Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετα την ωοληψια


Recommended Posts

Κοριτσια μου χθες εκανα ωοληψια μου πηραν 24 σημεραμε πηρε ο γιατρος τηλ. οτι γονιμοποιηθηκαν 21 κ οτι τα χωρισε σε 4αδες και 5αδες. Επισης μου ειπε μεταφορα θα κανω απο γεναρη οχι τωρα για να μην παθω υπερδιεγερση ωοθηκων.. Το ερωτημα μου ειναι... Οσες ξερετε κ εχετε περασει απο αυτο το σταδιο, μεχρι  το γεναρη  θα ειναι καλα?Ποσες εχετε χρησιμοποιησει κατεψυγμενα?πετυχαν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόπη Καλημέρα!!μπράβο , πολύ καλός και ικανοποιητικος ο αριθμός των ωαρίων σου!!Εγώ την πρώτη φορά έκανα την ωοληψια και περίμενα να περάσει ένας κύκλος και μετά να κάνω εμβρυομεταφορα..είχαν πιάσει και τα δύο άσχετα με την κατάληξη τους...να μην αγχώνεσαι για τα κατεψυγμένα , έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τα φρέσκα..κ καλύτερα που θα περιμένεις λίγο πάρα να πάθεις την υπερδιέγερση που έπαθα εγώ και ακόμα με ταλαιπωρεί..ξέρεις πόσα έγιναν βλαστοκυστες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι δεν ξερω. Χαχαχαχαχαχα ουτε ξερω τι σημαινει βλαστοκυστη... Ειναι καλο ή κακο αυτο?? Το μονο που μου ειπε ο γιατρος οτι γονιμοποιηθηκαν 21  τα εχει χωρισει και θα παμε σε 1,5 κυκλο απο τη μερα που θα αδειαθετησω υπολογιζω γυρω στις 1-5 γεναρη..μεχρι τοτε κανω θεραπεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι βλαστοκυστες είναι αυτά που αντέχουν και φτάνουν στο στάδιο των 5 ημερών..τα πιο καλά ας πούμε που έχουν παραπάνω πιθανότητες για εμφύτευση,  χωρίς να σημαίνει πως αυτά των 3 ημερών ότι δεν θα πιάσουν..Μπορείς να ρωτήσεις και το γιατρό σου να στα εξηγήσει ή να ψάξεις μέσα στο ίντερνετ..Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααα αυτο δεν μου το εξηγησε. Αμα δηλ. δεν εχουν γινει βλαστοκυστες κανενα αυτο σημαινει οτι εχω πεεισσοτερες θετικες  πιθανοτητες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...