Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμπειρίες Από Κεντρα Εξωσωματικης


Recommended Posts

καλησπέρα

Μετα την Τριτη και αποτυχημενη σπερματεγχυση μας μπαινουμε κι εμεις στο χωρο της εξωσωματικής...Ειμαι σχεδον 32 και ο συζυγος 43 και εχουμε χαρακτηριστει ως ενεξηγητα υπογονιμοι με ολες τις εξετασεις να λενε οτι επρεπε να με εγκυος...... χτες...Επειδη τα εχουμε λιγο χαμενα θα ηθελα τις εμπειριες σας απο κεντρα και γιατρους(θετικές και αρνητικές).Που ειχατε πετυχημενες προσπαθειες και που οχι και κυριως την αντιμετοπιση σε σας και το προβλημα σας γιατι η ψυχολογια για μενα ειναι το α και το ωμεμεγα...Ξερω βεβαια πως εκει που τα καταφερνουμε κρατουμε τα θετικα και για τους αλλους τα αρνητικα αλλα δεν εχει καμια σημασια..Με ενδιαφερουν τα κεντρα της Αθήνας..Για αρχη να πω πως η πρωτη μας επισκεψη θα γινει στο κεντρο του κυριου Μαντουδη..Σας ευχαριστω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Εύχομαι να βοηθήσω φίλες που είναι στην φάση που πέρασα και γώ πριν λίγα χρόνια.Στα 35 μου και μετά από δύο χρόνια προσπαθειών καταλαβά ότι έπρεπε να επιλέξω την λύση της εξωσωματικής.Εψαξα να βρω τους καλύτερους που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη.Έμαθα τότε για ένα πρότυπο κέντρο ιατρικής που ονομάζεται ΙΑΚΕΝΤΡΟ στο οποίο καταφέυγουν ζευγάρια από όλο τον κόσμο.Σκέφτηκα πως για να έρχονται από Αμερική,Γαλλία,Ιταλία,Ιρλανδία,Σουηδία κτλ. κάτι θα κάνουν σωστά.Αποτέλεσμα στα 36 ο πρώτος μου γιός,στα 38 ο δεύτερος και τώρα στα σαράντα σκέφτομαι σοβαρά και το τρίτο μπας και πετύχουμε το κορίτσι.Είναι δύσκολα να νιώθεις μάνα και να μην έρχεται γι'αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που με στηρίζει πάντα και τον γιατρό μου που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ήξερε να με χαλαρώνει όταν εγώ ''λύγιζα'' τον κ.Νίκο Πράπα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω λοιπον και εγω οτι επειδη ειμαι απο νησι και ειχα τις ιδιες αγωνιες με εσενα κοριτσακι μου 1.εναν καλο γιατρο (ανθρωπο ) 2.ηρεμο κ διακτριτικο χωρο κτλ.... αν και η πρωτη μου προσπαθεια δεν πετυχε και τωρα ξεκιναω τη δευτερη , ομως στην  embryoland  που πηγα εμεινα πολυ ευχαριστημενη με το χωρο ,το προσωπικο ,την εξυπηρετηση και τον Γιατρο μου !!!! για μενα τουλαχιστον η ψυχολογια αλλαζε με το που πατουσα το ποδι μου στο κεντρο .Βεβαια  συμφωνω κ με τη Lousy  ειμαι πολυ τυχερη γιατι ο αντρας μου με στηριζει παρα πολυ και ειναι διπλα μου παντα !! επισης αυτο το κεντρο εχει πολλα ζευγαρια απο εξωτερικο .... καλη τυχη σου ευχομαι οπου και αν πας !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

STRATIA,μάλλον πρέπει να ξυπνήσεις.Το ΙΑΚΕΝΤΡΟ είναι το καλύτερο στην Θεσσαλονίκη,έρχονται από όλη την Ευρώπη και από Αμερική για εξωσωματική στο ΙΑΚΕΝΤΡΟ,όχι δυστυχώς για τους πολλούς του ανταγωνιστές συνεχίζει να προσφέρει ευτυχία σε πολλούς ανθρώπους.Αλλά στην Ελλάδα πάσχουμε από αυτό το σύνδρομο να πετροβολούμε τους καλύτερους και μόνο όταν τους αναγνωρίζουν στο εξωτερικό να το βουλώνουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ασπα καλή επιτυχία,φυσικά και είναι το καλυτερο να έχεις τον άντρα σου δίπλα σου σε όλη αυτην την διαδρομή.Οπως συμαντικό είναι να έχεις καταπληκτικούς επιστήμονες για να νιώθεις ασφάλεια ,όπως οι αδερφοι Πράπα στο ιατρικό κέντρο ΙΑΚΕΝΤΡΟ.Καλή επιτυχία και πάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε τώρα δεν είναι ειρωνικό αυτό????

ασπα να πας εκεί που αισθάνεσαι εσύ ότι σε εκφράζουν οι γιατροί και το περιβάλλον! Εγώ πήγα embryolab θεσ/νίκη και πέρα από την επιτυχια είδα πολύ ευγενικούς ανθρώπους και χαίρομαι πολύ που τους γνώρισα! Και προσωπική μου άποψη δεν θα πήγαινα σε ένα κέντρο που έχει άσχημη φημολογία! Άσχετα από ποιους προέρχονται και γιατί! Φιλικά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια στην Ελλάδα πάσχουμε από το σύνδρομο της φημολογίας.Τις φήμες τις συντηρούν άνθρωποι που τους ενοχλούν τα αποτελέσματα του Ιακεντρου.Σεβαστή κάθε γνώμη,αλλά εγώ κοιτώ τα αποτελέσματα,και την απίστευτη εισροή ζευγαριών από όλο τον κόσμο.Καλύτερα πηγαινε και ρώτα και μάθε η ίδια και μην επήρεάζεσαι από φήμες που το πιθανότερο είναι να τις διανέμουν ανταγωνιστές.Καλή επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Εγω θα πω την επειρια μου για το Embryolab Κέντρο υποβοηθούμενης αναπαράγωγης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμενα για τον Νίκο Χριστοφορίδη ο καλύτερος γιατρός...Είναι ήρεμος και με έχεο βοηθήσει πολύ αυτό τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις κοπέλες γιατί πιστέψτε με έχω φάει πολλές σφαλιάρες από γιατρούς!!! Και το κέντρο άριστο περιβάλλον  με άριστους επαγγελματίες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Γεια σας κοριτσια

Η δικιά μου περίπτωση είναι λίγο ας το πούμε περίεργη διότι για να μείνω έγκυος έφυγα από Αθήνα για να κάνω εξωσωματική στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Υποτίθεται ότι στην Αθήνα υπάρχουν οι κορυφές και τελικά δεν ισχύει.

Ξεκίνησα την πρώτη μου εξωσωματική σε ιδιωτικό κέντρο των Αθηνών πριν 7 χρόνια, δίχως επιτυχία. Ακολούθησαν άλλες 2 στον ίδιο κέντρο και άλλη μια 1 σε άλλο κέντρο πάντα στην Αθήνα. Παντα αποτυχία, ούτε μια χορειακή θετική. Πάντα κανένα πρόβλημα, πολύ καλές εξετάσεις, άριστα ωάρια ,κανένα πρόβλημα ο άντρας μου αλλά αρνητικά αποτελέσματα…

Όλες που έχουμε αρνητικά αποτελέσματα ξέρουμε τι θα πει αυτό για την ψυχολογία του κάθε ζευγαριού…δράμα…δεν ήθελα να ξανακούσω…έκανα σκέψεις για υιοθεσία

 

Μια μέρα  μιλώντας με μια φίλη μου που εργάζεται στην Αγγλία ως γιατρός μου είπε ότι η γυναίκα του διευθυντή της έκανε εξωσωματική την Ελλάδα και μάλιστα στην Κρήτη σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου και είχε μείνει έγκυος... Δεν το πιστεψα και με έβαλε να της μιλήσω (αν και το έκανα στην αρχή για να μην της χαλάσω το χατίρι)… Δεν ξέρω γιατί αλλά πειστικά…ίσως μέσα μου να μην το ειχα βαλει κάτω και να ήθελα ένα ερέθισμα. Δεν ξέρω…ίσως να με έπεισε ότι αυτή ήρθε από τόσο μακριά και όπως μου είπε ήταν μια κλινική πολύ γνωστή σε αυτούς με πολλες επιτυχίες.Έρχονταν τόσοι από το εξωτερικό και εγώ δίπλα???

Τελικά πήγα για μια πρώτη επίσκεψη στον Φραιδακη και έκλεισα ραντεβού για να μπω αμέσως για εξωσωματική, δεν με άφησε τον ίδιο μήνα διότι μου έκανε ένα είδος υστεροσκοπιας δίοτι όπως έλεγε το ενδομήτριο ήταν κουρασμένο από τις συνεχείς προσπάθειες. Τώρα είμαι έγκυος 3 μηνών.

Οπότε ας ξεπεράσουμε την αντίληψη ότι μόνο στην Αθήνα υπάρχουν οι Καλοί γιατροί τουλάχιστον για την περίπτωσή μας…υπάρχουν και σε άλλες πόλεις και καλύτεροι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα θα συμφωνησω thalia 13, και γω μενω κρητη και ειπα να προσπαθησω εδω ολοι ελεγαν αθηνα...αλλα εγω ειχα ακουσει και ηθελα να το ψαξω εδω.....δεν ξερω αν ηταντυχη αλλα και εγω πηγα στο μητερα στο κ.φραιδακη ....εχοντας ακουσει για επιτυχιες και αποτυχιες ....με περισσοτερες επιτυχιες εκανα την πρωτη μου προσπαθεια ....και μοναδικη αφου εμεινα εγκυος....πριν απο λιγες μερες πηρα τη θετικη μου χοριακη.....και την τριτη παω για υπερηχο.....απλα παντου υπαρχουν καλοι γιατροι απλα γνωμη μου και εμεις δεν πρεπει να αφηνουμε τα πραγματα στην τυχη τους,εγω ηθελα να ενημερωνομαι για τα παντα ,,για τι εξετασεις κανω για τους υπερηχους για τα ωοθηλακια και ποσο επρεπε να ειναι..για το ενδομητριο μου και ποσο επρεπε να ναι για ολα .....ευχομαι σε ολες να αποκτησετε το μωρο που επιθυμειτε και αν θελετε καποιες πληροφοριες πολυ ευχαριστως.καλη σας ημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Κοριτσια εκανα 4 εξωσωματικες σε 2 γιατρους ονοματα των Αθηνων, αρνητικο αποτελεσμα και καθολου ευχαριστημενη. Πηγα μονο διοτι η διαφήμιση επηρεάζει πολύ τις επιλογες μας δυστυχως . Δεν θα ηθελα να πω ονοματα διοτι όπως ξερουμε η κρίσεις είναι υποκειμενικές.

Εφτασα Κρητη στο Ηρακλειο και συγκεκριμενα στον Φραιδακη. Παροτι ειμαι από Αθηνα δεν προχωρησα άλλο εκει. Μια φιλη μου μου μιλησε για τον συγκεκριμενο γιατρο και κεντρο. Κατεβηκα μιλησα μαζι του και αμεσως μπηκα στην διαδικασια. Πρεπει να πω τελειως διαφορετικη η αντιμετωπιση. Είναι ανθρωπινη, ζεστη . Μου αρεσει παρα πολύ ο γιατρος, είναι αυστηρος και cool ταυτοχρονα. Εξηγει τα παντα απλα και κατανοητά, σου δινει την σιγουριά που χρειάζεσαι.  Ερχονται από ολο τον κοσμο,ειδα Ιταλους, Γαλλους, αυστραλούς, αμερικανους. Δεν είναι τυχαιος.Αυριο θα κανω οωληψια. Δεν ξερω πως θα παει αλλα μονο τα καλυτερα θα πω για τον συγκεκριμενο γιατρο.Υπαρχουν παντα ποσοστα επιτυχιας αλλα ειμαι πολύ ευχαριστημένη από την μεχρι τωρα αντιμετώπιση του. Και αυτό παιζει μεγαλη σημασια. Επειδη δυστυχως μας επηρεάζει πολύ η διαφήμιση καλο είναι να επισκεπτόμαστε τους γιατρούς που θέλουμε και να επιλεγούμε αυτόν που μας εκανε να νιώσουμε περισσοτερη σιγουρια και εμπιστοσύνη. Πιστευω ότι κάθε μια μας το καταλαβαινει.  Να μην περιοριζόμαστε μονο στην πολη που είναι η καθεμια μας γιατι πολλες φορες η επιτυχια μπορει να μην είναι διπλα μας. Άλλες κοπελες ερχονται από αυστραλια και αμερικη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

καλησπερα

εμενα το ρεα μου χαρισε τα μωρα μου..το ενα κυκλοφορει εδω και το αλλο στην κοιλια μου...πιο συγκεκριμενα ο Τζεφερακος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...