Μετάβαση σε περιεχόμενο

Gina 955

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  25
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Gina 955

 1. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Οχι ..δεν ξέρω καν τι είναι αυτό...μπορει να μην με πρόσεξε Καλά λογο της ηλικίας μου ..το φοβάμαι πολύ αυτό να με πήραν στην πλάκα λόγω το νεαρό της ηλικίας μου...
 2. Κοριτσια τι ξέρετε γύρο από αυτό το θέμα.?? Ποιες το έχετε πάθει ?? Τι έφταιξε Τελικά?? Η δικιά μου εμπειρία είναι 22 αυγουλακια τελικά 17 ωαρια μετά από ωοληψια ..γονιμοποιηθηκαν τα 5 και αυτά ήταν καλής ποιότητας και έτσι δν προχωρήσαμε σε εμβριομεταφορα...να σημειώσω ότι ολες οι εξετάσεις μου οπως και η αμη μου ητ αν τέλειες. Δεν την περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη..!!
 3. Εξωσωματικη

  Ευακι τι κάνεις?? Βγήκε η χωρική ????
 4. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Εγώ daronda με puregon έκανα...
 5. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Ό γιατρός μου ειπε ότι δεν φταίνε τα φάρμακα και ότι ισως έτυχε λογο κάκου κύκλου..εγω πραγματικά είμαι σε φάση που δεν ξέρω τι να πιστέψω..με φορτωσε με εξετάσεις Τύπου καρυοτυπος και διάφορες τέτοιες και περιμένω σε 2 βδομαδες να βγουνε ..
 6. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Θα έρθει...ειμαι σίγουρη πως θα έρθει ...πιστη να έχουμε και δύναμη.... θα έρθει η μέρα που θα ξυπνάμε και θα έχουμε δίπλα μας ένα αγγελούδι...μακαρι και δύο 😊😊😊
 7. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Χμμμ...τελος πάντων μακάρι όλες Εμείς οι γυναίκες και οι άντρες μας μαζί να έχουμε την δύναμη να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα να μην μας παίρνει από κάτω γιατί κα ποια στιγμή θα τα καταφέρουμε όλες μας Και όλα αυτα που περνάμε θα είναι σαν ένα κακο όνειρο .....
 8. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  @Diwni μπορεί να έγινε και αυτό αλλά να σε ρωτήσω κάτι τα χιλιοστά στον υπέρηχο που κάνουμε για τα οωθυλακια εαν είναι μεγαλα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά??? Η δεν παίζει ρόλο???
 9. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Μπράβο σου που δεν τα παρατάς και θα μπεις στην διαδικασία δωρεάς ωαρίων ..εγω ψιλιαζομαι στην δικιά μου περίπτωση ότι κάτι δεν πήγε καλά στο εργαστήριο. Γιατί είμαι 22 χρονών σε εμένα δεν έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα και μέχρι την ωοληψια πήγαιναν όλα τέλεια..και ο γιατρός μου ηταν πολύ θετικός..ειχα πολλά ωαρια και μεγάλα ...22 ωοθυλακια 17 ωαρία μου είπαν την επόμενη μέρα ότι γονιμοποιηθηκαν μονο τα 5 και πως ηταν και χάλια ολα .και πως εφτεγαν τα ωαρια ..τον λόγο κανενας δεν μπορεί να μου το εξηγήσει ..γιαυτο μου φαίνετε παράξενο...
 10. Εξωσωματική στο ιασω Θεσσαλιας

  Σε ρωτάω γιατί το ίδιο έχω πάθει και εγω .. Τον γιατρό μου τον θεωρώ πολύ καλό...απλως φοβάμαι για το εργαστήριο εκεί ..!!! Δεν μου λες το όνομα του για να μην τον εκθέσεις Μήπως??
 11. Οποία έχει κάποιες πληροφορίες ή έχει κάνει εκεί ας μου πει την εμπειρία της ..εχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια εκεί...
 12. Ενέσεις puregon ΕΠΕΊΓΟΝ

  ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΕΣΕΙΣ PUREGON..ΕΙΧΑ ΕΙΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΑ..ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!
 13. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...😊😊
 14. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Η γνώμη του γιατρού μου είναι ότι βάση εμπειρίας σου και εξετάσεων μου που είναι άριστες ότι ήταν ενα τυχαίο γεγονός η λογο κάκου κύκλου μου . .τωρα με φόρτωσε με εξετάσεις για να ήμαστε σίγουροι.
 15. Εξωσωματική στο ιασω Θεσσαλιας

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..😊😊 ποιον γιατρό είχες??
 16. Ενέσεις puregon ΕΠΕΊΓΟΝ

  Δεν θα με πάνε αυτοί δν το έχω συζητήσει ακόμα με τον γιατρό μου αυτό το ενδεχόμενο..
 17. Ενέσεις puregon ΕΠΕΊΓΟΝ

  Ίσως έχετε δίκιο...απλα από την λαχτάρα μου δεν σκέφτομαι ότι ο οργανισμός μου θέλει λίγο ξεκούραση...το κακο με την δική μου περίπτωση ηταν ότι δεν προχωρήσαμε σε εμβριομεταφορα λογο κακης ποιότητας ωαριων ενω μέχρι τωρα δεν έχουμε βρει κάποιο πρόβλημα σε εμένα και έχω τρελαθεί. .
 18. Ανώμαλη γονιμοποίηση και κακης ποιότητας ωαρια !!

  Συγνώμης λάθος από τ9 .. γονιμοποιηθηκαν τα 5 από τα 17 αλλά ήταν κακης ποιοτητας ..
 19. Ενέσεις puregon ΕΠΕΊΓΟΝ

  Τα φάρμακα από την Επιτροπή τα έχω χρησιμοποιήσει ήδη σε μια προσπάθεια αυτόν τον μηνα που απέτυχε δυστυχως ...τωρα πρέπει να περιμένω 4 μήνες για τα επόμενα που μπορώ να πάρω μέσω σου εοπυ δωρεαν και γι αυτο ψάχνω!!!! Έστω και για αγορά σε μια χαμηλότερη τιμή από την αρχική!!
 20. Εξωσωματική στο ιασω Θεσσαλιας

  Εσείς τι πρόβλημα έχετε εαν επιτρέπετε βέβαια!!!
 21. Εξωσωματική στο ιασω Θεσσαλιας

  Γεια σου @euaki86l σου ευχομαι μια θετική χοριακη !!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις σε λίγους μήνες το μωράκι σου η τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου !! Να σε ρωτήσω με ποιον γιατρό έκανες στο Ιασω Εξωσωματική?? Τι έγινε και απέτυχαν οι προσπάθειες σου ??
 22. Πόσες ξεκινάμε εξωσωματικη τον Οκτώβρη?

  Καλησπέρα...οι εμβρυολογοι το έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα..τωρα μας φόρτωσε με εξετάσεις οπως καρυοτυπος ζεύγους και τέτοιες..ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να έχω πρόβλημα λογο εξετάσεων που έχω ήδη κάνει και ηταν άριστες και ότι μάλλον έτυχε λογο κάκου κύκλου μου ...
 23. Πόσες ξεκινάμε εξωσωματικη τον Οκτώβρη?

  ΚΑλησπέρα κορίτσια και εγώ έκανα μια προσπάθεια εξωσωματικης αυτόν τον μηνα ..ειμαι 22 χρονών ο άντρας μου 24 ..4 Χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι και τίποτα ..τελικα βρίσκουμε το πρόβλημα στο σπέρμα. Πάμε για εξωσωματική με μακρύ πρωτόκολλο ..22 αυγουλακια πήραν τα 17 δυστθχως γονιμοποιηθηκαν τα 5 και αυτά παρουσίασαν ανωμαλία και δεν προχωρήσαμε σε ευμριομεταφορα ...και μου λένε φταίνε τα ωαρια ..εντωμεταξυ ολες μου οι εξαιτασεις τέλειες..τι να πω είμαι χάλια..
 24. Προσπάθεια για μωράκι

  Αν και λίγο καθυστερημένα έχεις κάποιο πρόβλημα που ακομα ακόμα δεν τα έχεις καταφέρει??
 25. Υψηλή fsh στα 21 ΣΟΣ

  έχω σοκαριστεί..ειμαι 21 χρονών εχω Χρόνια σχέση με τον σύντροφό μου και εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε για παιδακι. Δυστυχώς μέχρι τώρα τίποτα..οποτε ξεκίνησα εξαιτασεις ..Ολα Καλά ολα ωραια..ομως ο γιατρός μου βρήκε υψηλή την ορμόνη fsh 11.5 για την ηλικία μου ..υπαρχει τρόπος να την κατεβάσουμε?? Ειναι εφικτό στην περίπτωση μου και πως ???
×