Μετάβαση σε περιεχόμενο

NikhNikh

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4999
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  49

NikhNikh last won the day on 11 Ιανουαρίου

NikhNikh had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

783 Excellent

Σχετικά με NikhNikh

 • Ιδιότητα
  Platinum Member
 • Γενέθλια 13 Σεπτεμβρίου

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6890 προβολές προφίλ
 1. Τελικα πόσες προσπαθούμε ακομα;

  @OLY10 δεν πειράζει...!!!! Καλός σας βρήκα κι από εδώ..!
 2. Τελικα πόσες προσπαθούμε ακομα;

  Καλημέρα κορίτσια κι εγώ στης προσπάθειες... εύχομαι το 2018 να φέρει σε όλες ένα η και 2 παιδάκια...!!!!
 3. :) :)

  Καλημέρα.. τι κάνεις; πως πας;
 4. Γενικού περιεχομένου

  @zoi.ko καλά κάνατε.. Καλά είμαι εγώ..
 5. Γενικού περιεχομένου

  Συχαριτιρια στα κορίτσια που είναι εγκυουλες....!! Με το καλό να πάνε όλα...!!!! Και σύντομα η υπόλοιπες κοπέλες..!!!
 6. Γενικού περιεχομένου

  Καλησπέρα κορίτσια τη κανετε; μου είπαν ότι μεταφερθηκατε εδώ..αλλα βρε κορίτσια δεν έχω προλάβει να σας διαβασω ακόμη.. Συγγνώμη..
 7. :) :)

  Ααα ωραία..!!
 8. :) :)

  @OLY10 @Dim83 καλός σας βρήκα.. ωραία θα έρθω αλλά που να διαβάσω τόσες σελίδες βρε κορίτσια ποτέ προλάβατε και γράψατε τόσα..
 9. :) :)

  Α ωραία θα ψάξω.. Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάτσω να διαβάσω από εκεί.
 10. :) :)

  Που μα διαβάσω.; δεν έχω προλάβει καθόλου έχω ηρεμήσει αλλά τρέχω με εξετάσεις διαφορές άλλες αχ λέω για παιδί ειμουν αλλού κατέληξα
 11. :) :)

  Καλησπέρα κορίτσια.. τι κάνετε.; δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα αν έχετε πάει αλλού αν έχετε ευχάριστα που το ελπίζω...!! Εγώ δεν έχω ευχάριστα..
 12. :) :)

  Καλημέρα κορίτσια.. ήθελα να σας πω για ένα διάστημα θα απέχω από το φόρουμ.. Και όταν γυρίσω θέλω να είστε όλες εγκυουλες..!!! Σήμερα πήρα την μεγαλύτερη απόφαση και θα σταματήσω για ένα χρονικό διάστημα να προσπαθώ για παιδάκι μπορεί να είναι εβδομάδα μπορεί να είναι και μήνες αυτό θα το δείξει ο καιρός...!!! Έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ ψυχικά πολύ..! Όλα αυτά που περνάω με έχουν αλλάξει πολύ ιδικά στο ψυχολογικό κομμάτι και πρέπει οπωσδήποτε να το αντιμετωπίσω.. συζήτησα και με τον άντρα μου και συμφωνήσαμε μαζί να το αφήσουμε στην άκρη το θέμα παιδί όπως και μίλησα με τον γυναικολόγο μου και συμφώνησε να το αφήσουμε για λίγο.. (ξέρει τα πάντα ο γιατρός μου τι έχω περάσει και την περνάω και μπορώ να πω ότι δεν με πίεσε σε τίποτα ακόμη και ο ίδιος είχε ότι δεν είμαι καλά και μου είχε πει).. Δεν σας έχω πει ποτέ και ποτέ μου δεν μίλησα πουθενά Και τώρα ια έρθει η ώρα να μιλήσω να μπορέσω σαν ΝΊΚΗ να επανέλθω στην ηλικία μου 24 να γίνω ξανά κορίτσι και όχι μια 80αρα που νιώθω..(εχω περάσει τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν πάρα πολλά και όλα αυτά μου βγήκαν σε μεγάλο σοκ και ξεσπάει από εχθές συνέχεια.. Μόνο στο νοσοκομείο δεν πήγα από το τίποτα) για αυτό κορίτσια πρέπει μα ηρεμήσω είναι δύσκολη εβδομάδα αυτή για εμένα και για την οικογένεια μου...!!!! Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο... Κορίτσια μην τα παρατηρήσετε ποτέ και να μην το βάλετε κάτω με τίποτα..!!! Θέλω όταν ξανά μπω να διαβάσω μόνο ευχάριστα νέα από εδώ και πέρα....!!!!!!! Α! Και μην στεναχωριέστε πολύ ούτε να κλαίτε δεν κάνει καλό στον οργανισμό και σε εσάς....!!!!
 13. glucophage και πολυκυστικές

  @Ailourita θα τα καταφέρουμε.. Δεν το βάζουμε κάτω ότι και να γίνει..!!
 14. :) :)

  @Dim83 έφαγα μια φρίκη Εχθές το βράδυ αλλά για άσχετο λόγο.
 15. :) :)

  Που να δείτε 2 ζώδια που είναι κλαψιαρικα να μένουν στο ίδιο σπίτι..!! Δεν τα πάω καλά με αυτά το μόνο που ξέρω είναι το ζώδιο μου και του άντρα μου. Ά και της μαμάς μου..
×