Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τοκετος σε δημοσιο νοσοκομειο


Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα, την ερχόμενη Δευτέρα γέννα στο Θριάσιο με καισαρική... Ο γιατρός μου είναι πολύ καλός και δεν θα τον άλλαζα με τίποτα... Το θέμα είναι ότι τον ρωτάμε τι λεφτά θα πάρει ο ίδιος και η ομάδα του και δεν μας λέει.. Αποφεύγει συνεχώς την συζήτηση... Από την πείρα σας τι λεφτά παίρνουν;;; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχχχ...Γνωμη μου ειναι να τα ξεκαθαρισετε αυτα απο  πριν για να ξερετε που βαδιζετε..Μην σας φερουν προ τετελεσμενου!!!!Γενικα σε δημοσια νοσοκομεια εχω ακουσει απο 400-600-800.Για παραπανω οχι!!!Για αμοιβη γιατρου εννοω!!!Τωρα απ τα υπολοιπα αφου ειναι δημοσιο χρεωνομαστε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα από μάθαμε το δίκλινο έχει συμμετοχή την ημέρα 35€ ενώ αν ήθελα τετράκλινο δεν θα πληρώναμε τίποτα.... Εεε και σίγουρα αναισθησιολιγος και μαία θα είναι ξεχωριστά από τον γιατρό και υπολογίζω στα 200-300€ και οι δύο.. Όσο για τον γιατρό μακάρι να είναι όσα λες γιατί εμείς φανταζομαστε περίπου στα 1000€ λες να είναι υπερβολικό;; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καπου εκει λεω κι εγω.Κοιτα μια ξαδερφη του αντρα μου γεννησε στο Ελενα με τον διευθυντη καισαρικη και πληρωσε για ολα 600..Τωρα δεν ξερω εκει περα..Παντως εκει στο χιλιαρικο υπολογιζε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...