Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννηθηκε το θαυματακι μας!!


Recommended Posts

Αυτη τη στιγμη αδυνατω να πιστεψω οτι εχουμε ενα γλυκο και ομορφο μωρακι σπιτι μας!! Περασαμε πολλα, δυσκολιες στη συλληψη.. ταλαιπωρια με γιατρους, εξετασεις, διαγνωσεις, αποτυχημενες προσπαθειες και πολυ κακη ψυχολογια.. Καποιες φορες πιστεψα πως δεν θα καταφερω ποτε να μεινω εγκυος και πως σαν ζευγαρι θα λυγισουμε,, θα μαραζωσουμε.. Ωσπου το πηαμε αποφαση για την πρωτη μας εξωσωματικη που ηταν και η τυχερη μας!! Απροσμενη χαρα και φοβος μαζι! «θα πανε ολα καλα? Ειναι υγιες το μωρακι??» Καθε υπερηχος και καρδιοχτυπι, το πρωτο τριμηνο περασε ετσι..Η εγκυμοσυνη ομως πηγε πολυ καλα, ενιωσα πραγματικα ευλογημενη και διατεθειμένη να αφησω ολες τις κακες σκεψεις πισω μου… Ηθελα να το ζησω στο φουλ, αισθανομουν απεραντη χαρα, μια εσωτερικη δυναμη και πληροτητα! Η γεννα δεν πηγε οπως ειχα φανταστει. Αντι για φυσιολογικο τοκετο την τελευταια στιγμη επρεπε να παμε με καισαρικη. Το δεχτηκα αναγκαστικα και ανυπομονουσα να δω τη μικρη μας, βεβαια ψυχολογικα δεν ειχα προετοιμαστει οσο θα επρεπε. Η διαδικασια ηταν για μενα απλη, δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου, εκανα επισκληριδιο και το εζησα ολο.. ημουν διαρκως χαμογελαστη και ολοι μου φερθηκαν υπεροχα. Με ξεγεννησε μαζι με τη γιατρο μου και ο εξωσωματικος και αυτο μου αρεσε πολυ. Να ειναι γυρω μου οι ανθρωποιπου βοηθησαν πολυ με έναν τροπο να δημιουργηθει αυτο το πλασματακι!! Ημουν ξαπλωμενη με εκεινο το πρασινο πανι μπροστα μου και με τα χερια δεμενα σαν τον εσταυρωμενο προσπαθουσα να αντιληφθω καθε κινηση μεσα στην κοιλια μου. Κοιτουσα ψηλα πανω στα φωτα και αναζητουσα καποια αντανακλαση.. Ξαφνικα ενιωσα μια τεραστια πιεση στο θωρακα και ακουσα το κλαμα της!! Ηταν ο ωραιοτερος ηχος που ειχα ακουσει ποτε! Και τοτε την ειδα… Μια νοσοκομα την σηκωσε ψηλα και τη μετεφερε σε ενα τραπεζι πισω και αριστερα μου! Μια αλλη μαια μου εδειχνε την ωρα στο κινητο της για να βρω λεει τον ωροσκοπο της !! Ολοι μου ελεγαν ποσο μεγαλο και ομορφο μωρο ειναι , οι γιατροι ενθουσιασμενοι μου γελουσαν και ξεφωνιζαν οτι μου μοιαζει… Εγω προσπαθουσα να τη δω… Ηταν δυσκολο και αποφασισα να περιμενω υπομονετικα να την ετοιμασουν. Ξαφνικα μου την ακουμπανε πανω μου και νιωθω οτι μου κοβεται η αναπνοη.. Ηταν ο,τι πιο ωραιο ειχα δει, ενα πλασμα σαν ζωγραφια…δεν μπορουσα να την αγκαλιασω και εσκυψα λιγο και την φιλησα… Εκεινη τη στιγμη τιποτα δεν ειχε σημασια.. δεν σκεφτομουν τιποτα, ολα γυρω ειχαν σταματησει.. υπηρχε μονο εκεινη!!

Οι πρωτες μερες στο μαιευτηριο ηταν παραγματικα δυσκολες και γεματες πονο!! Το δυσκολοτερο ηταν για μενα ότι λογω εγχειρισης ενιωθα ότι δεν μπορω να αφοσιωθω στη μικρη μου οσο πρεπει! Τη δευτερη μερα χρειαστηκε να με πανε παλι κατω για να μου χορηγησουν σιδηρο σε ορο και εγω εκλαιγα ασταματητα! Οι μαιες ανησυχησαν.. Αισθανομουν ότι ειχα παρατησει το μωρο μου , ότι θα κλαιει πανω στο δωματιο και θα πειναει μοναχουλι.. και ετρεχαν τα δακρυα ποταμι!! Τελικα 2 ωρες μετα (που μου ειχαν φανει αιωνας) γυρισαμε και η μπεμπα μας κοιμοταν γαληνια στο κρεβατακι της και περιμενε υπομονετικα!

Είναι υπεροχο να εισαι μαμα. Επιτελους το νιωθω κι εγω!!! Παρα το αγχος και τον φοβο για αυτόν τον αγνωστο ρολο.. όταν την παιρνω στην αγκαλια μου και με κοιταζει με τα πελωρια ματια της, όταν θηλαζει και ηρεμει πανω μου…νιωθω η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κοσμου! Είναι λιγες οι λεξεις, δεν μπορω να το περιγραψω… Μπορω μονο να πω ότι ειμαι πολύ τυχερη που το ζω και ευχομαι πραγματικα σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν- ειδικα σε εκεινες που ταλαιπωρουνται, απογοητευονται και απελπιζονται- να ζησουν αυτή την εμπειρια συντομα!! Πραγματικα αξιζει τον κοπο κοριτσια… να εχετε θετικη σκεψη και αισιοδοξια και πεισμα και τολμη… γιατι τα μωρακια σας ερχονται !!!

Και σε ολες τις μανουλες ευχομαι να χαιρονται τα παιδακια τους, να τα προσεχουν και να τα αγκαλιαζουν οσο περισσοτερο γινεται… φιλια σε ολες! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι πραγματικα σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν- ειδικα σε εκεινες που ταλαιπωρουνται, απογοητευονται και απελπιζονται- να ζησουν αυτή την εμπειρια συντομα!! Πραγματικα αξιζει τον κοπο κοριτσια… να εχετε θετικη σκεψη και αισιοδοξια και πεισμα και τολμη… γιατι τα μωρακια σας ερχονται !!! :x

twiggy μου να σου ζήσει με έκανες και δάκρυσα και ξαναβίωσα δικά μου συναισθήματα της ημέρας της γέννας.Έζησες και έζησα ένα θαύμα!Να ναι ευλογημένο το μωράκι σου.Την φράση σου την αντέγραψα για να πεισμώσω και γω με τη σειρά μου τις κοπέλες που προσπαθούν και απογοητεύονται να μη το βάλουν κάτω ποτέ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το θαυματάκι σου να ειναι γερή και τυχερή στην ζωή της. Πέρασες πολλά αλλά οταν γαληνευει πάνω σου σιγουρα ολα μένουν πίσω. Να την καμαρώνετε και να σας γεμιζει χαρές!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δακρυσα με οσα εγραψες.Τα λογια ειναι μικρα να περιγραψουν την μητροτητα.

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.Παντα γερο κι ευτυχισμενο να ειναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy μου τι ομορφη περιγραφη τι γλυκεια μανουλα που εισαι!!!!

να σας ζησει το κοριτσακι σας να το δειτε γερο κ δυνατο να μεγαλωνει κ συντομα να του χαρισετε ακομη ενα αδερφακι κ να ολοκληρωθει πια η ευτυχεια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσει γλυκιά μου το μωράκι σας.....να είσαστε πάντα όλοι μαζί ευτυχισμένοι..;)....ότι πιο όμορφο να συνοδεύει την ζωούλα της/.....σας φιλούμε...;).....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν διαβασα τον τιτλο δεν ξερω γτ αλλα εσενα σκεφτηκα!!

Να σου ζησει η ζουζουνα σου!! ΝΑ την δεις οπως επιθυμεις!!

Εσυ πως εισαι μετα το χειρουργειο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσια να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα μωρουλια σας!!

Γεωργια μου μια χαρα ειμαι τωρα, λιγο μουδιασμενη ακομα η κοιλια, αλλα οκ!

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει twiggy μου, να την καμαρώνετε την κορούλα σας κ καλή λοχεία σ'εσένα! ό,τι νιώθεις τώρα, θα περάσει κ η κοιλίτσα δεν θα είναι μουδιασμένη στο σημείο αυτό... όλα όσα περιεγραψες τα κατάλαβα απόλυτα γιατί κάπως έτσι μου ήρθε κ μένα η καισαρική, ξαφνικά... τελος καλό, όλα καλά κ με το υπέροχο μωράκι σου στην αγκαλίτσα! αυτό να σκέφτεσαι μόνο! φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggi μου σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου κ ας μην εχουμε βρεθει απο κοντά ολες τις ευχές του κοσμου για το μωράκι σου κ την οικογενεια σου! Είναι ηδη πολυ τυχερου μωρούλι γιατι ολους αυτους τους μήνες που τα λεμε απο εδω, εχω καταλάβει οτι εισαι (κ οτι θα γινόσουν) μια πολυ συνηδειτοποιημένη κ τρυφερη μανούλα. Συναισθανομαι ακριβως αυτο που περιγράφει σχετικά με την καισαρική κ το οτι ενιωθες πολυ ασχημα γιατι δεν ήσον λειτουργικη οσο θα ηθελες με το μωράκι.. αυτο ακριβώς με ειχε τρελάνει κ εμένα ειδικά στην πρώτη γέννα..Το σημαντικο τελικα ομως ειναι οτι ειμαστε γερές κ δυνατες κ εμεις κ καλα τα μωράκια μας! να είνα γερα κ καλότυχα τα μωρούλια μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το θαυματάκι σου κοπέλα μου! Είσαι πλέον μανούλα! Μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα και όλες οι δυσκολίες που πέρασες αποτελούν παρελθόν! Καλή λοχεία να έχεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου πολυ ομορφη και τρυφερη περιγραφη!!!!!!!!!!! να σου ζησει το αγγελουδι σου :D:D:D να ναι παντα τυχερη στην ζωουλα της, γερη και απο δω και περα ευχομαι μονο χαμογελα στην ζωη σας!!!!!

καλη λοχεια να χεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει κοριτσακι μου το θαυματακι σου!!!!!να ειναι πολλυ πολλυ ευτυχισμενη παντα κι ευχομαι το δευτερο (αν το επιθυμητε) να ερθει χωρις καμια απολυτως ταλαιπωρια!!!!!να τις δωσεις ενα φιλακι στο υπεροχο πατουσακι της!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια, με συγκινειτε πολυ!! :) ειστε πολυ γλυκιες και χαιρομαι που σας εχω "γνωρισει" ακομα και μεσω μαμυ, η παρεα εδω βοηθαει παρα πολυ και ουσιαστικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy σου εύχομαι και πάλι να σου ζήσει. Αφού διάβασα την υπέροχη περιγραφή σου....με πιάσανε τα κλάματα.....

Για κάποιες από εμάς ναι είναι λίγο ποιο δύσκολο και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και επιμονή, αλλά θα τα καταφέρουμε!!!!!

Σου εύχομαι ναι είναι υγιέστατο πάνω από όλα και καλότυχο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Twiggaki ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! Πάντα γερό, δυνατό, καλότυχο κι ευτυχισμένο!!!

Ομολογώ πως ήσουν πολύ συγκινητική!!! Ένα χαρτομάντηλο το χρειάστηκα η αλήθεια είναι... Ωραία εμπειρία! Ανυπομονώ να τη ζήσω!

Τι τέλειο πατουσάκι που έχετε.... μια γλύκα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...