Μετάβαση σε περιεχόμενο

Google Search Και Αναζήτηση Στο Mammyland


frezy

Recommended Posts

ερωτηση προς administrator...

παρατηρησα σημερα που εψαχνα στα γρηγορα στο google search για να βρω τηλεφωνο για παιδοδερματολογο για μια φιλη οτι η συζητηση 'δερματολογος η παιδοδερματολογος ξερετε??? ' εξαφανιστηκε απο προσωπου γης και δεν googlaretai με τιποτα παρα τη βρισκεις μονο αν συνδεθεις στο forum!!!

τι εγινε παλι!! καμια εξωτερικη δυναμη την επεσε στο μαμυ?

admin αφτο ηταν ενα θεμα με κοντα 10000 εμφανισεις και εξαφανιστηκε ως δια μαγειας!! καμια ιδεα γιατι?

ευχαριστω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και πολλα αλλα θεματα του μαμυ πλεον δεν γκουγκλαρονται!!!1 μα τι εγινε !!!!

πως εξαφανιζονται ετσι συνεχεια οι συζητησεις? το λεω γιατι χρησιμοποιω το λογαριασμο μου μονο απο το σπιτι μου-καθοτι ειμαι μονιμα συνδεδεμενη αλλα στη δουλεια μου απλα τα ψαχνω στο google για ευκολια και βλεπω πως σχεδον ολα εξαφανιστηκαν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ frezy για την επισήμανση, όντως το διαπιστώσαμε κι εμείς ότι το Google δεν εμφανίζει καθόλου ορισμένα θέματα, πολλά μάλιστα από τα οποία έχουν και δεκάδες απαντήσεις. Αυτό ίσως οφείλεται στην αλλαγή όλων των διευθύνσεων (url) του φόρουμ λόγω αλλαγής της πλατφόρμας. Το Google από την άλλη προσθέτει συνέχεια τις νέες διευθύνσεις του φόρουμ, οπότε λογικά είναι θέμα χρόνου να "ξανα-σκανάρει" ολόκληρο το φόρουμ. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε.

 

Μία άλλη ιδέα που ίσως είναι ακόμη πιο χρήσιμη, θα ήταν να φτιάξουμε από ένα θέμα σε κάθε ενότητα του φόρουμ το οποίο θα είναι καρφιτσωμένο στην κορυφή, και το οποίο θα παραπέμπει στις "σημαντικότερες" συζητήσεις της συγκεκριμένης ενότητας. Κάτι δηλαδή σαν Ευρετήριο στην κορυφή της κάθε ενότητας. Με αυτό τον τρόπο ακόμη κι ένας νέος επισκέπτης θα μπορεί να βλέπει με μια ματιά, μερικές από τις πιιο χρήσιμες συζητήσεις σε κάθε ενότητα.

 

Π.χ. στην ενότητα Βρέφη & Νήπια > Θέματα Υγείας. να υπάρχει ένα θέμα στην κορυφή που να παραπέμπει σε συζητήσεις όπως, δερματολόγος, αλλεργίες κλπ. Χρειάζεται βέβαια κάποια δουλειά για να γίνει κάτι τέτοιο, όμως είναι μία λύση την οποία μπορούμε να δοκιμάσουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιλησα και στον αντρα μου για αυτο και ισως θα πρεπει να ακολουθησετε και εσεις ως διαχειριστες του σαιτ τις ενεργειες που περιγραφονται στο λινκ!

αν θελετε ριξτε μια ματια!

https://support.google.com/webmasters/answer/1352276?hl=en

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αdmin δεν βλεπω να σκαναριστηκε το φορουμ ακομα...αληθεια ποτε εγινε η αλλαγη της πλατφορμας γιατι αυτο που περιγραφω εγω εγινε την τελευταια εβδομαδα! το ειχα παρατηρησει και παλαιοτερα οταν χακερς ειχαν επιτεθει και το αναβαθμισατε αλλα την τελευταια εβδομαδα αναβαθμιστηκε παλι το φορουμ?

για ποιο λογο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...