Μετάβαση σε περιεχόμενο

θέλω μια γνώμη


Recommended Posts

γεια σας μανούλες, γράφω γιατί έχω ένα πρόβλημα. Έχω γεννήσει πρόσφατα η μπέμπα μου είναι σχεδόν 40 ημερών. Θήλασα από την αρχή αλλά πριν κλείσω μήνα έπαθα ουρολοίμωξη και έπρεπε να πάρω αντιβίωση και έπρεπε αναγκαστικά να δώσω ξένο γάλα. Η θεραπεία μου κρατάει 15 μερες και έχω μπει στην διαδικασία να βγάζω γάλα με το θήλαστρο να το πετώ για να μπορέσει να συνεχίσει το θηλασμό. Η μπέμπα μου συχνά κλαίει όταν την ταΐζω και όλοι λένε πως φταίω εγώ γιατί έχω άγχος και της το μεταδίδω κάτι που το πιστεύω και εγώ γιατί όντως ειμαι πολύ αγχωμένη. Το μωράκι μου τρώει συνήθως με τη μια 65-80ml αλλά μετά από μισή ώρα τη βλέπω ότι τρώει τα χεράκια της. Αυτό σημαίνει ότι πεινάει?? Εκείνη στιγμή της φτιάχνω λίγο ακόμα και μερικές φοες πινει αλλά 30ml. Μπορώ να της φτιάχνω πχ 120ml και να της το δίνω με δώσεις? Και αν ναι σε ποσο διάστημα μπορεί να δοθεί το ίδιο γάλα? Αλλιώς πρέπει να φτιάχνω συνεχώς άλλο? Γιατί όταν γκρινιάζει και την παίρνω αγκαλιά μου γλείφει το μπράτσο και αυτό μπορεί να συμβεί και ένα μισάωρο αφού της δώσω λίγο επιπλέον γάλα. Ποια η γνώμη σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Το γάλα σκόνης πρέπει να καταναλώνεται υποχρεωτικά εντός 30 λεπτών, μετά το πετάς.

Στα μωρά κάτω των 6 μηνών δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα που τρώει. Του δίνεις όσο θέλει και όπτε θέλει, αλλά δεν το αφήνεις ποτέ πάνω από τρίωρο νυστικό.

Επίσης μπήκες και έλεγξες αν η αντιβίωση είναι όντως μη συμβατή με τον θηλασμό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On ‎15‎/‎7‎/‎2017 at 2:39 ΜΜ, ο/η defne89 είπε:

γεια σας μανούλες, γράφω γιατί έχω ένα πρόβλημα. Έχω γεννήσει πρόσφατα η μπέμπα μου είναι σχεδόν 40 ημερών. Θήλασα από την UI αρχή αλλά πριν κλείσω μήνα έπαθα ουρολοίμωξη και έπρεπε να πάρω αντιβίωση και έπρεπε αναγκαστικά να δώσω ξένο γάλα. Η θεραπεία μου κρατάει 15 μερες και έχω μπει στην διαδικασία να βγάζω γάλα με το θήλαστρο να το πετώ για να μπορέσει να συνεχίσει το θηλασμό. Η μπέμπα μου συχνά κλαίει όταν την ταΐζω και όλοι λένε πως φταίω εγώ γιατί έχω άγχος και της το μεταδίδω κάτι που το πιστεύω και εγώ γιατί όντως ειμαι πολύ αγχωμένη. Το μωράκι μου τρώει συνήθως με τη μια 65-80ml αλλά μετά από μισή ώρα τη βλέπω ότι τρώει τα χεράκια της. Αυτό σημαίνει ότι πεινάει?? Εκείνη στιγμή της φτιάχνω λίγο ακόμα και μερικές φοες πινει αλλά 30ml. Μπορώ να της φτιάχνω πχ 120ml και να της το δίνω με δώσεις? Και αν ναι σε ποσο διάστημα μπορεί να δοθεί το ίδιο γάλα? Αλλιώς πρέπει να φτιάχνω συνεχώς άλλο? Γιατί όταν γκρινιάζει και την παίρνω αγκαλιά μου γλείφει το μπράτσο και αυτό μπορεί να συμβεί και ένα μισάωρο αφού της δώσω λίγο επιπλέον γάλα. Ποια η γνώμη σας?

σε ευχαριστώ που απάντησες!!! Ναι η αντιβίωση δεν ήταν συμβατή μου το είπαν απ το νοσοκομείο όταν μου την έγραψαν. Δυστυχώς η μικρούλα δεν μπόρεσε να ξαναθηλασει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...