Μετάβαση σε περιεχόμενο

Do2010

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Do2010

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Do2010

  Πόσες προσπαθούμε για μωράκι??

  Αν την εξέταση σου την γραψει ο γιατρός η δεχτούν να σου την κάνουν με κρατικό τιμολόγιο, η β χοριακή κοστίζει ένα μόνο ευρώ. Έκανα την τελευταία μου πριν 10 ημέρες που ετοιμαζόμουν να περάσω επιτροπή. Σου εύχομαι τα καλύτερα σύντομα!!!!
 2. Κοριτσια καλημέρα. Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη θερμή σας υποδοχή. Μακρι να μπορούσα να συμμετέχω πιο ενεργά στη συζήτηση αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν. Παρατήρησα όμως πως πολλές κοπέλες ψάχνουν την ωορηξία τους και πελαγώνουν, οπότε θα ήθελα να παραθέσω τα εξής. Το έκανα και εγω με γυναικολόγο και επειδή δεν την βρήκα ποτέ ξεκίνησα διαδικασίες εξωσωματικής. Σημειώνω πως στα 30 μου είδα μια FSH στα 27 και τώρα στα 38 μου η ΑΜΗ μου, που δειχνει αποθέματα ωαρίων για όσες δεν γνωρίζουν, είναι 0,17 δηλαδή μέσα στα όρια της εμμηνόπαυσης. Ξεκινώντας τις διαδικασίες ανακάλυψα πως αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα μου. Όπως ανέφερα και χτες λοιπόν αν εγώ κατάφερα να κανω ωάριο και να το γονιμοποιήσω με φυσικό κύκλο, με ελαφριά χαπάκια δηλαδή από το στόμα με μόλις 2 ευρω, τότε σίγουρα κορίτσια μου δεν πρέπει να απογοητεύεστε και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλά. Μου υπολείπονται άλλα 3 βέβαια που πρέπει να βρω για να προχωρήσω στην εμβρυομεταφορά και αυτός ο κύκλος δεν ήρθε φυσιολογικά οπότε μου είπαν να μην το περιμένω αυτόν τον μήνα αλλα παραμένω αισιόδοξη. Να είστε αισιόδοξες και να δείτε πως όλα θα πάνε καλά λοιπόν!!!!
 3. Do2010

  Πόσες προσπαθούμε για μωράκι??

  Εκανα την πρώτη ωοληψία φυσικού κύκλου μόνο με clomiphen kai pregnyl. Ολα πηγαν καλά και εχω τον μικρο μου χιονάνθρωπο στην κατάψυξη. Σήμερα μου ήρθε περίοδος και θα κάνω το ίδιο. Μου είπαν πως λόγω ηλικίας χρειάζομαι 4 ωάρια για να χρησιμοποιήσουμε τα 3. Ακόμα δεν μου έχουν πει τι άλλα φάρμακα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω απο αυτά που μου αρνήθηκε η επιτροπή.
 4. Do2010

  Πόσες προσπαθούμε για μωράκι??

  Καλημέρα! Είμαι κι εγώ στην προσπαθεια. Μετα απο 1,5 χρονο αρχίσαμε να ψαχνομαστε. Είμαι στα πρόθυρα εμμηνόπαυση αν και δεν έχω κλείσει ουτε τα 40, κλειστές δυο σαλπιγγες . Η επιτροπή με έκοψε γιατί βρήκε υδροσαλπιγγα η οποία λέει ο γιατρός μου πως δεν είναι πρόβλημα γιατί δεν κρατάει υγρό. Μάλλον θα συνεχίσω αγοράζοντας φάρμακα γιατί αφού ο γιατρός λέει έτσι δεν πολυσκεφτομαι να αφαιρεσω σάλπιγγες και απλα ελπίζω... Καλό κουράγιο σε ολους όσους το παλεύουν και ολόψυχα καλη επιτυχία!
×