Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η οικογένεια του Will Smith μάζεψε σκουπίδια στους Αντίπαξους!


admin

Recommended Posts

Διακοπές στην Ελλάδα κάνουν εδώ και λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Will Smith και η οικογένειά του. Αρχικά επισκέφθηκαν την Κέρκυρα με μία πολυτελέστατη θαλαμηγό, ενώ πλέον συνεχίζουν στο Ιόνιο, επισκεπτόμενοι Παξούς και Αντίπαξους.

Μέσα από τα social media βλέπουμε πώς περνά τόσο ο γνωστός ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Jada Pinkett αλλά και η 17χρονη Willow.

Και μπορεί να βλέπουμε όμορφες εικόνες από την κόρη του Smith με φόντο τα τιρκουάζ νερά, πριν λίγες ώρες είδαμε και μία φωτογραφία που μάλλον μας ντροπιάζει ως λαό. Η Willow ανέβασε ένα στιγμιότυπο από μία πράξη σημαντικής ευσυνειδησίας από την ίδια και τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε μαμά και κόρη να μαζεύουν σε σακούλες σκουπιδιών απορρίμματα από τις παραλίες των Αντίπαξων.

jQL83IA.jpg

Τη φωτογραφία αυτή, τη συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Όντας τόσο μακριά από αυτό που αντιλαμβάνομαι ως μολυσμένες μητροπόλεις, δεν μπόρεσα να αντέξω να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι συνόδεψαν τη μητέρα μου και εμένα και μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους.

Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».

wQfQi7i.jpg

0GxdkjD.jpg

4lBI9Gv.jpg


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...