Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπίτι & Χρώμα: 10 αποχρώσεις που καλύτερα να αποφεύγεις


admin

Recommended Posts

Ναι, το χρώμα είναι υπέροχο στα ρούχα, στο μακιγιάζ αλλά και στο σπίτι! Με το ίδιο τρόπο, όμως, που δεν πηγαίνουν όλα τα χρώματα σε όλα τα δέρματα, δεν πηγαίνουν και όλα τα χρώματα στο σπίτι!

Αν σκεφτούμε πως ο στόχος ενός χρώματος είναι να κάνει το χώρο πιο ευχάριστο και ευρύχωρο, να ανεβάζει τη διάθεση και να διορθώνει τις αναλογίες ή ακόμα και το ελλειπή φωτισμό του, μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως κάποια χρώματα κάνουν ακριβώς το αντίθετο!

Και ακόμα κι αν υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στον κανόνα, οι επαγγελματίες διακοσμητές έχουν φτιάξει τη δική τους λίστα με τα χρώματα που καλύτερα να αποφύγεις. Ανακάλυψέ τη παρακάτω:

Το απαλό ροζ

TUbgyOU.jpg?resize=650,732&ssl=1

Το ροζ “μπονμπον” θεωρείται κάπως… παλιομοδίτικο. Σε αντίθεση με το ελαφρώς πιο έντονο και πιο θερμό ροζ-nude “millenium pink” το συγκεκριμένο ροζ αντί για φρέσκο και σέξι μοιάζει κουρασμένο και παιδικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο StyleTalk.gr >>


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Οι Kegel ασκήσεις κορίτσι μου είναι για τους μυς του κόλπου! Επιτρέπονται γενικά και βοηθούν στην ενδυνάμωση τους για την ώρα των εξωθήσεων!  Στο ιντερνετ μπορείς να διαβάσεις για αυτές ναι. Μάλλον με γυμνάστρια θα τα κάνω τα μαθήματα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
    • Με το καλό να έρθει η μπουμπού σου!! Μια χαρά είναι τα 6 κιλά! αχ εγώ 15αυγουστο που γεννάω θα είναι όλοι υπ' ατμον να φύγουν.. τεσπά δε θα το σκέφτομαι, δεν το κανα επίτηδες να γεννάω τότε! Με μαία θα κάνεις τα μαθήματα; Ασκήσεις kegel λες να βρω από ytube? Επίσης ρώτησες τον γιατρό σου αν σου επιτρέπει να τις κάνεις ή είναι κάτι εντελώς απλό και εύκολο; Είμαι λίγο άσχετη επίτου θέματος 😶
    • Αναστασία καλησπέρα! Είμαστε στην ίδια κατάσταση! Εγώ ξεκίνησα με ένσημα από 1η Απριλίου. Μέχρι πέρυσι τέλος Ιουνίου ήμουν αναπληρώτρια, αλλά λόγω της ειδικότητας που είχα κ το ότι ήμουν καθημερινά στο δρόμο και έκανα 180 χιλιόμετρα τη μέρα δεν άξιζε να το συνεχίσω. Όλα τα λεφτά στο δρόμο και στο αυτοκίνητο. Έτσι έψαξα τι δικαιούμαι. Για να μπορέσεις να πάρεις το επίδομα κύησης και λοχείας που βγαίνεις 56 μέρες πριν από την πιθανή ημερομηνία τοκετού κ 63 μέρες μετά πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια. Δηλαδή εγώ που έχω πιθανή 19 Σεπτεμβρίου έπρεπε από τον Ιούλιο του 2022 να έχω συμπληρώσει τα 200 ένσημα, όμως επειδή ήμουν άνεργη κι ενώ τα είχα συμπληρωμένα τα ένσημα δε θα μπορούσα να πάρω το επίδομα αυτό αν δεν ήμουν μισθωτή λόγω ασφαλείας στο ΙΚΑ. Και ξεκίνησα δουλειά για 3 μέρες 4ωρα ώστε να είμαι μισθωτή και να μπορέσω να το πάρω..τώρα πόσα λεφτά θα πάρω δε γνωρίζω. Μετά από αυτό θα γίνει η αίτηση στη ΔΥΠΑ για το επίδομα μητρότητας που έγινε 9μηνο. Στο πρώτο επίδομα κάνεις την αίτηση την 57η μέρα πριν από τον τοκετό ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΕΦΚΑ (γι'αυτό και σου έγραψα ότι έπρεπε να έχω τα ένσημα από τον Ιούλιο του 2022).  Όσο για τη β επιπέδου να μην αγχώνεσαι!!! Όλα θα είναι τέλεια με τη μικρούλα σου!!!💞💞💞
    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Πριν λίγο έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου. Όλα καλά! Κοριτσάκι 487γρ. @Raf123τράχηλος 38χιλ. με μέτρηση απο την κοιλιά. (αυχενική 35χιλ με ενδοκολπική μέτρηση)
    • Συνήθως ξέρουν πότε περίπου θα γεννήσουν οι γυναίκες που παρακολουθούν και προγραματίζουν ανάλογα το πότε και πόσο θα λείψουν. Αλλά συνήθως δε φεύγουν για πάνω απο 3-5 μέρες. Μακάρι να το ζήσουμε κορίτσι μου. Εγώ θα ξεκινήσω μαθήματα στο τελος του 7ου με την ελπίδα να έρθει στην ώρα της η μπουμπού. Για την ώρα κάνω μόνο ασκήσεις Kegel!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...