Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη-περπάτημα!! Σε ποιο μήνα???


Recommended Posts

Βρε κορίτσια έχω μια εύλογη απορία! Εχθές μου είπε μια κοπέλα η οποία γέννησε πριν 4 1/2 μήνες, να μην περπατάω τώρα στην 22η εβδομάδα γιατί σκληραίνει ο τράχηλος, με αποτέλεσμα να μην έχω εύκολη γέννα! Το έπαθε κι αυτή! Αντιθέτως μου είπε να ρίχνω τουλάχιστον 3 χλμ όταν θα 'μαι στον μήνα μου! Τι λέτε εσείς...??? Από εμπειρίες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ...

Κ ΕΣΥ ΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?

ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΕΥΣΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΧΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΧΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ!!!ΧΙΧΙ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα μου εχουν πει να περπαταω οσο περισοτερο μπορω σε χαλαρους ρυθμους χωρις να κουραζομαι απο τπν πεμπτο μηνα σε καθημερινη βαση βεβαια δεν εχω κανει και τον κοπο να ρωτησω τον γιατρο μου αν ισχυει κατι τετοιο :S:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι πριν 15 μερες ρωτησα το γιατρο μου αν πρεπει να περπαταω γιατι ειμαι στις μερες μου και μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα απολυτως!!! μπορω βεβαια να το κανω αν θελω ετσι για ασκηση αλλα δεν εχει κανενα απολυτως αποτελεσμα ή επιπτωση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boymama, άσε, όλοι μου το λένε αυτό!! Δεν θα προλαβαίνω ούτε για τουαλέτα .. :laugh: Όχι ότι με καίει το περπάτημα, είμαι και λίγο τεμπελάκος, απλά ήξερα ότι κάνει καλό και είπα να ξεσκουριάσω.. Αλλά αν δεν κάνει.. δεν πάω κόντρα :laugh: :laugh: Ξέρεις, αφορμή ψάχνω!!

ΕλένηΧ, και σε μένα έτσι είπανε κι είπα να μπω στον κόπο.. Δεν περπατάω πάρα πολύ μην φανταστείς. Σε κάμια φιλενάδα μου που μένει ένα τετράγωνο πάνω απ'το σπίτι μου κι αν.. Σε κάθε γωνία σταματάω να ισορροπήσω την αναπνοή μου! Λαχανιάζω λες και έχω τρέξει μαραθώνιο! Που να φτάσω στο μήνα δηλαδή.. Άστα.. βράστα!!

frapedia72, αν είναι να 'χει δύσκολη γέννα μια γυναίκα θα την έχει! Ας ελπίσουμε να είναι μ'έναν πόνο!! Ότι και να κάνουμε.. θα το περάσουμε!! Χαλάλι τους όμως!! Όσο το νιώθω και μου κουνιέται πλυμμιρίζω από αγάπη γι'αυτό το ζουζούνι, οπότε ότι και να γίνει στον τοκετό, πιστεύω μόλις τον πάρω αγκαλιά, όλα θα ξεπεραστούν έτσι απλά!

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!. Εγώ είμαι στην 23η εβδομάδα και στην 21η αποφάσισα να ξεκινήσω να περπατάω σιγά σιγά γιατί λόγω ενός προβλήματος είχα κάτσει στο κρεβάτι 1,5 μήνα οπότε χρειαζόμουν ξεσκούριασμα... Πήγα, λοιπόν, στην αγορά της μικρής πόλης μου να κάνω κάτι δουλειές... Μη φανταστείτε ότι περπάτησα πολύ, τα πάντα είναι σε απόσταση δέκα λεπτών από το σπίτι μου. Όταν πήγα, όμως, στο γιατρό την επομένη μου είπε ότι ο μπέμπης είχε κατέβει χαμηλά κι έπρεπε να προσέξω. Ξαναπήγα την επόμενη εβδομάδα όπου ναι μεν δούλευα αλλά δεν έκανα αποστάσεις με τα πόδια και όλα ήταν μια χαρά... Δεν ξέρω αν ήταν εξαιτίας του οργανισμού μου ή αν, όντως, δεν πρέπει να περπατάμε από τόσο νωρίς, εγώ πάντως το έκοψα το περπάτημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dalia mou kalimera agapi mou...

Na perpatas oso theleis,,,

Ftanei na min kourazesai poli...

To perpatima kanei kalo gia tin genna agapi mou...

Kai egw ksekinisa prin kamia eudomada...

Otan aniksen o kairos mas...

Kalo perpatima agapi mou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΙΛ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛ.ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28Η ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΓΚΑΘΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας πω, ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! Δεν καίγομαι τόοοοσο για το περπάτημα, αλλά μιας και μου το αναφέρανε είπα δεν έχω να χάσω τίποτα αν ρωτήσω κι εσάς!! Μένω και εγώ τις καθημερινές σε μια μικρή πόλη στην Εύβοια και οπουδήποτε πάω με τα πόδια γιατί είναι όλα σε μικρή απόσταση! Πιο πολύ ώρα θα φάω μέχρι να βγάλω τ'αμάξι από το γκαραζ, να κάνω τον κύκλο να βρω να παρκάρω... παρά να πεταχτώ με τα πόδια!

Καλή μας συνέχεια και πάλι ευχαριστώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ, ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ;

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ..

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ;; ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα ρωτησα εναν αλλο φιλο του αντρα μου και μου ειπε πως καλο ειναι να περπατας χωρις να κουραζεσαι μεχρι να παρει το μωρο θεση και και βοηθαει λεει την γυναικα να ανοιξει???:blink:

μετα αμα σου ερθει ορεξη να περπατησεις οκ

χωρις υπερβολες γιατι λεει αμα το παρακανεις υπαρχει κινδυνος να γεννησεις χωρις να το καταλαβεις και εκει που περπατας :blink::S

Επισης ο συγκεκριμενος ειπε οτι βοηθαει στο μην πιεζονται τοσο τα πνευμονια ωστε να μην δυσκολευεσαι στην αναπνοη και στην μεση οτι αλλιως αντιδραει μια που περπαταει και αλλιως μια που πηγαινει παντου με το αυτοκινητο

Και μια αλλη γυναικα παλι μου ειπε ακριβως το αντιθετο ριχνε λεει χιλιομετρα για να ειναι πιο ευκολη η γεννα

Φανταζομαι καλο θα ηταν να ρωτησουμε τους γιατρους μας αν ισχυει πραγματι κατι τετοιο γιατι και εγω που ρωτησα μπερδευτικα τωρα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απλα και εγω εχω ακουσει το οτι να περπατας στον τελευταιο μηνα βοηθαει το μωρο να παρει θεση(εαν δεν εχει παρει)και οτι βοηθαει επισης στη γεννα.:P Εγω παντως στον τελευταιο μηνα ειχα ριξει πολυ περπατημα:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα εαν η εγκυμοσυνη σου ειναι φυσιολογικη τοτε θεωρω οτι πρεπει να περπατας!

Η γιατρος μου θυμαμαι ελεγε στο Λαζαρο να με πηγαινει βολτες και να κοβουμε στρατα στρατουλα...

Στον β'επιπεδου της Αλεξανδρας μας περπατησα απο τα δικαστηρια ως την Παυλου Μελα μια αποστασγ στο κεντρο αρκετα μεγαλη για εγκυο.

Ειχε πορειες για το Πολυτεχνειο...:ohmy:

Α!Και μια μερα πριν βγαλω την κοκκονα μου εφερε γυρες μεσα στο LEROY MERLIN....Ειδες σουρτουκεμα που εκανα στην εγκυμοσυνη...Τωρα ....σπιτι και παλι σπιτι...

φιλια κοριτσι μου!!!!

Υ.Γ.ολα αυτα τα γραφω με την μπεμπα αγκαλια δηλ. με 1 χερι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω περπατουσα απο τον πρωτο μηνα ως την 37 εβδομαδα τουλαχιστον ενα χιλιομετρο καθε μερα,λογω δουλειας.Γυριζα απο τη μια ακρη της περιοχης μας ως την αλλη.Αν και γεννησα με προγραμματισμενη καισαρικη λογω μυωπειας, ωστοσο λογω του οτι περπατουσα τοσο, το μωρακι ειχε παρει θεση απο τον 7ο μηνα και δεν ειχα κανενα προβλημα.Τις τελευταιες 2 εβδομαδες βεβαια κουραζομουν πιο ευκολα και ειχα κ πιο εντονες συσπασεις αλλα οποτε με επιαναν στο δρομο σταματουσα και ξεκουραζομουν.Η γιατρος μου ειπε οτι χαρη στα χιλιομετρα που εριχνα δεν πηρα παραπανισια κιλα, σε ολη την εγκυμοσυνη 15 και 9 απο αυτα τα εχασα στη γεννα, μου μενουν αλλα 6, η κοιλια μου ηταν γυμνασμενη και γενικα η φυσικη μου κατασταση βοηθησε να σηκωθω τοσο γρηγορα μετα την καισαρικη και να νιωθω καλα.

Μην ακους λοιπον διαφορα.Το περπατημα επιβαλλεται εκτος κ αν εχεις καποιο προβλημα οπως αιμορραγιες η εντονες συσπασεις.Παντως ρωτα και το γιατρο σου για καλο και για κακο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου αρέσει το περπάτημα έτσι και αλλιώς και στην 1η εγκυμοσύνη περπατούσα από την αρχή της κάθε μέρα για μία ώρα - περίπου 5 χλμ.- μου έκανε καλό γιατί δεν πήρα βάρος και η γέννα είναι πιο εύκολη. Μάλιστα πήγα και στο Λονδίνο και περπάτησα όλη την Oxford street!! αυτό δεν το είπα στον γιατρό μου!!:laugh: ;)

Στην 2η εγκυμοσύνη περπατούσα πάλι αλλά όχι τόσο πολύ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να περπατήσει γρήγορα!! έκανα όμως ποδήλατο, πέρναμε όλη η οικογένεια τα ποδήλατα και βουρ έξω... περίπου 20 χλμ. Η ΠΗΤ μου ήταν 8 Σεπ αλλά ήθελα να γεννήσω Αυγ και άρχισα το περπάτημα και το ανέβασμα κατέβασμα σκάλας και έτσι γέννησα στις 31 Αυγ.!!!!;)

Γενικά λίγη κίνηση κατά την διάρκεια της κύησης είναι πάντα καλή.

Αννιώ και εγώ με την κορούλα στην αγκαλιά και με το ένα χέρι γράφω!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφοσον εισαι καλα και σου το επιτρεπει ο γιατρος σου...

να περπατας οσο θες, χωρις ομως να κουραζεσαι..

Εγω περπαταω πααρα πολυ απο τον πρωτο μηνα μεχρι και σημερα.

Καποιες φορες κουραζομαι ως εκει που δεν παει.. αλλα το ξεχναω

την αλλη μερα και παλι τα ιδια..(ξεροκεφαλη):laugh: :laugh: :laugh:

Αν τεμπελιαζα σπιτι καθε μερα νομιζω πως θα γινομουν διπλασια.

Ειμαι στον εβδομο μηνα.. με τα κοπων και βασανων εχω παρει 6 κιλα.

(ειμαι κωλαρου και ολα θελω να τα τρωω)!!:laugh: :laugh:

Καλη συνεχεια σε ολες μας!!!

Ανετα παπουτσακια και βουρρρρ!!!!

Φιλιααα :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όλες σας!

Αννιώ και Argi, από την ώρα που θα βγει το μπομπιράκι μου κι εγώ μ'αυτόν αγκαλιά θα γράφω... :laugh: :laugh:

Να 'στε καλά.. και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας... Και όσες είμαστε στην ίδια κατάσταση.. Καλή μας συνέχεια μέχρι να τα πάρουμε στην αγκαλιά μας!!

Και για τις κοπέλες που προσπαθούν.. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα κ απο μενα εγω δυστηχως αν κ πριν την εγκυμοσηνη περπατουσα πολυ κ μου αρεσε, γρηγορο περπατημα, στη εγκυμοσηνη δυστηχως το σταματησα χρειαστηκε να ειμαι ξαπλα για σχεδον 3 μηνες ηταν κ χειμωνας κ ετσι μαζευτηκα μεσα, τωρα αν παω μια βολτουλα λιγακι μακρια νιωθω πως κουραζομαι κ πρεπει να κανω μικρες στασεις δεν εχω παρει πολλα κιλα 7.500 αλλα μαλον εχω ξεσυνιθισει στο περπατημα,επισης οι δραστηριοτητες μου ειναι περιορησμενες γιατι ο γιατρος ειπε πως ο μπεμπης ειναι πιασμενος χαμηλα,κ σημερα που βγηκα κ περπατησα λιγακι ειχα μικρα πονακια που ευτηχως περασανε...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ninina, δεν είναι ότι ξεσυνήθισες! Απλά με το μωρό βαραίνουμε! Είναι και τα κιλά έστω και λίγα να΄ναι οι μύες μας κουράζονται πιο πολύ! Είναι φυσικό! Σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου.. Και μόλις γεννήσουμε θα ρίξουμε χιλιόμετρα...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι dallia μου μολις με το καλο γεννησουμε κ σαραντισουμε ( να μη δωσουμε κ δικαιωματα στον κοσμο για σχολια ) θα περνουμε τα καροτσια κ δε θα μαζευομαστε;) υπομονη αγαπη μου θα ξαναβρουμε τους ρυθμους μας ;)B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 8 years later...

Κοριτσια εγω μολις μπηκα στον μηνα μου απο τον 3ο μηνα σχεδον καθε μερα περπαταω τουλαχιστον 2 με 3 χιλιομετρα. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα να περπαταω οσο θελω... Πιστευω οτι αν υπηρχε κάποιο προβλημα δεν θα με αφηνε. 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ κορίτσια πριν την εγκυμοσύνη έκανα σε καθημερινή βάση 1μιση ώρα γυμναστική.  Ο γιατρός μέχρι τον 3ο μηνα μου είχε απαγορεύσει οποιαδήποτε Τύπου γυμναστική (χωρίς να έχω πρόβλημα) Κ τώρα που είμαι στον 4ο και τον ρώτησα...μου είπε ότι μπορώ κανένα μισάωρο την ημέρα να κάνω περίπατο... (τονίζω ότι δεν έχω προβλήματα με την εγκυμοσύνη! ) 

Εύχομαι σε όλες σας ένα υγιέστατο παιδάκι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...