Μετάβαση σε περιεχόμενο

Petr

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι 26 χρόνων κ δεν προσπαθώ να κάνω παιδί αλλά αν έρθει μία εγκυμοσύνη θα είναι καλοδεχουμενη από μένα κ το αγόρι μου αφού είμαστε κ οι δύο κατά των εκτρωσεων. Γι'αυτό ανυσηχω και έκανα τεστ εγκυμοσύνης επειδή πρέπει να παρω κάτι χάπια γιατί με έπιασε ίλιγγος και γράφουν στις οδηγίες ότι απαγορεύεται η λήψη τους από εγγυους... Πήρα το self clear και το παράθυρο εγκυρότητας έβγαλε μία κάθετη γραμμή αλλα αυτό του αποτελέσματος έβγαλε μια οριζοντια κ εμφανή γραμμή...Στις οδηγίες λέει ότι η κάθετη γραμμή σημαίνει θετικό ενώ το άδειο παράθυρο αρνητικό!Αλλά τίποτα για οριζόντια! Έχω φρικαρει γιατί θέλω ν πάρω το χάπι για τον ίλιγγο κ φοβάμαι μη γίνει καμία βλακεία!! Ας μου πει κάποιος μ παρόμοιο αποτέλεσμα αν τελικά ήταν έγκυος ή όχι. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κορίτσι μου... Μην παρεις τίποτα ακόμα. Να κανεις β -χοριακη,πρώτα,είναι αιματολογική Εξέταση που σου λέει με σιγουριά αν είσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έκανα σήμερα την εξέταση που μου είπατε κ βγήκε αρνητική.ευτυχως μπορούσαν ν βγάλουν τα αποτελέσματα σε λίγες ώρες επειδή τους είπα ότι έπρεπε να πάρω τα χάπια.Καλή χρονιά να έχετε ευχαριστώ για τη συμβουλή :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...