Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι είδους μαμά είσαι;


admin

Recommended Posts

Αν μπορούσες να βάλεις έναν τίτλο που θα περιγράφει εσένα ως μητέρα, ποιος θα ήταν;

Κατά πάσα πιθανότητα ήδη σκέφτεσαι, κάνεις αυτοκριτική και περνάς στάδια μέσα σου που αναλύουν τη στάση σου απέναντι στο παιδί σου. 

Μην το κάνεις αυτό. Είμαστε σίγουροι πως είσαι μία υπέροχη μαμά. Άλλωστε εμείς θέλουμε απλά να σου φτιάξουμε το κέφι και να μας πεις ποιός από τους παρακάτω τίτλους σου ταιριάζει πιο πολύ:

1.    Η μαμά «τρέχω και δεν φτάνω».

Είσαι μία από «εκείνες» που θέλει να τα προλαβαίνει όλα. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. 
Δουλειά, φαγητό, σπίτι, παιδί, άντρα, πού και πού κανέναν καφέ με φίλες, πεθερικά, γονείς σου, σκύλο, γυμναστήριο, προσωπικό χρόνο με τον άντρα σου, κοκ. 

2.    Μαμά «ζεν».

Δεν αγχώνεσαι εύκολα, είσαι χαλαρή. Χαλαρή όμως χωρίς να φτάνεις στα άκρα. Απλά χαλαρά όλα. Και θα μαγειρέψεις και θα καθαρίσεις και θα διαβάσεις με το παιδί και θα γυμναστείς και τον άντρα θα φροντίσεις αλλά αν γίνεται. Αν όχι δεν έγινε και κάτι. Χαλαρά. Όποτε έρθει η στιγμή. 

3.    Η παραδοσιακή. 

Α, όλα κι όλα. Είσαι γυναίκα που μεγαλώνει το παιδί πιο παραδοσιακά, με συμβουλές από γιαγιάδες, μαμάδες, με τις πίτες σου το νοικοκυριό σου και την αυστηρότητά σου όπου χρειαστεί. 

4.    Η μοντέρνα μαμά. 

Διαβάζεις πολύ στο ίντερνετ, σε βιβλία, σε περιοδικά, όπου βρεις παιδαγωγική πληροφορία τη «ρουφάς» σαν σφουγγάρι για να την εφαρμόσεις στη δική σου πολιτική σ τα παιδιά και στην οικογένειά σου.

5.    Η μαμά «με κάνουν ό,τι θέλουν»

Ε, είσαι λίιιιιγο ελαστική. Μεν θυμώνεις πού και πού αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις κακία, δεν μπορείς να δεις τα μουτράκια τους πεσμένα και αφήνεις να περάσουν με λίιιιγη παραπάνω ελαστικότητα απέναντί τους. 

Όποιος τύπος μαμάς και φέτος γιορτάζεις. 

Γιατί είσαι εσύ που μας στηρίζεις να μεγαλώσουμε σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Είσαι εσύ που στέκεσαι δίπλα μας σε κάθε βήμα. Είσαι εσύ που πασχίζεις να έχουμε τις πιο τρυφερές αναμνήσεις που θα μας ωθήσουν να ζήσουμε τη ζωή μας όσο καλύτερα μπορούμε. 

Γι’ αυτό και η γιορτή της μητέρας είναι γιορτή για όλους μας. 

Γιατί όποιος τύπος μαμάς κι αν είσαι, είσαι η ΜΑΜΑ μας και είσαι «χαραγμένη» στη ζωή μας.

Μέχρι και στα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ, που σε γιορτάζουν με ένα διαφορετικό μπισκότο. Κι έτσι αυτή την περίοδο κάθε μπουκιά ΜΙΡΑΝΤΑ θα θυμίζει «ΜΑΜΑ» καθώς η πρώτη και πιο σημαντική λέξη είναι χαραγμένη επάνω τους!

Image 5.jpg

Παράλληλα τα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ χαρίζουν πλούσια δώρα σε όλες τις μαμάδες μέσα από τον πιο γλυκό διαγωνισμό “ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΜΑ” 

Πως μπορείτε να κερδίσετε κι εσείς? Είναι πολύ απλό. 

Αναζητήστε μία συσκευασία ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου με το ειδικό αυτοκόλλητο, μπείτε στο http://mothersday.biskotakimou.gr/ και κερδίστε υπέροχα δώρα!


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...