Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διακοπή θηλασμου με χάπι


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Γέννησα πριν 20 μέρες ενα κοριτσάκι.Ξεκίνησα να τη θηλαζω. Την Δεύτερη όμως μέρα (για λογους που δεν θελω να αναφέρω) έπρεπε να διακοψω το γαλα...όπως μου είπε ο Γιατρός μου ηταν η χειροτερη στιγμη! Δηλαδη την ωρα που ο οργανισμός αρχισε να παράγει εγω πηρα   Χάπι(dostinex) για να το κοψω.Πονεσα πααααρα πολυ! Εκλαψα 2 μερονυχτα!! Αυτο ομως παει περασε. 

Αυτο που με τρώει τωρα και θελω να σας ρωτησω, αν ξερει καποια, ειναι για το χρονο που το πηρα.

Τις μερες που το πηρα απο τον πονο τις αλλαγες και την κουραση δεν ασχολήθηκα, τωρα ομως που βρηκα λιγο χρόνο και κοιταξα τι στο καλό είναι αυτο που πηρα εχω τρομοκρατηθει..Νομιζω οτι μου εδωσε πολυ μεγάλη δοση κι εχω φοβηθει με ολα αυτά που διαβάζω.

Το πήρα για 2 εβδομαδες μισο το πρωι μισο το βράδυ. Μηπως πρεπει να τρεξω σε γιατρο ή για εξετάσεις????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα... Εγω ειχα παρει τα παρλοντελ αν δν τα λεω λαθος... Θυμαμαι οτι έπαιρνα ολόκληρο χαπι πρωι βραδυ.. Μονο την πεωτη μερα ειχα πάρει μισο για να μν ζαλιστω... Δν θυμαμαι ποσα ειχα παρει να σου πω... Αφου σε συμβουλεψε ο γιατρός τοτε πιστεύω οτι δν πρεπει να ανησυχείς!!!! Σου κοπηκε??? Κ μενα οτι κατεβηκε για τα καλα το εκοψα..  Ο ενας επιανε αλλα με το ζορι να πιει κ ο αλλος μολις επινε λιγο εκανε αμεσως εμετο.. Εγω ειχα παθει κατάθλιψη κ επειδη περασα παρα πολλα στην εγκυμοσύνη μ βγηκαν ολα μετα κ δν ειχα υπομονή να επιμενω να μπορεσω να θυλασω... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...