Μετάβαση σε περιεχόμενο

NikhNikh

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4009
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  38

Βαθμός Δημοφιλίας

431 Excellent

Σχετικά με NikhNikh

 • Ιδιότητα
  Platinum Member
 • Γενέθλια 13 Σεπτεμβρίου

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5668 προβολές προφίλ
 1. Προσπάθεια για μωρακι❤❤❤

  Σωστό αυτό... Όπως το είπες είναι..
 2. Προσπάθεια για μωρακι❤❤❤

  Κάνε και σου εύχομαι να είναι θετική....!!
 3. Προσπάθεια για μωρακι❤❤❤

  Καλός ήρθες καλό είναι αύριο να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου και να δεις τι είναι. . Είμαι νωρίς για συπτοματα.. σου εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι η παραπάνω..
 4. Αντιβίωση και προσπάθειες για Παιδί..

  Καλό είναι να μην πω όνομα για λόγους ασφαλείας.. Αλλά είναι βαριά αντιβίωση όπως και τα παυσίπονα που δεν κάνει να πέρνεις συνέχεια.. μου είπε να το αφήσω να τελειώσω με όλα και μετά να δω για παιδάκι.. Εκεί που λέμε τώρα αρχίζουμε πιο να το ψάξουμε και άλλο και τσουπ κάτι παθενω...
 5. Καλησπέρα κορίτσι ήρθε ο μήνας που θέλαμε να πάμε στον γιατρό να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε να έρθει ένα νινι αλλά όχι δεν μας θέλει τελικά.. πανό που έκλεισα ραντεβού να πάω τσουπ Εχθές το βράδυ πολύ δυνατός πονοδοντος ωραία λέω ακυρώνω ραντεβού κλείνω ραντεβού οδοντίατρο αντιβίωση και δυνατά παυσίπονα μιλάω με τον γιατρό μου και μου λέει καλό είναι τώρα να μην ερχόμαστε σε επαφή γιατί η αντιβίωση που περνώ προκαλει μύκητες και καλό είναι όταν τελειώσω την αντιβίωση να πάω για καλλιέργειες...και μου λέει ο οδοντίατρος καλό είναι να μην μείνω έγκυος (που αυτό έτσι και αλλιώς δεν θα εμένα σίγουρα δεν έμεινα τόσο καιρό θα εμένα τωρα) και να περάσει από την ημέρα που θα σταματήσω την αντιβίωση και μετά να αφήσω 2 μήνες γιατί έχω επιβαρύνει τον οργανισμό μου με την αντιβίωση και τα παυσίπονα... Έχει τύχει σε καμία σας Να προσπαθεί ενώ περνει αντιβίωση.; είναι αλήθεια; δεν μου είπε κάτι ο γιατρός μου αλλά καλό είναι να περάσει αυτή η φάση με τα δόντια και μετά να πάω να μιλήσουμε. Ουφ απογοητευτικά τελείως σήμερα..
 6. ποτέ μην αφήνεις τα όνειρα σου κυνήγησε μέχρι να γίνουν αληθινά

 7. Πόσες είμαστε στην προσπάθεια για μωράκι;

  Με υπομονή και με πίστη θα έρθει σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έρθει σύντομα..
 8. Πόσες είμαστε στην προσπάθεια για μωράκι;

  Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει το 2 και σύντομα..!!
 9. Νέες Μανούλες!

  Και να μην σταματήσεις να ελπίζεις...κσνε το καλύτερο... Και σου εύχομαι κοπέλα μου να έρθει πολύ σύντομα...
 10. Νέες Μανούλες!

  Καλημέρα.. Δεν πρέπει να απελπίζεσαι λογο ηλικίας η μητρότητα δεν κοιτάει ηλικία.... ξέρω ανθρώπους που έχουν γίνει γονείς και στα 45 τους και είναι μια χαρά.... Μια χαρά θα είναι το μωράκι σε ότι ηλικία και αν είναι αυτό που θέλουν πάνω από όλα είναι αγάπη που αυτό ότι ηλικία και να είναι κάποιος αυτό μπορεί να το προσφέρει...η αγάπη δεν έχει ηλικία που καμία στιγμή σταματάει να δίνετε.. Και ιδικά η αγάπη της μαμάς δεν θα σταματήσει ποτέ... Για αυτό μην σκεφτόμαστε ότι θα είναι εγωιστικό που έγραψες.. σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει πολύ σύντομα κοπέλα μου και σε όσες προσπαθούν να έρθει σύντομα....
 11. Προσπαθώ για παιδάκι

  Εγώ είμαι στην προσπάθεια.. Δεν έχω παιδάκια.
 12. Νέο μέλος

  Δεν πειράζει τον επόμενο μήνα κοπέλα μου...οπως νιώθετε θα κάνετε και ότι μπορείτε... πάντα θα λέει ο κόσμος διαφορά μην σκας τι θα λένε θα κάνετε αυτό που θέλετε η δυο σας.!
 13. Νέο μέλος

  Πολύ σωστή..!!!!
 14. Νέο μέλος

  Σε ευχαριστώ πολύ
 15. Νέο μέλος

  Ακριβώς.. με το καλό να έρθει στην αγκαλίτσα σας..
×