Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εσπασε ο φρονιμητης!


Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα!!Ανοιγω καινουργιο θεμα παλι αλλα δεν ηξερα που να γραψω....λοιπον πριν λιγο εσπασε ο μισος φρονιμητης μου απο τη εσωτερικη πλευρα,τον ειχα σφραγισμενο μπας κ το σωσουμε κ δε το βγαλουμε αλλα δε μου εκανε τη χαρη,αντεξε ενα χρονο....το κομματι που εφυγε εχει φυγει μεχρι μεσα το ουλο με αποτελεσμα το ουλο μου να εχει πρηστει,με ποναει πολυ νεχρι κ οαδενας στο λαιμο μου απο την αριστερη πλευρα(ο κατω αριστερα εσπασε) ουτε να φαω δε μπορω μασαω απο την αλλη πλευρα αλλα ποναω πολυ μονο που ακουμπαει η γλωσσα επανω...το θεμα ειναι το εξης ειμαι 13w5d επιτρεπεται η εξαγωγη;;η γυναικολογος μου δε σηκωνει το τηλ δε μπορω να τη βρω κ ο οδοντιατρος που μιλησαμε μου ειπε 90% εξαγωγη το απογευμα θα παω να με δει....επισης επειδη εχω προπτωση μητροειδους βαλβιδας 2 ωρες πριν απο καθε εξαγωγη πρεπει να περνω 1 χαπι amoxil των 1000 και αλλο ενα  μετα την εξαγωγη ..εχει τυχει σε καποια κατι αναλογο;;Στις 13 αυτες εβδομαδες μια φορα μονο πηρα ντεπον κ αυτο γιατι ημουν σε πολυ χαλια κατασταση ειχε φρικτο πονοκεφαλο 5 ωρες σε σημειο που δε μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι να στηριξω το κεφαλι μου κ μου εδερνε κ εμετο...δε θελω να φορτωσω το εμβρυακι μου με χαπια κ αναισθησια...φοβαμαι πολυ!

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο αλλά Προσπάθησε να επικοινώνησεις με τη γιατρό σου και σίγουρα θα υπάρχει ασφαλής λύση. Όλα καλά θα πάνε!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχ βρε κοριτσι περαστικα! Κοιτα σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορεις να αφεθεις να ταλαιπωριεσαι. Γενικα απο αλλες μανουλες λενε οτι η τοπικη αναισθησια που κανουν στην εξαγωγη δεν επηρεαζει το μωρακι, αλλα σιγουρα πρεπει να ρωτησεις τη γυναικολογο σου. Επισης εκλεισες&το 1ο τριμηνο οποτε οσο να πεις εισαι πιο ασφαλης. Παντως γενικα οτι ουσια θες να τσεκαρεις πριν παρεις στην εγκυμοσυνη δες εδω: http://safefetus.com/search.php/index/data . Περαστικα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!Μιλησα με τη γιατρο κ μου ειπε πως μπορω να παρω  κ amoxil αλλα και να κανω την εξαγωγη!Δυστυχως το δοντι δεν περνει ουτε σφραγισμα ουτε απονευρωση οποτε παμε για εξαγωγη τη Τριτη και θα ειναι κ χειρουργιο γιατι δεν εχει δοντι να πιαστει κ να τραβηχτει!!Κ ο οδοντιατρος ειναι το χειροτερο μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...