Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να Αγορασω Θηλαστρο Πριν Τη Γεννα?


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μπήκα στο μήνα μου και έχω κάνει σχεδόν όλες τις αγορές για το μωράκι μου! Δεν ξέρω όμως τι να κάνω με το θέμα του θηλάστρου. Να το προμηθευτώ από τώρα ή να περιμένω να δω αν θα το χρειαστώ? Η απορία μου δηλαδή είναι αν είναι σίγουρη η χρησιμότητα του γιατί η αλήθεια είναι πως ένα καλό θήλαστρο έχει μεγάλο κόστος. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και με το καλό το μωράκι σου! 

Το θήλαστρο θα σου χρειαστεί αν αφήνεις το μωρό για αρκετή ώρα σε κάποιον άλλο, αν επιστρέψεις στη δουλειά σου νωρίς, κ.λπ. Αλλιώς, ειδικά στην αρχή, το θήλαστρο δε θα σου χρησιμεύσει σε κάτι.

Εγώ αγόρασα θήλαστρο λίγο πριν επιστρέψω στη δουλειά, πράγμα που έγινε όταν ο μικρός μου ήταν τριών μηνών. Προηγουμένως δε μου είχε χρειαστεί καθόλου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!!! Σευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό και το δεύτερο! Αυτό σκέφτομαι να κάνω να μην το πάρω ακόμη αλλά στην πορεία αν μου χρειαστεί! Οπότε λογικά ούτε αποστειρωτή και μπιμπερό θα χρειαστώ στην αρχή! Έτσι δεν είναι? Πόσο καιρό θήλασες και ποιο θήλαστρο αγόρασες όταν το χρειάστηκε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο αποστειρωτής μπορεί να σου χρειαστεί για να αποστειρώνεις πιπίλες, αν τις παίρνει το μωρό σου, βέβαια. Αλλά, βέβαια, μπορείς και να τις βράζεις σε κατσαρόλα με νερό, δε χρειάζεται να έχεις αποστειρωτή. 

Εγώ μπιμπερό είχα αγοράσει τρία πριν γεννήσω, έτσι για να βρίσκονται, το ίδιο και αποστειρωτή, αλλά οι σύμβουλοι θηλασμού λένε να μην αγοράζεις μπιμπερό, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να τα χρησιμοποιήσεις! Εγώ πάντως δεν μπήκα σε κανένα πειρασμό, το αντίθετο μάλιστα!

Αγόρασα το medela swing και θήλασα 16.5 μήνες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Κατερινα καλησπερα! Εγω θηλαστρο χρειαστηκα απο την αρχη γιατι ο μικρος μου πληγωσε τις θηλες κ αναγκαστηκα αρχικα νοικιασα ενα κ μετα απο μια εβδομαδα αγορασα δικο μου κ με βολεψε πολυ. Το avent philips πηρα. Επισης μπιμπερο ειχα παρει απο πριν 2 αλλα μου φερανε κ δωρο οταν γεννησα. Αποστειρωτη πηρα οταν γυρισα σπιτι αναγκαστικα γιατι επρεπε ν αποστειρωνω το θηλαστρο κ τα μπιμπερο με το γαλα μου που ταιζα το μικρο αλλα κ πιπιλες. Τρεις μερες που δεν ειχα αποστειρωτη απηυδησα με την κατσαρολα (βεβαια εγω για καθε γευμα επρεπε να αποστειρωνω). Κ εγω δεν μπηκα στον πειρασμο να του δωσω ξενο μιας κ ο θηλασμος κατ' εμε ειναι μακραν ευκολοτερος κ βολικοτερος απο το ξενο κ ας παιδευτηκα ενα μηνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...