Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσα Ml Σε Κάθε Γεύμα Τρώει Το Μωρό Σας


Recommended Posts

Ρε κορίτσια πόσα ml τρώνε τα 1 μηνός μωρά ??? Η δικιά μου ενω έτρωγε 90-100 τη φορά, τις τελευταίες μέρες τρώει 180 και ζητάει και άλλο !!!!!!!!! Είναι δυνατόν ???? Της έβαλα 180ml στις 1.00 και στις 2.00 επειδή δεν κοιμόταν και έδειχνε να πεινάει της έδωσα ακόμα 50ml . Είναι 25 ημερών και 3.200 βάρος (απο 2960 που γεννήθηκε) με κανονικές κενώσεις. Βγάζω και με θήλαστρο για να πηγαίνουμε εναλάξ με το έτοιμο γάλα αλλά αν συνεχίσει να κανει τέτοια γεύματα που να βρω τόσο γάλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου elga. 

Απ΄ όσο κατάλαβα, δίνεις φόρμουλα και δικό σου γάλα με μπιμπερό; Γιατί δεν τη βάζεις κατευθείαν και στήθος, και χωρίς ξένο γάλα; Τα μωρά σ' αυτήν την ηλικία θηλάζουν συνέχεια, όχι τόσο επειδή πεινάνε, αλλά επειδή θέλουν να πιπιλίζουν, να νιώθουν τη μανούλα, κ.λπ. Μπορεί και να θηλάζουν ακόμα και 18 ώρες το 24ωρο, χωρίς να σημαίνει ότι και τις 18 ώρες τρώνε! 

Μήπως αυτό ζητάει το κοριτσάκι σου, κι επειδή της δίνεις το μπιμπερό, το τρώει αναγκαστικά, και ίσως κι από λαιμαργία; 

Υποθέσεις κάνω, βέβαια.

Ο παιδίατρος τι λέει;

Επίσης, σίγουρα δε θα βρίσκεις γάλα, γιατί αν συνεχίσεις να βγάζεις με το θήλαστρο και να δίνεις και ξένο, σίγουρα θα κοπεί το γάλα σου, γιατί είναι και πάρα πολύ νωρίς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω νοσοκομειακό θήλαστρο ακριβώς γιαυτό το λόγο (για να μην μου κοπεί) και αντλώ συνέχεια. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να θηλάζω αποκλειστικά. Εχεις δίκιο όμως για τον παιδίατρο , θα τον πάρω άμεσα γιατί έτσι όπως πάει η μικρή θα φάει και εμένα !!! Ισως κάνει άλμα ανάπτυξης γιατί εδω που τα λέμε παραήταν μικροκαμωμένη και τις πρώτες μερες που την είχα με αποκλειστικό θηλασμό μάλλον πείναγε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Καλησπερα κι απο 'μενα!νεο μελος κι εγω..και ψιλοψαχνομαι..

Λοιπον,εμενα ο μπεμπης μου ειναι σχεδον 3 μηνων (στις 14/3 γινεται ακριβως) και του εδινα μεχρι προχθες 150ml,η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι λιγο υπερβαρος (γεννηθηκε 3,340 και 2 μηνων ηταν 6,050) και να του δινω και λιγο τσαγακι αν πεινασει νωριτερα απο το 2ωρο.Δεν παραφουσκωνει ετσι το στομαχακι του ομως?

Βλεποντας ομως οτι συνεχεια πεινουσε..πιπιλουσε τα χερακια του το αυξησα στα 180ml..

η παιδιατρος μου ειπε να τον ταιζω ανα 3ωρο αλλα βλεπω οτι στις 2-2,30 ωρες αρχιζει το "γλεντι" και δεν κρατιεται...προσπαθω με παιχνιδι και τραγουδακια να περασει η ωρα να πλησιασει εστω το 3ωρο για να τον ταισω..

Το θεμα μου ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση αναμεσα στα γευματα να μην τα "βγαλει"..βγαζει γουλιες με γαλα(σαν να μην το χωνεψε καθολου) κι αλλες φορες ειναι σαν "κομμενο" το γαλα..ειναι φυσιολογικο αυτο?Με το που τρωει και ρευεται στανταρ θα βγαλει μια "καλη" γουλια...ε και κατα την διαρκεια εως οτου ξαναφαει εχουμε το ιδιο θεμα..μικρα ρεψιματα και μικρα "βγαλσιματα".

τι μπορει να φταιει?ή μηπως να μην ανησυχω?

Καποιες φορες στην διαρκεια του υπνου θελει να ρευτει με αποτελεσμα να ρευεται,να "βγαζει" γαλα και να ξυπναει..εκνευρισμενος που νυσταζει και δεν μπορει να κοιμηθει καλα..

Ας μου πει καποια αν θα πρεπει να ανησυχω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...