Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πριν και Μετά: Δείτε Πώς Μια Ντουλάπα Μεταμορφώθηκε σε Βρεφικό Υπνοδωμάτιο


admin

Recommended Posts

Κι όμως, μια μικρή ντουλάπα μπορεί να φιλοξενήσει ένα ονειρεμένο βρεφικό υπνοδωμάτιο.

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα στη διαρρύθμιση του σπιτιού σας, τότε κάνετε λάθος! Εξάλλου, καθημερινά μπορεί κανείς να σκεφτεί τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να ανανεώσει το σπίτι του. Και ποια καλύτερη δικαιολογία για ανανέωση και αλλαγή από το να το τολμήσετε για να υποδεχτείτε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά σας;

Βέβαια αυτό μπορεί να είναι ένα χαρμόσυνο νέο αλλά μπορεί να σας προκαλέσει και διακοσμητικό στρες ειδικά αν το σπίτι στο οποίο κατοικείτε δεν διαθέτει αρκετό χώρο για να χωρέσει ένα βρεφικό υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται!

Το παράδειγμα άλλωστε μας δίνει ένα ζευγάρι στην Αμερική το οποίο, για το ερχομό της κόρης τους, μεταμόρφωσε μια μικρή ντουλάπα που υπήρχε στην κρεβατοκάμαρά του, σε βρεφικό υπνοδωμάτιο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris και η Jordan, blogger και ιδρύτρια του παιδικού blog Baby Bliss, έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μην προλαβαίνοντας να αλλάξουν στέγη, αποφάσισαν απλά να ανακαινίσουν το μικρό δυάρι τους και να μετατρέψουν την ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς τους σε ένα μοντέρνο και χαρούμενο βρεφικό υπνοδωμάτιο.

oEi159n.jpg

Η διαδικασία ήταν τελικά εύκολη και τρομερά επιτυχής, δίνοντας την ευκαιρία στο ζευγάρι αλλά και την νεογέννητη Eloise, να απολαμβάνουν ένα όμορφο και ζεστό χώρο. Πώς το κατάφεραν; Ο Chris και η Jordan ξεκίνησαν αδειάζοντας τα πάντα μέσα από την ντουλάπα τους.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από αυτή τα ράφια αλλά και το καπάκι της ενώ άλλαξαν χρώμα στην κάσα της ντουλάπας ψηφίζοντας υπέρ του φωτεινού, μοντέρνου και πάντα σικ λευκού. Όσο για το υπόλοιπο μίνι βρεφικό υπνοδωμάτιο; Έντυσαν τους τοίχους του με μια πανέμορφη φλοράλ ταπετσαρία σε εκρού και μεταλλικούς τόνους.

y1HpE2e.jpg

Η κούνια κατασκευάστηκε για να «χωρέσει» στα μέτρα του χώρου, ενώ οι ευτυχείς μέλλοντες γονείς πρόσθεσαν μερικά μικρά ράφια και γάντζους στους τοίχους του «υπνοδωματίου» για να δημιουργήσουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Το βρεφικό υπνοδωμάτιο ολοκληρώθηκε με μερικά κάδρα, ένα χάρτινο, στρογγυλό φανάρι και μια λευκή κουρτίνα στο μέρος όπου παλιά κάποτε βρισκόταν το καπάκι της ντουλάπας! 

Και έτσι απλά, με μπόλικη φαντασία και ελάχιστο κόπο, η μικρή ντουλάπα του ζευγαριού μετατράπηκε σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, έτοιμο να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας!

 ΠΗΓΗ


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...