Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δίλλημα.....τη γνώμη σας!!!!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Θέλω τη βοήθειά σας!!!!!!!!
Είμαι στις προσπάθειες για παιδάκι κι εδώ κι 1,5 χρόνο άνεργη... χθές πήγα σε μια συνέντευξη για υπεύθυνη καταστήματος αλυσίδας γυναικείων ρούχων, μου είπαν ότι τα χρήματα είναι ικανοποιητικά για την εποχή, βέβαια οι ευθύνες πολλές, το ωράριο σπαστό κάθε μέρα 9-3 & 5-9 κ Σαββατο 9-3.

Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι αν πρέπει να δεχτώ τη δουλειά γιατί απο τη μια τη χρειάζομαι και απο την άλλη σκέφτομαι αν σε ένα μήνα μείνω έγκυος δεν θα υπάρχει κάποιος να με αντικαταστήσει, επειδή δεν έχω ένσημα θα δουλέψω μέχρι να γεννήσω και δεν ξέρω κατα πόσο ενδείκνυται η δουλειά αυτή για μια εγκυμοσύνη γιατί έχει ευθύνες, άγχος και πολύ τρέξιμο διαρκώς, πίεση να πιάσεις στόχους, να αυξήσεις τις πωλήσεις και έχεις να διαχειριστείς και μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται μαζί σου...

Και άντε πες και τα καταφέρνεις, ολοκληρώνεις την οικογένειά σου και πρέπει σύντομα να επιστρέψεις στη δουλειά... πότε θα προλάβεις να μεγαλώσεις το παιδί σου, πότε θα το διαβάσεις , πότε θα παίξεις μαζί του που θα λείπεις σχεδόν όλη μέρα κάθε μέρα?

Μένω επαρχία και οι θέσεις εργασίας είναι δυσεύρετες...

Νιώθω πως θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε δουλειά και άνετη ζωή για την οικογένειά μου χωρίς να προλαβαίνω να το ζω  και  σε  χρόνο με την οικογένειά μου αλλά στερήσεις....

Τι θα αποφάσιζε η κάθεμιά σας στη θέση μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ελενη μου!☺

Αρχικά, συγχαρητήρια για τη δουλειά! Είναι δυσεύρετες οι θέσεις εργασίας στις μέρες μας! Έχεις λίγο πελαγωσει κ σε καταλαβαίνω... Είχα το ίδιο δίλημμα! Είμαι καθηγήτρια κ δεν μπορούσα να αποφασισω αν έπρεπε να δουλέψω φέτος ή όχι, μιας κ εμείς είμαστε στην ίδια φάση προσπαθειών. Είμαι σε κέντρο μελέτης κ μετά έχω κ ιδιαίτερα. Επιστρέφω σπίτι στις 9:00-9:30 κάθε βράδυ. Επειδή όμως υπάρχουν δυσκολίες στις μέρες μας, σκέφτηκα να ξεκινησω κ αν έρθει το θαύμα, ενημερωνω λίγο πριν κ σταματάω. Ξέρω ότι δεν είναι κ πολύ επαγγελματικό αυτο, αλλά προτεραιότητα έχει ή οικογένεια μου κ  κανείς άλλος!!!

Ή γνώμη μου είναι να κάνεις το ίδιο. Αν το δεις κιόλας από ψυχολογικής άποψης, θα είναι πολύ ψυχοφθορο για σένα να κάθεσαι στο σπίτι κ να περιμένεις να μείνεις έγκυος. Θα λαλησεις!

Τα ζυγιζεις όλα κ αποφασίζεις...!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με τη Μαρία είναι χειρότερο να μένεις σπίτι κ να περιμένεις.κ εγώ είμαι μητέρα κ εργαζόμενη η δουλειά μου είναι με βραδιές δεν έχω τους γονείς μου κοντά κ όμως τα προλαβαίνω όλα.το ίδιο πιστεύω για ολες μας.η κάθε γυναίκα έχει ισχυρή θέληση κ απίστευτες δυνάμεις προκειμένου να ικανοποιήσει την οικογένεια της.κ με τη δουλειά ξεφεύγει το μυαλό από το σπίτι νιώθω ότι κάνω κ προσφέρω κ κάτι άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...