Μετάβαση σε περιεχόμενο

ηρθε και η δευτερη κορουλα μου!!!!


Recommended Posts

Και ξαφνικα τον αυγουστο του 2011 μετα από μια βδομαδα καφε υγρων και μετα από μερικα θετικα τεστακια……συνειδητοποιω ότι θα γινω για δευτερη φορα μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!η χαρα ολων μας μεγαλη….αλλα και αγχος αρκετο απ τη μερια μου για το αν θα πανε όλα καλα…..η αναστασια μας δεν ηταν ουτε 2 χρονων τοτε αλλα οσο φουσκωνε η κοιλιτσα τοσο περιμενε την αδερφουλα της!!!!!!

Και περασαν πολύ γρηγορα 9 μηνες…..ηθελα τοσο πολύ να γεννησω φυσιολογικα αυτή τη φορα….αλλα οι γιατροι ειχαν δυστυχως άλλη γνωμη…..ετσι μπηκα για προγραμματισμενη καισαρικη στις 4-4-2012…..το αγχος φοβερο….αυτη τη δευτερη καισαρικη,δεν ξερω γιατι,τη φοβομουν παρα πολύ….μπηκα στο νοσοκομειο από το προηγουμενο βραδυ,χαιρετησα την αναστασια μου και τον αντρουλη μου και εμεινα με τη μητερα μου να συζηταμε ολη τη νυχτα…..

Πρωι-πρωι ξεκινησαν οι διαδικασιες κι εγω ετρεμα ολοκληρη…..μπηκα στο χειρουργειο και δεν μπορουσα να ηρεμησω….η αναισθησιολογος δεν μπορουσε να μου κανει επισκληριδιο και μου εκανε τη ραχιαια ναρκωση….εγω εξακολουθουσα να τρεμω…..οι γιατροι ξεκινησαν τη καισαρικη και δεν περνουσαν τα λεπτα για να ακουσω το κλαμα σου….ρωτουσα γιατι αργουμε?????υπομονη μου ελεγαν…..

Στις 4-4-2012 και 9:40 το πρωι ακουστηκε ένα γλυκο-γλυκο κλαματακι…..μονο τοτε ηρεμησα,σταματησα να τρεμω και αρχισα να κλαιω…..μολις σε ειδα κιολας εκει να δεις κλαμα…..μια κουκλιτσα 3.400 και 50 εκ.!!!!!! μετα περασε παλι αρκετη ωρα μεχρι να βγω απ το χειρουργειο και να σε παρω αγκαλιτσα!!!!!

Μολις βγηκα με περιμεναν εξω οι δικοι μου κι εγω μολις ειδα την αναστασια μου παλι αρχισα να κλαιω γιατι φοβηθηκε που με ειδε πανω στο φοριο και εκλαιγε κι αυτή…..φοβερη στιγμη…..

Από εκεινη τη στιγμη ειμαστε αχωριστες….σε ειχα διπλα μου ολη την ωρα στο κουνακι του νοσοκομειου,εννοειται ότι θηλαζω αποκλειστικα και δεν αφησα να σου δωσουν τιποτα άλλο….η αναστασια μας ερχοταν με τον μπαμπα και μας εβλεπαν συνεχεια και η γιαγια εκει!!!βραχος!!!!

Όταν γυρισαμε σπιτι ηταν στην αρχη λιγο δυσκολα γιατι ηταν κρυωμενη η αναστασια μας…κολλησε και το μωρακι μας και για 2 βδομαδες ηταν με βουλωμενη μυτουλα….αλλα με τα αντισωματα από το γαλατακι της μαμας όλα πηγαν μια χαρα!!!!!

Τωρα εχουμε σαραντισει,πηγαινουμε βολτιτσες,η αναστασια αγαπαει πολύ την αδεφουλα της….απο αγαπη τη δαγκωνει λιγακι…χαχαχααα!!!!!!!!

Ειμαι πολύ ευτυχισμενη,ευχομαι ολες οι γυναικες που θελουν να αποκτησουν πολλα παιδακια και ολες οι μανουλες με τα παιδακια τους να εχουν παντα υγεια!!!!!!το πολυτιμοτερο αγαθο….ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

Εγω ευχαριστω το θεο που με αξιωσε να αποκτησω δυο κουκλες και έναν υπεροχο αντρα και κλεινω με την ευχη να εχουμε υγεια και αν τυχει και κανουμε κι άλλο παιδακι να είναι κι αυτό υγιεστατο και να μπορεσω να το γεννησω φυσιολογικα…..

Σ ΑΓΑΠΑΩ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμαν ρε Ευακι με πηραν τα ζουμια.............να σου ζησει κοπελαρα μου να την δεις οπως επιθυμεις,να ειναι γερη,καλοτυχη,ευτυχισμενη ολα τα καλα του κοσμου σου ευχομαι,να χαιρεσε την οικογενεια σου και να ειστε ετσι ευτυχισμενοι παντα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα μου να σου ζησει και η δευτερη κορουλα σου, να ειναι παντα ευτυχισμένη και καλοτυχη και να εχει ολα τα καλά και τις χαρες του κοσμου. Οι στιγμες που εζησες σιγουρα μοναδικές, χαιρομαι που η Αναστασια αγαπαει τοσο πολύ την αδερφουλα της.

Να ειστε και εσεις παντα ευτυχισμένοι και σου ευχομαι να ερθει και τριτο μωρακι γιατι νιώθω οτι το θελεις.

Φιλια πολλά απο μενα την Αγγελικουλα και τον μπεμπη στην κοιλιτσα, και με την πρωτη ευκαιρια που θα ανεβεις Αθηνα ελπιζω να ειδοθουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδιτσα μου να σου ζησει η δευτερη κορουλα σου,παντα να ειναι γερη κ ευτυχισμενη κ μακαρι να ειναι παντα αγαπημενες κ δεμενες με την αδελφουλα της!!

σου στελνω πολλα πολλα φιλακια,αλλωστε τα λεμε κ απο την ομαδα μας τις κλοκλοτες!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει η δευτερη κορουλα σου ολα πηγαν καλα και αυτο ειναι το πιο συμαντικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο να χαιρεστε καθε στιγμη μαζι της και φυσικα και με την μεγαλη σου κορουλα καλες βολτες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...