Μετάβαση σε περιεχόμενο

Gina 955

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  194
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Gina 955 last won the day on 19 Μαρτίου

Gina 955 had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

63 Excellent

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με Gina 955

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

525 προβολές προφίλ
 1. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Λογο λάθος συνεννόησης έχω κάνει ωοληψια με τοπική αναισθησία και μου έβγαλαν 17 ωαρια ..ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ η δικιά μου !!!
 2. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Καλημέρα κορίτσι μου πρώτη προσπάθεια Θα Είναι??
 3. Βιοχημική κύηση

  Και μένα κάτι τέτοιο μου ειπε ...δεν ξερω γιατί βέβαια γιατί έχω κάνει προγεννητηκο έλεγχο όλα οκ ...οπως και ορμονικές που έχω κάνει όλες φυσιολογικές... Υπάρχει περίπτωση να κάνουν κάτι λάθος στο εργαστήριο????
 4. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Δυστυχως Όχι...αλλα δεν πιστεύω να έχει αξια πλέον....η πρώτη μου χωριακη ηταν 62 και η δεύτερη στο άλλο εργαστηρθλεργαστήριο μετά από 3 μέρες ηταν 56.1
 5. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Κοριτσια μου ξεκινάω και εγω μετά τις γιορτές εμβριομεταφορα σε φυσικό κύκλο με τις βλαστοκυστουλες μου γιατί Δυστυχώς χθες η εγκυμοσυνη κατέληξε σε βιοχημική....εσεις πως τα πάτε??
 6. Βιοχημική κύηση

  Για στείλτε μου το βιντεάκι...
 7. Βιοχημική κύηση

  Δεν υπάρχει χειρότερο...κανεις όνειρα χαίρεσε και ξαφνικά ερχετε αυτό να σε ρίξει...αντε να δούμε τι θα γίνει τώρα...μετα τις γιορτες πάω για εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων βλαατοκυστων ...β ποιουητας βέβαια..σε φυσικό κύκλο!!!!!!!
 8. ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Μακάρι τι να πω ...τα χω παίξει...δεν υπάρχει χειρότερο...πρωτη φορά έμεινα εκτός και κατελειξε Έτσι...
 9. ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Όχι δεν θα κάνω... Δεν μου ειπε ο γιατρός...μου τα έκοψε ολα !!!!! Πάει το όνειρο...παω για με τις βλαστοκυστες που έχω για εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο μετά τις δυστυχω ς ομως είναι β ποιότητας
 10. Βιοχημική κύηση

  Κοριτσια μου άνοιξα αυτό το θέμα για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας ....χθες βίωσα μια βιοχημική κύηση...ενω ολα πήγαιναν καλά βάλαμε 2 έμβρυα Α8 κάνω β χωριακη τη 15η μέρα εμβρυομεταφορα ς 62 θετική μου λενε συγχαρητήρια.....χαραααααα εγώωω ...επικόινωνω με τον γιατρό μου του λέω το αποτέλεσμα ...αυτος δεν ηταν και τόσο θετικός λογο της χαμηλής τιμής..αλλα μου είπε ότι μας ενδιαφέρει να αυξηθεί...η ηλικία μου είναι 23 με πρόβλημα στο σπέρμα...κανω χθες ενώ περιμέναμε να ανέβει 56.1 ...μου κόπηκαν τα πόδια....δεν άντεξε μου είπε μάλλον έχεις και εσύ θέμα...εχω κάνει προγεννετηκο έλεγχο και ορμονικο και υστεροσαλπιγγογραφια ολα τέλεια...τι οδηγεί τελικά σε βιοχημική...τι φτεει??? Ακούω τις εμπειρίες σας !!!
 11. ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Κορίτσια μου χάλια τα νεα μου ....η χωριακη από 62 πηγε 56 ...ειμαι χάλια.....
 12. ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Και εγω ακριβώς ετσι αλλά μου ειπε ο γιατρός οτι είναι φυσιολογικό και ότι θα τα έχω αυτά!!!! Ναι μόλις έδωσα αίμα 12:30 Θα έχουν βγει !!! 😊
 13. ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Κοριτσια μου πονους στην κοιλιά και στη μέση έχετε???
 14. ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Καλε πήρες τον γιατρό σου ?,?
 15. Εμβρυομεταφορά πρώτη προσπάθεια

  Εγω την έκανα χθες και είχα 62 ...
×