Μετάβαση σε περιεχόμενο

NikhNikh

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4744
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  45

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της NikhNikh

 1. :) :)

  @babybaby όχι αν πας απόγευμα δεν θα στην βγάλουν άμεσος.. Δυστυχώς.. Δεν παίζει να έκανε λάθος... συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά κοπέλα μου...
 2. :) :)

  @babybaby κοπέλα μου κάνε ένα το πρωί με τα πρωινά και θα είναι πιο έντονη κοπέλα μου..! Λένε το αρνητικό μπορεί να κάνει λάθος.. το θετικό δύσκολο.
 3. :) :)

  @babybaby κοπέλα μου κι εγώ την βλέπω.. Κάνε μια β-χοριακη αύριο.. να δεις..!!!! Τη ωραία που φεύγει το 2017 με ανακοινώσεις εγκυμοσύνης..
 4. :) :)

  @ditaki aaa οκ..
 5. :) :)

  @Scooby! δεν παίζει κανένα ρόλο ότι κάνεις καθημερινά αυτό θα κάνεις δεν θα σε επηρεάζει αυτό το αν αν είναι έτσι καμία μας δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτα μόνο ξαπλα. Οπότε μην σε αγχώνει αυτό κάτσε να διασκεδάσεις τώρα στης γιορτές...και θα δεις θα έρθει..
 6. :) :)

  @ditaki α εισαι απο εκτός Αθηνών; νόμιζα είσαι από Αθήνα.
 7. :) :)

  Καλημέρα κορίτσια.. κι εμένα μ'αρέσει η βραδυνή βόλτα στην Αθήνα που είναι στολισμένα όλα εμείς κάνουμε αυτήν την βόλτα πάντα μετά από το τραπέζι της παραμονής τον Χριστούγεννων δλδ κάπου στης 12 το βράδυ γυρνάμε όλοι την Αθήνα..
 8. :) :)

  @Mariloux μόνο θετική σκέψη.. Όλα καλά θα πάνε και σου το εύχομαι.. @Scooby! γιατί έτσι κορίτσι μου..; @babybaby σου εύχομαι να μην έρθει την Κυριακή και για πολλούς μήνες...!!!
 9. :) :)

  @Scooby! Γεια σου τι κάνεις.; εγώ καλά είμαι
 10. :) :)

  Καλημέρα κορίτσια τη κανετε; έχετε σκορπίσει..
 11. :) :)

  Καλησπέρα σας κορίτσια.
 12. :) :)

  @ditaki ακριβώς. Ανεβάζω και στα σοσιαλ πολλές φωτογραφίες μου και βλέπω μεγάλη ανταπόκριση και αυτό με κάνει να συνεχίζω όπως και μουβεχουν γίνει διαφορές προτάσεις από διάφορους φωτογράφους και αυτό με κάνει να συνεχίζω. Αυτό το κακό που έχουμε είναι ότι αρέσει στους άλλους κάτι σε εμάς μας κάνει να θέλουμε να δώσουμε το παραπάνω.
 13. :) :)

  @ditaki πάντα στα 3 χρόνια με επαγγελματική μηχανή ενώ πιο πολλά χρόνια με το κινητό με λίγα λόγια καθαρά 3 χρόνια και κατι με επαγγελματικό εξοπλισμό
 14. :) :)

  @ditaki μόνο κυριακες είναι. Αλλά δεν θα ειμαι κάθε Κυριακή. Ανάλογος.
 15. :) :)

  @ditaki Γεια σου @ditaki Τι κανεις;
 16. :) :)

  @Νινα85 εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε νέα σου.. καλές γιορτές..
 17. :) :)

  Καλημέρα.. Σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια σας.. @Νινα85 τι έγινε κοπέλα μου..;
 18. :) :)

  Σε ευχαριστώ.. Κι σε εσένα καλή δουλίτσα.!Καλή συνέχεια..
 19. :) :)

  Ααα κατάλαβα.. Ναι μια χαρά πήγε απλά λίγο κουραστικά.. Εγώ τώρα πάω για υπνο.. χαχα.
 20. :) :)

  Καλημέρα.. @Athena D. πρωινή πρωινή.. σε βλέπω..
 21. :) :)

  @Elena o εγώ έναν. Αλλά μικρός. Σου είπε να κάνεις παρακεντιση;
 22. :) :)

  Κορίτσια σας το εύχομαι να μας πείτε ευχάριστα όλες..!!! Σήμερα μου δόθηκε μια ευκαιρία που δεν το ήξερα να γνωρίσω μια γυναίκα που έχει κάνει πολλά ένα απο αυτο είναι να είναι δίπλα σε γυναίκες που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά και να είναι και δίπλα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μου έδωσε ενα κουράγιο μια αισιοδοξία αυτή η γυναίκα που με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα πράγματα για το αύριο που θα μου ξημερώσει.! Και μου έμαθε ένα πράγμα ότι στην ζωή μας θα έχουμε πολλά εμπόδια όπως και ένα αυτό θα είναι η μητρότητα για κάποιες γυναίκες εκεί έξω.. Μια ειμαι κι εγώ..!! Και για αυτό το κάθε εμπόδιο πρέπει να το περνάμε από πανό να μην το αφήνουμε για αύριο το τώρα είναι που μετράει.! Για αυτο κορίτσια ψιλά το καιφαλι μας και συνεχίζουμε τον αγώνα πως την μητρότητα..!!
 23. :) :)

  @Νινα85 σου εύχομαι να μας πεις πολύ ευχάριστα νέα..
 24. :) :)

  Εγώ δεν έχω έχω οζο στον θυροιδη και μου τον αποριθμιζει
 25. :) :)

  Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια.. πήγε πολύ καλά..
×