Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012!Νο3!γεννάμε!!!


Recommended Posts

Και ναι ερχεται το δευτερο μπεμπε απο το ποστακι μας.....

μαντι εισαι η επομενη και με το καλο να κοπιασετε(οπως λενε και στο χωριο μου)οι υπολοιπες....

λοιπον ξεκινηστε τα ονειρα για τη μαντι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με το καλο σε ολες μας και με γερα μωρακια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευακι καλε γιατι δε σου δινει να κανεις εξετασεις;;;;πρωτη φορα το ακουω....τουλαχιστον μια γενικη αιματος και μια γενικη ουρων επιβαλλεται να τις κανεις καθε μηνα..... :roll::?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλορίζικο το 3 και με ένα πόνο μπουρεκάκι!!! Αντε θα το γεμίσουμε γέννες!!!!!

Αααα έγραψα και στο 2 να ερχονται εδω τα κοριτσια γιατι μπορεί να μην το εχουν καταλάβει οτι το εχεις ανοίξει ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωριανα καλα εκανες...το ξεχασα να το κανω...

μαρια οι νυχτικες χρειαζονται τις 2 με 3 μερες στο μαιευτηριο...ειναι πολυ κουραστικο να εισαι με τη μπιτζαμα κατεβα ανεβα....ουτε εμενα μου αρεσουν αλλα εχω παρει μαζι μου σιγουρα 4 και μια μπιτζαμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalorizikoooooooooo me t kalo oi gevves kai euxomai euxaristes mono suzntnseis panta kai nea !!!!

t to exw kanei 8ema gia tis e3etaseis kai m leei d xreiazetai!!!!

afou exw skeftei na paw monh m va tis kanw apla d 3erw an einai poluuuuu akrives....ti na pw kati 8a 3erei!!!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλορίζικο το Νο 3 αν και ετσι οπως γράφουμε θα εχει 3-4 γέννες δεν το κόβω για παραπάνω.

Γιώτα με το καλό αυριο να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις την Ευα σου αγκαλίτσα.

Εμείς θα δώσουμε το όνομα του πατερα μου Αριστειδης και θα τον φωναζουμε Αρη.

Να πω την αλήθεια το Αρης μου αρέσει για το Αριστείδης δεν τρελλαίνομαι.

Εγω κουρασμένη αισθάνομαι και δουλειες δεν αντέχω να κάνω. Εβαλα ηλεκτρική σήμερα ουτε το μισό σπίτι δεν σκούπισα τα αφησα στην μέση.

Εμεις δεν εχουμε στολίσει ακόμα πιστευω αυριο με το καλό.

Αγόρασα ενα ωραιο κολάζ για το δωμάτιο του μπεμπη με μικυ μαους όταν το φτιαξω θα σας στο στείλω.

Καλά το ονειρο με το αυγο το παπι και το μωρό ήταν όλα τα λεφτά!!!

Δεν θυμάμαι άλλα πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α και κατι άλλο! Εvatsi αυτό με τις εξετάσεις λιγο τραβηγμένο μου φαίνεται. Εγω κανω καθε ενα εναμιση μήνα απαραιτήτως γενικές εξετάσεις. Απο που θα φαίνεται το σιδηρο το ζάχαρο και τα υπολοιπα? Ζητησέ του να σου τις γράψει την άλλη φορά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evatsi kai egw san esena..o giatros mou edwse na kanw tis polles eksetaseis pou ekana sthn arxh kai meta alles duo fores mexri twra genikh aimatos kai ourwn..den xreiazetai leei na petame ta lefta mas apo th stigmh pou ola pane kala..ti na pw den kserw pio einai pio swsto..an omw s se fovizei kati pes tou na sou grapsei na kaneis.egw kapoia stigmh ekana monh mou eksetash sidhrou giati nomiza oti eixa xamhlo pou den etrwga kreas kai o giatros mou eipe den xreiazetai..telika eixe dikio o sidhros mou htan kalos.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε ξερω ρε κοριτσια καθε γιατρος εχει τα δικα του...αλλα μου κανει εντυπωση...οι πιο πολλοι γιατροι κανουν καθε μηνα εξετασεις...τεσπα....

εγω εχω πονακια....αλλα δεν ελπιζω γιατι ως συνηθως θα φυγουν σε λιγο...παντως το μονο ενθαρυνντικο ειναι οτι ειναι πιο δυνατα απο αλλες φορες.......

σε λιγο φτανει και ο αντρουλης μου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aaaa ksexasa..kaloriziko to No 3 kai me to kalo na akousoume ta nea ths mpempas ths bourique!!!

emeis me to onoma nomizw oti 8a exoume ena provlhma...ta pe8erika mou h8elan apo thn arxh kai ta duo onomata kai egw tous to eixa kseka8arisei prin akoma meinw egkuos oti ena stous goneis mou kai ena se autous..twra pou egw lew na valw ths mamas mou mallon 8a ksunisoun..eidika h pe8era pou exei arxisei kai me kalopianei ksafnika ton teleutaio kairo..alla gia to poios 8a voh8aei me to mwro petaei to mpalaki sthn mama mou...telos pantwn ekneurizomai ka8e fora me auto kai as mhn sas zalizw kai esas..

nan ase ta polla polla twra giati den mas pairnei..na prosexeis eeee..ante na doume foto me to kolaz..

bourique kalws na dexteis ton antroulh sou kai to mwro sou!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! :D:D

ευακι κι εγω καθε μηνα κανω γενικη ουρων και αιματος, δεν πληρωνω πολλα γιατι παω στη βιοιατρικη που ειναι συμβεβλημενη με το ταμειο μου. Δεν με παιρνει και να μην κανω με τον χαμηλο μου αιματοκριτη...

Ναν χαλαρα κι εγω σε σταδια πια καθαριζω, διαφορετικα κουραζομαι...

Μπουρικ αυριο η μεγαλη μερα!!!! :D:D

Κωνσταντινα ευχομαι να ξεμπερδεψετε με το θεμα του ονοματος, παντως μη μασας ο,τι κι αν σου λενε, δεν αξιζει...

Μαριαπαπα θα ερθω κι εγω στο σεμιναριο θηλασμου.. θα μιλησουμε ως τοτε για να συναντηθουμε!! Ας ερθει και καμια αλλη Αθηναια , θα περασουμε ωραια!

Κι εγω απο βδομαδα θα στολισω... φιλια σε ολες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο και το Νο 3!!!!

ευα εμενα τις εξετασεις μου τις γραφει ο γυναικολογος μου, μετα κλεινω ραντεβου στο ικα και παω και μου τις γραφει και αυτος. κ παω σε ενα ιδιωτικο μικροβιολογικο και τις κανω χωρις να πληρωσω τιποτα! το μονο που πληρωσα ηταν στην αρχη για ερυθρα, ομαδα αιματος και τετοια που δεν τα καλυπτει το ικα! ουτε τα φαρμακα πληρωνω. σιδηρο, ασβεστιο, μαγνησιο, φολικο οξυ ολα μου τα καλυπτει το ταμειο! και ικα να μην εχεις φανταζομαι οτι ολα τα ταμεια τα καλυπτουν!

twiggy ναι αμε... να βρεθουμε! και οποια αλλη κοπελα αν μπορεσει να ερθει καλο θα ειναι! ηταν πολυ υπερ του αποκλειστικου θηλασμου οι μαιες!

κωνσταντινα να μην ακους κανεναν, κανε οτι θελεις εσυ και ο αντρας σου! εμενα αν μου λεγανε θα το βγαλεις ετσι...ωωωωωω θα βγαζαμε σπαθια... :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia egw akousa oti kanoun kai sta prenatal ma8hmata kai emena me voleuoun giati exei ston peiraia kai einai konta mou...

mariapapa kai egw maxairia 8a vgalw mou fainetai.. :evil::evil::evil:

ante vre na sunanth8oume na ta poume kai apo konta..wraia 8a einai!!!! :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο λοιπόν και το 3ο μας ποστάκι με εύκολες γέννες και υγιαίστατα μωράκια!!!

Εδώ λογικά θα γεννήσω και εγώ! Όση πολυλογία και να μας πιάσει δε νομίζω να φτάσουμε τις 100 σελίδες σε 18 μέρες. Βέβαια από εσάς όλα τα περιμένω! :lol:

λοιπον ξεκινηστε τα ονειρα για τη μαντι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Καλέ Γιώτα άστες τις καημένες να κοιμηθούν χωρίς εφιάλτες, αν αρχίσω και εγώ να γεννοβολάω αυγά από τώρα ποιος ξέρει τι θα βγάλω στο τέλος! Έχω ακόμη! Έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω! :D

Εγώ πιστεύω η μικρή σας θέλει το μπαμπά της και γι' αυτό περίμενε τόσο! Θα είναι το κοριτσάκι του μπαμπά αυτο! Να δεις που μέχρι να πάτε στο μαιευτήριο θα έχουν σπάσει τα νερά.

Πάντως το μικρό μπουρεκάκι θα είναι το πρώτο κοριτσάκι στο ποστ μας! Με τον γιο της Μαρίας θα κάνουν το πρώτο ζευγαράκι!!! Αντε με το κάλο να πάνε όλα καλά αύριο!

Και εγω εξετάσεις κάθε μήνα κάνω.

Σήμερα νυστάζω πολύ πάντως. Όσο για το σκούπισμα Ναν εγώ έχω να πιάσω σκούπα στα χέρια μου από το Πάσχα. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα δεν μπορώ με τίποτα να τα κάνω. Νιώθω να με τραβάει στην κοιλιά και μου είναι πολύ κουραστικό. Δεν μπορεί ο άντρας σου να σε βοηθήσει λίγο; Υπομονή λίγος καιρός έμεινε ακόμη και μετά θα κάνουμε τις δουλειές μας όπως θέλουμε!

Σας αφήνω κορίτσια να πάμε να πάρουμε τις κουρτίνες για το δωμάτιο της μικρής!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο και το Νο3...καλά πότε προλάβατε να γράψετε 2 σελίδες? και άλλες 2 στο Νο2....πωπω πολυλογία :lol::lol::lol: καλά πρώτη και καλύτερη το μπουρεκάκι μας.....νομίζω ότι πριν την γέννα σε έχει πιάσει πολυλογία :)):)) έχει δίκιο η MADI η μπέμπα περιμένει τον μπαμπάκα της...άντε με το καλό κορίτσι μου και με έναν πόνο!!!!!

Κωνσταντίνα ΞΥΔΑΚΙ δως της και θα της περάσει..... μην τρελένεσαι, εγώ την είχα σαν κολλητή, όποτε ερχόταν όλο βόλτες για ψώνια, για καφέ, για φαγητό και να που τελικά δεν πρέπει να δίνεις το 100% γιατί έρχεται η ώρα που μετανιώνεις....τώρα δεν αφήνω κανέναν να ανακατευτεί στα παιδάκια μου (γιατί στον γάμο μου τα έκαναν θάλασσα, ακόμα τα σκέφτομαι και κλαίω), που να βαράνε τον κώλο τους........

Ευάκι και εμένα δεν μου έγραφε εξετάσεις και όταν του είπα αρχές Νοέμβρη που πήγαμε μου ε'ιπε τον Δεκέμβρη τώρα και είχα να κάνω από Σεπτέμβρη..... εγώ πήγα και έκανα μόνη μου τα βασικά και μου είχε πέσει ο αιματοκρίτης στο 29.....

Αχ κορίτσια θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ στα μαθήματα στο Έλενα, στις 16 είπαμε? τι ώρα?

Πήγαμε JUMBO και να πω την αλήθεια η ποιότητα στις πάνες, στα σελτεδάκια και λαβέτες δεν μου άρεσαν καθόλου....αύριο θα πάμε και ΛΗΤΩ, ΗΡΑ, mothercare kai motherbaby να δω και εκεί......

Πήραμε μόνο στα LEROY μία μπορντούρα αυτοκόλλητη για το δωμάτιο του WINNIE POOH και από τα JUMBO κάτι αυτοκόλλητα για τον τοίχο μέχρι το Σάββατο θα το έχουμε έτοιμο από βάψιμο!!!!!

Αυτά προς το παρόν....Φιλάκια κορίτσια !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηρθα κι εγω απο δω..μπορεκακι,αντε να κανεις την αρχη κι ακολουθουμε μαντι κι εγω,θα το προλαβουμε αυτο το θεμα ή θα ανοιξουμε αλλο κι εμεις,να δουμε..Απο ονοματα που λετε,εμας ηταν ταμα να βγει Ειρηνη Χρυσοβαλαντου κι ετσι θα βγει,Ειρηνη λενε και την πεθερα μου βεβαια οποτε θα ακουσει και το ονομα,απλα θα γιορταζουν αλλη μερα!Σημερα πηρα και μια τρομαρα,βγηκαν οι εξετασεις μου για τον αντι-Χα,ειναι εξεταση για τη θρομβοφιλια,κι ηταν πολυ χαμηλες,μου ειπε αυτη να αλλαξουμε τη δοση και βλεπουμε..το θεμα ειναι οτι αυτη την εξεταση την εκανα πρωτη φορα τοσο καιρο,αν ηταν καιρο ετσι και δεν το χαμε παρει χαμπαρι,τυχερη ημουν που ειναι καλα η μπεμπα μας.Μεχρι τωρα επαιρνα ινοχεπ 0,35 και τωρα θα παρω κλεξαν 0,40 και θα κανω ξανα εξεταση τη Δευτερα να δουμε..αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να μην επαρκει η δοση οπως λενε οι εξετασεις και τα ντοπλερ κλπ να βγαινουν ολα καλα,η μικρη δοξα το Θεο μεγαλωνει κανονικοτατα,βγαινει πανω στο μεσο ορο κι ολα πανε καλα μεχρι στιγμης,κι απο βαρος κι απο ολα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το Νο3!!!!!!!Αντε με το καλο με το μωρο της bourique!!!!!!!!!!!Με κανενα πονο η Ευα σου να ερθει μπουρεκακι μου!!!Ολα καλα!!!!!!!

Δε θα γραψω πολυ, ειμαι κουρασμενη και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω στο σπιτι...

Αυριο εχουμε μια σοβαρη εξεταση να κανουμε στο μπεμπη μας με σκιαγραφικο υγρο για να δουμε το εντερακι του και ειμαι πολυ αγχωμενη....Ελπιζω και προσευχομαι να ειναι καλο το αποτελεσμα....

κουκλες για εσας ευχομαι ενα ομορφο βραδυ, χωρις καουρες, ξινιλες, και πονακια!!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ Νο3.....ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .......ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΥΤΕΣ....... :oops::oops::oops: ΜΕΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΙΤΖΑΜΕΣ...ΟΣΟ ΣΙΑ ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΙΚΗ ΜΟΥ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.....ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ......

Pu1hp2.png

uJBhp2.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!! Να 'μαι κι εγώ στο καινούργιο ποστάκι! Σχετικά με τις εξετάσεις, ούτε εγώ κάνω κάθε μήνα, απ' οτι φαίνεται είναι ανάλογα με το γιατρό. Επίσης δεν έχω στολίσει, ούτε λαμπιόνι δεν υπάρχει στο σπίτι αν και πρέπει σιγά σιγά για να μας ανέβει η διάθεση.

nan οι μαίες που μας κάνουν μάθημα στο Ιπποκράτειο μας είπαν να μην βάζουμε ηλεκτρική σκούπα, να βάζει κάποιος άλλος. Αν είναι απολύτως απαραίτητο και δεν μπορούμε να το αποφύγουμε μας είπαν να έχουμε το ένα πόδι μπροστά και το άλλο πίσω, σε όρθια θέση, και να κουνάμε μόνο το χέρι μας, στη συνέχεια να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πάλι το ίδιο. Βέβαια έτσι παίρνει ώρες αλλά είναι ασφαλές.

Bourique με το καλό να έρθει αύριο η μπέμπα σας, θα περιμένουμε νέα και λεπτομέρειες!!

Μαράκι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σας και να σας φύγει και αυτό το άγχος, οι προσευχές μας είναι μαζί σας!!

Εμένα ο μπέμπης μου εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ ήσυχος, ίσα που τον νοιώθω, ελπίζω να είναι καλά και απλά να περνάει μια "φάση". Όσο για το όνομα, εμείς θα τον πούμε Βασίλη, του πεθερού μου. Ο πεθερός μου βέβαια όχι μόνο δεν πίεσε, αλλά ούτε καν εξέφρασε την επιθυμία για κάτι τέτοιο και όταν του το είπαμε μας είπε ότι δεν είναι ανάγκη και να κάνουμε ό,τι θέλουμε με το συγκεκριμένο θέμα. Ο άντρας μου είναι που το θέλει και δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορινα και εμενα η μικρη ειναι πολυ ησυχη εδω και 2 μερες.. νομιζω περνανε τις φασεις τους γιατι τις προαλλες ειχε ξεσαλωσει!! :)

Μαρακι καλη επιτυχια με την εξεταση, ολα καλα θα πανε ο μικρος ειναι θηριο!!!

Ροζε μην στεναχωριεσαι.. κι εσενα η μικρη τα παει μια χαρα, καμια φορα ολες αυτες οι εξετασεις και οι μετρησεις ειναι για τους γιατρους, απλα μας αγχωνουν μεσα στην υπερβολη τους για τη λεπτομερεια...

Κι εγω σκεφτομαι απο τα jumbo να παρω καποια πραγματα που δεν ειναι αναγκη να ειναι πρωτης ποιοτητας ή δεν θα ερχονται σε αμεση επαφη με το μωρο, οπως σελτεδακια, βαση για κουνουπιερα, διακοσμητικα ή και μπανιεριτσα. Δεν εχω δει ακομα ομως τιποτα..

καλο βραδυ σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΛΛΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.....ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ.........

uJBhp2.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να 'μαι πάλι, λίγο πριν κοιμηθώ γιατί είμαι πτώμα τώρα.....

Rose και ενείς πηγαίνουμε συνέχεια στην Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και φοράω το ζωνάκι της κάθε μέρα δεν το βγάζω καθόλου και λαδάκι κάθε βράδυ βάζω στην κοιλίτσα μου (μεγάλη η χάρη της με βοήθησε πολύ σε αυτήν την εξωσωματική)!!!!! Μην αγχώνεσαι για τις εξετάσεις, αφού μεγαλώνει κανονικά η μπουμπού ολα καλά θα πάνε!!!!

Μαράκι προσευχόμαστε κορίτσι μου μαζί σου να πάνε όλα καλά αύριο (που θα πάνε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο) είναι μαχητής ο μπέμπαρος!!!!!

Σκιουράκι δεν τα είδα αυτά τα σελτεδάκια, θα ξαναπάμε έτσι κι αλλιώς, ξέρεις αυτή ήταν η πρώτη μας βόλτα ;) και κουράστηκα πολύ εύκολα....νομίζω ότι πρέπει να βιαστώ γιατί μετά δεν θα την παλεύω με τίποτα.....

twiggy έχει πολύ ωραία διακοσμητικά και σε πολύ καλές τιμές.!!!!

Άντε καλό βράδυ φουσκωκοιλίτσες μου και όνειρα γλυκά (χωρίς αυγά και κοτούλες ε????) :)):))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα και απο εμένα.

Σήμερα ειναι μεγαλη μέρα γενναει η Γιώτα, της Μαρίας ο μπεμπης θα κανει εξεταση αντε όλα καλά να πάνε οι σκεψεις μας ειναι σε εσας.

Αυτό για την σκουπα δεν το ήξερα, θα προσεχω απο εδω και πέρα.

Πραγματα απο τα Jumbo ειχα παρει πολλά για το πρώτο παιδι μου τα οποια δεν εχουν παθει και τιποτα, η αλήθεια ειναι οτι και εγω προβληματιζομαι για την χωρα προέλευσης αρα βρε γαμωτο ειναι τόσο γουστόζικα και οικονομικά τεσπα.

Την άλλη εβδομαδα λεμε να παμε να αγορασουμε την προικα να στησουμε και την κουνια να γινεται παιδικό δωματιο σιγα σιγα.

Αυτή την ωρα η Γιώτα θα εχει μπει σε διαδικασία τοκετου! Αντε σε λιγες ωρες θα μάθουμε τα ευχάριστα. Καλημέρα σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
    • Με το καλό κορίτσι μου η μπεμπουλα σας 😊
    • Στο τέλος έχει σημασία κορίτσι μου ποσα θα πάρουμε τώρα στην αρχή είναι νωρίς ακόμα δεν πειράζει 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...