Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τιμή χοριακής βοήθεια!!!


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Λοιπόν να σας πω εν συντομία την ιστορία μου....

Εγώ 24 χρόνων με πολυκυστικές οωθήκες και ο άντρας μου 31 χρόνων με ασθενοσπερμία...... 4 χρόνια παντρεμένοι χωρίς αποτέλεσμα για μωρό!!!!

Μετά από εξετάσεις κλπ φτάσαμε να μας λέει ο γιατρός μου εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση......

Δεν είχαμε τόσα χρόνια την οικονομική δυνατότητα... έπεσα όμως σε Άγιον άνθρωπο..... του λέω να με προετοιμάσει για σπερματέγχυση και ότι γίνει .... όπως και έγινε.... ξεκινήσαμε με Serpafar δεν βλέπει αποτέλεσμα συνεχίζω με Utrogestan τίποτα.... του λέω πάμε με gonal αμέσως, και με 150 μονάδες gonal και 150 μονάδες merional είχαμε πάρα πολλές βλαστοκύστες, να φανταστείτε δεν μπορούσα να περπατήσω καν καλά καλά, είχα πόνο....πάω σαν κυρία για υπέρηχο μια μέρα πριν την σπερματέγχτυση και τι μου λεει ο γιατρός??? ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σπερματέγχυση γιατί θα σπάσουν πολλά ωάρια και θα έχουμε έναν ανεξέλεγκτο αριθμό εμβρύων.....μου λέει ότι επειδή ξέρω την οικονομική σας κατάστηση την εξωσωματική από 3.500 συν την κατάψυξη θα σας την αφήσω 1.500 με κατάψυξη..... του λέμε οκ γιατί δεν υπήρχε και άλλη λύση!!!! Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου κάνω οωληψία σε ένα από τα γνωστότερα κέντρα της Αθήνας και τελικά είχα πολλά ωάρια αλλά τα περισσότερα ήταν κυστικά..... λόγω την μεγάλης θεραπείας..... μου βρήκανε 7 ωάρια αρίστης ποιότητας πήρανε και σπέρμα από τον άντρα μου και μας τηλεφωνήσανε την άλλη μέρα από το κέντρο και μας είπανε ότι έχουμε 6 καλής ποιότητας μωράκια!!!! Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη....πήγαμε μαζί με τον γιατρό με ταξί στο κέντρο εξωσωματικής και μου έκανε την εμβρυομεταοφρά στις 12 Ιανουαρίου που μου βάλανε 3 έμβρυα..... και 3 έχουμε στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση!!! Μου είπε να κάνω χοριακή στις 26 του μήνα και εγώ δεν άντξα και έκανα εχθές στις 23 του μήνα το αποτέλεσμα ήταν :shock: 6 :shock: ούτε αρνητικό γιατί το όριο είναι 5 ούτε θετικό γιατί λέει εγκυμοσύνη πάνω από 10 αλλά από κάτω λέει 10 την 3 εβδομάδα εγώ τώρα μπήκα στην δεύτερη!!!!

Να χαρώ ή να σκάσω???????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να κάνεις υπομονή και να την επαναλάβεις όταν σου είπε ο γιατρός σου κορίτσι μου!!!

Βιαστικούλα κι εσύ!!! Γιατί δεν έρχεσαι στο ποστάκι μας με τις κοπέλες που κάνουμε παρεούλα εξωσωματική να τα λέμε;

Κι εγώ μια μέρα πριν την χοριακή είχα κάνει τεστάκι κι είχε βγει αρνητικό και τελικά και η χοριακή ήταν αρνητική!

2 μέρες έμειναν! Αν και αύριο αν ξανακάνεις και όλα πάνε καλά θα έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί που στο εύχομαι ολόψυχα!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις και καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαχταρας πολυ ενα παιδακι γλυκεια μου!!!!Σου ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις.Το αγχος ομως ειναι ανασταλτικος παραγοντας, γιαυτο και βοηθησε λιγο τον εαυτο σου στο να το αποβαλλει οσο γινετε περισσοτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε Νικη μου...εμεις τα ειπαμε κ τηλ..αφου το λες κ μονη σου,επρεπε να κανεις την πεμπτη χοριακη,κ οι τιμες που ειδες ειναι 10 στην τριτη εβδομαδα,κ εσυ ακομη στη δευτερη.....μη βιαζεσαι κατσε ξαπλα οπως σου ειπα,παρε κανενα περιοδικο η καμια ταινια κ υπομονη μεχρι την πεμπτη.... :)

σε σκεφτομαι κ αγωνιο μαζι σου φιλακια πολλα.... :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω είσαι σε καλό δρόμο, εύχομαι την Πέμπτη να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και να μας ανακοινώσεις οτι ναι θα γίνεις μανούλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια μου..... σας ευχαριστώ πολύ..... μου δώσατε πολύ θάρρος!!!!

Ας ελπίσουμε σε μια καλύτερ χοριακή.... είναι μεγάλος ο Θεός!!!!!

Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ το πρωί που μιλήσαμε μου έδωσες πολύ θάρρος!!!!

Είναι πάντος πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία!!!!

Και στην τελική τι ζητάμε βρε κορίτσια????????????????????????????????? Μια ψυχούλα!!!!

Που θα πλημμυρίσει χαμόγελα την ζωή μας αγάπη και ότι άλλο μπορεί!!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου niki έχουμε σχεδόν ίδιο θέμα, εξώ ξέρω οτι η ορμόνη της εγκυμοσύνης μετά απο εξωσωματική φαίνεται τη 12η μέρα. Και μένα ο γιατρός μου είχε πει να μη κάνω νωρίτερα χοριακή ή τεστ διοτι ο οργανισμός μου αργεί να παράγει ορμόνες, γι αυτό με έβαλε τη 15η απ την εμβρυομεταφορά να μάθω χοριακή. Στη 1η εξωσωματική που έκανα, με σκούντησε ο διάβολος και έκανα τεστ τη 12η μέρα. Βγήκε αρνητικό και αρνητική ήταν και η χοριακή τη 15η μέρα. Στη 2η εξωσωματική έκανα υπομονή και τη 15η μέρα ειχε πάει 790 μονάδες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλημέρα :)

Πήγα σήμερα πρωί πρωί και έδωσα αίμα...... περίπου 1 το μεσημέρι θα ξέρουμε σίγουρα!!!!

Αχ Παναγιά μου κάνε το Θαύμα Σου μόνο σε Σένα ελπίζω.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου, σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να πανε ολα καλα και να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρακι!

Θα περιμενουμε νεα σου και μαλιστα ευχαριστα!

Ο Θεος και Η ΠΑναγια μαζι σου κοπελα μου!οτι καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσακι μου,περιμενουμε ολες τα καλυτερα νεα να ακουσουμε σημερα και νομιζω πως ετσι θα ειναι!!!!

σου ευχομαι να πανε ολα καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μώλις πήρα το αποτέλεσμα και είναι πάλι 6 που σημαίνει αρνητικό.....

Τι να πω... έχει ο Θεός.... λες και είμαι η μόνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικι μου, λυπάμαι πολύ. Μην απογοητεύεσαι! Ο Θεός θα σας χαρίσει το μωράκι, θέλει λίγο χρόνο ακόμα! Ολα θα πάνε καλά, να είσαι δυνατή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου γλυκό λυπάμαι πολύ! Είχα εγνοια σήμερα να μάθω τα νέα σου και ήλπιζα ότι θα ήταν τα καλύτερα... Ίσως δεν ήταν τυχερό, δεν ξέρω τι να πω... Εύχομαι σύντομα να μείνεις εγκυούλα κι Θεός να σας χαρισει αυτό το όμορφο δώρο χωρίς άλλη ταλαιπωρία!

Τα φιλιά μου και μια μεγάλη αγκαλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για την στήριξη......

Είναι ανάμοικτα τα συναισθήματά μου.... από την μία σκέφτομαι ότι 3 ψυχούλες τις έχασα.... από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι αγγελούδια στον ουρανό και με ανακουφίζει αυτό.... από την άλλη σκέφτομαι μήπως ο Θεός τα έφερε έτσι να πετύχουν τα άλλα 3 ώστε να μην αφήσω κανένα και δεν το κάνω ποτέ!!!! Γιατί κακά τα ψέματα εάν πετύχαινε αυτή η φορά θα ξαναέκανα ποτέ τα άλλα 3?????

Αφήνομαι στον Θεό... είναι ο μόνος που μπορεί να απαλύνει τον πόνο στην ψυχή μου.....

Δεν το βάζουμε κάτω.... μας περιμένουν και τα άλλα 3 μας μωράκια!!!!

Εύχομαι όλες οι κόπελες να φτάσουμε στον στόχο μας και να γεμίσει η αγκαλιά μας!!!!! Ένα απλό πράγμα που τόσο ποθούμε!!!!!

Αύριο θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο και να δούμε τί ίσως να έφταιξε και πότε θα κάνουμε την άλλη μας προσπάθεια!!!

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικη μου λυπαμαι για την ατυχια σας, αλλα μην το βαζεις κατω. Εχεις μια ελπιδα με 3 ακομη κατεψυγμενα εμβρυακια και μαλιστα αριστης ποιοτητας. Δεν εισαι παλι στην αρχη, να δεις με μια μικρη δοση φαρμακων αυτη τη φορα, θα μεταφερεις τα εμβρυακια σου και ολα θα πανε καλα. Δεν ηταν γραφτο. Τι να λεμε τωρα, ολα απο τον Θεο προερχονται η επιστημη απλως επιταχυνει τη διαδικασια. Θα γινουμε μανουλες οταν πει ο Θεος και ο Θεος ειναι σπλαχνικος και εχει λογο που τα κανει ολα.Ε;

Καλη επιτυχια την επομενη φορα!!Πολλα φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...