Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΗΣΗ


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα, εγραψα χτες το βραδυ αλλα δεν ειδα καποια απαντηση..Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι πριν απο κανα δυο μερες εκανα επεμβαση λαμποροσκοπηση, αφαιρεση σαλπιγγας και ο,τι συνεπαγεται με αυτο.Ηταν εξωμητριο..Ποναει πολυ η ψυχη μου..Ειναι κατι που θελαμε πολυ με τον αντρα μου μετα απο τρια χρονια γαμου..Θα μπορεσω να γινω μανουλα με μια μονο σαλπιγγα? Στο παρελθον ειχα κανει δυο εξωσωματικες αλλα απετυχαν και αυτη η εγκυμοσυνη ηρθε μονη της..αλλα μου το πηραν!Γιατι??..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσι μου ξερω ποσο πολυ ποναει η ψυχη σου!να σου πω να μην στεναχωριεσαι θα ναι παραλογο οταν διαβαζω ποσο πολυ το ηθελες!κοριτσι μου καμια κοπελα σημερα δεν μενει χωρις παιδακι, γι αυτο να σαι σιγουρη!απλα αλλες μενουν ευκολα εγκυες, αλλες ζοριζονται λιγο κι αλλες παιδευονται αρκετα για να το αποκτησουν!για τη μια σαλπιγγα που λες ξανακουσα κοπελες που εμειναν εγκυες εστω και με μια σαλπιγγα!

εγω εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων αλλα να σε πληροφορησω οτι πριν να αποκτησω την κορη μου, ειχα μια εγκυμοσυνη το 2009 η οποια τελειωσε αδοξα γιατι δεν υπηρχε καρδιακη λειτουργια στο εμβρυο και απεβαλα με αιμορραγια και επειτα αποξεση!μετα απο αυτο προσπαθησα ξανα φυσιολογικα χωρις κανενα αποτελεσμα, αρχισα εξετασεις, λαπαροσκοπησεις, υστεροσκοπησεις και τα σχετικα, εκανα σπερματεγχυσεις,ορμονοθεραπειες, ενεσιμα,1 αποτυχημενη εξωσωματικη και ολα αυτα απ τις αρχες του 2009 που απεβαλα μεχρι αρχες του 2011 που απετυχε η εξωσωματικη. Ιανουαριο 2011 αποφασισα και αλλαξα γιατρο, ο καινουριος με εβαλε ξανα για λαπαροσκοπηση που ειχα διαφραγμα στη μητρα, κλειστες σαλπιγγες και ενδομητριωση!τα διορθωσε ολα και Μαρτιο 2011 καναμε την 1η μας προσπαθεια φυσιολογικα!και τσουπ εμεινα εγκυος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!6 δεκεμβριου 2011 γεννησα την κορουλα μου,το θαυματακι μου!

να χεις πιστη λοιπον!να προσευχεσαι Στον Θεό και Στην Παναγία και θα σε βοηθησουν!καθε εμποδιο για καλο να λες!συντομα ευχομαι να ξεπερασεις αυτο που βιωνεις τωρα και να μεινεις εγκυος και να αποκτησεις ενα υγιεστατο μωρακι!δυναμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!να σου ζησει και η κορουλα σου και να την καμαρωσεις οπως επιθυμει η καρδουλα σου..Μακαρι να ειναι καθε εμποδιο για καλο, ποναω τοσο πολυ ομως που εχω παψει να πιστευω τωρα, στο μελλον ισως.Κι αν μεινω εγκυος φοβαμαι..θα πανε ολα καλα?Θα εχω το μωρακι που τοσο επιθυμω?? Δυναμη σε ολες μας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο να αισθανεσαι ετσι..κανε λιγο υπομονη και εχε πιστη..σαφεστατα και με μια σαλπιγγα μπορεις να μεινεις εγκυος..σου ευχομαι να ερθει συντομα η σειρουλα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

erica μου σε ευχαριστω πολυ..ευχομαι και σε σενα να σου χαρισει απλοχερα ο Θεούλης ο,τι επιθυμει η καρδουλα σου..Υπάρχει κάποια που να της εχει τυχει κατι αντιστοιχο? Ειμαι τοοοοοοοσο απογοητευμενη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλώς όρισες στο φόρουμ μας!

Σίγουρα είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που σου συνέβη. Αλλά γνωρίζω περιπτώσεις που έμειναν έγκυες και μάλιστα φυσιολογικά μετά από αφαίρεση σάλπιγγας. Μια κοπέλα από το μάμμυλαντ έκανε δύο κοριτσάκια, ενώ είχε προηγηθεί εξωμήτριο με αφαίρεση σάλπιγγας.

Μην απογοητεύεσαι, σύντομα θα ξαναμείνεις έγκυος και όλα θα πάνε καλά, δε σημαίνει ότι κάτι που συνέβη στο παρελθόν θα συμβεί και στο μέλλον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα και την συμβουλη σου..Να εισαι καλα..Απλα αυτο κοριτσια ηταν το κερασακι στην τουρτα..Αυτα τα τρια χρονια που ειμαι παντρεμενη εχω περασει την απιστευτη ταλαιπωρια, παντρεμενη απο τον Ιουλιο του 2010, τον Φεβρουαριο κανω επεμβαση πολυποδα στην μητρα.Μενω εγκυος μονη μου μετα απο κανα 2 μηνες, το χανω ομως απο παλινδρομη κυηση.Ξεκιναω σπερματεχυσεις καποιους μηνες μετα χωρις αποτελεσμα.Μπαινω στο τριπακι της εξωσωματικης, ξεκινησα με φυσικο κυκλο και κατεληξα να κανω με φαρμακα χωρις αποτελεσμα.Και τωρα που καταφερα να μεινω ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ηταν εξωμητριο..Κουραστηκα, απογοητευτηκα, ποναω..Γιατι τοσος πονος? Τι ζηταμε στο κατω κατω βρε κοριτσια το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο..Απο την μια θελω τοσο πολυ να γινω μαμα, απο την αλλη φοβαμαι..Θα την καταφερω μεχρι τελους αυτην την εγκυμοσυνη?? ..Και αν ναι..ποτε??? [smilie=sad10.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου σιγουρα θα ξαναμεινεις εγκυος!να χεις πιστη ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!το ξερω οτι πονας και ειναι λογικο!τοσα εχεις περασει!αλλα θα ανταμειφθεις ειμαι σιγουρη!μην αφησεις να σε παρει απο κατω, παρε τα πανω σου, προσπαθησε και να δεις οτι θα ρθει η πολυποθητη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι που τοσο πολυ επιθυμεις!ολα να πανε καλα πραγματικο στο ευχομαι απο την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθω αλλα δεν μπορω, η απωλεια, ο πονος, η ταλαιπωρια ειναι τοσο μεγαλοι που δεν ξερω αν εχω αλλη δυναμη..Γιατι να ειμαι μια απο τις εξαιρεσεις στο πιο φυσιολογικο πραγμα? Ολες μου οι φιλες που παντρευτηκαν πριν και μετα απο εμενα, οποτε θελησαν να κανουν παιδι απλα το εκαναν, ολα κυλησαν ομαλα και ειναι μια χαρα..Αυτο το γιατι γυρναει μεσα μου..Γιατι εγω? Μονο οι μανουλες που εχουν ταλαιπωρηθει και δυστυχως ταλαιπωρουνται καταλαβαινουν τον μεγαλο μου πονο και τον ακομα μεγαλυτερο ποθο για ενα παιδακι..Ποναω τοσο πολυ που νιωθω απιστη..Ισως ο χρονος με ξαναφερει κοντα στην Παναγια..και να ζητησω συγχωρεση που φερθηκα με τετοια μικροπρεπεια..Μακαρι να ειναι η τελευταια στεναχωρια που περναω, δεν εχω αλλα αποθεματα δυναμης..Ειμαι κλεισμενη στο σπιτι μου 2 εβδομαδες, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα κ να παω πουθενα.Με απαλυνει μονο το κλαμα..προς το παρον..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλα μου καταλαβαινουμε αρκετες το πονο σου κ τα γιατί που εχεις!! ! Δυστυχώς θα μείνουν αναπάντητα! ! Μονο ο θεος μπορει να σου δωσει απαντηση!! Παιδευόμουν σχεδον 5 χρόνια με 4 εξωσωματικες στο ενεργητικό μου! Οπως ισως φανταζεσαι περασα το στάδιο της απιστιας!! Εμεινα αρκετο καιρο με τα "καινουρια"πιστευω μου!! Ο πονος αβασταχτος καθως η ζωη ολων προχωρουσε κ τους εκπληρωνε "δικα μου" ονειρα!! Ειχα κ μια παλλινδρομη εγκ. Οποτε ετσι κ μ ελεγες πως υπάρχει Θεος απλα θα γελουσα ευγενικα!!!

Στην πορεια επελεξα να στραφω ξανα κοντα Του γιατι ενιωθα πολυ αμαρτωλη!! Παλεψα με το μεσα μου μηνες, ειδα τη πραγματικοτητα, πατησα στα ποδια μου κ υποσχεθηκα στον εαυτο μου πως δεν θα ξαναπεσω γιατι πλεον δυσκολα μενουν ζευγαρια χωρις παιδακι!! Ειδα τους στοχους μου κ ετρεξα να τους φτασω με οποιοδηποτε τροπο!Ακομα κ υιοθεσια! Προσευχηθηκα παρα πολυ εκανα οτι μπορουσα κ ξεκινησα προσπαθεια για την τελευταια ρξω. (Δε θα εκανα αλλη, τελευταια προσπάθεια) με οτι ψυχικο αποθεμα ειχα!!! Κ τα καταφερα!!!! Ξερω πως αν δεν ειχα στραφεί κ πάλι σε Αυτον δε θα γινοταν τιποτα!!!

Φυσικα κ μπορεις να μεινεις κ παλι εγκυουλα!!! 1000 συγνωμη για την μεγαλη ιστορία μου αλλα θελω να σου δείξω πως ήμουν κ εγω στη θεση σου κ με τη βοηθεια του Θεου δες που ειμαι τωρα!! Παρε το χρόνο σου γλυκιά μου κ μη τα παρατησεις ποτε!!! Το μωρακι σου σε περιμένει! !! Ευχομαι συνυομα να μάθουμε ευχάριστα! !!!

Επεξεργάστηκε από jannolino
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο χαιρομαι που η ιστορια σου ειχε αισιο τέλος κουκλιτσα μου..Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μονο ευχαριστα στην ζωουλα σου απο εδω και περα..Σε ευχαριστω πολυ και σενα κ ολες τις κοπελες που μου απαντησαν, εχετε δικιο, αλλα επειδη αυτη την στιγμη το βιωνω τοσο εντονα, ποναω πολυ και σωματικα και ψυχικα..Θα σου δωσω ομως μια υποσχεση οταν με το καλο την αλλη εβδομαδα παω να κοψω τα ραματα, και αισθανθω καλυτερα θα παω να προσευχηθω οχι μονο για μενα, αλλα και για ολες τις μανουλες που θελουν τοσο πολυ ενα παιδακι και για αυτες που ηδη εχουν, να μεγαλωσουν και να γινουν υγιη και ευτυχισμενα μωρα.Ευχαριστω για την υποστηριξη σας κοριτσια, πραγματικα την εχω αναγκη..Αισθανομαι τοσο μονη και δεν εχω να μιλησω σε κανενα, γιατι στον περιγυρο μου, καμια δεν αντιμετωπισε ποτε κανενα προβλημα και με κοιτουν σαν εξωγηινο..Δεν μπορουν να νιωσουν το ελαχιστο..Κοριτσια ευχαριστω που μου δινετε δυναμη να συνεχισω , να σηκωθω..Ευχομαι να στερεψουν γρηγορα τα δακρυα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου παρε το χρονο σου, οσο χρειαζεσαι, αλλα να επανελθεις!σιγουρα ο πονος ειναι μεγαλος, αντιλαμβανομαι και κατανοω ποσο απογοητευμενη εισαι!να εισαι σιγουρη ομως οτι για ολους εχει Ο ΘΕΟΣ!να σαι υγιης και εσυ και ο συζυγος σου και θα ξαναπροσπαθησετε!και θα τα καταφερετε,δεν εμεινε κανενα ζευγαρι χωρις μωρο!Πιστη να εχετε, να προσευχεστε και Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ θα σας ανταμειψουν!καλη δυναμη και κουραγιο κοπελα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβενω,δουλευω σε ενα χορο που δυστυχώς υπάρχουν και αυτά και με στεναχωρεί που βλέπω να έρχονται γυναίκες που χάνουν τα μωρά τους... Αλλά βλέπω και γυναίκες που έρχονται να γεννήσουν και μετα απο λίγο έχουν τα αγγελουδια τους αγκαλιά. Κατα κάποιο τροπο πέρασα και εγω αυτόν τον πόνο..... Προσπαθούσα ένα χρόνο να μείνω έγκυος.....τα κατάφερα...ήμουν τόσο ευτυχισμένη,ένιωθα ότι είχα τα πάντα..... Στην 8 εβδομάδα είχα λίγο αίμα και τρομοκρατηθεικα (δουλευω και σε μαιευτηριο φαντασου) και πήγα αμέσως στον γιατρό. Μου είπε ότι έπρεπε να κάνουμε απόξεση..δεν ακούγαμε καρδούλα και η μονάδες στην β χοριακη πέσανε..παλιδρομη κύηση μου είπε... Το μετα όμως.... Ενα κενό...ένιωθα τόσο άδεια όταν ξύπνησα... Πονουσα και ποναω,πριν ένα μήνα έκλεισα ένα χρόνο και ακόμη τον ίδιο πόνο εχω στην καρδιά μου....και ακόμα κλαίω... Ακόμα δεν κατάφερα να μείνω ξανά έγκυος... Πήγα στον γιατρό μου να δούμε τι θα κάνουμε...να με βοηθειση λίγο με το θέμα της ωοριξιας και για ένα απλό τεστ παπ και ανακαλύψαμε ότι εχω ενδομητριωση και πρέπει να κάνω χειρουργιο για να βοηθηθεί η γονιμοτητα μου είπε.... Ενα χρονο με ταλαιπωρεί αυτο το γιατί που δεν θα παρει ποτε απάντηση....ειναι τόσο δύσκολο τελικά.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Natasamp λυπήθηκα που το ακουσα αυτο κοριτσακι μου, αλλα οπως μου λενε ολες να εχουμε πιστη στον Θεο..Να φανταστεις ακομα δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, το κανω δειλα δειλα..Αλλα πρεπει να συνεχισουμε κοριτσακι μου, το οφειλουμε πανω απο ολα στον εαυτο μας..Εγω προσωπικα εχω ταλαιπωρηθει πολυ, εχω πονεσει ακομα περισσοτερο αλλα πρεπει να σηκωθω..εχω εναν υπεροχο αντρα κ δεν το αξιζει!! Δυστυχως για αλλες ειναι πανευκολο κ δυστυχως αλλες παιδευονται τοσο πολυ...Αυτο το γιατι το εχω και εχω ..Μακαρι να μπορουσα να σου απαλυνω τον πονο..Μην απογοητευεσαι Νατασα μου εχω διαβασει εδω σε φορουμ οτι μετα απο τετοιες επεμβασεις εχουν μεινει εγκυουλες..και συντομα μαλιστα..ο,τι θελεις θα ειμαι εδω για σενα...Σ ε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι..Δυναμη κοριτσι μου γλυκο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολυ marili. Εχεις δίκιο να πονας και να πενθησεις για αυτο το όνειρο που απλά έμεινε απραγματοποιητο.... Εγω τώρα είμαι καλά ψυχολογικά(προσπαθω τουλαχιστον να γινω και καλυτερα)υπάρχουν μέρες που ποναω όταν σκέφτομαι αυτο το μικρό σποράκι που απλά δεν τα κατάφερε να ζήσει..... Αλλά όμως και εσυ πρέπει σιγά σιγά να σταθείς στα πόδια σου και ειλικρινά σου εύχομαι σύντομα να πάρεις την χαρά που τόσο επιθυμείς....να ερθει ενα μικρο πλασματακι στην κοιλιτσα σου......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Natasaκι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ..εγω ακομα δεν εχω συνελθει η αληθεια ειναι..εχω ξεχασει να χαμογελαω..το παλευω ομως..δυστυχως εμενα ειναι πολυ προσφατο και ακομα ποναω, δεν μπορω να κολυμπησω, να σηκωσω βαρη και ολα τα συναφη..ισως οταν επανελθω στις δραστηριοτητες μου να νιωσω ακομα καλυτερα..αυτο οσον αφορα το σωματικο κομματι γιατι το ψυχικο ειναι αλλο θεμα..εχω κλειστει στον εαυτο μου, δεν θελω να εχω επαφες με κανεναν..ανυπομονω για την ημερα που θα ξυπνησω και ολα θα ειναι οπως πρωτα..απο την μια θελω τοσο πολυ να γινω μανουλα και να ξαναπροσπαθησω αλλα απο την αλλη φοβαμαι πολυ αν θα τα καταφερω..με την μια σαλπιγγα μου..κοριτσι μου γλυκο χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα να ακουσω τα ευχαριστα νεα οτι θα γινεις μανουλα..και να εισαι σιγουρη οτι θα πανε ολα κατ'ευχην αυτη τη φορα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλώς όρισες στο φόρουμ μας!

Σίγουρα είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που σου συνέβη. Αλλά γνωρίζω περιπτώσεις που έμειναν έγκυες και μάλιστα φυσιολογικά μετά από αφαίρεση σάλπιγγας. Μια κοπέλα από το μάμμυλαντ έκανε δύο κοριτσάκια, ενώ είχε προηγηθεί εξωμήτριο με αφαίρεση σάλπιγγας.

Μην απογοητεύεσαι, σύντομα θα ξαναμείνεις έγκυος και όλα θα πάνε καλά, δε σημαίνει ότι κάτι που συνέβη στο παρελθόν θα συμβεί και στο μέλλον!

Καλησπέρα και από εμε\ένα,

καταρχήν λυπάμαι πολ΄'υ για ότι έγινε, συνέβει δυστυχώς και σε εμένα τον Ιανουάριο του 2009 οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το κλάμα που έριξα δεν περιγράφεται, φαντάζομαι και εσύ το ίδιο. Ομως ειμαι μια από αυτές τις "περιπτώσεις¨. Με μια σάλπιγγα έκανα δυο παιδάκια χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, τον δευτερο μήνα στον πρωτο, τον τρίτο στη κόρη μου. Και μου διαγνώσανε και κάποιο πρόβλημα στη μήτρα αλλά όλα πήγαν καλά, δόξα το θεό.Απλά όχι άχγος, αυτό είναι το μυστικό. κάθε μήνα δεν ξέρεις από ποια πλευρά έχεις ωορηξία οπότε κάνε τις προσπάθειες σου και αυτό θα έρθει.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαταρχην Κonna μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..Να σου ζησουν τα αγγελουδια σου και να τα καμαρωσεις οπως επιθυμεις..Μακαρι τα πραγματα να πανε καλα και για μενα..Mου αναπτερωσες το ηθικο οτι με την μια σαλπιγγα μου εχω ελπιδες, γιατι μεχρι προτεινος τα ειχα βαψει μαυρα!! Ποτε θα πρεπει να ξεκινησω προσπαθειες παλι?Γιατι αν καταλαβα καλα, εσυ εκανες προσπαθειες αμεσως η οχι? Ακομα δεν εχω αδιαθετησει βεβαια, γυρω στις 20 Ιουλιου ..Αν και θελω πολυ, δεν μπορω να σου κρυψω οτι βοβαμαι λιγακι..Λες αυτη την φορα να πανε ολα καλα?? Δεν θα αντεξω να παει κατι στραβα παλι..

post-15892-13873940376829_thumb.jpg

post-15892-13873940377845_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...