Μετάβαση σε περιεχόμενο

Newsletter 05/08/2014


admin

Recommended Posts

Newsletter Μάϊος 2014

==============================================================

Mammyland 8/514

By mammyland

«Στον αέρα» το ανανεωμένο site της της Charlie Banana®

 

JGUVXRo.jpg

Το νέο site www.charliebanana.eu της αγαπημένης μας σειράς προϊόντων Charlie Banana® είναι πλέον «στον αέρα». Εκεί, μεταξύ άλλων θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υφασμάτινες πάνες και τα οφέλη τους για το περιβάλλον, την υγεία του παιδιού σας, αλλά και για την …τσέπη σας και θα διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα στο blog. Θα δείτε επίσης, τα σημεία πώλησης των προϊόντων, ενώ μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά τις αγορές σας με ασφάλεια και ταχύτητα. Μάλιστα αν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από κάποιο συνεργαζόμενο φαρμακείο δε θα χρεωθείτε μεταφορικά!

 

Επισκεφθείτε το www.charliebanana.eu και μπείτε στον κόσμο της Charlie Banana®

 

My Rockin Βaby

L3p6uJz.gif

Διάβασε περισσότερα για το babywearing στο www.MyRockinBaby.gr ή επισκέψου το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα για με μάρσιπους αγκαλιάς, στην οδό Κολοκοτρώνη 42, Νέα Ιωνία/Αθήνα. Εδώ θα μάθεις τα πάντα για τους μάρσιπους αγκαλιάς, μπορείς να δοκιμάσεις και φυσικά θα επιλέξεις ανάμεσα σε πάρα πολλά χρώματα και σχέδια.

Σου παρέχουμε πλήρη υποστήριξη οδηγιών, με φυλλάδια οδηγιών, βίντεο οδηγιών, τηλεφωνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, με προσωπικό ραντεβού και αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω skype, ώστε να μάθεις τα πάντα για τον σωστό τρόπο χρήσης και να επωφεληθείς από τα άπειρα προνόμια που σου προσφέρει το babywearing!

 

Το εκπαιδευτικό σύστημα (curriculum) των παιδικών σταθμών ZOO CLUB

 

Κάθε παιδί αξίζει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή και την καλύτερη υποστήριξη που θα του επιτρέψει να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές του. Το παιδί αναπτύσσεται γρήγορα κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του και οι εμπειρίες του παιδιού ανάμεσα στη γέννηση και την ηλικία των πέντε ετών έχουν τεράστια επίδραση στη μελλοντική του ζωή και στις ευκαιρίες του. Το διάστημα από 0 μέχρι 5 ετών είναι το σημαντικότερο για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και τη θέση βάσεων για το παιδί.

Μια σίγουρη, ασφαλής και ευτυχισμένη παιδική ηλικία είναι από μόνη της σημαντική. Η καλή οικογενειακή ανατροφή των παιδιών και ταυτόχρονα η υψηλής ποιότητας προσχολική εκπαίδευση παρέχουν από κοινού στο παιδί τα θεμέλια που χρειάζεται για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ικανότητες και τα ταλέντα του καθώς μεγαλώνει. Στα ZOO CLUB συνδυάζουμε το Βρετανικό πρόγραμμα (British Curriculum, EYFS – Early Years Foundation Stage) και τις αρχές του προγράμματος Το ανοιχτό σχολείο... Δείτε περισσότερα

 

Ανακοίνωση του παιδικού σταθμού Φιλέας Φόγκ

 

zb0Py2j.gif

Η διευθυνση του ''Φιλέα Φογκ'' , μετά από παράκληση των καινούργιων γονέων και με γνώμονα τη δύσκολη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και θέλοντας να συνδράμει στην κοινωνικοποίηση και ένταξη ενός παιδιού στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τον παιδικό σταθμό , αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση σε εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τέλος Μαίου 2014 ''


Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...