Μετάβαση σε περιεχόμενο

NikhNikh

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4417
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  41

NikhNikh last won the day on 14 Νοεμβρίου

NikhNikh had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

566 Excellent

Σχετικά με NikhNikh

 • Ιδιότητα
  Platinum Member
 • Γενέθλια 13 Σεπτεμβρίου

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6023 προβολές προφίλ
 1. :) :)

  Αα... κατάλαβα.. χαχαχα ούτε κι εγώ γιατί βαριέμαι το μετά το χάος
 2. :) :)

  @Scooby! το να στολίζεις δεν μπορεις;
 3. :) :)

  @babybaby εμένα γιορτή είχε.. κι εμενανθελει κόσμο αλλά είδα ότι καλούσα και ποτέ κανένας δεν μας κάλεσε ποτέ έχω κάνει τόσα και είπε τέλος μεταξι μας.! Και του χρόνου με μωράκια..! Εμένα μόλις έφυγαν τα πεθερικά μου.
 4. :) :)

  @Scooby! σε ευχαριστώ κοπέλα μου θα μπω το απόγευμα.
 5. :) :)

  @Scooby! Ναι.. Από Εχθές τους έχω εδώ τώρα.. Για αυτό Αργώ να απαντήσω..
 6. :) :)

  Καλημέρα κορίτσια.. @Scooby! δεννπειραζει κι εμένα έκλεισε το κινητό από μπαταρία..
 7. :) :)

  Κορίτσια like δεν μπορώ να κάνω. Έχω φτάσει το όριο.
 8. :) :)

  @Scooby! κάθε γιατρός είναι διαφορετικός εμένα που είχα μιλήσει μόνο μια φορά όταν του είπα στο τηλ ότι θέλουμε μα αρχίσουμε προσπάθειες μας είπε καλό είναι να μας δει από κοντά και να μιλήσουμε όπως και βασικές εξετάσεις. Μπορει να σου πει οχι λογο οτι ειστε στην αρχή. Ήταν απότομη η αλλαγή για εμένα.. Μόνο την μαμα μου έχω κοντά τα πεθερικά μου είναι κάποιους μήνες Αθήνα και μετά όλους τους λαούς στο χωριό του άντρα μου @babybaby εγώ δεν είπα τίποτα και λέει λίγο πριν φύγουμε α κάτσε να κάνουμε και προγεννετικο έλεγχο λέω ωραία..!! Περισσότερο άγχος γιούπι.. αχαχα
 9. :) :)

  @Scooby! προετοιμασμένη σε βλέπω.. Χαχα εγώ ποτέ δεν του είπα για εξετάσεις πάντα εκείνος με προλαβαίνει ο γιατρός μου.. κάθε φορά που θα πάω όλο και καπια εξετάσει θα μου δώσει δωράκι τώρα δεν νομίζω να μου δώσει ξανά.. Δεν έχει μείνει φλέβα..!! Δεν με ρώτησαν αν ήθελα να φύγω από Αθήνα.. άφησα όλους τους φίλους μου και τους συγγενής μου Αθήνα και ήρθα σε μια πολύ αφιλόξενη και πολύ ζηλιάρα πολύ που ποτέ δεν θέλουν το καλό και με το παραμικρό θα σε κουτσομπιλεψουν αλλά πλέων έμαθα να τους γράφω δεν μπορώ να κάνω Αλλιός.. Babybaby ωραία θα ήταν Κρήτη..!! Αλλα εγώ άλλη πόλη που θα ήθελα να μείνω είναι Θεσσαλονίκη.. έχω ζήσει και 1 χρόνο Άρτα αλλά δεν θα ήθελα να ξανά εμένα.
 10. :) :)

  @babybaby κινεγβ απορία τόνισα γιατί όταν μου έδωσαν τα χαρτιά καινειδα την τιμή 50€ λέω ωραία θα πληρώσουμε ένα κάρο λεφτά αλλά μας είπαν ότι γράφετε και την έγραψε ο γυναικολογος
 11. :) :)

  @Scooby! αχ μεγάλη ιστορία είχαμε ένα εξοχικό σε ένα παραθαλάσσιο μέρος της Αττικής και είχαμε ένα μεγάλο οικόπεδο με ένα σπίτι μας έκατσε καλά να χτίσουμε μια σπιταρονα (το γκρεμισαμε το εξοχικό σπίτι) και έτσι φύγαμε από Αθήνα προσωπικά θα ξανά γύρναγα Αθήνα με τα χίλια.. Γιατί εδώ δυστυχώς που μένω υπάρχει ζήλια και πολύ κουτσομπολιό. Και δυστυχώς δεν έχω καθόλου παρέες.. είχα μια φυλή αλλά αποδείχτηκε την ημέρα του γάμου μου και μετά ότι με ζήλευε και αλλά.. @babybaby γράφετε την έκανα εγώ και ο άντρας μου το Σάββατο που μας πέρασε. Και στους δύο βγήκε αρνητική δεν είμαστε φορείς.!
 12. :) :)

  @Scooby! κατάλαβα καλά κι εγώ Αθήνα εμένα μέχρι πριν λίγα χρόνια.. Και τώρα μένουμε πιο έξω από Αθήνα αλλά κοντά..
 13. :) :)

  @Scooby! κι εγώ θέλω.. να πάω κάπου.. προσπαθώ μπας και πίσω τον άντρα μου να πάμε στον κουμπάρο μας στην Καρδίτσα η κάπου αλλού..!! Εσύ Κοζάνη μένεις η Αθήνα; κι εμένα μ'αρέσουν τα ψώνια.. θα πάμε καπια στιγμή Κρήτη αλλα οπότε λέμε πάντα αλαζουμε μετά.
 14. :) :)

  @Scooby! δεν χω πάει ποτέ Κρήτη..
 15. :) :)

  @Scooby! δεν πειράζει καλέ.. κι εγώ την έχω πατήσει..
×