Μετάβαση σε περιεχόμενο

πως επαναφερω το θηλασμα?


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! εχω εναν μπεμπουκο 2,5 μηνων και στην αρχη τον θηλαζα αλλα δεν ειχα πολυ γαλα και ετσι ξεκινησα να δινω και συμπληρωμα...θελω ομως πολυ να το θηλασω...πριν τον δωσω ξενο μιση ωρα πριν τον εδινα στηθος...τωρα εχει καμια εβδομαδα που δεν τρωει απο εμενα..οταν τον βαζω στο στηθος μου κλαιει και τσιριζει...και το γαλα μου θα σταματησει αν δεν τρωει και δεν θελω κατι τετοιο...τι να κανω για να το επαναφερω? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Κι εγώ έχω μια κόρη 10 μηνών και την θήλαζα μέχρι και τον 7ο, δίνοντάς της,επίσης, συμπλήρωμα από την πρώτη κιόλας μέρα - κάτι που έγινε δυστυχώς από το μαιευτήριο εν αγνοία μας, μιας και είναι το πρώτο μας μωράκι και δεν ξέραμε και πολλά τότε - αλλά η δικιά μου έπιανε το στήθος κανονικά μέχρι που άρχισε το γάλα μου να λιγοστεύει και μετά από 1 εβδομάδα, σταμάτησε εντελώς..:cry:

Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην αγχώνεσαι αν δεν θέλει να φάει από το στήθος αλλά για να είναι όμως ήρεμο και χορτάτο, να βγάζεις το γάλα σου με θήλαστρο (αγόρασε ή δανείσου έναν) και τάιζε το μωρό σου. Επίσης, που ξέρεις; Μπορεί με το μπιμπερόν να πίνει πιο ευχάριστα το γαλατάκι σου! Μπορεί να κουράστηκε με τον θηλασμό γιατί είναι λίγο κοπιαστικός, αν και εθιστικός. Κόψε τον θηλασμό αν ταλαιπωρείται το μωρό σου κι εν συνεχεία και εσύ φυσικά, αλλά δίνε του το δικό σου γάλα!Μην σε αγχώνει!Με θήλαστρο και μπιμπερό, θα απογαλακτιστεί πιο εύκολα και θα μάθει γρηγορότερα στην μελλοντική και συχνότερη χρήση του μπιμπερόν. Μην κόψεις το γάλα σου γιατί είναι κρίμα να μην συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα αντισώματα που του δίνεις απο το σώμα σου. Θέλει υπομονή, ψυχραιμία κι αγάπη..

Ελπίζω να βοήθησα!

Καλή σου μέρα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...