Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μύκονος: Κέντρο για την ασφάλεια στη θάλασσα ίδρυσε ο πατέρας που έχασε το παιδί του


admin

Recommended Posts

Ο τραγικός πατέρας Παναγιώτης Πασχαλάκης έχασε το 10χρονο παιδί του το καλοκαίρι του 2014 στη Μύκονο από θαλάσσιο παιχνίδι (συγκεκριμένα έκανε «μπανάνα») και με αφορμή την δική του απώλεια θέλει όλα τα παιδιά να μαθαίνουν και να εκπαιδεύονται να παίζουν με ασφάλεια στην θάλασσα.

Την Κυριακή εγκαινίασε στο ίδιο ακριβώς μέρος - στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου - το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών στην θάλασσα.

Λίγο καιρό μετά από τον χαμό του 10χρονου Μιχάλη, ο κύριος Πασχαλάκης πήρε την πρωτοβουλία να ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Safe Water Sports», με αντικείμενο την ασφάλεια στη θάλασσα.

Ο σκοπός της λειτουργίας του κέντρου είναι, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να μάθουν με εκπαιδευτικό τρόπο τι πρέπει να προσέχουν για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τη θάλασσα και τα διάφορα παιχνίδια και σπορ που γίνονται σε αυτή.

Στα εγκαίνια του κέντρου παρέστη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

eMdGHPu.jpg

ZAWMRY7.jpg

 


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...