Renia90

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  34
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

14 Good

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με Renia90

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

269 προβολές προφίλ
 1. Αχ κοριτσια μου καλά..είστε πάντα τόσο υποστηρικτές..Την παρηγοριά και τη στήριξη που βρίσκω σε σας δεν τη βρίσκω αλλού..νομίΖω κανεις δεν με καταλαβαίνει..Έχω τόση θλίψη και τόσο άγχος..δε νιωθω χαρά για τίποτα..εύχομαι σε όλες μας να κρατάμε σύντομα μπεμπακια και καλή λευτεριά ζωγιαμπελ γλυκιά μου ❤
 2. Γεια σας και πάλι κορίτσια..είχα μια παλινδρομη κύηση πριν 2 Χρόνια και τώρα προσπαθώ να συνέλθω από μια εξωμητρια κύηση..Την αντιμετώπισα με μεθοτρεξατη Αλλά ακόμα (εδώ και 3 εβδομαδες)έχω αιμοραγια..η χοριακη πέφτει αργά..γλιτωσα την αφαίρεση σαλπιγγας Αλλά ακόμα είναι διογκωμένη..το κυημα μικρυνε και είναι πλέον 2 εκατοστά..φοβάμαι ότι η σαλπιγγα και ας μη την έχασα καταστράφηκε..έχει περάσει κάποια κοπέλα κατι παρόμοιο και μετά να είχε μια όμορφη εγκυμοσύνη??Ακόμα πονάω και θρηνώ και φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω ποτε να γίνω μανούλα..
 3. Αχ κοριτσια μου σας υπερευχαριστω για τις ευχές..ήδη ειμαι πολύ καλύτερα και σωματικά και ψυχικά..Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και συντομα Όλες μας με ένα μπεμπέ αγκαλιά..Εύχομαι σύντομα να ανοίξω νέα θέμα με απορίες για μια υγιή εγκυμοσύνη.. ❤❤
 4. Όταν τελειώσει με το καλό το αίμα θα το ψάξω..θρομβοφιλια και εξέταση ιστού..Ο γιατρός "μου" τηλεφωνικά μου πε χτες το απόγευμα είναι εξωμητριο αριστερά έλα αύριο αμέσως για λαπαροσκόπηση μη πάθεις ρήξη..Α θα έχεις λεει 30 %λιγότερο πιθανότητες και το διαδικαστικό είναι 1200 ευρώ και 1400 το νοσοκομείο.πάγωσα..Μέσα σε 5 λεπτά..τηλεφωνική διάγνωση και μου λέει στην κατάσταση που με άκουσε για λεφτά..πάω στο Έλενα με φριχτους πόνους και μου λένε βλέπω πηγματα αριστερά έχεις μερική ρήξη σαλπιγγας..θα χρειαστείς καισαρική να δούμε σίγουρα..παίρνει η νύφη μου τον γιατρό της..Και λέει ότι όλα αυτά ήταν γελοία..με 262μοναδες (255πλεον)ρήξη δε γίνεται. Και μου πε για το εμβόλιο μεθοτρεξατης που δεν το ανέφερε κάνεις..Αλλά βέβαια αυτό δεν έχει λεφτά..υπέγραψα έφυγα και πήγα στο νοσοκομείο που είναι ο γιατρός..τα πηγματα ήταν από σπασμένο αγγείο..Αυτό..Ήταν όντως εξωμητριο Αλλά θα το αποβαλω μόνη μου με βοήθεια από τα φάρμακα.. Τώρα νιώθω ανακουφισμένη και τυχερή..Μετά από όλο αυτό το σοκ και την ταλαιπωρία..Και λίγο φόβο για μια μελλοντική εγκυμοσύνη..Αλλά είμαστε Τελικά φτιαγμένες να τα αντέχουμε όλα.. Δεύτερες και τρίτες γνώμες κορίτσια..πάντα..
 5. Κοπέλα μου πόσο σε καταλαβαίνω..Αυτό το δράμα της αναμονής η ψυχική κούραση και η ταλαιπωρία..μόνιμες σκέψεις είναι δεν είναι εξωμητριο θα προχωρήσει η όχι..Εγώ νόμιζα θα τρελαινομουν..τύχη και ευτυχία σου εύχομαι..
 6. Κορίτσια μου καλά..χτες πήγα με φριχτους πόνους και αίμα στο νοσοκομείο..Η χοριακη ήταν 7 μοναδες λιγότερο..Η μήτρα μου πεντακάθαρη αλλά είχα λίγο ελεύθερο αίμα στην κοιλια..Ο γιατρός κατεληξε ότι ο Οργανισμός μου αποροφησε το κυημα Επειδή ήταν τόσο χαμηλές οι μονάδες..τουλάχιστον μες στην ατυχία μου δε χρειαστηκα Ούτε αποξεση Ούτε αφαίρεση σαλπιγγας..να περνετε πάντα δεύτερη και Τρίτη γνώμη..Εγώ παραλίγο να χάσω τη σαλπιγγα..Τώρα νιώθω τυχερή..Καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλες και καλό κουράγιο..
 7. Να μαι και πάλι εδώ κορίτσια..χοριακη 262 σάκος ελάχιστα μεγαλύτερος..Ο γιατρός θέλει να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα..Μπορεί λεει και να εξελιχτεί σε εγκυμοσύνη..Αλλά πάλι δεν απέκλεισε το εξωμητριο..Και να κάνουμε λαπαροσκόπηση Τώρα δεν θα δούμε τίποτα λέει με 262 χοριακη..Εγώ τις έχω χάσει τις ελπίδες μου..Γιατί επιμένει τόσο πολύ?με σκοτώνει η αναμονή..
 8. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..Αύριο θα πάω πάλι στην Αγία Ειρήνη χρυσοβαλαντω..θα προσευχηθώ για όλες μας..τα καλύτερα έρχονται..με υπομονή και προσευχή..
 9. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας..πραγματικά με ανακουφιζετε..Σήμερα απόγευμα θα πάω για χοριακη και αύριο ραντεβού για υπέρηχο..Αυτή η ελπιδα δε σταματάει να καίει μέσα μου..
 10. Δεν το αποκλεοσαμε τελείως κοριτσακι μου γλυκό..Ίσως ήταν ψευδοσακος..είχα ακόμα ωχρο σωματιο στην αριστερή ωοθηκη μου και μικρή ποσότητα υγρού στο δουγλάσειο..Και αυτά είναι συμπτώματα..Επίσης όμως είναι και συμπτώματα όταν η σύλληψη είναι πρόσφατη δηλαδή καθυστερημένη..
 11. Μπορεί να ήταν καθυστερημένη η σύλληψη Γιατί ο κύκλος μου κυμαίνεται από 37 μέχρι 45 μερες..Και άστατος..Και το τεστ το έκανα στην 38 μερα του κύκλου..Η χοριακη η πρώτη ήταν μόλις 18.6..Η δεύτερη 120 και η Τρίτη Μόλις 160..Αυτό ήταν που με αγχωσε..Και το ροζ στο χαρτί που σταμάτησε στις 4 μερες..
 12. Γεια σας και πάλι κορίτσια..Ακόμα δεν έχω αποβάλει..με τόσο χαμηλή χοριακη δεν θα πρεπε ήδη να έχει γίνει?το αίμα έχει σταματήσει και οι πολλοί πόνοι επίσης..τα συμπτώματα συνεχίζονται..Υπάρχει περίπτωση να ήταν λάθος η χοριακη??Η να διαβάστηκε λάθος Γιατί μου το παν από το τηλέφωνο το αποτέλεσμα??Μήπως έγινε κάποιο θαύμα??Η μήπως ήταν ψευδοσακος ο σακος και πρόκειται για εξωμητριο??Αύριο θα ξέρω αλλά ακόμα ελπίζω..
 13. Καλή δύναμη σε όλες μας κορίτσια και κουράγιο..Ο Θεός ξέρει τι κάνει..θα το κάνει το θαύμα του..Είναι δίπλα μας..το ξέρω..Πάνω στο θυμό μου είπε μεγάλη αμαρτία..ρώτησα αν Υπάρχει Θεός..Υπάρχει και είναι μεγάλος..ελπίζω να με συγχωρέσει..πήγα στο Μοναστήρι της Αγίας ειρήνης χρυσοβαλαντω..μεγάλη η χάρη της..προσευχές και πίστη..Και όλα θα έρθουν..
 14. Είσαι υπέροχος άνθρωπος..σε ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη που μου δίνεις..τι να πω..Ίσως ο Θεός θέλησε να δυναμώσει την πίστη μου..Ίσως γίνονται ακόμα θαύματα..Ότι και να γίνει πλέον Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω πιο δυνατή..
 15. Ρε κορίτσια θα τρελαθώ..πήγα σήμερα για υπέρηχο..Και είδαμε ένα σάκο ΝΑΑΑΑ..Την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε τίποτα..Πως γίνεται με χοριακη 160 να φάνηκε σάκος??Ο γιατρός λέει να του δώσω χρόνο και ξανά χοριακη Τετάρτη..τα χάνω..