Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2013!!! ΕΧΟΥΜΕ?? ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ...


Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας απο εμενα!!! Ειμαι φρεσκογκαστρουλα οπως βλεπετε και ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη!!! Ψαχνω λοιπον να βρω αν υπαρχουν γυναικες που θα κάνουν φθινοπωρινα μωρακια για να λεμε τη βλακεια που με χτυπαει στο κεφαλι γιατι ειμαι πολυ υστερικη κοριτσια!! Πολλες αποριες και ανασφαλειες!!!

Σας περιμενω να ξεκινησουμε παρεα αυτο το ομορφο ταξιδακι!!!

Επιβιβαστειτε λοιπον... :YMHUG::YMHUG:[smilie=3some.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=smileinbox.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Γειά σου jannolino! Και εγώ αρχές Οκτωβρίου ΠΗΤ. Είναι το δεύτερο παιδάκι μου (το "μεγάλο" είναι 2,5 ετών).

Πότε έχεις ΠΗΤ? Πώς πας μέχρι τώρα? Οι εμετοί σου έφυγαν? Φύλο μάθατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου σουπιτσα μου!! Εγω εχω 26 οκτ. Πητ

Ευτυχως μεχρι τωρα ειχα μια πολυ καλη εγκυμοσύνη γ αυτο κ δυσκολευτηκα λίγο μεχρι να πειστω πως εχω ενα σπορακι!! Εχω θεμα με τη μεση βεβαια απο την αρχή! ! Ακομα δε μαθαμε τι ειναι!! Εσεις??? Ευχομαι στο επομενο ραντεβού να μας πει!!! ! Περιμενω νεακια σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι περιμένουμε. Μας το είπαν στην αυχενική και το επιβεβαίωσε και στο επόμενο ραντεβού ο γιατρός. Βαστιέμαι να μην αρχίσω να αγοράζω από τώρα κορδελίτσες και φορεματάκια :).

Και εγώ γενικά μια καλή εγκυμοσύνη έχω μέχρι τώρα. 2-3 μέρες υπέφερα από εμετούς, τώρα όλα πολύ καλά, άνοιξε και ο καιρός και μου έφτιαξε ακόμα περισσότερο τη διάθεση!!!!! Τώρα περιμένω αρχές Ιουνίου τη β'επιπέδου να μου φύγει το μεγάλο άγχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι καλααα!!! Και δεν εχεις ψωνισει???? Εγω πηρα κατι ασπρα φορμακια(2-3 για το καλο χιχιχι) ουδετερο χρωμα κ μολις μαθω τι ειναι τρεχω για ψωνια!!! Αν και εχω πολυ αγχος γιατι ειχα μια παλλινδρομη κ ολο ο νους μου παει στο κακο!! Σημερα ξυπνησα και ενιωθα τη κοιλια μου μικροτερη!!! Εχω πολύ αγχος!!!!

Αληθεια τη β επιπεδου σε πια εβδομάδα τη κανεις??? Σγω εχω σε 2βδ το απλο ραντεβού! ! ! Ελπιζω τοτε να μου πει κ για τη β' επ.

Βρε σουπιτσα μιας κ εισαι εμπειρη κ ειναι το δευτερο σου ειναι φυσιλογικο να εχω καποια "τραβηγματα" στη κοιλια?? Προχθες ειχα και μια δυνατη σουβλια που κρατησε πολυ λιγο!! Ισως κ 2 δευτερόλεπτα! ! Ειναι περιπτωση ο γιατρος μου και δε θέλω με το παραμικρό να πηγαινω εκει ή να παιρνω τηλ!

Συγνωμη αν σε κουρασα!!! ! Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Χρόνια Πολλά! Είμαι εδώ και καιρό χωρίς υπολογιστή εξού και η απουσία μου!

Μην ανησυχείς για τα τραβήγματα, όλα αυτά φυσιολογικά είναι. Είμαι γενικά της άποψης ότι αν συμβεί κάτι σοβαρό θα το καταλάβουμε!

Οπου να'ναι έχεις το ραντεβού με το γιατρό, ε? Ωραία! Σίγουρα θα σου πει και φύλο. Εσύ τι θες περισσότερο? Τι προαίσθηση έχεις? (βλέπω ότι η υπογραφή σου προδιαθέτει για κοριτσάκι!!!).

Δεν έχω ψωνίσει τίποτα μέχρι τώρα! Θα μου δώσουν αρκετά ρούχα φίλες μου και φαντάζομαι ότι θα μου φέρουν και δώρα. Τα ρούχα 0-3 τα φοράνε ελάχιστα και όλοι σου φέρνουν τέτοια!! Μετά θα ξεσαλώσω στα κορδελάκια και στα ροζαλί [smilie=angel1.gif].

Τι εννοείς ότι ο γιατρός είναι περίπτωση? Αδιάφορος ή υπερβολικά ψείρας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σουπιτσα μου χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη! !!

Πως εισαι γενικοτερα?? Κλωτσησε το μικρο?? Εγω το εχω καταλαβει αρκετες φορες κ ανυπομονώ να έρθει ο καιρος που θα είναι αισθητό σε καθημερινή βάση! !!

Πηγα λοιπόν εχθές στο γιατρό κ εφυγα ευχαριστημενη!!! Το μικρουλη ήταν δυστυχωε πλατη αλλα μας ειπε πολυ διστακτικά ότι μάλλον είναι κοριτσακιιιιιιιι!!!!!!

Σε 4 βδ. Εχω τη β' επιπέδου! !

Ο γιατρός μου γενικά ειναι πολυ ψύχραιμος κ μονο με "ακράδαντα στοιχεία" πιάνετε! !! Δλδ οτι ειναι φυσιολογικο στη κατάσταση μου δε θα κάτσει κ πολύ να ασχοληθει με τους φοβους μου!! Χθες ομως εξεπλαγην!!!! Μου εξηγησε τα πάντα χωρις να του κανω ουτε μια ερωυηση!!! Πρωτη φορα είμαι τοσο ικανοποιημενη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ σε λίγο λιγότερο το β επιπέδου... Δεν κλωτσάει πολύ και άργησα να την αισθανθώ. Αν θυμάμαι καλά πρώτη φορά αισθάνθηκα ένα "τακ" τη 18-19η εβδομάδα. Ακόμα δεν τη νιώθω καθημερινά και συνέχεια. Το πρώτο μου ήταν πολύ πιο ζωηρό στην κοιλιά (και εξελίχθηκε σε ζιζάνιο). Μακάρι η κορούλα να είσαι τόσο ήσυχη και εκτός κοιλιάς!!

Κοριτσάκι ε??!!! Ημουν σίγουρη!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Γενικά είμαι καλά. Η κοιλιά μου είναι σχετικά μικρή (πριν λίγες μέρες άρχισαν οι πρώτοι "άσχετοι" να με ρωτάνε) και έχω μια σχετική υπνηλία. Νομίζω ότι η υπνηλία είναι μέχρι το τέλος, δυστυχώς (γεμίζεις μπαταρίες για το ξενύχτι που έρχεται χαχαχα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα η κοιλια μου μεγάλωσε και δε το περίμενα! !! Και εχω την αισθηση πως για πρωτη φορα την ενιωσα στη 15η εβδ.

Μου ειναι πολυ περιεργο να ξερω το φυλο του μωρου!!! Κυκλοφορω με ενα χαμογελο σαν τη τρελη!!! Εχω ομως και αγωνια μεχρι τη β' επιπέδου που θα ειμαατε 100% σίγουροι! !!

Το πρωτο σου τι ειναι?? Αγορακι η κοριτσακι??

Εχεις υπνηλια εε?? Αυτό το εχω και εγω!! Πως τα καταφέρνεις που εχεις ηδη ενα ακομα παιδι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι απο εμενα ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου, η κορη μου ειναι 3 ετων και 2 μήνων και ήρθε μετα απο 3 εξωσωματικες και τωρα διανυω την 19η εβδομαδα και εχω αγορακι απο οτι εχουμε δει το οποιο ήρθε κι αυτο δύσκολα μετα απο αλλες 3 εξωσωματικες και πετυχε σε φυσικους κύκλους. Εχω παρει 8 κιλα και προσεχα κι ολας αλλα ας ειναι γερο και βλεπουμε. Τωρα ανυπομονω για την β επιπεδου μου εχουν πει για τον παρτιδα απο τον γυναικολογο μου αλλα μαλλον θα καταλήξω σε αυτην που ειχα ξαναπαει ειναι πιο ακριβη αλλα ειχα μεινει ευχαριστημενη ειχα παρει και τελεια φωτο θυμαμαι στην κορη μου και dvd. Γενικα εχω καλη εγκυμοσυνη νυσταζω αλλα δεν καταφερνω να κοιμηθω πολυ. Πιθανη ημερομηνια ειναι 9 Οκτωβρη. Soupitsa με το καλο να ερθει κι εσενα το μωρακι σου. jannolino τα λεμε και στο αλλο ποστ, κι εσυ με το καλο. Πολλα φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινουλα μου πως εισαι???

Αχ κορίτσια τα κιλα με αγχωνουν κ εμενα!!! Εχω πάρει κ εγω ηδη 6-7 χωρις όμως να προσεχω ιδιαίτερα!! Εκοψα κ το καπνισμα οποτε τα πρωτα 5 τα πηρα ετσι για πλακα!!

Στη β'επιπεδου σου δινουν κ dvd??ουφ για να δω εμενα εδω τελικά τι ακριβως θα μου κανουν!!! Ειμαι πολυ περιεργη!! Εσυ Λαμπρινή θα πας τελικά στον προηγούμενο γιατρο εε? Αφου ξέρεις κ εισαι ευχαριστημενη για πιο λόγο να μην πας? !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Λαμπρινή! Με το καλό ο γιός!!!

Δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Στην πρώτη ήμουν από το κρεβάτι στον καναπέ, κοιμόμουν 12ωρο και μια σιέστα εννοείται το μεσημέρι, έπαιρνα ευλαβικά το σίδηρό μου, πήγαινα κάθε μήνα στο γιατρό, διάβαζα άπειρα πράγματα... Τώρα αυτό το καημενάκι είναι αδικημένο από την κοιλιά. Στο γιατρό έχω 2 φορές μέχρι τώρα, σίδηρο παίρνω όοοοοποτε το θυμάμαι, μετά τη δουλειά πάω κατευθείαν παιδικές χαρές και παιδότοπους και το μεγάλο μου αγοράκι το παίρνω αγκαλιά κανονικότατα.... Εγώ άλλαξα γιατρό τελικά μετά από σκέψη. Ηταν καλός ο πρώτος αλλά δεν έβρισκα το λόγο να μην πάω σε κάποιον ακόμα καλύτερο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα! Jannolino ναι στην κορη μου ειχα παρει dvd και φωτο αλλα ειναι λίγο πιο ακριβή αυτη απο τον αλλο που ειναι εξισου καλος αλλα δεν δινει φωτο dvd ετσι θα ξαναπαω εκει. Καλη επιτυχια να εχουμε βεβαια γερα μωρακια και τα αλλα ειναι λεπτομερειες. Soupitsa εχεις δικιο το δευτερο παιδι ειναι λίγο πιο αδικημενο κι εγω κανω πολύ περισσοτερα απο οτι εκανα στην πρωτη εγκυμοσύνη προσεχω ομως γιατι παλεψα πολύ και για αυτο το παιδι οποτε δεν περνω και ρίσκο. Βρε κορίτσια υγρα εχετε πολλα γιατι εγω εχω αρκετα και με ανησυχει λίγο το θεμα αλλα απο την αρχή ήταν καπως ετσι. Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να προσεχεις πολυ βρε σουπιτσα μου!! Και η νυφη μου ετσι ηταν στο 2ο αλλα επειδή και εγω με εξω. Το εκανα ανησυχουσα παρα πολυ!! Περισσοτερο τα βάρη να εχεις υπόψιν και να τα αποφευγεις οσο μπορεις!!

Οσο για τα υγρά τα εχω και εγω!! Μην ανησυχεις καθολου γ αυτό! ! Δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικό! Σε εμενα οσο περνάει ο καιρος λιγοστεύουν αλλά οταν νιωθω οτι έρχονται ειναι παντα σε ποσοτητα (χαχαχαχαχαχαχα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...
  • 4 months later...

γεια σας κοριτσακια!εγω απο σημερα μπηκα στο μηνα μου με πητ στις 21 νοεμβρη.οι πιο πολλες απο οτι ειδα κρατατε ηδη το μωρακι σας στην αγκαλια.εγω ανυπομονω αλλα ταυτοχρονα φοβαμαι πολυ τον τοκετο οσο πλησιαζει!!!εσεις πως γεννησατε οσες γεννησατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...