Μετάβαση σε περιεχόμενο

ανοσοθεραπεία για εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ. Με τον άντρα μου προσπαθούμε αρκετούς μήνες, περυσι έμεινα πρώτη φορά έγκυος αλλά είχα παλίνδρομη στο 2ο μήνα. Έπειτα από 4 μηνες διακοπή προσπάθειας από την απόξεση, ξεκινήσαμε πάλι και έχουν περάσει 8-9 μήνες. Είμαστε και οι δύο 37 ετών.

Μετά από συζητήσεις με φίλες μου και χωρίς να με παραπέμψει γυναικολόγος (αφού ακόμη δεν έχω καταλήξει σε κάποιον που να εμπιστεύομαι και όλοι μου λένε να μην αγχώνομαι!) αποφασισαμε να επισκεφθούμε κέντρο ανοσοθεραπείας στη Θεσ/νικη, όπου μας πήραν αναλυτικό ιστορικό και μας έγραψαν 2 ντουζίνες πανάκριβες εξετάσεις για τον καθένα, συμπεριλαμβανομένων αντισωμάτων, ελέγχου θρομβοφιλίας, ανοσολογικό προφίλ, αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και καρυότυπο ζεύγους. Χρειάζονται στα αλήθεια όλα αυτά; Τώρα θα πάω σε μια άλλη γυναικολόγο μήπως με καθοδηγήσει..

Υποτίθεται ότι επειδή είμαι άνω των 35, έχω θυρεοειδίτιδα Hashimoto και είχα μία αποβολή είναι καλύτερα να το ψάξω από τώρα και να μην περιμένω να έχω κι άλλη. Επίσης, ο ανοσολόγος που είναι και καθηγητής πανεπιστημίου, μου συνέστησε να μη μείνω έγκυος στο μεταξύ!

Εγώ περίμενα να μας εξετάσουν τμηματικά, κάνοντας κάποιες εξετάσεις κατά προτεραιότητα και το κόστος στο ιδιωτικό του εργαστήριο είναι τεράστιο (πολύ περισσότερο από 1000 ευρώ!!!). Θέλω επίσης να ενημερώσω μετά από ενδελεχή έρευνα που έκανα, ότι πολλές από αυτές γίνονται δωρεάν στο Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης και σε άλλα νοσοκομεία (στην Αθήνα σίγουρα). Απλά πρέπει να προσέξεις πώς θα γράψεις τα παραπεμπτικά!

Αν κάποια από εσάς εχει εμπειρία στην ανοσοθεραπεία, παρακαλώ να με βοηθήσει! Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι πολλοί είναι εναντίον των εμβολίων, και φυσικά κοστίζουν και πάρα πολύ. 

Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτήν την ομάδα και εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...