουμπάς τα κακά της! Επίσης φρούτα κ λαχανικά πλυντα με ξύδι κ το κρέας πολύ καλά μαγειρεμένο Τόσο εύκολο! Αφηστε τις γατούλες ήσυχες οι ιατροι
 6. Χωριακη

  Άρα αρνητική δυστυχώς
 7. 5η βδομάδα κυησης

  Ο σάκος κορίτσι μου φαίνεται όταν η χοριακη ξεπεράσει τις 1500 μονάδες οπότε λογικό είναι να μην φάνηκε κ δεν βλέπω γιατί πρέπει να απογοητευεσαι!
 8. Ναι κορίτσι μου το κατάλαβα αλλά ήταν απάντηση για την άλλη φίλη μας... Δυστυχώς για τη Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω. Και εμείς κάναμε τον καρυοτυπο αλλά από ο, τι μου είπαν οι ιατροί οι πιθανότητες να βρεθεί πρόβλημα είναι ελάχιστες οπότε όλοι τη θεωρούν περιττή εξέταση! Καλά αποτελέσματα να εχετε πάντως
 9. O καρυοτυπος γίνεται και στο Παίδων στο ινστιτούτο υγείας παιδιού (για το ζευγάρι πάντα) , που θεωρείται το καλύτερο στην Αθήνα και πληρώνεις 0€!
 10. Αχνό θετικό ή λάθος;

  Μία καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Μια χαρά είναι η χοριακη σου! Σημασία εχει στις 2 μέρες να διπλασιαστεί! Αντε με το καλό!!!!
 11. Θερμοδιαγραμμα και αποριες

  Τι εννοείς ντρέπεσαι να πας στον γυναικολόγο και δεν του έχεις πει ότι δεν προσπαθείτε? Άλλαξε αμέσως τρόπο σκέψης γιατί είναι ανώριμο αυτό που λες! Στα λέω φιλικά κ καλοπροαιρετα! Επίσης ο θυρεοειδής όπως είπε η φίλη μας είναι πάρα πολύ επικίνδυνος και ακόμη κ αν καταφέρεις να μείνεις έγκυος θα κινδυνευε ι το μωρό! Οπότε στους γιατρούς τους ανάλογους άμεσα!
 12. Ουρολόγος ΑΘΗΝΑ

  @Xoris εννοείται πως μπορεί να ευθύνεται το σπερμα. Για αυτό γίνεται η εξέταση κατάτμησης, γιατί το σπερμα μπορεί να κινείται κανονικά, να γονιμοποιεί κ μετά στην διαίρεση να υπάρχει το πρόβλημα. Εγώ συνιστώ ο, τι εξέταση μπορεί να κάνει ο άνδρας να την κάνει γιατί είναι απλές ενώ εμείς περνάμε από σαράντα κύματα εξετάσεων!
 13. Ουρολόγος ΑΘΗΝΑ

  Εμείς έχουμε σύνδρομο κενού σάκου 2 φορές... Ε το κάνεις κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Τοοοσες εξετάσεις έχουμε κάνει.. Εκεί θα κολλήσουμε?
 14. Ουρολόγος ΑΘΗΝΑ

  130€ στο locus medicus
 15. Λίγη βοήθεια με το τεστ ωορρηξίας

  Θετικότατο είναι!
×