Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

αγγελινα μου τι κυκλο εχεις??? πολυκυστικες εχεις???? πες μου λιγο να καταλαβω, εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι λογω πολυκυστικων μπορει να μην εχω καθε μηνα ωαριακι.. για πες μου κουκλα μου να βρουμε ακρη γιατι 17η μερα κουλο μου κανει!! μη στενοχωριεσαι καλεεεεε!!!! :) χαμογελα να βγει και το χαμογελακι στο τεστ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kiklo peripopu 30 hmerwn... pira thn gunaikologo mou twra mou eipe oti den einai kai toso aksiopista ta test kai mou eipe na parw kati xapakia CLUCOFACE miso xapaki meta to faghto kathimerina...

ouffffff... niwthw poli asxima twra...

ta kserete eseis ta xapakia ayta??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Αγγελινα, Δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να ανησυχείς. Μπορεί σ'αυτο τον κύκλο σου να μην είχες αυγουλάκια ή να είχες και να έφυγαν νωρίτερα. Δεν τελείωσε τίποτα, εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Έρχεται καλοκαίρι και τα πράγματα θα ναι πιο εύκολα. Πόσο καιρό παρακολουθείς τα αυγουλάκια σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν τα ξέρω καθόλου αυτά τα χαπάκια, αλλά γιατί να πάρεις χαπάκια και να μην περιμένεις λίγο ακόμα. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι αρνητικα (τώρα ποιος σου μιλάει ε...) Πέρνεις serpafar?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα clear blue εχω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστα,σε αυτο μπορουν να σε βοηθησουν και κοριτσια που τα εχουν δοκιμασει!! εγω επερνα ενα χρονο γλικοφαζ!!!!!!!! ειναι πραγματικα χαπι που σωζει!!! ρυθμιζει απο την γλυκοζη μεχρι την ωορηξια και κατ επεκταση και την περιοδο. βοηθαει και στις κυστες. μαλλον θα το ξαναρχισω και εγω!!! γιατι μολις το εκοψα αρχισαν τα προβληματα!!! παντως σκεψου οτι το περνουν παιδια 18 χρονων και το περνουν και μεγαλοι ανθρωποι,πχ ο μπαμπας μου πουειναι 73!!!!! γιαν α του ρυθμισει την γλυκοζη. ειναι απο τα χαπια που ειναι ακινδυνα και μονο καλο κανουν!!! σκεψου οτι μπορεις να το κοψεις οποτε θελεις,και οχι σιγα σιγα οπως αλλα χαπια! εγω σωθηκα περυσι με αυτο το φαρμακακι, ειχα πολυ ασχημη καμπυλη ζαχαρου,σου λεω τρομαξα,ο γιατρος φοβηθηκε οτι θα κανω διαβητη...και μεσα σε 6 μηνες η καμπυλη μου εγινε σουπερ,και το πηρα και αλλους 6 μηνες και εφτιαξε και η περιοδος μου και ολα. καλε μη νοιωθεις ασχημα!!!!!!!! ολα τελεια θα πανε!!!!!!!! πολυκυστικες εχεις?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...