Μετάβαση σε περιεχόμενο

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/24/18 in all areas

 1. 12 points
  Καλημέρα σε όλες! Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να ανοίξω αυτό το θέμα αλλά διστάζω. Όχι ότι φοβάμαι να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποια κοπέλα, αλλά γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί να αντικρίζω την υποκρισία από κάποιες κοπέλες που είτε είναι "έξω από τον χωρό" αλλά δεν διστάζουν να είναι απόλυτες στις απόψεις τους και να προσπαθούν να μειώσουν την άποψη της άλλης κοπέλας είτε πιστέυουν πως επειδή εκείνες πέτυχαν κάποια πράγματα με κάποιο τρόπο, τότε όλες μπορούν και είναι τεμπέλες αν δεν τα καταφέρουν. Φυσικά αναφέρομαι στα επίμαχα θέματα φυσιολογικός τοκετός και θηλασμός. Θα ήθελα να πω λοιπόν σε όλες εσάς, τις μανούλες και τις μέλλουσες μανούλες, να είμαστε όλες μας πιο διαλακτικές με αυτά τα 2 θέματα. Δεν είναι κακό μια κοπέλα να γεννήσει με καισαρική λόγω επιπλοκών ή πολύωρης αναμονής ούτε είναι κακό να ζητάει απο τον γιατρό της καισαρική για τους δικούς της λόγους και δεν χρειάζεται να την στήνουμε στον τοίχο επειδή έτσι θέλει να γεννήσει. Αντιθέτως, πρέπει να τις ευχόμαστε να φέρει ένα γερό παιδί στον κόσμο, που είναι και το ζητούμενο! Σας το λέω εκ πείρας, έφαγα 25 ώρες μέσα στην κλινική, προσπάθησα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά διαστολή δεν έκανα καθόλου! Φυσικά και την 25η ώρα ζήτησα καισαρική γιατί δεν άντεχα άλλο. Και μην μου πείτε "η φίλη μου στην Σουηδία γέννησε σε 3 μέρες". Ο τοκετός δεν είναι εκδρομή να την κάνουμε 3μερη! Είναι κουραστική και επίπονη διαδικασία και ειδικά για την πρωτότοκο έχει πολύ φόβο γιατί όλα της είναι άγνωστα. Μετά περνάμε στον θηλασμό. Ο θηλασμός είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, full-time-job και βάλε! Θέλει πολύ κόπο για να επιτευχθεί ένας ικανοιποιητικός και παγιωμένος θηλασμός και το ξέρετε καλά όσες θηλάσατε και θηλάζετε. Υπάρχουν όμως και κοπέλες που είτε δεν θέλουν να θηλάσουν και είναι δικαίωμά τους και δεν δίνει κανένας στις θηλάζουσες το δικαίωμα να τις θεωρούν τεμπέλες ή κακές μάνες επειδή δεν θέλουν. Η κάθε μια θα κάνει το καλύτερο για το παιδί της με όποιον τρόπο πιστέυει η ίδια. Επίσης υπάρχουμε και εμείς που λόγω δουλειάς κόψαμε τον θηλασμό με χάπια, και αυτό γιατί οι συνθήκες εργασίας μας δεν επέτρεπαν την μισάωρη ανά 2ωρο ενασχόλησή μας με το να βγάζουμε το γάλα με θήλαστρο, ούτε μπορούσαμε να πάρουμε το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Άλλες κοπέλες δεν μπορούν να θηλάσουν γιατί δεν τους βοηθάνε οι θηλές τους κ.ο.κ. Συνοψίζοντας θα ήθελα να πω σε όλες μας να είμαστε πιο αλληλέγγυες μεταξύ μας, να μην στήνουμε η μία την άλλη στον τοίχο και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τις ανάγκες του συνομιλητή μας. Συγνώμη για το μεγάλο post, δεν ήθελα να θίξω καμία και θέλω να πιστέυω ότι θα ευαισθητοποιήσω πολλές κοπέλες να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους απέναντι σε αυτά τα 2 θέματα που είναι πολύ σημαντικά για μια μητέρα! Σας φιλώ όλες!!!
 2. 10 points
  Αν κ δ έχω δει εδώ μέσα ακραίες περιπτώσεις πιστεύω πως γενικά εκεί έξω γίνεται πολύ κακο για τ τπτ. Ναι πιστεύω πως όλες μας έχουμε ονειρευτεί τη μαγική στιγμή τ φυσιολογικού τοκετού π τ μωρο μας γλιστράει από μέσα μας άλλα κάποιες δ καταφέραμε να τ βιώσουμε. Ε και; Όσον αφορά τ θηλασμο δ είναι κ κανένα σπουδαίο κατόρθωμα! Όχι με την έννοια ότι ο θηλασμός δ είναι σπουδαίος άλλα κάποιες που θηλάζουν μόνο γι αυτο λένε. Σιγά ρε κορίτσια μόνο αυτό μπορείτε να κανετε; αυτό όρισε η φύση και Ναι όταν εδραιωθεί είναι πολύ όμορφο συναίσθημα άλλα μέχρι εκεί. Θηλάζω τ μωρο μ αποκλειστικά εδώ κ 6 μήνες αλλά δ θέλω συγχαρητήρια. Επειδής σκέφτομαι μόλις κλείσει τ 8ο να τ κόψω. Όσον αφορά τα οφέλη πραγματικά δ είναι όπως λένε. Τα μωρά π θηλάζουν δ έχουν κολικούς. Δ ισχύει εννοείται υποφέραμε από κολικούς. Όπως κ τ ότι δ αρρωσταινουν. 3 μερες την είχα με πυρετό την προηγ βδομάδα. Αντιθέτως η κούνιαδα μ δ ήθελε να θηλάσει ο μικρός με ξένο Ούτε κολικούς κ μέχρι π πήγε σχολείο 2 χρόνων δ αρρώστησε. Προς Θεού ο θηλασμός όπως λέει κ ο παιδίατρος μ είναι ότι καλύτερο μπορεί να δώσει μια μάνα στο παιδί της. Απλά σας τ λέω για όσες δ τα καταφέρουν να μην τους δημιουργηθούν ενοχές. Επίσης δημόσιος θηλασμο με δημόσιο θηλασμο έχει διαφορά. Έχω θηλάσει εξω άπειρες φορές, σε καφετέρια, σε παγκακι ακόμη κ σε πυλωτή οικοδομής. Όμορφη κ διακριτικά κ κανένας δ με κοίταξε περίεργα Ούτε μια φορά. Αλλά όχι ρε κοπελιά δ γίνεται εκεί π είμαι κ τ άντρα μ κ την παρέα μ εσύ απλά να τραβάς τη μπλούζα προς τα κάτω βγάζοντας εξω όλο τ στήθος για να θηλασεις. Ναι εκεί σε κοιτάνε περίεργα. Προσωπικά πιστεύω πως όσες είναι κολλημένες έχουν πολλά κόμπλεξ οι ίδιες κ δ έχουν καταφέρει πολλά στη ζωή τους κ ετσι προσπαθούν να νιώσουν περήφανες ότι κάνουν τ κάτι παραπάνω από μας. Επίσης με εκνευρίζουν αυτές που όλα τα ξέρουν πια καλύτερα κ από γιατρούς. Τιιιι;;; έδωσες ζυμαρικά στο παιδί από τώρα; α ο παιδίατρος σ είναι βιαστικός. Ο παιδίατρος μ κοπελιά έχει 25 χρόνια εμπειρίας κ κάθε Σάββατο είναι σε ιατρικά σεμινάρια. Όπως καταλαβαίνεις δ ειναιωτ παιδί μ τ πρωτο π αναλαμβάνει. Κ μεις δηλαδή π δ φάγαμε κινοα κ φαγοπυρο άλλα τραχανά κ αστρακι τι παθαμε; μια χαρά κουκλάρες γίναμε. Στην τελικά η κάθε μια μας θέλει τ καλύτερο για τ παιδι της. Αυτό π εμένα με νοιάζει περισσότερο είναι να προσπαθήσω να κάνω τ παιδι μ δω στο άνθρωπο. Ευγενικό, με ευαισθησίες, με σεβασμό κ πάνω από όλα με κριτική ικανότητα. Τι να τ κάνω αν είναι να τ δίνω κ τ πουλιού τ γάλα κ γίνει ένα γαϊδούρι κ μισό.
 3. 10 points
  @ peacock , @Jazz, @Dim83 , @Dora77 ,@ Rosemary @Κατερινάκι/only love @Petalouditsa ,@zoi .ko , @ ioannapl ,@ Lisaki 80 ,@Antelope, @Marillia ,@Kat-Cat @ love30 ,@Xoris , @Oly10 ,@Kykki @NikhNikh ,@Diwni, @ourania Eνα μεγάλο ευχαριστώ σε ολα τα υπέροχα κορίτσια που γνώρισα απο εδω μεσα!!!!Σε ολα οσα μου γράψατε και σ ολα οσα μιλήσαμε κατα καιρους και αλλάξαμε αγωνίες ,ευχές και συμβουλές! Σας ευχαριστώ ολες για το ενδιαφερον και τις απαντήσεις σας ,που πραγματικά με βοηθανε πολυ αυτην τη στιγμη. Σας ευχαριστώ που αντιλαμβανεστε την κατάσταση και δείχνετε τοσο σεβασμό στην αποφαση μου! Η καρδιά μου γεμιζει ευγνωμοσύνη ,που συνάντησα τοσο υπέροχα κορίτσια μεσα απο εδω . Να θυμάστε ότι είστε όλες πολύ δυνατες και μεσα απο την ολη διαδικασία ,βγαίνετε ακόμη δυνατότερες και πιο ωραίοι άνθρωποι. Μοναχα οποιος εχει περασει ολα αυτα ,μπορει να καταλάβει. Και εσείς καταλαβαινετε πολυ καλα.. Τις θερμότερες ευχές μου ,για οτι καλύτερο σε καθε μια ξεχωριστά και σε ολες μαζι .Πολυ πολυ αγαπη στο σπιτικό σας και πολλα χαμόγελα!!!! Και κλείνοντας ,θα ήθελα να γράψω μια φράση του αγαπημένου μου ποιητή ,Τάσο Λειβαδίτη: "Οσα δεν ζήσαμε ,αυτά μας ανήκουν. Εκεί που τελειώνουν τα όνειρα ...εκεί αρχίζει η ζωή μας!"
 4. 9 points
  Αυτο περίμενα τοσο καιρό..εχω κανει δυο η τρια σχόλια αν θυμάμαι καλα για την "περίπτωση" του Φώτη..και δεν σχολίασε ποτε αυτα που ελεγα..τα οποία θεώρησα απολύτως λογικα βάση των εμπειριών μου και όσων εχω βιώσει απο φιλικά ζευγάρια..Τον ρωτούσα σημαντικές πληροφορίες και δεν απάντησε ποτε!!οποτε απλα δεν ξανασχοληθηκα..δεν ξέρω αν ο τύπος ειναι τρολ η γυναικα..ξέρω πως εχει ανάγκη απο ειδικό γιατι εχει πολλαααααα ψυχολογικά..και επισης να πω πως εισαστε ολες γαιδουρες γιατι σας απαγόρευσε να σχολιάζεται το θέμα του και σεις συνεχίζετε!!ενταξει απλα κλαιωωωωωω 😂😂😂😂😂😂
 5. 8 points
  @eriv μου σου εύχομαι σύντομα να ακούσεις τα πολυποθητα ευχάριστα νέα......!!!Όσο για αυτό που ειπες συμφωνω απολυτα με τη @Diwni .. απειροελάχιστοι οργανισμοι λειτουργουν ρολοι... τουλαχιστον σε εμάς τις κοινές θνητες... Γενικά το να μείνεις είναι ένα σύνολο συμπτώσεων... κάτι σαν το ντομινο το παιχνίδι (το ξερεις φανταζομαι)...... Πρέπει δεκαδες τουβλάκια να πέσουν παρασύροντας το ένα το άλλο.. Ένα μόνο από αυτά να μην πεσει με τον τρόπο που πρέπει χτυπωντας το επόμενο, σταματάει η διαδικασία και η συλληψη αποτυγχανει.. Εγώ συγκεκριμένα οπως εχω αναφερει πολλες φορες εδω στο φορουμ προσπαθούσα επί 27 συνεχόμενους μήνες αδιάκοπα.. ουτε μηνα δεν το αφησαμε στην τύχη του..Ενα μηνα εγχειριση αποκατάστασης γονιμότητας ο άντρας μου, 22 μηνες με τεστ ωορρηξιας, 1 μήνα με εξωσωματικη που απέτυχε, 3 μηνες με προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποιησης του φυσικού μου ωαρίου μου δεν απέδωσαν...... Παραλληλα τονους βιταμινες.... εξετασεις ατελειωτες... δακρια, αγχος... Τελικά με τη βοήθεια του Θεου και ενος ακομη τεστ ωορρηξίας έμεινα τον 28ο μήνα......!!! Από αυτό καταλαβαίνεις πως για κάποιους η επιτευξη αυτού του στόχου είναι Τζακ ποτ..!!!!! Κάτι σαν τζόκερ κυριολεκτικά.. Αλλά για να πιάσεις κάποτε το ρημάδι το τζόκερ αναγκαστικά πρέπει συνέχεια να παίζεις..... αδιακοπα και ακουραστα... Εγω πιστεύω πως οι κοπέλες που δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα είναι αυτές που δεν έχουν πει ακόμη την τελευταια τους λεξη....
 6. 8 points
  Χαχαχαχαχα εντάξει κλαίω από τα γέλια😂 λέτε να δούμε καμιά μέρα το φωτη στην αννιτα με θέμα έχω πρόβλημα στο σπέρμα και τα κορίτσια του mammyland με κορόιδευαν;;
 7. 8 points
  Επαφές δ έχεις με τ σύντροφο σ μόνο για παιδί η μόνο για ικανοποίηση. Είναι ο πιο δυνατός τρόπος να δεθεί τ ζευγάρι. Το σεξ με τ άνθρωπο π αγαπάς δ είναι μόνο καλοπέραση. Είναι καταφύγιο, Αγάπη,Είναι το Εμείς οι δύο σαν ένα. Βιοψία κάνουν οι άντρες π έχουν 0 σπερματοζωάρια. Εσύ αν καταλάβαμε Καλά έχεις 100.000 ανά μλ. Πώς δ γίνεται κατακερματισμός; μια χαρά γίνεται. Σε τέτοιες ποσότητες τ κάνουν και όχι σε ένα φυσιολογικο σπέρμα. Εκτός αν δ κάτι λάθος καταλάβαμε Εμείς. Πώς μιλάει για αζωοασπερμια εφόσον στο δείγμα π έδωσες υπάρχουν 100.000 σπερματοζωαρια; ξέρεις τι σημαίνει αζωοαπερμια;;; 0! Ούτε 1 Όχι 100.000. Η Εμείς είμαστε χαζές κ κάτι δ καταλάβαμε Καλά η εσύ μας δουλεύεις κανονικα φέρνοντας το ένα πρόβλημα μετά τ αλλο.
 8. 7 points
  Σας ευχαριστώ κορίτσια μου Η κατερινουλα είναι καλά γέννησε και επικοινώνησε μαζί μου. Όταν μπορέσει θα μπει στο φορουμ. Αύριο πρώτα ο Θεός θα την γνωρίσω κ εγώ Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα έχω γεννήσει. Σήμερα κάνω τις τελευταίες ετοιμασίες και αύριο ξημερώματα φεύγουμε για Αθήνα. Έχω πολύ ανυπομονησία! Το συντομότερο θα μπω να σας ενημερώσω! Εύχομαι σε όλες με το καλό!!!
 9. 7 points
 10. 7 points
  Να και τα τηλεφωνα επιτελους χτυπησα,παρασκευη ωοληψια
 11. 7 points
  Κορίτσια μου μη σκατε καθόλου. Όλα τα κάνει η φύση. Η φύση ξέρει! Και γάλα θα έχετε και όλα θα γίνουν... εννοείται ότι την πρώτη μέρα θα έχετε κάτι σταγόνες... Όπως επίσης και τη δεύτερη και αν παίρνετε και κάποια κόκκινα χαπακια στην κλινική δε θα έχετε μέχρι να τα κόψετε... 3 με 4 μέρες δλδ. Το μωρό ειδικά στο στάδιο αυτό δεν παθαίνει τίποτα. Κ εγώ τις πρώτες μέρες δεν είχα σταγόνα... και του έδινα ξένο. Τι να εκανα;;; να τον άφηνα να πεινάει; Όχι. Έτσι όταν γυρίσαμε σπίτι και μπήκαμε στους ρυθμούς μας δεν τρώμε καθόλου ξένο και θηλαζουμε αποκλειστικά!!! Απλά να ξέρετε ότι σε περίπτωση που έχει ικτερο θα σας υποχρεώσουν να δώσετε ξένο γάλα... ακόμη δλδ γιατί ρίχνει τον ικτερο. Πάντως πρέπει να το δείτε πολύ χαλαρά και ήρεμα. Εγώ έκανα σαν τρελή!!! Απορώ Αφού δεν είχα γάλα για πιο λόγο τρελαινομουν; Τώρα όμως τρώμε αποκλειστικά από τη μαμα... και μάλιστα χορταίνει... Αφού κοιμάται 3 ωρες και έχει πολλές βρεγμένες πάνες. Η φύση ξέρει και θα σας οδηγήσει μόνη της. Σήμερα δλδ 11 μέρες μετά τη γέννα ειμαι πολύ καλά. Ειμαι σχεδόν όπως ήμουν πριν γεννήσω.
 12. 7 points
  Καλησπέρα στις μέλλουσες καλοκαιρινές μανούλες... Εγώ προς το παρών έχω πάρει 2 κιλάκια, πριν λίγο γυρίσαμε απο την αυχενική, όλα καλα μας είπε ο γιατρός & τώρα αναμένουμε αύριο τις αιματολογικές!! Μας είπε οτι μάλλον έχουμε ένα κοριτσάκι 💗 & ένα αγοράκι 💙..
 13. 7 points
  Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια στις εγκυμονούσες. Είμαι και γω στην προσπάθεια για 2ο παιδάκι. Θέλω πρώτα όμως να δώσω θάρρος στις κοπέλες που προσπαθούν να επιτύχουν εγκυμοσύνη. Βασικά με το σύζυγο μου προσπαθούσαμε 10 χρόνια για το πολυπόθητο. Δοκιμάσαμε 3 τοποθετήσεις, 3 εξωσωματικές (πολύ δύσκολες....1 μία πέτυχε αλλά στην 8η απόβαλα) αλλάξαμε αρκετούς γιατρούς, και τίποτα. Περάσαμε πολυ δύσκολα αλλά πάντα εκεί να προσπαθούμε.... Στις 19/7/2015 βαφτίσαμε ένα παιδάκι και όταν τελείωσε η λειτουργία πήγαμε να πληρώσουμε. Εκεί στη συζήτηση με το πάτερ αναφέραμε ότι δεν έχουμε παιδάκι και θέλουμε πάρα πολύ. Και μας λέει: μην έχετε έννοια και θα τα καταφέρετε να πιστέψετε. Από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 15/8 μας είπε γίνονται παρακλήσεις κάθε βράδυ στην εκκλησία για την Παναγία μας. Θα σας γράψω και θα σας κάνω και εσάς παράκληση. Την επόμενη μέρα ακριβώς αδιαθέτησα. Μέσα του Αυγούστου επειδή θα πηγαίναμε ταξίδι μίλησα με τη γυναικολόγο μου και τις είπα ότι δεν αδιαθέτησα όπως περίμενα γύρω στις 19 Αυγούστου και μου είπε κάνε ένα τεστ. Γελώντας με το σύζυγο μου λέω του άρχισε η γιατρός τις ανοησίες... Τέλοσπάντων το επόμενο πρωί βρήκα ένα τεστ σπίτι το κάνω και βγαίνει θετικό ..... δεν το πιστεύαμε, πήγαμε και κάναμε και χοριακή Θετικότατη. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
 14. 7 points
  Αγαπητε Φώτη το υφος σου ειναι αδικαιολόγητο . Οσο για το αν μιλαμε χωρις εσένα, εχεις καθε δυνατότητα να απαντήσεις. Καμια παραφιλολογία απλα για αλλη μια φορα απ το ενα αυτι σου μπαίνει και απ το αλλο σου βγαίνει ο,τι σου λεμε. Καλη τύχη σε εσενα γατι πραγματικά με αυτην την σταση ζωης, θα την χρειαστείς. Στο καλο.
 15. 7 points
  Αθηνά μου με συγκίνησες κι εμένα. Θυμήθηκα τα λόγια μιας μεγαλύτερης κυρίας, γύρω στα 60 τώρα, που μου είχε πει κάποτε "Απελευθερώθηκα πραγματικά όταν έκλεισε μέσα μου το ενδεχόμενο της τεκνοποίησης. Από κει ξεκίνησε για μένα η πορεία της ευτυχίας" Ωστόσο, και για πολύ πιο δυσκολες περιπτώσεις υπάρχουν άλλοι τόσοι δρόμοι όπως αλλαγή γιατρού, φυσικός κύκλος, δανεικά ωάρια, παρένθετες μητέρες, υιοθεσία.. Έχεις αποφασίσει μέσα σου ότι δεν θέλεις να τους ακουληθήσεις; Πάρε λίγο χρόνο πριν απαντήσεις στον εαυτό σου. Όπως και να χει, παιδιά μας θα είναι πάντα τα παιδιά όλου του κόσμου και εχουμε μεριδιο όλοι οι ενήλικες στην ανατροφή και στη διαμόρφωση των επόμενων γενεών. Κι αν εχουμε βιολογικούς απογόνους για λίγα χρόνια είναι μαζί μας. Με το σύντροφό μας θα γεράσουμε. Αξίζει να επενδύσουμε σε μια αρμονική σχέση μαζί του. 👫
 16. 7 points
  Κοριτσαρες μου τι ευτυχια μπορει να νιωσει ενας ανθρωπος ποσο πια ακομα θα χαρω με αυτο το πλασμα! Πηγαμε χθες στο γιατρο (10+1 ημερολογιακα, 10+4 υπερηχογραφικα), καλε τι μωρακλα ειναι αυτη! Σα τρελο κουνουσε χερακια ποδαρακια, λεει ο αντρας μου "ετοιμο ειναι γιατρε" κ πεθαναμε στα γελια! Μεχρι κ η μυτουλα τ φαινοταν θα τρελαθω σας λεωωωω! Ακουσαμε κ την καρδουλα κ ειχε 165 σφυγμους! Κ εμεις θ κλειναμε αυχενικη για 16/2 αλλα αφενος δεν ειχε διαθεσιμο κ αφετερου ο αντρας μ ηθελε να παμε στις 14/2 του αγιου βαλεντινου οποτε την κλεισαμε τοτεεε!! Κοριτσια τοση ευτυχια ευχομαι σε ολες τις κοπελες! Κ ποσο τυχερη που τα ζω ολα αυτα με το συγκεκριμενο αντρα!!
 17. 7 points
  @Papaki2017 ΠΗΤ: Ιούνιο @Κατερίνα21 ΠΗΤ: 30/06 κοριτσάκι 💗 @Rena28 ΠΗΤ: 06/07 κοριτσάκι 💗 @Lina2 ΠΗΤ: Αρχές Ιουλίου @silverstar ΠΗΤ: Μέσα Ιουλίου @ditaki ΠΗΤ: Τέλη Ιουλίου @The Baby To Be ΠΗΤ: 02/08 @elenian ΠΗΤ: 15/08 κοριτσάκι μάλλον 💗 @ΜΠΟΜΠΑΚΙ ΠΗΤ: 15/08 αγοράκι μάλλον 💙 @Σουσαμακι ΠΗΤ: 16/08 @beauty bunny ΠΗΤ: 26/08 @Mariloux ΠΗΤ: 26/08 διδυμάκια @babybaby ΠΗΤ: 27/08 @Σπουργιτακι ΠΗΤ: 29/08 @Ellie TrueLucky ΠΗΤ: Τέλη Αυγούστου @NicolVall ΠΗΤ: 01/09 Ελπιζω να μην ξέχασα καμία και να έχω γράψει σωστές ημερομηνίες.. Ο,τι άλλο θέλετε μπορουμε να το προσθέσουμε!!! 😘😘 Εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλα και το καλοκαιράκι να έχουμε στην αγκαλιά μας τα ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018!!!!!!!
 18. 7 points
  Ελεγα να μην απαντησω αλλα διαβασα τοσες φορες την φραση "δε με παιρνει τηλ μαλλον γιατι ειναι χαλια τα αποτελεσματα" που ΕΛΕΟΣ!! Κ χαλια να ειναι.....γιατι να μην σε παρει...? Δηλ καποιος που εχει καρκινο, παει στον γιατρο κ ο γιατρος του δεν τον παιρνει τηλ επειδη φοβαται να του πει οτι εχει καρκινο?? Μα τι αποψεις ειναι αυτες..? Γιατρος ειναι... καθε μερα συνανταει τετοιες περιπτωσεις... Κ να στο πω κ πιο κυνικα.....σκασιλα του κιολας....θα κοιμαται μια χαρα τα βραδια οποιο κ αν ειναι το προβλημα σου γιατι εισαι απλα ενας πελατης του. Η' δε θα βγηκαν ακομα ή σε ξεχασε.. Απλα παρε τηλ κ ρωτα. Κ επιτελους δειξε μια δυναμικοτητα. Συγγνωμη για το υφος αλλα φερσου λιγο σαν αντρας γιατι αυτη την στιγμη κανεις σαν ενα παιδι που θελει η μαμα κ ο μπαμπας να του λυσουν τα θεματα...
 19. 6 points
  Κορίτσια βάλτε κ εμένα στη λίστα για Παρασκευή! Θα γνωρίσω κ εγώ το μωράκι μου σε λίγες ώρες!! Κατερίνα με το καλό αύριο!!
 20. 6 points
  Καλησπέρα κορίτσια μου. Έγινε η εμβρυομεταφορά μου σήμερα το πρωί! Μου είπαν οτι ήταν μια πολύ καλή μεταφορά με μία άριστη βλαστοκύστη ΑΑ! Μου έφυγε το πρώτο άγχος... την άλλη Παρασκευή χοριακή! Είχατε δίκιο που μου είπατε να μην αγχώνομαι..💗
 21. 6 points
  Συμφωνώ Κωνσταντία με όσα έγραψες.. Όσον αφορά τις καισαρικές δεν είναι και 70%.. είναι γύρω στο 50% και στις ευρωπαϊκές χώρες είναι 30%, με Φινλανδία και Ισλανδία να πέφτουν στο 15%.. Αλλά να σημειωθεί εδώ και το εξής.. Οι λόγοι αύξησης των καισαρικών είναι πολλές φορές τα υψηλότερα ποσοστά γυναικών που κυοφορούν για πρώτη φορά σε μεγαλύτερη ηλικία, που στην Ελλάδα το έχουμε αυτό δυστυχώς, ενώ στην Σκανδιναβία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία κτλ κάνουν παιδιά πολύ μικρότεροι. Επίσης η αύξηση των ιατρικά υποβοηθούμενων πρακτικών αναπαραγωγής πολλές φορές προωθεί την καισαρική (τοκετός υψηλού κινδύνου) και είναι και αυτό αποτέλεσμα της ηλικίας των γυναικών. Μέσα σε αυτά είναι ναι είναι και δυστυχώς η πρακτικότητα που προσφέρει η καισαρική ως προς τον προγραμματισμό της γέννας, κάτι στο οποίο και εγώ διαφωνώ.. Το θετικό είναι πως τώρα τελευταία βλέπω όλο και πιο πολύς κόσμος να προσπαθεί να αποφύγει την καισαρική, σε σχέση με παλιά, οπότε νομίζω πως υπάρχει πρόοδος.. Εγώ είμαι από τις περιπτώσεις που αν δεν υπήρχε καισαρική ενδεχομένως να μην είχαμε καλή κατάληξη, οπότε είμαι ευγνώμων! Έφτασα να γεννήσω με πρόκληση και διαστολή 0 όταν διένυα ήδη την 42 εβδομάδα, είχα πιθανή ημερομηνία 15/11 και γέννησα 25/11.. Μετά από πάρα πολλές ώρες αφού μου άνοιξε τον τράχηλο με το χέρι ο γιατρός και μου έσπασε τα νερά, κάναμε διαστολή 10.. Αλλά παρόλο τη διαστολή 10, έκανα εξωθήσεις 3 ώρες και το μωρό απλά δεν έβγαινε.. Έχανε σφυγμούς και κάποια στιγμή με πήγαν εκτάκτως στο χειρουργείο.. Όπως μου είπε και ο γιατρός μου "Πρώτη φορά με κοροϊδεύει έτσι παιδί!" Τώρα για τον θηλασμό επίσης είναι επιλογή της γυναίκας το πόσο και το αν.. Εγώ θήλασα αποκλειστικά 10 μήνες και τα πήγαμε καλά.. Είναι άλλα παιδιά που δεν συνεργάζονται τόσο και ο θηλασμός είναι πιο δύσκολος. Πολλές φορές είναι και ανάλογα το στήθος ή τη ρώγα της γυναίκας που κάνουν το θηλασμό εύκολο ή δύσκολο.. Είναι αλήθεια πως έχουμε την τάση να είμαστε ξερόλες. Θηλάζουμε και είμαστε ειδικοί στο θηλασμό, κάνουμε παιδιά και γινόμαστε παιδίατροι, γυναικολόγοι κτλ.. Είναι καλύτερα να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και γνώμες, χωρίς κριτική, αλλά με αλληλεγγύη, κατανόηση και αγάπη!
 22. 6 points
  Κορίτσια μας την έσκασε....το μάλλον κορίτσι έγινε την Τρίτη σίγουρα ΑΓΟΡΙ!!!!! Τελικά @Rena28 εγώ θα πάω για ψώνια!!!!
 23. 6 points
  @marillia λυπάμαι πολύ που ενοχλήθηκες μαζί μου αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω το λόγο.......Το πρόβλημα ήταν ότι μπήκα στη διαδικασία να επισημάνω ότι το προφιλ ήταν ψεύτικο με καθυστέρηση.....;;;; Θεωρείς δηλαδή τι; Ότι δεν το είχα καταλάβει από την αρχή και λέω ψέματα; Αν το πας εκεί πραγματικά δε με απασχολεί καθολου.. Αυτη είναι η αποψη σου κ δεν πρόκειται να στην αλλάξω, γιατι δεν εχω να αποδείξω τίποτα σε κανεναν.. Δε δίνω εξετάσεις για κάτι...! Απλά είμαι σε θέση διαβάζοντας ένα κείμενο να καταλάβω αρκετά πράγματα για αυτόν που το γράφει.. Oκ, και;;; Επίσης τυχαίνει να είμαι μέλος εδώ 2 χρόνια οπότε ένας λόγος παραπάνω να ξεχωρίσω πολυ πιο εύκολα την αλήθεια από το ψέμα.. Ακόμη δε νομιζω ότι είναι και τόσο περιεργη η παρατηρηση που έκανα πως ενας υπογονιμος αντρας 40+φεύγα δεν κλαίει στην αγκαλιά της μαμας του απελπισμένος. Αυτό δε θα το έκανε ούτε 18χρονος, πόσο μάλλον παντρεμένος άνθρωπος μεσήλικας. Τώρα αν σε πείραξε που δε σας ενημέρωσα νωρίτερα παλι δεν εχω να απολογηθώ για κάτι... Και σε αυτο το θέμα έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατι πολλές φορές εχω στείλει ομαδικά μηνύματα στο παρελθόν σε μέλη και εχω πει "προσέχετε την τάδε... λέει ιστορίες για αγριους" . Επισης τις ενημερώσεις και τις αναφορές που έχω κάνει στο mammyland εγώ για τα ψεύτικα προφίλ δε νομίζω οτι τις έχει κανει καμιά σας.... Η διαχείριση μια περίοδο είχε βαρεθεί να διαβάζει μηνύματά μου. Έχω μαλιστα διαπληκτιστει και προσωπικα με διάφορες φαντασιοπληκτες και τις εχω αναγκάσει να φύγουν (οπως έχει κανει και το @Κατερινάκι/only love το @Lisaki 80 η @Diwni η @Petalouditsa28 η @Rosemary η @peacock και πολλές άλλες κοπέλες που είναι τακτικά μέλη). Τα ψεύτικα προφίλ όμως είναι πάρα πολλά... Για την ακρίβεια ειναι ίσως το 1/4 από αυτά που διαβαζεις καθημερινά.. Δε γίνεται λοιπόν εγώ να κανω αλλο πια τον μπάτσο του Φόρουμ!!! Και ειδικά τώρα που είμαι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου...!!! Αυτά... Και όσο για την Κατερίνα *@Κατερινάκι/only love είναι προφανές ότι έκανε πλάκα η κοπέλα και χαρακτήρισε γαϊδούρες όλες εμάς που είμαστε "ακαρδες" και κοροϊδεύουμε τον υποτιθέμενο " Φώτη". Να σου πω και κατι; Και πολυ πολιτισμένα της φερθηκαμε αν λάβεις υπόψη σου τις ηλιθιότητες που έγραφε, και πόσο μας ειχε ζαλίσει με τη φανταστικη αυτη ιστορία. Και παλι δεν κατανοω γιατι αυτο αποτελει προβλημα... Ειναι αναφαίρετο δικαιωμα μας να δουλέψουμε κάποιον που έπαιζε μαζί μας τόσο καιρό.. Δεν εχω κάτι άλλο να προσθέσω.. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
 24. 6 points
  Εγω δεν εχω καταλαβει τι ρωτας?? Να σου πουμε αν εισαι εγκυος 2 μερες μετα απο μια επαφη που δεν ολοκληρωθηκε καν??? Για μενα αποκλειεται. Επειδη εχω κ αλλες αναρτησεις σου, καλο θα ηταν να πας σε ενα γυναικολογο να συζητησετε τα βασικα για να μην εχεις καθε μηνα υποπτα συμπτωματα!
 25. 6 points
  Τωρα που λεμε για ψευτικα προφιλ... εχετε παρατηρησει οτι καποιες αναρτησεις απο ατομα που δεν εχουν κανει αλλη αναρτηση κ συνηθως ανοιγουν θεμα "λετε να ειμαι εγκυος" κλπ, γραφουν παντα αυτες τις 2 φρασεις: "λοιπον, για να μην πολυλογω, θα μπω κατευθειαν στο θεμα" και....... "ευχαριστω κ συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο" Ε μα δεν μπορωωω... Ειναι copy-paste...!
 26. 6 points
  Γεια σου @fwths !!! Θα σε περιμενουμε συντομα με καποιο άλλο προφίλ και καποιο άλλο πρόβλημα!
 27. 6 points
  @fwths τα κοριτσια εχουν δικιο. ολο λες και ξαναλες οτι δεν μπορουμε να μπουμε στη θεση σου. θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν εχεις ιδεα της δικης μας θεσης. εγω γεννησα ενα νεκρο μωρο στον 7ο και κανεις δεν μπορει να μου πει αν την επομενη φορα θα τα καταφερω. και το αλλο ζευγαρι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ σπερμα.και η αλλη κοπελα εχει προβλημα με τα ωαρια της και ψαχνει δοτρια.και η αλλη εχει κανει 10 εξωσωματικες. και χιλιες αλλες ιστοριες. ειναι αχαριστια ο τροποσ που γραφεις. συγκεντρωσου στο στοχο σου και ασε τους αρνητισμους. αν μας πηγαιναν ολα καλα δεν θα ημαστε εδω να μιλαμε.
 28. 6 points
  @LoveForever Καλώς ήλθες! Και εγω κιλά παραπάνω και μάλιστα πολλά!! τώρα κοντεύω σιγά σιγά να μπω στο 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Για τα κιλά παραπάνω είμαι ζωντανό παράδειγμα οτι δεν παίζουν ρόλο, όμως θα σου πω κατι που σκέφτηκα πολύ έντονα, τον μήνα που έμεινα έγκυος ήταν και ο πρώτος μήνας που έτρωγα πιο υγιεινά έχοντας στο βάθος του μυαλού μου οτι αν μείνω έγκυος στο μέλλον να μείνω σε όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά. Δεν πρόλαβα πολλά πολλά προφανώς γιατί έμεινα κατευθείαν, όμως αν με ρωτήσεις τώρα ...βασική προυπόθεση για να κανω 2ο παιδί, να αδυνατίσω τελείως αλλιώς δεν ξαναμπαίνω σε αυτή την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ διαδικασία αλλά με πολλά κιλά. Αρα συνοψίζω : Τα περιττά κιλά δεν θα σε εμποδίσουν να κανείς παιδί ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ, οπότε no stress! Για να έχεις όμως μια ξεκούραστη διαδρομή στην εγκυμοσύνη σου χάσε οτι προλάβεις τρώγοντας απλά υγιεινά (μην ακούσω για τρελές δίαιτες θα σας φαω τα αυτιά σε όλες) και θα είσαι αρχηγός! Χαλάρωσε, απόλαυσε, και τα καλύτερα έρχονται!! Φιλάκια.
 29. 6 points
  Για σας κορίτσια συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τελικά σήμερα έκανα χοριακη λοιπόν θετική βγήκε επανάληψη σε τρεις μέρες μου είπε 😊😊😊
 30. 5 points
  Κοριτσαρες μ καλησπερααα!! σας ευχαριστω ολας γ τς ευχες σας!!αντακοδιδω στις μελλουσες μανουλες συντομα μ τ μωρακια τς κ στις μανουλες ν τς ζησουν τ δικα τς!! ηταν υπεροχη εμπειρια!!! κ δν υπερβαλω,δν ματαλαβα τπτ απολυτως,γεννησα μια μελαχρινη στρουμφιτα 2700,κ 48εκατοστα... ξεκινησαν τν καισαρικη 9,47 κ 9,55 τν αντικρισα κ τν φιλησα!!! αφηστε κοριτσια μ εκανε κ ταχυκαρδιες η μικρη μ,κ τ ειδαμε στο nst...οποτε ευτυχως π γενησα σμρ,οσο γ τ νεφρο παιζει ν εχει γινει η ζημια,αλλα πανω απο ολα μικρη μ.. 15ωρες σχεδον μετα κ δν ποναω,οχι ακομη δλδ... δν τν χορταινω!!! Εχω βεβαια τν επισκληριδιο μ κ εχω κανει κ μια παυσιπονη ενεση οταν νμζα πως θ μ επιαναν πονοι...σηκωθηκα 3 φορες,περπατησα...κ θηλασα κ τν μικρη 2φορες μ τεραστια προσπαθεια,τωρα τ βραδυ θ τς δωσουν ξενο,κ απο αυριο παλι προσπαθεια γ θηλασμο...η μαια μ ειπε πως αν εχω θεληση σ 2μερες π θ εχω κανονικο γαλα θ εδραιωσω τν θηλασμο κ ας πιει 1-2φορες ξενο...ειδικα οταν παμε σπιτι μας π θ εχουμε αλλη ανεση!! κοριτσια ετοιμαστειτε ν ερωτευτειτε οπως ποτε ξανα στην ζωη σας!! αυτα απο εμενα!!συγνωμη π αργησα ν σας απαντησω αλλα πραγματικα κουραστηκα πολυ σμρ,γτ ηρθαν ν μας δουν σχεδον 30ατομα..κ δν εμεινα καθολου ν ηρεμησω..κ ακομη τ ματι γαριδα,κα σ ειμαι μ 1,5ωρα υπνο... @Love1988Σ περιμενω,ολα θ πανε τελεια... @Marytina Μ τ καλο!!!
 31. 5 points
  Ναι μωρε, νιωθουν ασφαλεια..!! Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου..! Αχ κοριτσια μου, πραγματικα ευχομαι οσες το ποθειτε, να γινεται συντομα μανουλες..! Νιωθω ηδη συγκινημενη κ συγκλονισμενη πριν καν κρατησω το μωρο στην αγκαλια μου... Ολα αποκτουν αλλο νοημα...!! Χθες εκανα βολτα και παρατηρουσα τις εικονες γυρω μου!! Σκεφτομουν οτι αν ειχα διπλα μου το κοριτσακι μου, θα παρατηρουσαμε κ θα σχολιαζαμε το ενα κ μοναδικο λουλουδι που θα βρισκαμε αναμεσα στο τσιμεντο, το μυρμηγκι πανω στο δεντρο, το σχημα που εχει το συννεφο κ τοσα αλλα πανεμορφα πραγματα γυρω μας που εχουμε ξεχασει να τους δινουμε σημασια, που τα προσπερναμε καθημερινα ενω θα επρεπε να μας γεμιζουν με χαρα κ μονο ομορφα συναισθηματα..! Ισως τελικα ενα παιδι σε κανει καλυτερο ανθρωπο επειδη ξαναβγαζει στην επιφανεια την παιδικοτητα σου..!
 32. 5 points
  καλησπερα κοριτσια μ..!!!! ειναι ολα ετοιμα κ τν περιμενω τν πριγκιππισσα μ.... σμρ κουραστηκα παρα πολυ,ξυπνησ απο μονη μ στις 6,κοιμηθηκα στις 9,στις 10.30 μ ξυπνησε ο αντρας μ γ ν ετοιμαστω.... ολη μερα ημασταν στα μαγαζια,συν 2 σχεδον ωρες ταξιδι...αλλα ειμαι απολυτα χαρουμενη...σ λιγοτερο απο 20 ωρες θ τν εχω αγκαλια..!!! αγχος δν εχω καθολου... ο γιατρος μου με αφησε σημερα να φαω κανονικα τ μεσημερι κ το βραδυ ν φαω κτ τ πολυ ελαφρυ.. δν μπορω να σας περιγραψω πως ειναι,γτ νμζω πως απλα δν τ εχω χωνεψει ακομη καλα καλα εξου κ τ γεγονος πως δν εχω αγχος... αληθεια παρα ειμαι κουλ κ καπως μ ερχεται,οπως κ στον αντρα μ μ ειναι τερμα αγχωμενος παρα τ γεγονος πως παντα αυτος ειναι ο νορμαλ...χαχαχα ευχομαι ν πανε ολα καλα αυριο,κ μεθαυριο στην @Love1988 κ σ ολα τ αλλα κοριτσια π περιμενετε..... παντως ολες νμζω πως θ εχουμε γεννησει μεχρι τς 28/2..... τ πρωι δν ξερω αν θ προλαβω ν μπω,παντως μ τν πρωτη ευκαιρια σας υποσχομαι πως θ σας ενημερωσωω..!!!
 33. 5 points
  Κορίτσια μου εμείς όλο το βράδυ τη βγάλαμε στο πόδι. Είχε πονακια ο μικρός και ήθελε αγκαλίτσα. Πραγματικά μη στερησετε καμία αγκαλιά από τα παιδιά σας. Μην ακούσετε καμία μανα, πεθερά, θεία κτλ που λέει ότι θα μαθει αγκαλιά. Η αγκαλιά σας και οι χτύποι της καρδιας σας είναι το γιατρικό για όλα του τα προβλήματα. Πόσα χρόνια ακόμα νομίζετε ότι μια αγκαλιά θα του λύνει όλα του τα προβλήματα; απολαύστε κάθε στιγμή με το μωρό σας!
 34. 5 points
  Λοιπόν κορίτσια είδαμε έναν σάκο κανονικό κ έναν πιο αχνό που δε ξέρουμε τι θα απογίνει..!!θα φανεί καλύτερα την επόμενη φορά γιατι είναι λίγο νωρίς ακόμη...αχ μακάρι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα..είμαι πολύ αισιόδοξη γενικά αλλα ώρες ώρες με πιάνει η ανασφάλεια!! @peacock @Αntelope @Castrop rauxel @OLY10 @nikona και σε όσα κορίτσια πάνε για επόμενη προσπάθεια εύχομαι κάθε επιτυχία που είμαι σίγουρη ότι θα την έχετε...σας στέλνω όοολη τη θετική μου ενέργεια!!!!😗😗😗😗
 35. 5 points
  Κορίτσιααααα καλημερα!!!! Είχαμε μια άριστη αυχενική !!!!! Κ είχαμε κ κάτι άριστο ανάμεσα στα πόδια μας!!!! παρακαλω να μπει στο πινακάκι το ΑΓΟΡΙ κ κρυψτε τις κόρες σαααας...Χαχαχαχ
 36. 5 points
  @Κατερινάκι/only love Είδες τι περίεργα πράγματα συμβαίνουν; Ενημερώνεις για τρολ και βρίσκεις το μπελά σου που δεν ενημερωσες νωρίτερα.... Κανείς λίγο χαβαλέ σε σχέση με τον "Φωτη" ..τον Πινόκιο ή όπως αλλιώς τον/την λένε.... Και πάλι βρίσκεις το μπελά σου που το χιούμορ σου δεν ήταν ευστοχο ή κατάλληλο για την περίσταση... Πας να απαντησεις κατι στην επιθεση που δεχεσαι κ ξαφνικα απαντηση δεν παιρνεις... χαχα Είναι να τρελαίνεσαι... Μην ασχολείσαι ομως.. Δεν αξιζει.. Όταν με κάποιον εισαι απλά σε αλλο μηκος κύματος.... συνεννόηση δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει.. Όποτε τα προσπερνάς αυτά και επιλέγεις να μην τα σκέφτεσαι καν. ☺☺☺
 37. 5 points
  Και εγω ακομα εδω !!!!!!!!!!!! Ουφ ουφ αντε σας ευψομαι να μην υπαρχει καμια σε αυτη τη συζητηση σε λιγο καιρο!!!😉
 38. 5 points
  Π@marillia βρε κορίτσι μ μην τα παίρνεις προσωπικά. Εγώ τ απάντησα σε αρκετά μηνύματα στην αρχή. Μετά είδα πως δ βγάζω άκρη κ δ ασχολήθηκα. Κπ στιγμή διαβάζοντας ένα σωρό ανακρίβειες δ κρατήθηκα γι αυτό κ μίλησα έτσι κ από μόνο τ το συγκεκριμένο άτομο αποκαλύφθηκε. Δεν μπορούσα να πω με σιγουριά κάτι παραπάνω. Απλά είπα ότι αυτά π λέει βάση δίκης μ εμπειρίας δ στέκουν κ μια άλλη κοπέλα με επιβεβαίωση. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κπ ευθέως ότι τρολαρει. Η @Gelie είπε η κοπέλα ότι είναι φιλόλογος κ μπορεί να καταλάβει τ γραπτό λόγο αλλιώς. Αν έχει διαβάσει κ αναλύσει χιλιάδες κείμενα λ έχει διορθώσει εκατοντάδες εκθέσεις λογικο μ φαίνεται. Εγώ δουλεύω κυρίως με άντρες κ πάλι δ τ κατάλαβα. Η Κατερίνα απλά χιούμορ κάνει με τη λέξη γσιδουρες. Και ναι ανήκω σ αυτές χαχα
 39. 5 points
  Κορίτσια μου ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ... Μετά δεν έχει! 😂😂😂 Ο μικρός είναι τόσο δύσκολος στο φαγητό που τρώω τέτοια ταλαιπωρία... θέλει ξύπνημα κάθε 3 ώρες ( σκεφτείτε ότι ξυπνάτε έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε βαρύ ύπνο!!! Πόσο εύκολο είναι; ) και λίγο στήθος... λίγο ξένο μέχρι να έρθει το γάλα. Λοιπόν όλα όσα θα πάρετε μαζί σας οκ.... για όσες θα θηλάζετε ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ θα πάρετε μαζί σας ενα ημερολόγιο! Πρέπει να γράφετε την ώρα που έφαγε, πόσο εφαγε, πόσες πάνες λερωσε, χρώμα κακακια, τσισα,εμετους κτλ κτλ Επίσης οπωσδήποτε για τις θηλές κρέμα και κρέμα κορτιζονουχα. Η καισαρική επίσης έχει μια δυσκολία γιατί δεν τρως. Μέχρι δλδ να αεριστεις Κ να κάνεις τα κακα σου δεν τρως σχεδόν τίποτα. Μόνο τσάι, γιαούρτι και φρυγανιές. Οπότε το γάλα πως να κατέβει; Κ αυτά κάνουν 2 μέρες σχεδόν... Κ ακόμη κάτι τελευταίο... για όσες θα έχετε rooming in προτιμήστε μονοκλινο. Διότι θα γυρνάτε με τα βυζια απ έξω Κ με το βρακί. Επίσης σκεφτείτε το δικό σας να μην τρώει και του διπλανού να είναι μικρότερο και να πίνει 60 ml με το καλημέρα! Ενώ εσείς να παιδευεστε να του δώσετε 30 ml και αυτό με 1000 ζόρια ... Επίσης χρησιμοποιείται κοινή τουαλέτα εσείς με τους συνοδούς συγγενείς και όποιον άλλο μπορεί να έρθει στον δίπλα και να θέλει τουαλέτα. Ακομη μπορει το διπλανο να ειναι τοσο κλαψιαρικο που να ξυπνάει και το δικό σας και να μην έχετε καμία ησυχία! Δε μετάνιωσα στιγμή το παραπάνω 800 ρικο και να ειμαι μόνη μου στο δωμάτιο με το συνοδο μου. Σε γενικές γραμμές αυτά. Θα βγω το Σάββατο από την κλινική. 4 24ωρα μένεις μέσα όταν γέννας με καισαρικη. Κάναμε Κ όλες τις εξετάσεις. Δεν έχουμε ικτερο. Βλέπουμε... ακούμε... Δεν έχουμε σύνδρομα... όλα μια χαρά. Ο γιόκας μου μου μοιάζει σε πολύ πιο μελαχρινο ( πήρε από το μπαμπά του). Κορίτσια αυτό που θα νιώσετε με το μωρό.... Αυτό που σας κοιτάζει στα μάτια... Δεν υπάρχει. Είναι η απόλυτη αγάπη! Ηρεμεί μόνο με εσάς. Αυτό θα πω μόνο. Είσαστε τα πάντα γι αυτό το πλάσμα. Μια απέραντη αγάπη!
 40. 5 points
  Marilliaκι μου γεια σου... Συγγνώμη μου πεταγομαι σαν τη σφήνα αλλά θέλω να σε διαβεβαιωσω ότι αυτό το προφίλ δεν ειναι ούτε 1 1.000.000 ανδρικό...Το κατάλαβα από την πρώτη ανάγνωση εδώ κ μερες αλλά δε μπήκα στη διαδικασία να το πω γιατι είμαι σε ιδιαιτερη φάση και δεν είχα καμία όρεξη να διαπληκτιστω με κανέναν "Φωτη" που στην πραγματικότητα είναι μυθομανης Φωτουλα που ικανοποιείται να τρολαρει τόσο κοσμο.. Αφου ομως αποκαλύφθηκε το θέμα έρχομαι κ εγώ να συμφωνήσω κ να σου πω πως τα κορίτσια έχουν δίκιο.. Απορώ πως λες ότι σου φαίνεται ανδρικός τρόπος που γραφει. Οι κουταμάρες μου εμπεριεχονται στα συγκεκριμένα ποστ είναι άπειρες με αποκορύφωμα το "προχθες ειχα απελπιστει τοσο που εκλαιγα στην αγκαλιά της μαμάς μου μια ωρα". Χριστός κ Παναγία....!!!!!Μόνο αυτό έχω να σχολιάσω για τα κείμενα αυτού του ατόμου!
 41. 5 points
  Κοριτσαρες μου!! Ποσο χαρηκα για τις απαντησεις σας κ ποσο γελασα που αναρωτιωσασταν αν γεννησα!! Ειμαι ακομα τουμπανο..! Πηγα στον γιατρο κ μου ειπε οτι κανω αρκετες συσπασουλες κ οτι ο τραχηλος μου εχει μια "διαθεση" διαστολης..! Θα ξαναπαω σε λιγες μερες.. Το περιεργο ειναι οτι δεν αγχωνομαι για τον τοκετο κ τον πονο που εχει, αγχωνομαι να τα εχω ολα ετοιμα, να το χειριστουν καλα οι γιατροι κ πιο πολυ να βγει καλα η μπεμπα!! Δε με βλεπω παντως να φτανω τελη φλεβαρη!! Υ.Γ. Σε οσες δεν εκανα λαικ, μου τελειωσαν!! Αυριο οι αλλες!! Χαχαχα!!
 42. 5 points
  Ναι κορίτσι πήγα από την προηγούμενη εβδομάδα έμαθα ότι είναι ενα το ζουζούνι μου. Πήγα και το ξαναείδα έχε μεγαλώσει το μικρό μου είδαμε και καρδιακή λειτουργία όλα καλα μου είπε 😊😊😊
 43. 5 points
 44. 5 points
  Καλησπερα κοριτσια!!!! Μόλις καναμε την αυχενικη ολα φαινονται καλα...!!! Φυσικα περιμενουμε να βγουν και τα αποτελεσματα με το αιμα!!! Πητ μου εδωσε 13/8 και μαλλον 85% ειναι Μπέμπα!!!!!!!
 45. 5 points
  Κ Μαλαμας κ Λειβαδιτης??? Καιρος να ασχοληθεις με την τεχνη λοιπον..! Υ.Γ. Μακαρι το παιδακι μου να εχει διπλα του εναν παιδαγωγο σαν εσενα..!!
 46. 5 points
  Γλυκο μου κοριτσι..! Αυτο που εχω να πω για'σενα ειναι οτι εισαι ενας ανθρωπος που εδω κ ενα χρονο που τον παρακολουθω εγω, ποτε δεν ειπε κατι πικροχολο, ποτε δεν προσβαλε καποιον, παντα ευγενικη με κατανοηση κ συμπονια..! Για 'μενα πηρες την σωστη αποφαση. Οι ανθρωποι, πρεπει να ειμαστε ολοκληρωμενοι οι ιδιοι. Ετσι οπως ειμαστε. Το να νιωθεις μιση επειδη δεν εχεις παιδι, αυριο θα σε κανει κουρελι. Θα σε κατι να μην βλεπεις ο,τι ομορφο εχεις διπλα σου... Κ δε σου αξιζει αυτο. Υπαρχουν τοσες ομορφιες στην ζωη..!! Γιατι να σε κυριευει αυτο? Ζησε ανεμελη με τον ανθρωπο σου, δωσε στους γυρω σου την τοση αγαπη που εχεις μεσα σου κ θα δεις που θα εισαι ευτυχισμενος ανθρωπος..! Δες τον κοσμο... Υπαρχει τοση δυστυχια ακομα κ σε ανθρωπους που εχουν παιδια... Το κυριο ειναι να το φιλοσοφησεις με τον εαυτο σου, να το δουλεψεις συνειδητα κ εγω βλεπω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο..! Απολαυσε τον ερωτα χωρις αγχη κ ημερομηνιες κ γινε μια γυναικαρα με αυτοπεποιθηση για την ζωη!! Σου ευχομαι οοοο,τι καλυτερο!!! Υ.Γ. Ε, μια στο τοσο, αν θες, μπαινε να μας γραφεις κανενα νεο!! Πολλα φιλια!!
 47. 5 points
  Ειχαμε νέα απο τα Ζουζούνια μου. Γονιμοποιηθηκαν και τα 4 και είναι όλα πολύ καλά. Ακόμα και τα 2 μέτρια πάνε πολύ καλά. Αύριο απόγευμα θα τα ξαναδουν και αν προχωράνε το ίδιο καλά πάμε για βλαστοκυστες. Τα γλυκουλια μουυυυ...
 48. 4 points
  Κορίτσια μουυυυ!!! Το είδαμε το εμβρυακι μας!!! 6 ολόκληρα χιλιοστά και ακούσαμε και καρδούλα!!! 💕💕
 49. 4 points
  Καλησπερα κοπελα μου και σου ευχομαι να σου ερθει αυτο που επιθυμεις συντομα. Να σου πω ομως κατι; λες οτι προσπαθεις καιρο ενω στην ουσια μια προσπαθεις και μια οχι απ οτι γραφεις καταλαβαινω απολυτα πολλες κοπελες που δεν ψαχνουν ουτε ωορρηξια ουτε τπτ και απλα εχουν τις επαφες τους και οποτε κατσει αλλα φροντιζουν οι επαφες να ειναι ολοκληρωμενες αλλιως δεν μπορει να περιμενεις να μεινεις εγκυος. Προφανως θα το σχολιασουμε το γεγονος οτι τραβηχτηκε για 2 λογους πρωτον γιατι εχει σημασια ωστε να σου πουμε αν εχεις πιθανοτητες να εισαι εγκυος και δευτερον γιατι λες κατι δημοσια και μπορουμε να το σχολιασουμε. Σιγουρεψου πρωτα οτι προσπαθειτε ....μαζι....και οχι μονη σου και εδω θα ειμαστε ο,τι θελησεις,
 50. 4 points
  Γεια σας εγκυουλεεεεες!!! Σήμερα έκανα την αυχενική και εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη κ είχα σύσπαση της μήτρας όποτε με έστειλαν για βόλτα κ σοκολάτα κ το μπεμπακι μετά τρελάθηκε η μήτρα άνοιξε κ φαινόταν πεντακάθαρα να τεντώνεται συνέχεια το ζουζουνι μου του άρεσε πολύ η σοκολατίτσα! Ήταν άψογο είπε ο γιατρός 160 παλμούς, αυχένας πολύ λεπτός 1.80 η μέτρηση, είπε όλα τέλεια!! Καιιιι μάλλον Μπέμπα και εγώωωω!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη τώρα μόνο τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις περιμένω..ευχομαι να είναι όλα καλά σε όλες μας😍👶🏻
×