Μετάβαση σε περιεχόμενο

NikhNikh

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5148
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  49

NikhNikh last won the day on 11 Ιανουαρίου

NikhNikh had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

831 Excellent

Σχετικά με NikhNikh

 • Ιδιότητα
  Platinum Member
 • Γενέθλια 13 Σεπτεμβρίου

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

7341 προβολές προφίλ
 1. Θα ήθελα την γνώμη σας

  Οπότε άμα θέλουμε να την δούμε πρέπει Θεσσαλονίκη;
 2. Θα ήθελα την γνώμη σας

  Κι εγώ για αυτό ρώτησα. Τίποτα και σου εύχομαι τα καλύτερα συντομότερα..
 3. Θα ήθελα την γνώμη σας

  Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω αυτή η λευκου τι έχει γίνει διάβασα ότι σταματάει από Αθήνα. Επίσης καλό είναι να πάρεις να ρωτήσεις @Kat-Cat παντός μπορεί να σε δει και με λίγο αίμα εμένα μου έκανε υπέρηχο 3 μέρα περιόδου με πολύ αίμα. Αλλά να την ρωτήσεις πρώτα.
 4. Ωορρηξία ποτέ!

  Δεν Ρωτάς τον γιατρό σου μήπως σου δωσ2ξ κάτι για να σου έρθει; εμένα μου είπαν όταν κάνει πανό από 45 ημέρες να περνώ φάρμακο για να έρθει δεν σου είπε τίποτα; από όσο ξέρω και κλειστές σαλμπικες να έχεις περίοδο έχεις. Αλλά θα στο πουν καλύτερα κορίτσια που ξέρουν.
 5. Ωορρηξία ποτέ!

  @kateriiina Καλημέρα πρόσεξε το αυτό με την περίοδο εγώ 1 χρόνο μετά από αφερεση πολυποδα είχα κάνει να δω από μόνη μου περίοδο μου έδινε φάρμακο για να έρχεται κι εγώ πριν τον αφερεσω η περιοδος που είχα δεν ήταν κανονική περίοδο μου είπε και 2 φορές που ήρθε από μόνη της πάρτι έκανα. Εγώ τώρα δεν μπορώ να ακολουθήσω κάτι αυτή την στιγμή γιατί με τα φάρμακα που επερνα για να αδιαθετισω με έπιασαν κρίσεις πανικού και έπρεπε να τα σταματήσω και εγώ από τέλος Γενάρη έχω να δω περίοδο. Εμείς κατά τύχη στα 3 χρόνια είδαμε μια φορά ωορρηξία αλλα κατά τύχη όταν μου έδωσε φάρμακο μπας και κάναμε σπερματεγχυση δεν έκανα ούτε με το φάρμακο. Καλό ειναι να κάνεις την σαλπιγγογραφια.!
 6. Ωορρηξία ποτέ!

  @kateriiina Καλησπέρα εγώ στην θέση σου θα επερνα και άλλη γνώμη γιατί να μπεις στην διαδικασία αυτή χωρίς να εξαντλήσεις όλα τα άλλα πρώτα.; τι κύκλο έχεις; διάβασα ότι έχεις σπω έχω κι εγώ και αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα δεν κάνω ωορρηξία
 7. Πότε το τεστ εγκυμοσύνης?

  Καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου από την στιγμή που είναι η χοριακη αρνητική μπορεί να αλλάζει ο κύκλος σου.
 8. Γενικού περιεχομένου

  Α δεν το ήξερα.. έχεις δίκιο
 9. Γενικού περιεχομένου

  καλησπέρα κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.. με υγεία.. @DiwniΔεν είσαι καθόλου υπερβολική γιατί δεν το είπατε.; είναι και το άλλο δεν ξέρω (δεν έχω γίνει μάνα να ξέρω πως είναι) αλλά πόσο θα κρατήσει η αρρώστια 2 με 3 μερες; μέχρι την Παρασκευή δεν θα είναι καλά;
 10. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ

  Καλησπέρα Χρόνια πολλά. Γνώμη μου είναι μα χαλαρώσεις για αρχή και θα έρθει προσπαθείτε μόνο 4 μήνες. Τώρα για την περίοδο όταν άρχισα κι εγώ προσπαθείς άλλαξε ο κύκλος μου γιατί γειναιτε δεν ξέρω τώρα το αίμα που κρατισε λιγότερο μου φαίνεται φυσιολογικό λόγο ότι ήρθε νωρίτερα. Αλλά μπορείς να πας να το δεις γιατί έτσι. Σου εύχομαι να έρθει σύντομα.!
 11. Καλό Πάσχα.. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με υγεία και αγάπη και το Άγιο φως να λάμψει σε όλες της καρδιές μας.. Να ευχηθώ στα κορίτσια που περιμένουν τα μωράκια τους με το καλό να έρθουν Στα κορίτσια που κρατάνε τα μωράκια- παιδάκια τους στην αγκαλιά τους να είναι πάντα μα πάντα με υγεία ευτυχία και πολλές χαρές.. θα σας εκπλήσσουν και άλλο... Στα κορίτσια που είναι σε διαδικασία υποβοηθούμενη με το Άγιο φως να έρθει και το σποτάκι σας και να μείνει για 9 μήνες και μετά να το έχετε μια ζωή στην αγκαλίτσα σας.. Και άφησα τα κορίτσια που προσπαθούν φυσιολογικά στο τέλος γιατί σας εύχομαι να μην αργήσετε να κάνετε παιδάκι να έρθει πολύ πολύ σύντομα και τώρα που έχετε μπει στην διαδικασία να μην έχετε άγχος (το ξέρω ότι δεν γίνετε προσπαθήστε....) και ποτέ να μην κάνετε τεστ πριν από καθυστέρηση.. Και στα κορίτσια που άρχισαν να το ψάχνουν εύχομαι να μην βρεθεί τίποτα και να έρθει το μωράκι σας πριν προλάβετε να το ψάξετε.. Τώρα μπορώ να πω σε όλες σας καλό Πάσχα καλή ανάσταση.. και καλό σούβλισμα (μην φάτε πολύ)..
 12. Γενικού περιεχομένου

  Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε.; πως πέρασε έτσι η μεγάλη εβδομάδα χαμπάρι δεν πείρα..
 13. Προσπαθω για μωρακι 🍼

  Ακριβός.. σε ευχαριστώ κι σε εσένα. Τα καλύτερα και σύντομα..
 14. Προσπαθω για μωρακι 🍼

  Δυστηχος δεν έχω προσπαθούμε από το 2014 και δεν μας έχει έρθει. Με πας πίσω εγώ στα 19 αρραβωνιαστικιά στα 20 παντρεύτηκα.
 15. Προσπαθω για μωρακι 🍼

  Πάντα αξίζει..!!!! Σου εύχομαι να είναι θετικό..!!
×