Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου-Μαρτίου-Απριλίου 2013!!!


Recommended Posts

Αφού τα κατάφερα με τη νέα εμφάνιση του mammyland είπα να ανοίξω το θεματάκι μας,για να συνεχίσουμε την όμορφη παρεούλα που είχαμε.

Εμείς είμαστε μια χαρά,αυτή τη στιγμή η ζουζού κοιμάται αλλά από στιγμή σε στιγμή την περιμένω να ξυπνήσει για φαγάκι.

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eπιτέλους!!!Ψάχνω απο το πρωί να βρώ την ομαδούλα μας!!!Μπράβο Λενακαρα,καλά έκανες και άνοιξες το θέμα!!!!

Σιγά σιγά θα μας βρούν και οι υπόλοιπες!

Τα νέα μου...ουφ..κορίτσια..δυστυχώς έπαθα μαστίτιδα..είχε αρχίσει απο όταν θήλαζα και δεν είχα καταλάβει οτι ο πόνος και αυτά που ένοιωθα ήταν αυτό...νόμιζα πως πονούσα απλα απ΄τον θηλασμό.Τελικά οι πόνοι έγιναν ανυπόφοροι και αφου μίλησα με το γιατρό κατάλαβε τι έχω και με γέμισε φάρμακα,αντιβίωση κ.τ.λ..Ευτυχώς με έχουν πιάσει τα παυσίπονα και είμαι κάπως καλύτερα,ούτε το μωρό δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά.

Ο μπέμπης μια χαρά είναι...πολύ φαγανός,120 ml πίνει κάθε 2,5 ώρες!Όποιος τον βλέπει μου λέει πως φαίνεται μεγαλύτερος!!

Πολλά φιλάκια και ελπίζω να μαζευτούμε όλες πάλι σιγά-σιγά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια

καλως ηρθαν τα μωρακια σας

δεν σας εχω διαβασει δυστηχως καμια φορα αλλα μιας και πλεον και με το νομο θα ειμαι μαμα του Απριλη ειπα να σας πω ενα γεια

ειχα τελικη 10 Μαιου αλλα κλεισαμε με τον ντοκ 29 του μηνα καισαρικη

οποτε Απριλιατικη και εγω

με λενε Μαρια και εχω αλλα 2 αγορακια διδυμα - στο φορουμ ειμαι απο αρκετα παλια βεβαια μπορει να εχουμε συναντηθει και αλλου και μιλαω και με τις μαμαδες του Οκτωβρη του 2009 και με τις μαμαδες Μαιου οσο μπορω βεβαια

Να χαιρεστε τα παιδακια σας και ελπιζω να τα λεμε που και που μιας και θα εχουμε την ιδια ηλικια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια και Μαρία με το καλό και εσύ,

δεν ξέρω εάν προλάβατε τα νέα μου στο παλίο mammy. Αύριο γεννάω, το πρώι μπάινω στις 6 για εξετάσεις και κατά στις 8 πρώτα ο θεός ξεκινάμε.

Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ τώρα, προσέυχομαι να έχω μόνο καλά νέα να σας πω.

Καλή συνέχεια, φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο κοννα

ολα να πανε καλα και να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο παιδακι

τωρα δεν εισαι πρωτομανα απο οτι βλεπω οποτε την ξερεις την συνεχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια μου....πολυ μπερδεμα το καινουριο μαμμυ....με το ζορι να βγαλω μια σχετικη ακρη....κοννα μου με το καλο...ολα να παανε καλα κ να γεννησεις κ εσυ...

Μαρια μου καλως ηρθες κ εσυ στην παρεα μας...με το καλο να παρεις κ εσυ το παιδακι σου αγκαλια..αγορακι εχεις???

Τα νεα μας...εμεις ειμαστε καλα..εχουμε βαλει ενα προγραμμα το οποιο κραταμε οσο μπορουμε φυσικα...ο μικρος μου μεγαλωνει κ αλλαζει μερα με την μερα....το ζουζουνελι μου ειναι μια χαρα...σημερα κλεισαμε 2 μηνες ζωης...ειμαστε ξετρελαμενοι μαζι του...αυτα...φιλακια πολλα σε ολες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια μου!Πως ειστε?

Μαρια καλωσηρθες και με το καλο το νινι σου!Να σου ζησουν κ τα διδυμακια!

Κοννα μου λογικα πρεπει να εχεις γεννησει!!!!Να σου ζησει!!!Ευχομαι να πηγαν ολα καλα!!!!!!Περιμενουμε τα νεα σου κ την ιστορια τοκετου σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μένα!! Δυσκολευτηκαμε ολοι με το νεο σαιτ... τι κανετε;; Κοννα μου θα εχεις γεννησει! ελπιζω να πηγαν ολα καλα!!Να σου ζησει,περιμενουμε νεα σου! εμεις καλα. την αλλη βδομαδα θα πάμε ποιδιατρο για το πρωτο εμβολιο και αναρωτιεμαι αν θα ειναι ενταξει το βαρος της μπεμπας!! καλοσορισες marker!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως σας βρηκα κοριτσια - η κοννα λογικα θα γεννησε - εγω μαλλον θα ειμαι η τελευταια των μοικανων με το 29/4 - σας ευχαριστω για την υποδοχη - τα διδυμακια ειναι τρελλα και περμενουμε το 3ο αγορακι - μακρι να μπειτε ετσι γρηγορα σε προγραμματακι και ολα θα κυλησουν σουπερ -μη μασατε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Πως είστε??? Επιτέλους έβγαλα άκρ με το mammy!!!

Εμείς είμαστε Δόξα τω θεώ μια χαρά!!! Τώρα πλέον κοιμόμαστε στις 11 και ξυπνάμε στις 6!!!! Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα σιγά σιγά κάνουμε δουλίτσες κλπ... στο παλιό Forum σας είχα βάλει τα προσκλητήρια τα είχατε δει???

Κόννα μου, λογικά τώρα θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!! Να σου ζήσει να είναι γερό και καλότυχο στην ζωή του!!!

Marker μου, καλώς μας ήρθες!!! Με το καλό να έρθει ο μπέμπης σου!! Να χαίρεσαι και τα δυδυμάκια σου!!

Φιλάκια σε όλες καλημέρα!!!!

post-7107-13873940530586_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!Εχω καιρο να μπω!!!Δεν εχω και πολυ χρονο οπως καταλαβαινετε!!!!Εχω χασει και την μπαλα με το mammy πρεπει να το ψαξω λιγο γιατι δεν ξερω που πανε τα τεσσερα!!!!

  • Λοιπον,αυτες τις μερες εγιναν παρα πολλα!!!!Θυμαστε που σας ειχα πει οτι ειχα φοβερο προβλημα με τις ρογες μου;;;Πονουσα υπερβολικα οποτε για να ξεκουραστω λιγο εδωσα ξενο γαλα αλλα τον εβαζα και στο στηθος αλλα λιγοτερο...μετα απο 2 μερες το παιδι αρχισε να βγαζει κατι κοκκινηλες στο σωμα του!!!Το τρεξαμε στο γιατρο και τελικα μας ειπε οτι ειναι μαλλον αλεργικος στο αγελαδινο γαλα...Του αλλαζουμε γαλα και μου κοβει και εμενα τα γαλακτοκομικα και το παιδι να μην δεχεται το αλλο γαλα...εγω να μην μπορω να θηλασω και να εχει και τους κολικους!Κλαμμα ο μπεμπης κλαμμα και εγω αστα να πανε!!!!3 μερες μαρτυρησαμε!Ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο αυτο το γαλα να το δεχτει τελικα του αλλαξαμε παλι γαλα και το δεχτηκε το αλλο ευτυχως και αρχισα και εγω να τον βαζω πιο πολυ στο στηθος γιατι αρχισα να συνερχομαι αλλα δυστηχως τις τελευταιες 3 μερες καταλαβα οτι μου τελειωσε το γαλα δεν εχω σχεδον καθολου κοριτσακια μου!Κοντευω να σκασω...δεν γινετε τιποτα!Βαζω το παιδι και το παιδι δεν βρισκει γαλα να φαει οποτε του δινω ξενο γιατι το παιδι δεν χορτενε...τι διατροφη εκανα τι υγρα επινα τι σουπες...τιποτα γαμωτη μου!!!!Για αυτο εκλαιγε τοσο καιρο το παιδι ...και γιαυτο καθονταν τοσες ωρες στο στηθος μου γιατι δεν χορτενε το παιδι επειδη το μπουμπακι ειναι πολυ φαγανο και θελει πολυ πραμμα...που να του φτασει μονο απο το στηθος;Αλλα στενοχωριεμαι...εγω ηθελα να τον θηλαζω και για την υγεια του και για την τσεπη μας αλλα σκατα!Το γαλα στοιχιζει 25 ευρω και κραταει μονο 5 μερες!Τελοσπαντων χαλαλι για το παιδι αλλα κριμα...πολυ ατυχη ειμαι!Αλλες δεν θελουν να θηλασουνε και εγω που θελω να κανω τοσες προσπαθειες και να μην εχω γαλα!!!!Μιλησα και με τον γιατρο και μου ειπε να μην στενοχωριεμαι...συμβαινει ειναι στον οργανισμο του καθε ανθρωπου!!!!Στις 9 απριλιου κλεισαμε και τα 40 και πηγαμε και στο γιατρο πηγαμε και πηραμε και ευχουλες και ολα καλα τωρα!Το παιδι εδω και 5 μερες ειναι ηρεμο..τρωει χορταινει ,κοιμαται...μας γελαει!!!Πηρε 5 ποντους και εφτασε 5 κιλα!!!!Καναμε και εξετασεις και ολα καλα!!!!Μεγαλωσε αρκετα μεσα σε λιγες μερες!!!Ειναι κουκλος και τον λατρευω!!!!Αυτα τα νεα μας!!!!Εγω παντως δεν τα παραταω...θα συνεχιζω να τον βαζω στο στηθος..εχω κατι σταγονες...εστω αυτες καλες ειναι να τις παιρνει το παιδι!!!! Δεν σας διαβασα κοριτσια θα ξαναμπω καποια αλλη στιγμη...φιλακια πολλα!!!
    ΚΟΝΝΑ ΜΟΥ να σου ζησει το παιδακι σου!!!!Ελπιζω να πηγανε ολα καλα!!!! :) :) :)

    ΥΓ: Να δω ποτε θα καταφερω να βγαλω το τικερακι...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!! Γιατι χανόμαστε κορίτσια;; Πολλές δουλειες με τα μωρά!!!

Καντυ μου κρίμα πολύ για το θηλασμό σου, γιατι το ήθελες πραγματικα! Γιατι οι περισσότερες μάνες δεν καταφέρνουν τελικά να θηλάσουν αποκλειστικά;;; Νομίζω οτι απλά δεν έχουν σωστή ενημέρωση και οι παιδίατροι όσο φιλικοί και να είναι με τον θηλασμό, αν δεν είναι πιστωποιημενοι, λάθος συμβουλές δίνουν!!!Αυτό που λες οτι δεν είχες γάλα δεν ισχυει! Μπορει να συμβμει μονο στο 1% των γυναικων που έχουν ορμονικό ή ανατομικό πρόβλημα. Το λάθος που έκανες ήταν πως ξεκίνησες ξένο λόγω των θηλών. Δεν πειράζει όμως αφού τώρα ηρεμήσατε όλα καλα θα πάνε!

Νίκη μου δεν τις είδαμε τις προσκλήσεις να μας τις βάλεις πάλι εδώ. Και γω ανυπομωνω για τις πασχαλινές μέρες να πάμε στο νησί!

Φιλιά σε όλες καλό Σαββατοκύριακο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια μου.....τι κανετε????

Μου την δινει το νεο σαιτ...πολυ μπερδεμα...μια χαρα ειμασταν με το παλιο....

Κοννα μου να σου ζησει...γερο κ τυχερο πανττα..καλη λοχεια σε σενα...

Καντυ μου το περασα κ εγω στο περιπου κ επηρεαστηκα παρα πολυ ψυχολογικα...για αλλους λογους εγω αλλα το αποτελεσμα μετραει....

Εμεις χτες πηγαμε στον παιδιατρο...φτασαμε 5160 και 56 ποντους...ειμαστε μια χαρα....καναμε κ το πρωτο μας εμβολιο και απο τοτε εχουμε παρα πολυ γκρινια...τωρα το βραδακι στρωσαμε λιγο αλλα κ παλι...απο χτες αγκαλια...αμα τον ακουμπουσα κατω σπαραζε στο κλαμα..τωρα ευτυχως κοιμαται....αδιαθετησα κιολας χτες πρωτη φορα μετα την γεννα...κ ποναω κ ζαλιζομαι...κατα τ αλλα ολα καλα...φιλακια πολλα κ καλο βραδυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?????

Εμείς Δόξα τω θεώ μια χαρά... ο μπέμπης μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς!!!!

Αυτό το site έγινε χάλια δεν μπορώ να βγάλω άκρη... έχω από εχθές που προσπαθώ να γράψω αλλά δεν φόρτωνε!!!

Κάντυ μου τα αντιαλλεργικά γάλατα τα χορηγούν τα ταμεία.. θα σου στείλω πμ το τηλεφωνό μου να μιλήσουμε να σου πω πως θα τα γράψεις!!!

Τις προσκλήσεις τις έχω βάλει και σε αυτό το νέο θέμα κάτω στην σελίδα 1 είναι μια φωτογραφία που έχω ανεβάσει... εμένα μου την δείχνει!!!!

Φιλιά σε όλες καλημέρα!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!Οταν λεμε δεν εχω γαλα...δεν εχω γαλα!!!!ΠΡΟΣΠΑθΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!Πως αλλιως να το εξηγησω!!!!Και δεν εφταιγε το γεγονος οτι εδωσα και ξενο αφου το παιδι το εβαζα συνεχεια στο στηθος και ηθελε να θηλασει και ακομα θελει!!!Δεν το σταματησα ακομα και οταν πονουσα!!!Απλα το παιδι δεν χορταινε και εκλαιγε συνεχεια!!!Ρωτησα και τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι μπορει να συμβει αλλες γυναικες να εχουν πολυ αλλες λιγοτερο αναλογα με τον οργανισμο!Απλα οι δικοι μου γαλακτικοι αδενες....τελος...καπουτ δεν εχουν αλλο...!!!Και εμενα ετσι μου λεγαν οτι αποκλειεται να μην εχω γαλα αλλα ρε παιδια αφου το βλεπω το στηθος μου ολο κατι σταγονες και σπανια να πεταγεται οταν το παταω...δεν υπαρχει ροη!!!!Εγω παντως εξακολουθω και το βαζω το παιδι στο στηθος μπας και..αλλα δεν βλεπω φως!!!!Τις τελευτεαιες 2-3 μερες ο μπεμπακος ειναι παλι ανυσηχος!!!!Μαλλον εχει κολλικους παλι!!!Νικη μου μου εστειλες μηνημα γιατι δεν ειδα κατι...εχω χασει την μπαλα εδω μεσα!!!!Και δεν εχω και χρονο να κατσω να το ψαξω και πολυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!Προσπαθώ να μπω στο site και δεν μπορώ τόσο καιρό.

Αχ σε καταλαβαίνω ΚΑΝΤΥ-ΚΑΝΤΥ και εγώ ήθελα απεγνωσμένα να θηλάσω τη μικρούλα μου και το μόνο που έβγαζα από την αρχή ήταν κάτι σταγόνες και τις έδινα στη μικρή μου σταγόνα σταγόνα μήπως και πάρει έστω και λίγα αντισώματα,αφού με ζουλούσα πόση ώρα.Αλλά αυτό κράτησε μία εβδομάδα γιατί μετά έπαθα μαστίτιδα και το κόψαμε εντελώς.Δεν ξέρω αν κατάφερα να σε βάλω στους φίλους,με την νέα εμφάνιση δεν τα καταφέρνω.

ΚΟΝΝΑ εύχομαι να είστε καλά και αγκαλιά με το μωράκι σας!

Η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά,πίνουμε όλο μας το γάλα,σχεδόν 190γρ.,τις τελευταίες 3 μέρες κοιμάται 12 με 8,και δεν την χορταίνω με τίποτα.

φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου καλησπερα...μπηκα στα γρηγορα γιατι θελω την συμβουλη σας..εχω θεμα με τον μπεμπη μου...απο τοτε που εχουμε κανει το εμβολιο εχουμε γκρινια κ δαγκωνει οτι βρει..υπαρχει περιπτωση να βγαζει δοντια απο τωρα????εχω τρελαθει πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε αμα συνεχισει ετσι να τον παω να τον δει...κλαιει ασταματητα..δεν κοιμαται δεν τρωει...τπτ...

Καντυ μου μην στεναχωριεσαι...σημασια εχει οπως σου εχω ξαναπει να εισαι εσυ κ ο μικρος σου καλα...τιποτα αλλο....κατα την γνωμη μου...ηρεμησε κ προσπαθησε να μπεις σ ενα προγραμμα

σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανούλες! τι κάνετε;; εμεις μεθαυριο θα παμε για το πρωτο εμβολιο! Μεχρι στιγμής καλά! Κοψαμε τους μαραθωνιους θηλασμους και τωρα τρωμε μεσα σε 10 λεπτα και χορταινουμε για 2-2μιση ωρες!!!Ελπιζω να ειναι καλο το βαρος μας! έτσι φαινεται τουλαχιστον απο τα φορμακια...

Καντυ και Λένα μην στεναχωριεστε έξυπνα και γερά μωρά θα έχουμε όλες μας σίγουρα!! Θυμαμαι τον εαυτό μου στο γιο μου να κλαιω οτι δεν εχω γαλα και να τρωω, να πίνω.. κοντευα να φτασω 100 κιλα σοβαρα..!! Πονο στις θηλές και να κλαιω πάνω απο το μωρο...Πότε δεν μου έτρεξε το στήθος, ποτε δεν λέρωσα τα ρουχα μου με γάλα, ποτε δεν πριστηκα οταν αργούσε ο μικρος να ξυπνήσει για να θηλάσει και δεν εβγαλα πάνω απο 120 μλ με το θηλαστρο!! Καταφέραμε να θηλασουμε αποκλειστικα 5 μηνες και μετα αλλους 2 πρωι βραδυ (έπρεπε να γυρισω στη δουλεια)..Τωρα με τη μικρη ηταν πολύ πιο ευκολα...Οποτε σας καταλαβαινω απολυτα! Ολες καλες μαμαδες ειμαστε που λατρεύουμε τα μωρακια μας!!! Φιλια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια,

τι κάνετε? εμείς καλά, γεννηθήκαμε 2890 και κλεισαμε μια εβδομάδα. Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν με τις θηλές έγινε, η μικρή δεν τις έπιασε και της δίνω με θήλαστρο.Τη βάζω και λίγο στο στηθος μήπως και τα καταφέρει να πιάσει όταν μεγαλώσει λίγο, αν και δύσκολο το βλέπω.

Φιλιά σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες!!!Πως ειστε ολες?Σημερα θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο.Στο πρωτο μου κοριτσακι ηταν ολα καλα,ουτε πυρετο ειχε κανει τπτ.Θα σας πω πως θα παει σε λιγες μερουλες!Κοριτσια εφτασε ο καιρος για να ερθουμε!!!!!Γιουπι!!!4 και σημερα!!!!!

Βινουλα μου θα περασει λιγες μερες διαρκει!Υπομονη.Εγω την 1η φορα αδιαθετησα στους 9 μηνες.Στους 8,5 σταματησα τον θηλασμο και στους 9 μηνες αδιαθετησα.Ειμαι πολυ περιεργη πως θα ειναι αυτη τη φορα

Νικη μου εγω δεν τη βλεπω παντως.

Κοννα μου να σου ζησει!!!!Γερο κ καλοφωτισμενο να ειναι!!Μην στεναχωριεσαι για το θηλασμο.Εγω συνεχιζω κ με τα 2!Θηλαζει κανονικα οταν τη βαζω αλλα ζηταει καθε ωρα κ ειλικρινα ειμαι απιστευτα κουρασμενη για να συνεχισω μονο με το στηθος.Αφου δεν παραπονιεται κ με τα 2 ειμαστε οκ!

Καντυ μου μην στεναχωριεσαι κοπελα μου,εσυ να εισαι καλα!Το παιδακι σου θα μεγαλωσει κ με το αλλο γαλατακι.Αυτο ειναι το λιγοτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!Διάβασα τα νέα σας.Όσο για τα δοντάκια δεν ξέρω.Εμένα η μικρή μου έχει μία εβδομάδα που βάζει τα πάντα στο στόμα της,σαλιάρες,πετσετούλες,κουδουνίστρες και τα χεράκια της γροθιά και μέσα στο στοματάκι,πολλές φορές προσπαθεί να βάλει και τα 2 χεράκια.Παίζει να είναι δοντάκια από τώρα;Νωρίς δεν είναι;Πρωτομαγιά κλείνουμε τον 3ο και μπαίνουμε στον 4ο μήνα.Ξέχασα έχουμε και πάρα πολλά σάλια.

Νίκη εμένα την πρόσκληση την εμφανίζει,αλλά είναι πολύ μικρή η φωτό δεν φαίνεται καλά.

φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε????

Εμείς Δόξα τω θεώ μια χαρά... ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!!!!

Αυτό το mammy μου έσπασε τα νεύρα είναι η πρώτη φορά σήμερα που μπαίνω και τα βλέπω όλα... όλες τις προηγούμενες ημέρες κολούσε απίστευτα και δεν με άφηνε να γράψω!!!

Εμείς σε 3 μέρες κλέινουμε τον 3ο και την 3η ημέρα του Πάσχα θα κάνουμε το 2ο μας εμβδόλιο... το πρώτο δεν μας πείραξε καθόλου μόνο του έκανε λίγο υπνηλία!!! Να δούμε το 2ο.... από το γάλα μας είμαστε μια χαρά είναι πάρα πολύ ύσηχος... και λέμε και την 1η μας λεξούλα... όλη μέρα αγκού!!! έχει πολύ πλάκα.. κάνει και κάτι γέλεια!!! Ο καιρός είναι πολύ ζεστός και τώρα τον κάνω κάθε μέρα μπάνιο και του βάζω φορμάκια ψιλά και όχι τα χειμωνιάτικα που φορούσαμε μέχρι τώρα!!! Είναι πολύ παράξενος καιρός δεν ξέρουμε τι πρέπει να φορέσουμε!!!

Φιλάκια σε όλες καλό μεσημέρι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!Ειμαστε και εμεις καλα!!!Εχουμε ηρεμισει αρκετα..κοιμομαστε πιο πολυ και οι κολικοι εχουνε φυγει σχεδον!!!Σε δυο μερες γινομαστε και εμεις 2 μηνων!!!!Την τριτη θα παμε παλι στο παιδιατρο και θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!Πως περναει ο καιρος ε;;;Αντε καλο πασχα να ευχηθω και καλα να περασετε!!!!Φιλια πολλα!!!! [smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!Ειμαστε και εμεις καλα!!!Εχουμε ηρεμισει αρκετα..κοιμομαστε πιο πολυ και οι κολικοι εχουνε φυγει σχεδον!!!Σε δυο μερες γινομαστε και εμεις 2 μηνων!!!!Την τριτη θα παμε παλι στο παιδιατρο και θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!Πως περναει ο καιρος ε;;;Αντε καλο πασχα να ευχηθω και καλα να περασετε!!!!Φιλια πολλα!!!! [smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif]

Γεία σας μανούλες,

τι κάνετε? εμείς καλά. Η μπουλού μας ( έτσι την έβγαλε ο αδερφός της, χαχα) είναι μια χαρά . Η μαμ'α είναι έτσι και έτσι. Εχω λίγο ζαλάδα ακόμα, από την επισκληρήδιο νομίζω, αλλά ψυχολογικά δεν έιμαι πολύ καλά. Μου στοίχισε το θέμα με το θήλαστρο εάν και το φοβόμουν. Το στήθος δεν το θέλει, πιπιλάει λίγο και το αφήνει αλλά κάνω υπομονή μήπως και το πιάσει όταν μεγαλώσει λίγο. Είναι και οι ορμόνες, μερικές φορές πάει το κλάμα σύννεφο. Αλλά ξέρετε τι σπαστικό που είναι να ξυπνάω φουλ το στ'ηθος στο γάλα και η μπέμπα να πεινάει και να τρέχω να το βγάλω για το το δώσω? μου τη δίνει που δεν το πίνει απευθείας. Ή της δίνω αυτό που έχω βγάλει πριν και αφού ρευτεί και την αλλάξω κτλ μετά κοιμάται αλλά εγώ έχω αγώνα να βγάλω γάλα , να αποστειρώσω . Και έχω και τον μεγάλο. Τέλος πάντων θα δείξει.

Εσεις μεγαλώσατε και βγαίνετε βόλτες? εμείς κλεισούρα ακόμα και έχει ανοίξει και ο καιρός...

Ασχετό, αλλά ξέρετε πως γράφω χωρίς να κάνω παράθεση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...