Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο μπεμπουλινος μας γεννηθηκε!!!


Recommended Posts

Λοιπον...ειχα παει στον γιατρο παρασκευη 11/05 και μου βρηκε διαστολη 2 εκατοστα..μου λεει ωραια κυριακη ξημερωματα 13/05(στις 39+5 ημερες) θα μπουμε με προκληση στην κλινικη και θα αρχισουμε την διαδικασια... :D

ωραια λοιπον...η μεγαλη μερα αρχισε να φτανει...ετσι ετοιμαστηκα και Κυριακη 12.30 η ωρα το βραδυ καναμε εισαγωγη στην κλινικη...

αφου λοιπον καναμε ολη την σχετικη διαδικασια με υποθετα,κλισματα και ορους αρχισαν τα πονακια γυρω στις 3 τα μεσανυχτα...οι ωρες περνουσαν περνουσαν περνουσαν...η διαστολη προχωρουσε αργα...και ετσι ανεβαζαμε την δοση της ωκυτοκινης..το μωρο ηταν ψηλα. ο μπεμπης μου ηταν ακομα ψηλα και κοιτουσε προς τον ουρανο και οχι προς την σπονδυλικη στηλη οπως επρεπε..ετσι λοιπον με γυρνουσαν δεξια-αριστερα για να το βοηθησω να γυρισει...τον μιλουσα συνεχεια και του ελεγα αντε μπεμπουλη μου γυρνα σε παρακαλω...ε ετσι λοιπον ειχαμε φτασει στις 12 το πρωι απο τις 12 τα μεσανυχτα που μπηκαμε μεσα..και τοτε ειχα τελεια διαστολη !!!Αλλα ο μπεμπης ακομα να γυρισει και να κατεβει σωστα.,..ετσι λοιπον οι μαιες μου ελεγαν να αρχισουμε να σπρωχνουμε σε καθε συσπαση πλεον για να τον βοηθησουμε να κατεβει...επισης ο γιατρος ειπε να μην βαλουμε επισκληριδιο αμεσως να πονεσω για να κατεβει πιο ευκολα...πρεπει λεει να συνεργαστει ολο το σωμα μου πλεον..ετσι λοιπον οι πονοι ερχοταν πλεον καθε λεπτο και ηταν αρκετα δυνατοι γυρω στις 3 το μεσημερι ...ε τοτε πλεον ειχα εξαντληθει τελειως και λεω τον γιατρο τι θα γινει γιατρε?ποτε γενναω?δεν αντεχω αλλο...

και τοτε μου ειπε κανε λιγο υπομονη ακομα σε μιση ωριτσα γενναμε το πολυ,...εκει πηρα Ξανα κουραγιο και αρχισα να κανω υπομονη...ηρθε τοτε και η αναισθησιολογος να κανει την τελευταια δοση επισκληριδιου για να αρχισει ο τοκετος...

ετσι λοιπον στις 3.30 ηρθε ο γιατρος και αρχισαμε τις εξωθησεις σε καθε συσπαση...συνεργαστηκα αψογα με τις μαιες και τον γιατρο και ετσι ο μπεμπης μου γεννηθηκε στις 4 παρα τεταρτο το μεσημερι στις 13/05!!! :D Γεννησα εναν μπεμπαρο 3.700 και 53 εκατοστα!! :D Οταν τον ακουσα να κλαιει δεν το πιστευα οτι επιτελους τα ειχα καταφερει και οτι αυτο το πλασματακι ηταν δικο μου...!!!τον σκουπισαν και μου τον εδωσαν στην αγκαλιτσα μου..

του ειπα καλωσηρθες ψυχη μου και τον φιλησα στο μαγουλακι του και μετα του κρατησα το χερακι!!!

μετα τον πηραν να τον πλυνουν και μου τον φεραν μετα απο 2 ωρες στο δωματιο!ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!θα το θυμαμαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!

Ευχαριστω πολυ τα κοριτσια στο ποστ Μωρακια Μαιου 2012 που ημασταν η μια διπλα στην αλλη ολους αυτους τους 9 μηνες!και ολα τα κοριτσια εδω που μου συμπαρασταθηκαν σε καθε στιγμη ! :D

Ειμαστε μια απιστευτη παρεα! :D

Καλωσηρθες ψυχη μου!!!!!!!

Ευχομαιιιιι σε ολες τις εγκυουλες καλη λευτερια και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν για μωρακι με το καλοοο!!!!

Φιλακια πολλα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mwroudenia μου να σου ζήσει,να είναι πάντα γερό και δυνατό και να το καμαρώνεται.Τι εκπληκτικό δώρο για την γιορτή της μητέρας σου έκανε ο μπουμπούκος σου!!!!!!!

Νομίζω πως το πρώτο κλάμα και την πρώτη αγκαλιά που κάνουμε στα μωράκια μας, καμιά μανούλα δεν μπορεί να την ξεχασει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινακι να σου ζησει κοπελα μου,γερος και καλοτυχος να ειναι την ζωη του,καλη λοχεια να εχεις και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε α!και καλους θηλασμους!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να στε καλα κοριτσια μου!!!ευχαριστω πολυ :D:D:D

Ναι mariannap to pio teleio dwro mou ekane o mpempoulinos mou :D

Ka1 na sai kala!logika tha xreiastw thn voitheia sou san empeiri manoula :D

elena23 me to kalo kai se sena..konteueis e??? :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινάκι να σου ζησει ο μπεμπουλινος, να ειναι γερος δυνατος τυχερος και ευτυχισμενος.

Ειδες μια χαρα τα καταφερες και γεννησες φυσιολογικά!!!

Παντα χαρες να εχετε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινάκι, να σου ζήσει ο μπέμπαρος! Καλέ, τεράστιος είναι!

Αχ, τι ωραία που βίωσες την εμπειρία του φυσικού τοκετού... Είδες, που μου ήθελες καισαρικές και αηδίες; Πόσο σε ζηλεύω...

Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς που λέει και η Κατερίνα. Ό,τι απορίες έχεις, εμείς είμαστε εδώ (μιλάω εγώ η έμπειρη τώρα, χαχα!).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kangaroo na sai kala koritsi mou!!!kai esy me to kalo to mpempe sou :D:D:D

Αννα Μαρια να σαι καλα και εσυυυ :D:D ναι Δοξα Το Θεο μια χαρα τα πηγα... :D \

\anastasia mou na sai kala kai esyyy :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινάκι μου να σου ζήσιε το αγοράκι σου! Μεγάλο αντράκι γεννήθηκε! Τελικά μια χαρά τα κατέφερες και γέννησες φυσιολογικά! Μπράβο σου που άντεξες τόσες ώρες και μπράβο και στο γιατρό σου που δε σε οδήγησε στην εύκολη λύση της καισαρικής επειδή αργούσες!!!!

Να σου ζήσει και πάλι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!! Παντα γερός και καλότυχος να είναι! Μια χαρα τα κατάφερες τελικά, μπράβο σου...Η πιο ομορφη εμπειρία..Καλη λοχεία κορίτισι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mwroudenia2 ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mwroudenia2 ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

na sai kala kopela mou...!!!euxaristoume!!!kai eseis na xereste to antraki sas!!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

να σου ζησει κοπελα μου το μωρο!!!!!!!!!! :):) να ειναι γερο κ καλοτυχο!!οντως ειναι το ομορφο δωρο που δινει ο θεος..κ εγω λιγες μερες εχω που γεννησα ενα κοριτσακι!!!!

σας ευχομαι καλη λοχεια κ ευτυχια να μεγαλωσετε την οικογενεια!!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πολύ συγκινητική η ιστορία του άντρα σου Αντωνια μου...!Και καταπληκτικό ότι τα κατάφερε τόσο καλά ένα αδύναμο εμβρυακι. 💖 Και αυξήθηκε  το αποθεμα σας!! Δεν μπορειτε βεβαια να επιλεξετε εσεις ποια-ες θα βαλετε. 😄 Το ξερεις, φανταζομαι. Οι γιατροί ξεκινουν συνηθως τις ετ από τα πιο δυνατά έμβρυα, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες.  Επίσης, η ποιότητα της βλαστοκυστης στην πραξη φαίνεται. Μακαρι να πετυχεις με την πρωτη, ολες αυτο ευχομαστε! Αλλα το σημαντικο ειναι να ειναι υγιεις αυτες που θα βαλεις, οχι μονο αριστες σύμφωνα με τους χαρακτηρισμους των εμβρυολογων. Το έχουμε δει πολλές φορές. Από αγάπη κ ενδιαφέρον στο λέω. Επειδή είναι η πρώτη σου προσπαθεια και καλό είναι να έχεις ολες τις πληροφορίες.😉  Προς το παρον ολα καλα πανε, μακαρι να συνεχίσουν ετσι!!🥰🙏
    • Μακάρι κορίτσια μου!!! Να δω κ τα 2 θετικά🤞🏻🤞🏻🤞🏻 καλα αν είναι να γίνει θα γίνει… Κ γω με μια φορά έπιασα στη βιοχημική 
    • Και μένα είχε πρηστεί το στήθος πολύ νωρίτερα και τελικά ήμουν έγκυος...βέβαια εγώ το υποψιάστηκα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο επειδή είχα συχνοουρία.  Την Δευτέρα περιμένεις λογικά...οπότε ένα τεστ αύριο ή μεθαύριο θα δείξει πιστεύω.
    • Καλά...χαλάλι σου...να έχεις το χαρτί και να μην το κοιτάς!!!! Εγώ στα άλλα δεν έκανα γιατί τότε δεν τα ξέραμε αυτά...τώρα θέλει η μικρή να κάνουμε γιατί το είδε σε βιντεάκια και θα κάνουμε αλλά εγώ και ο άντρας μου θα το ξέρουμε. Ουσιαστικά θα γίνει για τα παιδιά και για το τζέρτζελο και το πείραγμα σε συγγενής και φίλους. 
    • Κορίτσι μου μιλά με τον γυναικολόγο σου για να επισκεφτείς οδοντίατρο! Μετά το πρώτο τρίμηνο δεν έχεις πρόβλημα για σφραγίσματα κτλ και η τοπική αναισθησία είναι τοπική όπως το λέει και η λέξη! Είχα ρωτήσει οδοντίατρο σε πιθανή εγκυμοσυνη και κάποιο θέμα στα δοντια και μου είπε αυτό επακριβώς!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...