Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες περιμένουμε διδυμάκια;


Xionoula

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε; φυσικά είστε τέλεια αφού η χαρά σας είναι διπλή έτσι ; ???εγώ ανακάλυψα τυχαία μετά από έντονο πόνο και μία εβδομάδα πριν την περίοδο πως είμαι έγκυος. ❤❤❤μετά από χρήση φυσικά από σερπαρφαρ στον δεύτερο μήνα έπιασα το μωράκι μου η ακόμη δεν γνωρίζω μπορεί και ίσως τα μωράκια μου δεν γνωρίζω ακόμη. ❤❤???όπως είπα έκανα τεστ εγκυμοσύνης μία εβδομάδα πριν την περίοδο ξαι μου βγήκε θετικό αποτέλεσμα μετά την δεύτερη μέρα έκανα κιαλο το οποίο και αυτό θετικό πήρα τηλ τον γιατρό μου και μου ειπε μπορεί να υπάρχει περίπτωση για πολύ δηδημη κύηση. Έκανα β χοριακη και το αποτέλεσμα ήταν 250 και περίοδο περίμενα 23 του μήνα. Τι λέτε και εσείς μπορεί να υπάρχει τέτοια περίπτωση; ο μικροβιολογος μου είπε πως μπορεί και ναι γιατί είμαι πριν την περίοδο ακόμη και είναι όντως πολύ ανεβασμένη. Ο γιατρός μου με είπε μόνο απλά ένα Χμμμμ θα δούμε νταξει δηλαδή τίποτα με λίγα λόγια. Δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό να με δει γιατί λέει ακόμη είναι νωρίς μόνο να ξανά κάνω β χοριακη πάλι και να τον ενημερώσω.(αυτό δεν μου άρεσε πολύ) ήθελα να πάω. Τέλος πάντων μπορεί να έχει και δηκιο. Σηνχαρητηρια σε όλες της μανουλες εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσυνη και ότι καλύτερο για τα γλυκά τους πλασματακια που θα έρθουν στην ζωή!!! ?????:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία2000 είπε:

Πολύ πιθανό ν είναι δυδιμακια

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και το ενδιαφέρον σου. Δηλαδή μπορεί και ναι ε; θα το ήθελα πολύ φυσικά ???το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχω μερικές φορές κάπως εντονους πόνους χαμηλά στην κοιλίτσα και την μέση και αυτό με φοβίζει γιατί θυμαμε μου είχε πει ο γιατρός μου πως τα σερπαρφαρ μπορεί να προκαλέσουν καμία φορά προβλήματα στο μωράκι και στην χυροτερη να χαθεί. Και κάτι τέτοιο με τρομάζει πολύ. ?στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είμουν έτσι αλλά εκηνη ήταν φυσιολογικη σύλληψη δεν ξέρω τι να πω. Φοβάμαι πολύ γιατί με πιάνουν πονοι σε σημείο να πάω τουαλέτα να δω αν μου ήρθε αίμα. Τα έκανα αυτά τα παράπονα στον γιατρό μου και λέει να ηρεμησω. Μα θα ήταν καλά να με δει θα προτιμούσα εγώ. Δεν θέλω να συμβεί κάτι κακό προσπαθώ να μην το σκέφτομαι μα δεν είναι και εύκολο. Έχω μπει σε διάφορα σαητ που λέει πως όντως τα σερπαρφαρ προκαλούν θέμα καμία φορά δηλαδή στα ωαρια ακόμη και αν γονημοποιηθουν. Και στην περίπτωση μου που μπορεί να είναι δύο τα μωράκια τρομάζω ακόμη πιο πολύ. Ακόμη δεν το έχω ανακοινωση πουθενά παρά μόνο στην μητέρα μου και στον άντρα μου. Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα μου είμαι πολύ ταραγμενη. ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...