Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανουλες Βοηθεια Για Αποστειρωτη Και Καροτσι


Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!Λιγη βοηθεια σε μια μελλουσα μαμα παρακαλω.

Βλεπω αποστειρωτες διαφορους και θελω τη γνωμη σας πως να επιλεξω.Ναναι μεγαλος;Να εχει θηκες για μπιμπερο και πιπιλες η καλυτερα οχι για να παιρνει ολα τα μεγεθη;Εχετε καποιον οικονομικο να προτεινετε;

 

Για το θεμα αγορα καροτσιου... Τα πολυκαροτσια βολευουν;;Γιατι νομιζω θαθελα το καθισμα αυτοκινητου μονιμα στη θεση του να μην το βαζω και το βγαζω.Ισως αν ειχε πορτ μπεμπε μονο να βοηθουσε.Τι λετε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο το μωρακι σου!

Εμενα προσωπικα το πολυκαροτσι 3 σε 1 με βολεψε, το portbebe του καροτσιου το χρησιμοποιησα για να κοιμαται το μωρο τους 4 πρωτους μηνες διπλα μου, ειχα παρει ειδικο στωματακι και βαση στηριξης μαζι. Το καθισμα αυτοκινητου το χρησιμοποιησα στην κορη μου απο δυο περιπου μηνων μεχρι 16 και στον γιο μου μεχρι 14 μηνων. Το πρωτο καιρο το καθισμα αυτοκινητου το κουμπωνα στον σκελετο του καροτσιου και το χρησιμοποιουσα ως καροτσι, βολευει επισης αν κοιμηθει στο αυτοκινητο να το μεταφερεις ετσι χωρις να το ξυπνησεις. Γενικα ειναι λιγο πιο ογκωδη εγω εχω της perperego εχω μεινει ευχαριστημενη, αντεξε δυο παιδια και σε λιγο θα το εχω και για το τριτο. Συμβουλη να κοιταξεις να χωραει στο πορτμπαγαζ του αυτοκινητου και στο ασανσερ της πολυκατοικιας.

Για αποστειρωτη δεν μπορω να σε βοηθησω τι βολευει καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεγάλο θέμα άνοιξες: αγορά καροτσιού! 

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονταν σαν εξαρτήματα διαστημοπλοίου, και σε μεγάλο βαθμό, έτσι συνεχίζουν να μου φαίνονται.

Εγώ είχα πάρει το καρότσι της Peg Perego Pliko Switch. Ήταν τρία σε ένα, δηλαδή πορτ μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου και καρότσι. Το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποιείς το πολύ μέχρι τριών μηνών, αλλά κάπου πρέπει να κοιμάται το μωρό, κι αν δε θα αγοράσεις καλαθούνα, το πορτ μπεμπέ είναι η άλλη επιλογή. Φυσικά, μπορείς πάντα να το βάλεις κατευθείαν στην κούνια του, ή και μαζί σου στο κρεβάτι. Εμένα με βόλεψε το πορτ μπεμπέ, γιατί εφάρμοζε στο σκελετό του καροτσιού και μπορούσαμε να τον μεταφέρουμε κιόλας μ' αυτό στην αρχή. Το καθισματάκι αυτοκινήτου επίσης μας βόλεψε. Το χρησιμοποιούσαμε και στο αυτοκίνητο και ως καρότσι, αφού κι αυτό εφάρμοζε στο σκελετό του καροτσιού, μέχρι τον πέμπτο μήνα περίπου. Αλλά, επειδή ήταν λίγο διαστημική η χρήση του, μόνη μου ουδέποτε κατάφερα να το βάλω και να το βγάλω, έτσι, όταν κυκλοφορούσα μόνη μου με το μωρό, το καθισματάκι έμενε στο αυτοκίνητο, και το μωρό στο σλινγκ. Το καρότσι πάλι, δε με βόλεψε, γιατί ήταν πάρα πολύ βαρύ και ογκώδες, αλλά φυσικά το χρησιμοποιούσαμε μέχρι το χρόνο, αφού το είχαμε αγοράσει. Άργησα πολύ να μάθω να το ανοιγοκλείνω, και γενικώς, δεν το συμπάθησα ποτέ.

Θα πρέπει να σκεφτείς το βάρος, αν π.χ. πρέπει να το κουβαλάς σε σκάλες δε θα είναι καλή ιδέα να είναι πολύ βαρύ, το ύφασμα να είναι ποιοτικό και όχι πλαστικούρα, να έχει εγγύηση και αν χρειαστεί κάποιο εξάρτημα να μην κάνουν δυο μήνες να το φέρουν, αν χωράει σε πορτ μπαγκάζ, κ.λπ., να δεις στο ίντερνετ διάφορες κριτικές και σχόλια, και φυσικά, και το κόστος, γιατί αυτά τα διαστημόπλοια είναι και πανάκριβα.

Όσο για τον αποστειρωτή, εγώ πήρα έναν απλό της NUK. Έκανε περίπου 100 ευρώ, δεν τον λες και πάμφθηνο, αλλά μπορείς πάντα να βράζεις μπουκάλια, πιπίλες, κ.λπ., σε μια κατσαρόλα με νερό! Πάντως, αν έχεις σκοπό να θηλάσεις, μην επενδύσεις πολύ σε μπουκάλια και τέτοια. Ούτε και πολλές πιπίλες να πάρεις, γιατί δεν ξέρεις αν θα θέλει την πιπίλα το μωρό σου. Εμάς πήρε μόνο για τέσσερις μήνες, από τριών μέχρι εφτά μηνών και μετά την έκοψε μόνος του. Οπότε, αφού θήλαζα, τους πρώτους τρεις μήνες δε χρησιμοποιήσα καθόλου τον αποστειρωτή. Μετά, αφού επέστρεψα στη δουλειά, αποστείρωνα το θήλαστρο και τα συμπράγκαλά του, και φυσικά και το μπιμπερό του μωρού, και τις πιπίλες για όσο διάστημα τις χρησιμοποίησε.

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με βοηθησατε αρκετα,ευχαριστω πολυ!

Θα θηλασω (αν ολα πανε καλα βεβαια) αλλα μαλλον θα δουλευω ημιαπασχοληση μετα το διμηνο αρα θα χρειαστει αποστειρωτης και θηλαστρο.

Εχω πελαγωσει και για την επιλογη ολων αυτων αλλα κυριως με το κοστος... Δεν δουλευω αυτο το χειμωνα και αντε τωρα να βρεις και βολικο και ποιοτικο και οικονομικο.Τα πιο οικονομικα ειναι στο ιντερνετ αλλα αποτι καταλαβαινω πρεπει να ελεγχεις απο κοντα τα παντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια καλή λύση θα ήταν να δανειστείς κάποια πράγματα από κάποια φίλη/συγγενή σου, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. 

Επίσης, μπορείς να δεις τα προϊόντα στα μαγαζιά και μετά να τα παραγγείλεις από κάποιο σάιτ στο ίντερνετ.

Υπάρχουν πολλές οικονομικές λύσεις, όπως π.χ. αυτό που σου έγραψα και χτες, δηλαδή αντί να αγοράσεις αποστειρωτή, να βράζεις τα μπιμπερό/θήλαστρο/κ.λπ. σε μια κατσαρόλα με νερό. Γενικώς, πολλά από όσα που θεωρούνται απαραίτητες αγορές για ένα μωρό, είναι περιττά. Π.χ. δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις την υπερπαραγωγή συρταριέρα-αλλαξιέρα-μπανάκι. Εμείς πήραμε μια απλή και οικονομική συρταριέρα από κατάστημα επίπλων, που χρησιμεύει για να βάζεις μέσα ρούχα ανθρώπου και όχι κούκλας (όταν δεις τις υπερπαραγωγές που λέω, θα καταλάβεις), στρώσαμε πάνω 2-3 πετσέτες και ένα σελτεδάκι και να η συρταριέρα-αλλαξιέρα! Όσο για μπανάκι, πήραμε ένα μεγαλύτερο σε όχι και τόσο ακριβή τιμή, που το χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα. Όλο αυτό μας βγήκε περίπου 300-400 ευρώ πιο φτηνά απ' ό,τι αν αγοράζαμε το εξειδικευμένο έπιπλο, το οποίο πολύ σύντομα θα ήταν άχρηστο. Για να μην πω για τον "ειδικό-κάδο-για-να-πετάς-τις-πάνες-του-μωρού", για τα πανάκριβα θερμός (παντελώς άχρηστα αν θα θηλάσεις), την ενδοεπικοινωνία, ειδικά αν μένεις σε διαμέρισμα και όχι σε διώροφη μονοκατοικία, κι ένα σωρό άλλα. 

Επίσης, μπορείς, αντί για μωρομάντηλα, που είναι πανάκριβα και ερεθίζουν το δερματάκι του μωρού, να χρησιμοποιείς βρεγμένο βαμβάκι, και μωρομάντηλα μόνο στις εξόδους. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ καλες ιδεες,ευχαριστω!Εχω βαλει κι εγω το μυαλο να δουλευει να βολευτουμε οσο γινεται καλυτερα.

Αν κρινω απτα τικερακια με το καλο και σε σας τα μωρακια και να χαιρεστε ολα τα παιδακια σας.   [smilie=icon_sunny.:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Κορίτσια γειά σας! KANGAROO το όνομα λόγο της μάρκας του καροτσιού είναι? Αν ναι τι εμπειρία έχεις απαυτό? Και ήθελα να σας ρωτήσω γνώμη για το FOPPA PEDRETTI αν κάποια έχει εμπειρία σε αυτήν την μάρκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...