Μετάβαση σε περιεχόμενο

NikhNikh

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5590
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  51

NikhNikh last won the day on 13 Μαίου

NikhNikh had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

989 Excellent

Σχετικά με NikhNikh

 • Ιδιότητα
  Platinum Member
 • Γενέθλια 13 Σεπτεμβρίου

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

8941 προβολές προφίλ
 1. NikhNikh

  Προσπάθεια στα 50

  καλησπέρα σας. θα συμφωνήσω με τη @Πιου-πιου κι εγώ θα σας πω κάλο είναι να μην χάσετε άλλο χρόνο και να πάτε σε έναν γιατρό να σας βοηθήσει για φυσιολογική γιατί υπάρχουν αυτές η νομοθεσίες του κράτους. σας εύχομαι σύντομα να μας λέτε κάλα νέα
 2. NikhNikh

  Καλημέρα/Καλησπέρα/Καληνύχτα

  Καλός ήρθες στην παρέα μας.. σιγά σιγά όλες θα γνωρίσεις.. καλησπέρα
 3. NikhNikh

  Καλώς σας βρήκα

  Καλός ήρθες και ελπίζω να σου φέρει γούρι όπως έγινε στην πιο πολλές εδώ
 4. NikhNikh

  Αναζητηση γιατρού/Σπερματέγχυση

  Δεν πειράζει σου έστειλα.
 5. NikhNikh

  Αναζητηση γιατρού/Σπερματέγχυση

  Κοίτα κι εμένα δεν μου έκατσε καλά αυτό δεν ξέρω γιατί έτσι έχω ακούσει τα καλύτερα αν θες να σου πω για άλλους 3 και στον έναν πάω εγώ και στον άλλο θα πάω για 2η γνώμη αν θες να σου πω σε πμ
 6. NikhNikh

  Αναζητηση γιατρού/Σπερματέγχυση

  Για την βιταμίνη αυτή δεν ξέρω λίγο που το έψαξα έχει πολλές βιταμίνες μέσα που βοηθάνε. Τώρα εγώ δεν κατάλαβα που κολαει οι εξετάσεις με ουρολογο. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ λίγο μπερδεμένη θα ειμουν. Εγώ θα πήγενα και για άλλη γνώμη παντός συγνωμη που το λεω.
 7. NikhNikh

  Αναζητηση γιατρού/Σπερματέγχυση

  Τα glucophage δεν τα δίνουν μόνο για το ζάχαρο αλλά βοηθάνε πολύ στης πολυκυστικες κι εμένα μου τα έδωσαν απλα να ξέρεις θα έχεις ένα μικρό θέμα άλλα να μην σε ανοισιχισει θα έχεις διάρροια μέχρι να τα συνηθίσει ο οργανισμός σου.
 8. NikhNikh

  Αναζητηση γιατρού/Σπερματέγχυση

  Για την υστεροσκοπιση μην την φοβασε δεν είναι τίποτα και να ξέρεις και μετά από υστεροσκοπιση λένε ότι μπορείς να μείνει πιο εύκολα έγκυος. Για πες πως ήταν;
 9. NikhNikh

  Τυχερός Οκτώβρης !!

  Όπως νομίζεις. Σου εύχομαι τα καλύτερα
 10. NikhNikh

  Τυχερός Οκτώβρης !!

  Δεν ξέρω τι να πω το θες τόσο πολύ και το πιστεύεις τόσο πολύ και αλήθεια στο εύχομαι να είσαι..! Είσαι και κοντά με εμένα 3 χρόνια μας χω3ιζουν εγώ μικρότερη σου. Παντός καλό είναι να πας στον γυναικολόγο σου να σου δώσει οδηγίες και να κάνεις και παρακολούθηση ωορρηξίας και να ξεκινήσεις με το θερμόμετρο από την στιγμή που λες ότι βρικες ωορρηξία και κάνε και ένα τεστ δεν έχεις να χάσεις κατι.
 11. NikhNikh

  Τυχερός Οκτώβρης !!

  Οπότε κάνεις μεγάλου κύκλους με το ινοφερ είναι φυσιολογικό να στον αλλάξει λίγο μέχρι να στο στροσει και το πέρνεις μόνο 1 μηνα να ξέρεις μετά από 3 μήνες θα αρχίσει να σε βοηθάει είσαι σίγουρη για την ωορρηξία; γιατί εισουν με ένα θερμόμετρο όλοι μέρα αγκαλιά και πιστεύω ξέρεις ότι αυτό είναι λάθος ότι την μετράμε το πρωί πριν σικοθουμε και με θερμόμετρο λεπτού κάτω από την γλώσσα και πάντα περίπου την ίδια ωρα. Και το απόγευμα δεν 2ιναι ποτέ σωστή η θερμοκρασία γιατί πάντα το απόγευμα ανεβαίνει.
 12. NikhNikh

  Τυχερός Οκτώβρης !!

  Δεν σε ρώτησα με το τεστ αλλά πόσο είναι κανονικά ο κύκλος σου
 13. NikhNikh

  Τυχερός Οκτώβρης !!

  Καλησπέρα. Σας παρακολουθώ αλλά δεν γράφω να κάνω μια ερώτηση; όταν λες μεγάλο κύκλο το εννοείς; γιατί σε μεγάλους κύκλους δεν γίνεται ωορρηξία. Όπως και η μέτρησης με το θερμόμετρο δεν της κάνεις καθόλου σωστά. Έχεις κάνει τεστ εγκτμοαιμης και ήταν αρνητικό οπότε ή Κάνε χοριακη να τελειώνεις ή πήγαινέ σε γυναικολόγο.
 14. NikhNikh

  Ποσο καιρό προσπαθούμε για μωρακι 👶🏻

  Ά χίλια συγνωμη δεν το ήξερα κοπέλα μου αλήθεια δεν τα διαβάζω όλα συγνωμη παντός.. θα έρθει σύντομα κοπέλα μου και όλα καλά θα πάνε..
 15. NikhNikh

  Ποσο καιρό προσπαθούμε για μωρακι 👶🏻

  Να σου ζήση αυτόν τον Ιούνιο γεννήσεις και Αύγουστο ξανά άρχισες;
×