Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπερμοδιαγραμμα-γνώμες


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους !!!!! Είμαι καινούρια και είναι το πρώτο μου ποστ !!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και σας παραθέτω σπερμοδιαγραμμα να μου πείτε απόψεις. Είμαστε χάλια ? Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι η ρευστοποίηση σε 1 ώρα και η μορφολογία. Η οποία μορφολογία βέβαια είναι μέσα στα όρια ..Αλλά μου φαίνεται χάλια εμένα! Ανάλογες εμπειριες ? Να σημειώσω ότι είναι επαναληπτικο οι τιμές ήταν πολύ χάλια πριν 5 μήνες ΚΙ όμως συνελλαβα πριν 4. Το χάσαμε ...Τώρα είμαστε πάλι απ την αρχη..ειναι ο δευτερος μηνας προσπαθειων!!! Καλη επιτυχια σε ολους !!! ❤

20160308_161428.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες Lila Lila! Χωρίς να είμαι ειδική θα σου πω οτι το σπερμοδιαγραμμα φαίνεται καλό! Βεβαια η ρευστοποιήση θα πρέπει νομίζω να γίνει σε μικρότερο χρονικό διάστημα εντός 30 λεπτών νομίζω. Η μορφολογία  η κινητικότητα και ο αριθμός σπερματοζωαρίων είναι πολύ καλός. Αυτό που είδα είναι οτι το PH είναι λίγο ανεβασμένο. Απο εμπειρία του αντρα μου θα σου πω οτι αν είναι αυξημένο το PH υπάρχει κάποια φλεγμονή στα γεννητικά όργανα και ειδικά στον προστάτη. Εκεί οφείλεται και η αργη ρευστοποίηση. Γνώμη μου να το δείξετε σε κάποιον ουρολόγο ωστε να σας καθοδηγήσει. Μπορεί να σας δώσει κάποια αντιβίωση και να βελτιωθεί κατά πολύ. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχαριστω παρα πολυ για την απαντηση. Ναι το ξέρω ότι και το ph και η ρευστοποίηση δεν είναι καλά...Αλλά επιέιδη ξέρω ότι διορθωνοντε αυτά με προβλημάτισε πολύ η μορφολογία. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera! Xwris na eimai eidiki efoson o arithmos twn spermatozwariwn einai tosomegalos d nomizw na yparxei provlima. Kalliergeia ekane?? Boreina yparxei mikrovio k na einai t ph ligo anevasmeno. Opws k na xei na t deiksete se giatro. An k efoson synelaves mia fora den nomizw na yparxei thema.

 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κορίτσια!!! Ναι κάναμε και καλλιέργεια. Είναι πέντακαθαρη. θα πάρουμε και βασιλικό πολτό για να το ενισχύσουμε λίγο !!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

εγω θα σου ελεγα οτι μου ειπε κ ο γυναικολογος μου εχει πολλες ατυπες μορφες..δηλαδη αν το 40% ειναι ζωηρα κινουμενα απο αυτα καποια ειναι ατυπα δηλαδη δεν μπορουν να γονιμοποιησουν ευκολα... Και εμεις ειχαμε 38% ζωηρα  και 86% ατυπες μορφες.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...