Μετάβαση σε περιεχόμενο

bebe ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ΔΡΟΣΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ν9


Recommended Posts

οριστε λυσσαρες ναμαστε και στο καινουργιο μας ποστακι και ολες οι υπολοιπες εδω θα γεννησετε (σιγουρα πραγματα)!!!! καλωριζικο ναναι και φυσικα καλοτυχο και για τις κοιλιτσες μας αλλα και για τα μωρακια μας!

z4fc072a0dfa77.gif

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ ΜΑΙΟ 2012

1.Karolinaki²(33) {Καρολίνα} : Γέννησε 26/05 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 30/05 Ιασώ Αθήνα (κ.τ.)

2.Veta² {Βέτα} : Γέννησε 30/05 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 30/05 Κλινική Μητέρα Πτολεμαϊδας (κ.τ.)

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ ΙΟΥΝΙΟ 2012

3.Charoula² {Χαρούλα} : Γέννησε 02/06 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 27/06 Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (κ.τ.)

4.Este {Σταυρούλα} : Γέννησε 03/06 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 22/06 Λητώ Αθήνα (φ.τ.)

5.Anna31(31) {Άννα} : Γέννησε 04/06 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 16/06 Ρέα Αθήνας (κ.τ.)

6.Αlekagala²(29){Αλεξάνδρα} : Γέννησε 11/06 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 20/06 Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου (κ.τ.)

7.Kikitsa80(31) {Κική} : Γέννησε 11/06 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 19/06 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (φ.τ.)

8.Kokona²(29) {Αντωνία} : Γέννησε 12/06 ΑΓΟΡΑΚΙΠΗΤ 12/06 Γένεσις Θεσσαλονίκης (κ.τ.)

9.Delphine²(34) {Μαρία} : Γέννησε 15/06 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΠΗΤ 10/6 Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης (φ.τ.)

10.Maxim(21) {Ναταλία} : Γέννησε 15/06 ΑΓΟΡΑΚΙΠΗΤ 16/06 Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης (κ.τ.)

11.Lia*(27) {Αμαλία} : Γέννησε 16/06 ΑΓΟΡΑΚΙΠΗΤ 14/06 Μητέρα Αττικής (κ.τ.)

12.Elena_c(31) {Έλενα} : Γέννησε 19/06 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΠΗΤ 29/06 Καπάκη Κλινική Χανίων (κ.τ.)

13.Natasamaria(31) : Γέννησε 20/06 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 02/07Γαία Αθήνας (κ.τ.)

14.Toulaki : Γέννησε 25/06 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 11/07 (φ.τ.)

15.Stedim {Δήμητρα} : Γέννησε 26/06 ΑΓΟΡΑΚΙ

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ ΙΟΥΛΙΟ 2012

16.Lil {Λία} : Γέννησε 07/07 ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 23/07 Μητέρα Αττικής (κ.τ.)

17.Nene(28) {Ελένη}: Γέννησε 08/07 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΠΗΤ 06/07

z4f085a92bc970.gif

ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΙΟΥΛΙΟ 2012

Ariadni79(33) {Αριάδνη} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Θα σε ξαναδούμε 01/06 ΠΗΤ 29/07 Πάτρα

Fotini80 {Φωτεινή} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 30/08 Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

Fousk1tsa : ΑΓΟΡΑΚΙ Θα σε ξαναδούμε 05/06 ΠΗΤ 13/07 Ιπποκράτειο Λευκωσίας Κύπρος

Kangoroo²(34) {Κατερίνα} : ΑΓΟΡΑΚΙ Θα σε ξαναδούμε 04/07 ΠΗΤ 20/07 Ιασώ Αθήνα

Tsevoula(30) : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 23/07 Λητώ Αθήνας

ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2012

Ανθή²(33) {Ανθή} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Θα σε ξαναδούμε 23/05 ΠΗΤ 26/08 Ιασώ Αθήνας

Beboula07(28) {Χριστίνα}(διδυμομανούλα) : ΑΓΟΡΑΚΙ + ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 28/08

Βικάκι² {Βίκυ} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 28/08 Μητέρα Αττικής

Christi83(29) {Χρύσα} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 20/08 Λητώ Αθήνας

Happy : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 29/08 Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Mariagiorgos(27) {Μαρία} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 05/08 Αττικό Αθήνα

Mina2 {Μίνα} : ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 05/08 Euromedica Ρόδος

Νανσυ83³ (29){Νάνσυ}(διδυμομανούλα) : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ + ΑΓΟΡΑΚΙ Θα σας ξαναδούμε 11/06

Πασχαλιτσάκι² (34){Κατερίνα} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Θα σε ξαναδούμε 21/06 ΠΗΤ 17/08 Γένεσις Θεσσαλονίκη

Rapanaki³(31) {Αγγελική} : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 30/08 Ρέα Αθήνας

Venus82(29) {Αφροδίτη} : ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ 05/08 Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλοριζικο το νέο μας θεματακι, ευχαριστούμε Αλέκα!!!!

Να γεμισει λοιπόν με τα υπόλοιπα μωρακια της παρέας μας, και εγω νομίζω με τους ρυθμούς που γράφουμε ότι όλα τα μωρακια στο ν9 θα έρθουν!!

Λέτε να είναι ο δικος μου ο επόμενος σύμφωνα με την λίστα έχω σειρά.....

Πάω να διαβάσω τι γράψατε και στο προηγούμενο και επανέρχομαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το δεξι και εγω και με το καλο να παρουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Και εγω Κατερινακι μου πιστευω οτι αν οχι ολες οι περισσοτερες εδω θα γεννησουμε. Καποτε δεν βαζαμε γλωσσα μεσα και τωρα με το ζορι γεμιζουμε τη μερα 2 σελιδες...... Δεν πειραζει, τα μωρακια μας να ειναι καλα και εμεις και που θα παει θα ξαναβρουμε τους ρυθμους μας ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον θα σας πω τον προβληματισμο μου γιατι θα σκασω.....

αυτες τις μερες η μεγαλη εχει μια τρελη γκρινια το πρωι που θα σηκωθει και εγω μεσα στα νευρα γιατι προσπαθω να ετοιμασω τη μεγαλη για το σχολειο -σχολικο, να σιδερωσω τη στολη του μπαμπα για τη δουλεια γιατι καθε βραδυ τελειωνω τις δουλειες μου 12 τη νυχτα και ειναι αδυνατον να κανω και σιδερο τοτε και να θηλασω το μικρο ωστε να μη γκρινιαζει μεχρι να κατεβασω τη μεγαλη να παει σχολειο ωστε ο μπαμπας μας να ειναι ανετος να ετοιμαστει για δουλεια. οπως καταλαβαινετε ολα μαζι δεν γινονται!

ενα πρωινο μολις ειχα τελειωσει το μικρο απο το βυζι και τον ξαναβαλα στη κουνια για υπνο πηγαινω και ξυπναω τη μεγαλη, πινει το φαρμακακι της, και πηγαινουμε να σιδερωσω ενα πουκαμισο και ενα παντελονι του μπαμπα. ετοιμαζ και το γαλα της και το βαζω στο ψυγειο να κρυωσει, τελειωνω το σιδερο με τη μεγαλη να εχει κουβαλησει σεντονια και μαξιλαρια στη κουζινα και να καθεται σκεπασμενη στο πατωμα. την αλλαζω, την ντυνω και της δινω το γαλατακι και μολις το τελειωνει(οσο πιει δηλαδη) ετοιμαζω το αυγο της για να το φαει ωσπου ακουω το μικρο να κλαιει και το μπαμπα να λεει τι με ξυπνας απο τις 8 και τον εκανε βολτες. του λεω "ελα απο εκει να σου φτιαξω το αυγο να ταισεις τη σαντυ και εγω το μικρο μεχρι ναρθει το σχολικο θα εχει φαει ο μικρος και την κατεβαζω κατω". ο μπαμπας βλεποντας το χαος στη κουζινα απο ολη τη προικα της σαντυς αρχιζει και βλαστημαει επειδη δεν μπορει να περασει και ξεκιναει να της δινει το αυγο. η μικρη ομως για να φαει οτιδηποτε θελει να βλεπει τα βιντεακια της στο youtube ελα ομς που ο μπαμπας δεν τα ξερει γιατι ποτε δεν εχει ταισει την σαντυ και η σαντυ να κλαιει επειδη θελει συγκεκριμενα βιντεακια και να του φτυνει το αυγο. τσαντιζομαι και εγω απο τις φωνες τους και απο το κλαμα της μικρης, βγαζω αρον αρον το μικρο απο το βυζι και παω και ταιζω τη σαντυ η οποια επειδη ηταν κλαμμενη και βιδωμενη δεν σταματαγε το κλαμα και εχω φορτωσα πιο πολυ και την εδειρα επειδη ενω εφαγε μαζι μου ολο της το αυγο εφτυσε την τελευταια της μπουκια στο πατωμα. ο μπαμπας κραταγε το μικρο ο οποιος εκλαιγε γιατι τον ειχα βγαλει απο το βυζι και αρχισε να με βριζει επειδη εδειρα τη μεγαλη και σαν να μην εφτανε αυτο εγ ελαιγα απο ολα αυτα και η μικρη να κλαιει πιο πολυ ακομη και να τσιριζει. την κατεβαζω στο σχολικο και ξανανεβαινω σπιτι και αρπαζω το μωρο απο τα χερια του και ξεκινησα παλι κλαμμενη να τον θηλαζω. τοτε καταλαβε οτι εκανε μακακια και μου λεει "να σας παρω το απογευμα να σας παω μπανιο" και ετσι ξεκινησαμε και πηγαινουμε μπανιο καθε απογευμα.

οπως σας ειπα επειδη ημουν χαλια με το μουνοχειλο το πρησμενο δεν ηθελα και πολυ για να κλαψω μπας και καταλαβει οτι κουραζομαι υπερβολικα ψυχολογικα πιο πολυ και με τα δυο σπιτι.

τελειωνει το συμβαν αυτο την επομενη μερα ενω πηγαμε για μπανιο κανονικα του λεω οταν επιστρεψαμε σπιτι επειδη η μεγαλη δεν εχει φαει τωρα που θα παμε σπιτι θα ανοιξω το λαπτοπ(που σημαινει την τηλεοραση αφου ειναι ακομη χαλασμενο) μπας και καταφερω και την ταισω που ειναι πεινασμενη απο τη θαλασσα και τοτε αρχισε να οριεται οτι ερχεται κουρασμενος απο τη δουλεια και δεν τον αφηνουμε ουτε να φαει ουτε να ξεκουραστει μπροστα στη τηλεοραση. φωναζε αυτος φωναζα και εγω παλι κλαμα, κλαμα και η μικρη και εγω να προσπαθω να ταισω τωρα τη μεγαλη και ναχω και το βυζανιαρικο στο στηθος. βλεπετε αν και παμε μπανιο αυτη την εβδομαδα με τη σαντυ θελει η κακομοιρα και παιχνιδι εγω δεν μπορω να της το προσφερω, ενω ο μπαμπας ειναι κουρασμενος.

προχθες που πηγα στο παιδιατρο το μικρο καθησαμε και μιλησαμε για το πως να εκπαιδευσουμε και λιγο την σαντυ να ανεξαρτητοποιηθει απο πανω μας και ιδιαιτερα με το φαι της και μου προτεινε για πρωινο να της δωσω κορνφλεικς με γαλα για να κοψουμε το μπιμπερο και να πιασει το κουταλι να το τρωει μονη της οπως το γιαουρτι αλλα για να γινει αυτο πρεπει να ειμαι διπλα της τις πρωτες μερες για να μην κανει πλυμμηρα το πατωμα και βρω τα κοκοποπς στην τηλεοραση κολλημενα. και ο γιατρος μου προτεινει το εξης "αφου εχεις προβλημα και δεν προλαβαινεις πιο απο τα δυο να πιασεις φτιαξε ενα μπιμπερο ξενο γαλα και αστο στο μπαμπα με το που θα ξυπνησει ο μικρος να του το δωσει και να εχεις και εσυ τα χερια σου ελευθερα να ασχοληθεις μονο με τη μικρη". ειναι μια λυση ή να βγαζω απο βραδυς γαλα να το το ζεσταινω το πρωι ωστε να το δινει εκεινος και να μην εχω και την εννοια του βυζιου αλλα και του σχολικου! επισης επειδη θα παω δουλεια μου ειπε ο γιατρος "παρε ενα ξενο ναχεις γιατι μπορει να μη σου φτανει οσα εσυ θα αφησεις το απογευμα στο μπαμπα για το μικρο, γιατι μπορει να μη προλαβεις να αρμεχτεις ωστε να κανεις επαρκη τραπεζα". τα νευρα και τα κλαματα το μονο που μπορουν να σου κανουν ειναι ζημια στο γαλα και να σου κοπει γιαυτο γινε πιο πρακτικη μου ειπε ο γιατρουλης.

το συζυταω με τον αντρα μου ΗΡΕΜΑ και καταληξαμε στο να παρω ξενο και ας βρισκεται αλλα καθε πρωι θα αναλαμβανει εξ ολοκληρου το μικρο απλως εκει που θα ετοιμαζω της σαντυς το πρωινο να ετοιμαζω και του μικρου το μπιμπερο ειτε δικο μου ειτε ξενο.

σημερα πηγα στο φαρμακειο και πηρα ενα κουτι αλμιρον(το μικρο) τελικα τα σουπερ τα σταματησανε το 1 νουμερο και οταν γυρισα σπιτι που ελειπα απο τις 9:30 ταισμενος ο μικρος μεχρι τις 12:30 ο κυριος ηπιε 200μλ δικο μου γαλα και αν ζητουσε αλλο δεν ειχα να του δωσω....

ειμαι υπερ του μητρικου θηλασμου και μαλιστα γουσταρω και το παλευω αφου ειμαι σπιτι και ας εχω τοσα προβληματα με τη μεγαλη(προχθες μου εσπασε μανο ακομη κολλαει το πατωμα) αλλα επειδη ειμαι και γυναικα εργαζομενη και με δευτερο παιδι ακομη βρεφος προτιμω να κανω τα παντα για να τα εχω ολα ταισμενα και σε μια ισορροπια. δηλαδη δεν θελω ουτε το βυζανιαρικο να πεινασει αλλα ουτε και η μεγαλη να με κοιταει στραβα για να κανει διαολια επειδη εχω το μικρο 3τεταρτα στο στηθος.

επιμενω και θα το λεω παντα εμεις ειμαστε οι μαναδες οσο και να θελουν να μας βοηθησουν οι αντρες μας δεν μπορουν δεν εχουν τις εντοχες μας γιαυτο βρειτε λυσεις για να ειστε και εσεις καλα ψυχολογικα αλλα και οι γυρω σας... και να θυμαστε ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.... μονο μια γυναικα μανα μπορει να το κανει

σας ευχαριστω που με ακουσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεκα νομίζω ότι ότι ζεις είναι η πραγματικότητα κάθε μανουλας, οι άντρες απο μόνοι τους δεν το έχουν πρέπει εμείς να τους βάλουμε σε προγραμμα, νομίζω πολυ καλα το σκεφτηκες ότι πρέπει να μοιράζονται οι ρολοι και πόσο μαλιστα εσυ που θα γυρίσεις τόσο γρήγορα στη δουλεια και θα μείνει μόνος του με τα δυο παιδιά ο άντρας σου.

Συμφωνω να ασχολείται το πρωι με τον μικρο και εσυ να έχεις την Σαντυ για να μην αισθανθεί ότι χάνει την μανούλα της και έτσι να είναι πιο εύκολη η δική της προσαρμογή με τον μπέμπη. Άλλωστε επειδη δεν έχουν και πολυ υπομονη φανταζομαι θα του είναι πιο εύκολο να δώσει μπιμπερο στο μικρο, παρα να ταισει να ντυσει και να ετοιμάσει γενικότερα την μικρούλα σας.

Έτσι όπως τα εγγραφές φανταζομουνα τον εαυτό μου σε λίγες μέρες γιατι και η δικια μου το πρωι απο την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι να φύγει για το σχολείο δεν θέλει κανέναν άλλον μονο εμένα.

Για το ξένο γάλα μη σκάς είναι αυτο που λες επειδη δεν μπορει να είναι όλα ιδανικά καλύτερα να υπάρχουν ισορροπίες. Προσπάθησε για την τράπεζα γάλακτος αλλα και κάποια γεύματα ξένο να περνει δεν έγινε τίποτα.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλα έχεις δίκιο σε όσα εγραψες και το αντιμετωπίζεις σωστά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεκουκο μου και εγω συμφωνω με το Κατερινακι. Οσα λες εχεις δικιο και το αντιμετωπιζεις σωστα.

Ειδικα εμεις που δεν εχουμε βοηθεια και μεγαλωνουμε μονοι τα παιδια μας εχουμε αναγκη απο τη βοηθεια και την κατανοηση του αντρα μας και επιβαλλεται να υπαρχουν και τα 2!!!

ΚΑι εγω καπως ετσι θα ειμαι..... και να φανταστεις οτι θα υπαρχουν μερες που θα ειναι υπηρεσια ο στρατηγος και δεν θα εχω ουτε για μια ωρα βοηθεια, οπως επισης ο μικρος δεν θα παει ακομη παιδικο γιατι φοβαμαι τις ιωσεις που σημαινει οτι θα ειμαι οοοοοοοοοοοοοοολη μερα μεσα κλεισμενη με 2 μωρα που το καθενα θα εχει εντελως ξεχωριστες αναγκες και ωραρια.

Να μη βαζω με το νου μου οτι και η μπεμπα θα κανει 1 1/2 χρονο να κοιμηθει περα απο 5 ωρες σερι τη νυχτα και για να την παρει ο υπνος απο μωρο θα θελει μισαωρα και σαρανταλεπτα κουνημα και τραγουδια!!!!

Τι να κανουμε.............. το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω. Ο Θεος οχι αδικα εδωσε στη γυναικα τον πιο ομορφο ρολο και τη μεγαλυτερη ευλογια. ΓΙατι ειναι τα μονα οντα που μπορουν να τα καταφερουν στα δυσκολα. Ας προσευχομαστε να ειναι καλα τα μωρακια μας και εμεις και που θα παει θα τους εκπαιδευσουμε τους αντρες μας!!!!!! Εδω εκπαιδευουμε τα παιδια μας που εχουν "θεωρητικα" λιγοτερο μυαλο σε αυτους θα κολλησουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ????

Αλεκακι και δευτερομανουλες..........ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ??????????????????????????????????

ΥΓ. Μην τυχον και μας ευχαριστησεις που σε ακουσαμε........!!!!! Εσυ εχεις ακουσει οτι μα.....κια μας ερχοταν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kaloriziko k me to kalo na erthoun k ta upoloipa mwrakia tis pareas kalotuxa na einai...

alekouko den mporw na se niwsw apoluta giati einai mono ena k koutsa strava ta katafernw alla k egw polles fores thelw voitheia... tha sumfwnisw me ta koritsia...

upomoni thelei k den se fovamai esu tha ta katafereis na ta isoropiseis ola...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου γεια σας κ απο μενα!

εχω χαθει κ εγω αλλα μεχρι την αλλη εβδομαδα θα ειμαι ακομα εκτος εδρας οποτε δεν θα γραφω συχνα.

καλοριζικο το νεο ποστακι μας κ με το καλο ολα μας τα μωρακια!αχ δε μπορω αλλο,αντε να βγει γιατι οι αντοχες ειναι πολυ μειωμενες πλεον.ειναι κ αυτη η ζεστη,δηλ τα νευρα μου..δε παει αλλο παρολο που ειμαι σχεδον ολη μερα στο κλιμα.ειναι κ η ψυχολογια καπως...

καθε μερα εχω πονακια,καποιες μερες ειναι κ πιο εντονα κ πλακωνομαι στα γιουτοπαρ,εχω αγχωθει λιγακι.ας περασουν αλλες τρεις εβδομαδες να μπω στον μηνα μου κ μετα ας γινει οτι θελει.

αλεκακι μου εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα γραφεις.κ εμενα μετρομαζει πολυ παντως το μετα.πως θα ειναι με δυο παιδακια.εδω με εναν που εχω κ βοηθεια απο τον αντρα μου κ ωρες ωρες τα παιζω.με φοβιζει λιγο το μετα,αλλα ας ειμαστε καλα,γιατι βλεπουμε κ τι γινεται οπως ας πουμε με τα δυο παιδακια που τα χτυπησε ο ασυνειδητος κ χαροπαλευουν..ας ειμαστε καλα πανω απο ολα.

παω να διαβασω νεα σας απο το παλιο ποστακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας καληνυχτω ομορφουλες μου.

Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα. Αν δεν τα καταφερω να ξαναμπω μεχρι να γεννησω ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα, με το καλο να γεννησουμε και να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια και οτι καλυτερο.

Θα μου λειψετε παρα πολυ. Εισαστε η καλυτερη παρεουλα και με βοηθησατε πολλες φορες.

Οταν με το καλο επιστρεψω στο σπιτακι μου θα υπαρχουν 4 ανθρωποι αντι για 3 σε αυτους τους τοιχους. Το σκεφτομαι και συγκινουμαι :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θα προσπαθησω να βρω τροπο να τα λεμε και απο τη Βέροια.

Ενα ειναι σιγουρο.............οτι οταν θα ξαναμπω απο αυτον τον υπολογιστη θα εχουν ξεφουσκωσει αρκετες κοιλιτσες, αναμεσα και η δικη μου και θα εχουμε γεμισει μωρακια.

Σας φιλω ολες πολυ γλυκα και σας στελνω την πιο ζεστη μου αγκαλια. Θα σας σκεφτομαι με αγαπη :):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!! Αύριο πρωτα ο Θεός επιστέφω στο σπίτι και σκέφτομαι από τώρα τη ρουτίνα,τον καύσωνα, όλα..Καλορίζικο το νέο μας θεματάκι!!!!!

Ελενάκι έκανα μπανάκι και το χάρηκα πολύ!!! Εσένα σκέφτηκα όταν βούτηξα! Επειδή, όμως, είμαι και λιγάκι φοβιτσιάρα δεν ξαναέκανα.....

Κάτι έχει πάντως το κλίμα εδώ και νυστάζω συνέχεια :?:?:?:? Τώρα πάλι νυστάζω :?:?:?:?:?

Κατερινάκι θα χαλαρώσεις το ΣΚ που θα λείπει και η Αγγελικούλα! Τελικά τον έφαγες σχεδόν το μήνα και στο δεύτερο ε;;;Όπως το ήθελες ;);););););) Έκανε και σε μένα τη χάρη ο μπέμπης και κρατήθηκε!

Αλέκα σε νιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα..Η κούραση του πρωτου καιρού ειδικά είναι φοβερή, πόσο μάλλον όταν έχεις ακόμα ένα μικρό παιδάκι...

Δε σχολιάζω άλλα κορίτσια γιατί πραγματικά νυστάζω τόοοοοσο πολύυυυυυυ...

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια φουσκωτά και μη. Όπως θα καταλάβατε δεν προλαβαίνω ούτε να γράψω ούτε να διαβάσω. Αν θέλετε κάτι να με ρωτήσετε ή να μου πείτε στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Εμείς σαραντίσαμε την Πέμπτη τον έβαλε και στο ιερό ο παπούλης. Όλα καλά. Σήμερα γεννάει η κουμπάρα μου και αύριο πρέπει να πάω στο μαιευτήριο. Έχει πάρει άδεια και ο καλός μου οπότε περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί.

Σας φιλώ όλες σταυρωτά. Έλενα δεν θυμάμαι αν κατάφερα την προηγούμενη φορά να στο γράψω αλλά πολύ καλό για τους κολικούς είναι το infacolic ρώτα και την/τον παιδίατρο σου. Φιλάκιαααα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια σας. οπως καταλαβατε παλι ξεπορτισα και μαλιστα χτυπησα και ενα φορεματακι απο το κινεζικο και στανιαρα αλλα ειχε και το ασορτι παπουτσι αλλα δεν ειχα αλλα λεφτα τι κριμα.....

πασχαλιτσακι μου καλα να περασεις και θα περιμενουμε πς και πως τα νεα σου

κοριτσαρες μου σας τα εγραψα ολα αυτα για να ξερετε οτι για ολα υπαρχουν λυσεις και μη φοβαστε αν εχετε 2 παιδακια με σωστο προγραμμα και λιγο σπρωξιμο στους μπαμπαδες ολα γινονται!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kaloriziko to neo postaki mas!!!

Me to kalo na erthoun kai ta kainouria mwrakia se auto to postaki!!

Emeis extes pigame sto xwrio sta petherika mou, h mpempa itan mia xara mexri pou meta pou efage kai ti repsame (irthe kai o antras mou sto dwmatio kai me boithouse) kai ti ntusame me to wraio foremataki tis gia na ti doune oloi, e meta pou tin ebala na koimithei den koimotan kai otan ti sikwsa mou ebgale ola osa eixe faei!! Stin arxi tromokratithika giati ebgaze ebgaze kai den eklaige, den eixe kamia antidrasi kai nomiza oti den anapneei. Auto pou mou spaei ta neura einai oti panta otan ginetai kati tetoio trexei kai mou tin arpaei h mama mou les kai egw eimai anikani kai auti kserei kalitera.

Telos pantwn tin riksame kai ligo nero sto proswpo kai sunilthe. Meta gurisame spiti egw na eimai kommatia, kleinane ta matia mou, alla ela pou h mpempa den ithele na koimithei. Mas kratise ksupnious mexri tis 2:30 egw den mporousa na anoiksw ta matia mou aptin kourasi. Auta einai ta xtesina mas.

Aleka egw idi exw kourastei arketa kai oute mporw na fantastw esas tis deuteromanoules...nomizw oti auti ti stigmi tha ta epaiza an eixa allo ena ti na pw, apla upomoni kai kouragio.

Kagouraki telika simera piga sta magazia, epestrepsa to allo marsipo kai pira kareklaki fagitou!! Twra teleiwsa me tis epistrofes dwrwn alla teleiwsa kai me ola auta pou xreiazetai to mwro gia arketo kairo pisteuw ta exoume ola!! Tha sas balw fwto argotera mazi me to parko.

Nansouli mou se blepw na gennas suntoma....upomoni koritsi mou....ax esena nomizw tha se xasoume teleiws apo to postaki :(

Anthouli xarika polu pou boutikses! Koita egw pigaina se paralies me galazia simaia kai episis allaza amesws to magio mou kai etsi den epatha tipota...pisteuw oti mporeis na to kaneis etsi kai tha eisai mia xara. Nomizw oti einai h megaliteri apolausi gia mia gunaika se auti tin katastasi...ektos tou fagitou pou kai me auto uparxei provlima pros to telos!

Pali polu zesti. Akousa oti ti Deutera tha paei 43!? :?:shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsakia mou, i adelfi mou kai o anipsios mou exoun paei sti thalassa kai etsi brika eukairia na sas diavaso ;)

alekaki kai ego sumfono me tin katerina, prepei na mpoun kai oi antras mas se ena programma, na boithane oso mporoun. ax ti tha travikso kai ego me ta duo mazi :? eutuxos tis protes meres tha einai kai i adelfi mou edo, meta ti tha ginei???...

pasxalitsaki kalo taksidi kai makari na breis tropo na mpeis na mas peis ta nea sou ;)

anthi me to kalo na gurisete spiti..

elena mou mallon tin matiasane kai giauto ebgale to galati tis kai den ithele na koimithei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα τι έφαγε η μικρή? Βυζί ή μπιμπερό? Αν έφαγε μπιμπερό λογικό και μένα μου βγάζει πολύ ποσότητα με το μπιμπερό γιατί το πίνουν απότομα και σε λιγότερο χρόνο απ'ότι με τον θηλασμό. Προσπάθησε να της το δίνεις πιο αργά. Να μην το πίνει μονοκοπανιά. Να την σταματάς πχ. στο μισό αν πίνει 100ml στα 50ml και να την βάζεις να ρευτεί και μετά να συνεχίζεις και το υπόλοιπο.

Κοριτσάκια μου έχω λιώσει από την ζέστη. Ο μικρός κοιμάται αλλά φοβάμαι ότι από στιγμή σε στιγμή θα ξυπνήσει. Αχ αυτό το άγχος με κρατάει πολλές φορές ξύπνια γιατί φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει γρήγορα και δεν μπορεί να με πάρει ο ύπνος. Πάω να κάνω ένα ντουζάκι αν δεν βαρέσει συναγερμός :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γειά σας. μου είστε καλά?

Αλέκα ο Πέτρος φοβερός, φαίνεται πολύ μεγαλύτερος απο 1μηνός!!1Όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες, συμφωνώ απόλυτα και δυστυχώς σε μάς πέφτει ο κλήρος να "σπρώξουμε"και τους άντρες!Κάποτε μια φίλη μου είχε αποφασίσει να μην θηλάσει γιατί ήθελε να την βοηθάει και ό άντρας της με το τάισμα και πέσανε όλοι πάνω της να την κατακρίνουν. Εγω ξέρω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα με τις αντοχές του και την βοήθεια που μπορεί να έχει. Δεν νομίζω ότι δεν ξέρει κανεις τα αμέτρητα οφέλη του θηλασμού αλλά κανεις δεν ξέρει και τις συνθηκές της ζωής του καθενός.

Ανθή μου, καλή επιστροφή!

Αχ βρε κορίτσια και γω αγχώνομαι με όλα αυτά που λέτε, που δεν προλαβαίνετε κλπ και αναρωτιέμαι τί με περιμένει...Αλλά, τί να γίνει, είναι ένα στάδιο που το περνάμε όλες μας...

Εγω περιμένω τον άντρα μου να έρθει, θα κάτσει μέχρι την Δευτέρα..Γκρίνιαζα,γκρίνιαζα αλλά όλο βόλτες πήγαινα αυτή τη βδομάδα με φίλες μου, δεν μπορώ να πώ, απλά μάλλον είναι η ζέστη και η αναμονή που με κάνουν να είμαι στην τσίτα και να γκρινιάζω.

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου, ερημια σημερα.....

Εγώ σπιτι με το κλιματιστικο χωρις να κανω τιποτα το ιδιαιτερο, χθες το βραδυ βγηκαμε μια βολτα με τον αντρα μου μιας και ειμαστε τα δυο μας, έτσι για να περπατησω λιγο και αν και ειμασταν διπλα στη θαλασσα ειχε τοση ζεστη δεν το ευχαριστηθηκα καθολου.

Ανθη μου καλη επιστροφή σημερα!

Σταυρουλα αρχισατε βολτουλες αλλα ειναι και αυτη η ζεστη που να πας μονο βραδυ να βγειτε βολτουλα. Να σας ζησει και το μωρακι της κουμπαρας σου!

Αλεκα καλοφορετο το φορεματακι, καλα ο Πετρακης οχι οτι ειναι κουκλι εχει πολυ εκφραστικά ματακια φτου φτου μη σας ματιασουμε!!!

Ελενα αν δεν ειναι αυτο που ειπε η Σταυρουλα αν δηλαδη ειχε φαει απο μπιμπερο τοτε μαλλον σας την ματιασανε την κουκλα σας! Με γεια και το καρεκλακι φαγητου, βαλε μας φωτο οταν μπορεσεις.

Αριαδνη σιγουρα ειναι η ζεστη και αυτη η γλυκια αναμονη που μας κανει να ειμαστε καπως, υπομονη λιγο εμεινε και αφου μπορεις να βγαινεις με τις φιλες σου απολαυσε το, καλο κανει.

Αυτα δεν εχω αλλα νεακια παω να φαω λιγο παγωτακι και να ξαπλωσω, σας φιλώ :x:YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kale pou eiste oles pali??? ego piga na ksaploso ligo me ton antrouli mou me to klimatistiko kai kapoia stigmi kruone kai to ekleise kai ego ksupnisa apo ti zesti :(:(:(

prepei na etoimasto giati exo gamo apopse ...

ta leme aurio

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Este mou den tis edwsa mpimpero piga sto dwmatio kai ti thilasa. Giauto ligo tomokratithika giati

prwti fora to kanei auto kai eidika me to thilasmo oute goulies den mou bgazei kai ta paiksa molis eida na bgazei tosi posotita alla kai to proswpaki tis otan to eida etsi anekfrasto kai xwris antidraseis mou kopikan ta podia. Afou meta oli nuxta eixa to nou mou kai imoun kai kommatia kai kapoia stigmi akousa ena bogito kai tinaxtika kai fwnazw ton antra mou kai autos etsi pou fwnaksa tinaxtike kai etrekse sto mwro kai meta mou leei, mia xara einai ston upno tis ta kanei alla egw tha pathw emfragma etsi pou kaneis!!! :lol::lol: Ti na kanw kai gw h kaimeni exw fobithei kai eimai stin tsita twra teleutaia.

Nomizw sto xwrio oti isws talaipwrithike apo to mpes bges sto amaksi kai me ti zesti kai

kainourio periballon, eide kai kosmo kai isws ola auta mazi tin kourasan kai antedrase etsi to mikrouli mou.

Kagouraki kai Mpempoula auto mou eipe kai h pethera oti itan matiasmeni kai ontws otan ti bgalame eksw ligo na ti doun me ta wraia tis rouxalakia oloi elegan ti omorfi kai oti moiazei gia pio megali apo 23 imerwn kai diafora. Lete na mou ti matiasan? Pote den pisteua kai polu sto mati, alla ti na pw, den kserw.

Este esu auto to infacolic to exeis dokimasei??

Aleka kouklos o Petran!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ebala fwto tou parkokrebatou kai to kareklaki fagitou sto almpoum mas!

Peritto na sas pw oti to exei kataboleutei to parkokrebato kai koimatai san na einai stin kounia tis!

Kai auto pou mou aresei einai oti kleinei eukola kai exei kai thiki pou to bazeis mesa kai to perneis mazi sou, opote tou xronou pou tha pame diakopes tha einai san na exoume parei to krebataki tis mazi mas!

Erwtisi: Sto kareklaki fagitou apo poso minwn kathetai??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα φουσκοκοιλιτσες κ μανουλιτσες,,

Μπηκα λιγο στα γρηγορα για ναδω τι κανετε...χαιρομαι που ειστε ολες καλα..

Αλεκακι δεν ξερεις ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω κατι παρομοιο περναω κγω με την κορη μου κ κλαιω συνεχως..πρεπει να κανουμε υπομονη..δεν γινετε αλλιως θα τα πεξουμε τελειως.τα νευρα ειναι που ειναι καπως με τοση κουραση κ ταλαιπωρια γινινται χειροτερα,θελει κατανοηση κ απο τον συζυγο κ βοηθεια επισης.

Ελενακι εμενα το μωρο εχει παντα γουλιτσες κ παθαινω σοκ καθε φορα γιατι βγαζει αρκετοκ ειμαι στην τσιτα οταν κοιμαται μηπως βγαλει κ δεν τον καταλαβω,αφου τοβ βαζω ρευεται κ παλι βγαζει δεν ξερω γιατι.

Εγω δυστυχως επεστρεψα στο σπιτι κ ειχα αρκετο συμαζεμα σιδερο πλυσιμο κτλ να κανω αφου ελειπα εδω κ 10 μερες στην μαμα μου.τωρα παλι πισω στο προγραμμα...κ αυτη η ζεστη ειναι ανυποφορη...εχω λιωση..

μπεμπουλα να περασει καλα στον γαμο...

κ συ Πασχαλιτακι κατερινακι κοιτα να απολαυσεις την φροντιδα της μανουλας..οσο μπορεις.

κοριτσακια να ειστε ολες καλα κ να περασετε καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα πολυ ωραιο το παρκοκρεβατο!Μου αρεσουν τα ροζουλι πραγματακια!Αλλα αν το επομενο παιδι ειναι αγορι?? :):D:D Το καθισματακι πολυ ωραιο!Ειναι χαριτωμενα οταν καθονται εκει και εχουν γινει ΧΑΛΙΑ με το φαι τους και πετανε την κρεμα γυρω γυρω,πανω κατω,περα δωθε! :lol:

Εχω την εντυπωση...χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γυρω στους 7 μηνες αρχιζουν να ψιλοκαθονται.Ας μας πουν οι εμπειρες.

Εγω ανυπομονω να μου χαμογελασει ο παιδαρας μου!Λενε απο τις 6 εβδομαδες και μετα.Αντεεε...!!!

Θα κατουρηθω πανω μου σιγουρα οταν συμβει!

Τη Δευτερα γινομαστε ενος μηνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!!!αλεκα μου μπραβο σου!!ολα τα αντιμετωπιζεις τελεια!!οσο για τα κλαματα ναι ειναι λογικο..λιγο απ'τα νευρα,λιγο η κουραση,λιγο η γκρινια...κ εγω τωρα τελευταια με πιανουν κατι ξεσπασματα κ με πιανουν κατευθειαν τα κλαματα..μετα ειμαι καλα..οτι να'ναι δηλαδη. ;) παντως ο γιος μου οταν ειναι εδω σε μενα με βοηθαει παρα πολυ!! :) ειναι κ μεγαλος πια!!

αλεκα κουκλος ο πετρακης!!κραταει κ το κεφαλακι καλα ε?κ εμενα αρχισε να το γυρναει μονη της.οταν την εχω μπρουμητα!!

πασχαλιτσακι καλο δρομο κ καλα να περασεις κ με το καλο η μπεμπουλα!!!! :):) θα μιλαμε κ μεσω κινητου!!

κοριτσια βλεπω κανετε μπανακια?μπραβο!!γιατι η ζεστη δεν παλευετε..

την θηλαζα την ωρα που σας διαβαζα κ ξαφνικα νιωθω κατι να με γαργαλαει στο δεξι μπουτι..την σηκωνω να δω,κ τι ηταν? :o:o:o βγηκαν τα σκατα της(μουσταρδα) απο την πλατη της..πως εγινε αυτο?φορουσα κοντη φουστα τζιν κ εγινε κ αυτη μπλιαχ!!!! :lol::lol:

λια ποτε χαμογελανε τα μωρα?!!!εμενα χαμογελαει πολυ οταν ξυπναει το πρωι κ θηλασουμε ειναι μες τα χαμογελα..το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω να την βγαλω φωτο!κ στο ενδιαμεσο της μερας αλλα οχι τοσο οσο το πρωι!!αυτο που με τρελαινει ειναι που με κοιταει (*εστω αυτο το ελαχιστο που βλεπει)μες στα ματια!!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...