Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννα Στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια,

Κατάφερα τελικά μετα απο 5 προσπαθειες και μετα απο 3 χρονια να μεινω εγκυος και τελικα τα καταφερα και ειμαι τωρα στην 26η εβδομαδα. Τωρα αναζητω το νοσοκομειο/κλινικη που θα γεννησω. Ο γυναικολογος μου ειναι στο Γενεσις και ξεγενναει μονο εκει. Εγω ομος για προσωπικους λογους δεν θελω να γεννησω εκει, γιατι προτον, το βρισκω πανάκριβο και δευτερων ειχα μια ασχημη εμπιρεια με μια νοσοκομα εκει πριν 3 χρονια που ειχα παει για αποξυση. Θα ηθελα να ξεγενισω στο Παπαγεωργιου και θελω να μου πειτε ποια ειναι η διαδικασια για να κανονισω τα σχετικα εκει με τους γιατρους. Ξερω απο τωρα οτι θα γεννησω με καισαρικη λογω ηλικιας (46 ετων). Θελω καποια απο εσας που εχει γεννησει εκει με καισαρικη χορις τον γιατρο της, να μου πει με ποιον γιατρο γεννησε και ποσο περιπου κοστιζει ολοι η διαδικασια.
Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων για την βοηθεια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπελα μου..και εγω βρισκομαι στην ιδια κατασταση με  εσενα θελω να γεννησω στο παπαγεωργιου γιατι ο γιατρος μου ειναι μονο στο Γενεσις...Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το νοσοκομειο και το αποκαλουν ως ΚΛΙΝΙΚΗ. Σε προσεχουν παρα πολυ.Ηταν εκει ο νονος μου και εκανε 4 εγχυρυσεις και μ ειπε τα καλυτερα τωρα και εγω ψαχνω για γιατρο και για το ποσο θα κοστιζει....οταν εχω νεα θα σε ενημερωσω καλη τυχη σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Καλημερα και απο μενα! Και εγω βρισκομαι στην 34 εβδομαδα. Και εγω εχω το γιατρο μου που ξεγενναει μονο στην Γεννεσις αλλα εγω δεν θελω να γεννησω εκει για οικονομικους λογους. Και εχω και εγω απορια στο θεμα δημοσιου. Ειμαι ασφαλιζομενη στον ανδρα μου που εχει ΕΟΠΥΥ. Πληρωνω κατι στο δημοσιο νοσοκομειο ή οχι? Εχω μπερδευτει πολυ πλεον και αγχωθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...