Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ Ν ΛΕΜΕ Ν9


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Κ ΤΟ Ν9 ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΙΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΠΟΛΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΝ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΑ Κ ΕΠΛΥΝΑ Κ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ ΕΒΑΛΑ 2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ.ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΟ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μιριαμ παλι βιαστικα το ανοιξες το επομενο???

καλε πολλα εχουμε ανοιξει!!!!!!!!

αντε κοριτσια σε αυτο το ποστακι να εχουμε πολλες συντομες ευκολες κ ανωδυνες (οσο γινεται) γεννες!!! ολα καλα να μας πανε!!!

μιριαμ κοριτσαρα μου οοοσο μπορεις να κανεις λιγοτερα πραγματα.. οσο περισσοτερο κατσει ο μικρουλης στην κοιλιτσα σου τοσο το καλυτερο!! ;)

κανω αντιγραφη αυτα που εγραψα στο προηγυομενο..

συγνωμη αγγελικουλα αλλα τι υπονοεις??? οτι θα κανω κ αλλο αγορι????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μα γιαυτο αγαπη μου θα το κλεισω το εργοστασιο!! θα αρχισω τα λεξοτανιλ με 4 αντρες στο σπιτι!!!!!!!

ο αναστασης δυστυχως ειναι δοσμενος, δεν πειραζει, θα με κανεις παρεα για τον πλουσιο ψυχικο μου κοσμο :lol: :lol: :lol: :lol:

δωρα μην ανησυχεις, δε θα στην κλεψω!!!! (αν κ θα το θελα :lol: :lol: )

δε γινεται κ για πρακτικους λογους :lol: :lol:

ρεσυ αναστασακο τι ειναι αυτα?? λιγο οτι ναναι μου ακουγεται ο διαβητολογος σου, γιατι δεν παιρνεις κ μια δευτερη γνωμη?

μαρακι κ εσυ κ ολα τα κοριτσια μακαρι να εχουμε ολες ευκολες κ γρηγορες γεννες!!!!!!!

σημερα ο αναστασης χτυπησε.. επεσε πανω στο ποδι του ενα ξυλινο ποδι απο ενα τραπεζακι που το μαζευαμε για να το πεταξουμε.. αρχισε να ουρλιαζει το καλο μου κ μετα ειδαμε οτι του ειχε σπασει το νυχι, στη βαση του. οταν ειδα οτι ελειπε ολοκληρο κομματι πανικοβληθηκα :shock: :shock: ενω γενικα ειμαι ψυχραιμη... πηραμε τηλ τον παιδιατρο κ μας ειπε να παμε να το δει, ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο, απλα να το εχουμε δεμενο για 4-5 μερες κ οχι νερο για 2 μερες. δε μπορω ν σας περιγραψω την τρομαρα που πηρα..

κ το καημενο επειδη μας ειδε οτι τρομαξαμε κατατρομαξε κ αυτος.. ολο ελεγε ενταξει ειμαι μαμα, ενταξει ειμαι μπαμπα κ συναμα εκλαιγε.. πολυ στεναχωρεθηκα..

κ περπαταει στις φτερνες, τον ενοχλει προφανως.. κ τωρα που κοιμηθηκε ηθελε να του κραταω το πατουσακι το καλο μου...

ελπιζω νατο ξεχασει γρηγορα

δεν ειναι καμια εδω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια.

Τα νεύρα μου, τα νεύρα μου, τα νεύρα μου.

Κάναμε μιάμιση ώρα συνεδρίαση γι' αυτούς που είχαν μείνει και δίνανε εξετάσεις τον Σεπτέμβρη. Εφτά άτομα, ο ένας μόνο περνούσε, και πέρασαν όλοι εκτός από έναν!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους πέρασαν ενώ έδιναν λευκή κόλλα και δεν έλεγαν τίποτα στα προφορικά. Πέρασαν έναν που είναι εντελώς αναλφάβητος και ο ίδιος είπε ότι είναι καλύτερο γι' αυτόν να μείνει στην ίδια τάξη!!!!! Βάζανε ο μαθηματικός και ο οικονομολόγος ψεύτικους βαθμούς και επηρέασαν τις αποφάσεις. Κοιτούσε ο διευθυντής τα αποτελέσματα και έλεγε "χμ... για να έχει πάρει 11 μαθηματικά, σημαίνει ότι κόβει το μυαλό του, άρα είναι κρίμα να τον αφήσουμε, τι λέτε συνάδελφοι;". Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα, δεν έχουμε πλέον καμία αξιοπρέπεια. Το σχολείο δεν έχει κανένα κύρος, είμαστε απλά ξεφτιλισμένοι.

Και είχε το θράσος ο μαθηματικός να έρθει να μου πει μετά "καλά, εσύ όλους τους έκοψες;". Του λέω "όχι, θα τους κοροϊδεύω με ψεύτικους βαθμούς". Δεν μπορώ, το παίζουν μαθητοπατέρες και μας ξεφτιλίζουν όλους.

Αφήστε, ταλαιπωρήθηκα τρομερά, δέκα και μισή γύρισα σπίτι. Εν τω μεταξύ, όταν φεύγουμε απ' το σχολείο, παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου και του λέω ότι ξεκινάμε, για να έρθει να με πάρει απ' το σημείο του ραντεβού γιατί εγώ δε θέλω να οδηγώ νύχτα και τόσο κουρασμένη. Με παίρνει τηλέφωνο μετά όπως ήμασταν στο δρόμο και τι μου λέει; Να πάω μέχρι το σπίτι του βοηθού διευθυντή και να έρθει να με πάρει από εκεί. Δηλαδή να κατέβω απ' το αμάξι του διευθυντή που μας πήγε σήμερα, να μπω στο αμάξι του βοηθού, να φτάσουμε στο σημείο που ήθελε αυτός και να κατέβω απ' το αμάξι του βοηθού και να μπω στο δικό μας αμάξι. Να αλλάξω, δηλαδή, τρία αυτοκίνητα, γιατί αυτός βαριόταν να φτάσει μέχρι εκεί, και γιατί δεν ήθελε λέει να χαλάσει το αμάξι απ' τα σαμαράκια. Του λέω καλά, προτιμάς να χαλάσω εγώ;

Εννοείται ότι αρνήθηκα, ήρθε και με πήρε απ' το σημείο του ραντεβού, και γκρίνιαζε σε όλη τη διαδρομή. Να του εξηγώ, τίποτα αυτός. Μετά μου λέει ότι θα περάσουμε απ' το φούρνο να πάρει ψωμί και γάλα. Να τον περιμένω πόση ώρα. Πάει, έρχεται "α, ξέχασα το γάλα". Να περιμένω κι άλλο. Μετά πάμε σπίτι, όπως πήγε να παρκάρει, χτυπά στο πεζοδρόμιο, σταματά απότομα και μου βάζει τις φωνές, επειδή φταίω εγώ που του λέω να παρκάρει κοντά στο πεζοδρόμιο κι όχι στη μέση του δρόμου. Του λέω "αφού δε μίλησα" και μου λέει "έτοιμη ήσουν". Μπαίνουμε σπίτι, του λέω να μου φτιάξει τοστ γιατί θα πέσω κάτω, αυτός πάει στον υπολογιστή. Περιμένω πέντε λεπτά, γκρινιάζω ότι θα λιποθυμήσω, έρχεται. Όπως το έφτιαχνε άρχισε γκρίνια. Να παίρνω σάντουιτς στο σχολείο για να μην πεινάω, αλλά μιλάμε να ουρλιάζει. Του λέω ότι αύριο έχουμε γιατρό και μου λέει το κορυφαίο, "εγώ θέλω να πάω για ψώνια, θα σε αφήσω στο γιατρό, κάτσε στο κλιματιστικό και περίμενε, και θα πάω να κάνω τα ψώνια". Κανονικά θα πήγαινε σήμερα, αλλά κόλλησε στον υπολογιστή και δεν πήγε. Να του λέω ότι αυτό είναι ταλαιπωρία, ότι δε γίνεται, μπλα μπλα, αυτός να ουρλιάζει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το χέρι μου στο τραπέζι και να του πω να το βουλώσει, πράγμα που έχω να κάνω πάρα πάρα πολύ καιρό. Τελικά το βούλωσε, αλλά με κατασύγχυσε.

Τώρα έγινε έντεκα παρά να φάω, να δούμε πότε θα χωνέψω να πάω να κοιμηθώ, γιατί αύριο δέκα και τέταρτο έχω γιατρό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε αννα μαρια...

καθε μερα εχεις να μας πεις κ απο μια αλλη ευχαριστη εμπειρια σου στο σχολειο...

καλα ο αντρας σου ετσι κολλαει γενικα στον υπολογιστη?

το κανει συχνα αυτο? οσο για αυτο που ειπε για το γιατρο φανταζομαι οτι το ειπε πανω στα νευρα του, δεν ερχεται μαζι σου γενικα?

υπομονη κοριτσακι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ :lol::lol:

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ....

ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ Κ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ....

Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΙΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΠΟΝΑΩ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα, άσε, είπα ότι σήμερα θα ήταν μια ήρεμη μέρα, επειδή μόνο σε μια τάξη θα έμπαινα και δε θα είχα πρόβλημα. Όντως, η μέρα κύλησε χαλαρά, μέχρι τη συνεδρίαση που εκνευρίστηκα φοβερά. Είναι δυνατόν να περνάνε στην α' λυκείου έναν ΕΝΤΕΛΩΣ αναλφάβητο μαθητή, επειδή βελτιώθηκε η συμπεριφορά του;;; Ενώ έγραψε κάτω απ' τη βάση σε όλα τα μαθήματα και του έβαλε ψεύτικο βαθμό ο μαθηματικός;

Δεν αντέχω αυτήν την ξεφτίλα στα σχολεία.

Δυστυχώς ο άντρας μου δε δουλεύει, οπότε δεν έχει και τι να κάνει... Τον τελευταίο καιρό παίζει ονλάιν παιχνίδια, που έχουν συνεργασία με άλλους και τέτοια, και κολλάει τρομερά. Όταν του λέω να ξεκολλήσει μου λέει την ατάκα "αφού δεν έχει τίποτα η τηλεόραση". Του λέω "καλά, είναι δυνατόν να είναι η ζωή σου τηλεόραση και υπολογιστής;". Δυστυχώς δεν έχει φίλους εδώ, απογοητεύτηκε κι από τους σκακιστικούς ομίλους και δεν πολυβγαίνει. Διάφοροι φίλοι που έκανε είναι παντρεμένοι με παιδιά και δεν ξεκολλάνε απ' το σπίτι. Ελπίζω με το παιδί να ασχολείται και να βελτιωθούν τα πράγματα. Ο ίδιος έτσι λέει πάντως.

Στο γιατρό έρχεται πάντα μαζί μου εννοείται. Και αύριο θα έρθει, αποκλείεται να μην έρθει.

Απλά μου σπάει τα νεύρα. Πιστεύω ότι σήμερα έχασε σε κανένα παιχνίδι και είχε νεύρα στην πραγματική ζωή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΕ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Κ ΜΕ ΚΑΤΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιριαμ ειπες να το αλλαξεις μπας κ δε μας προλαβεις?? :lol::lol::lol:

καλα εκανες, εισαι προνοητικη!!

καλα αυτο ειναι απαραδεκτο, εδω απαραδεκτο θεωρω κ στο δημοτικο που περνανε ταξεις τα παιδια κ δεν ξερουν να διαβαζουν κ να γραφουν, οχι σε τοσο μεγαλες ταξεις!!!

κοιτα, με το παιδι αναγκαστικα θα αρχισετε να συναναστρεφεστε κ με αλλα ατομα που εχουν παιδια, θα οτ παει καμια βολτα στο παρκο (λεω εγω τωρα) κ αν μεγαλωσει λιγο φανταζομαι οτι δε θα κολλαιε τοσες ωρες..

στην αρχη μην περιμενεις να ασχολειται κ πολυ, ειδικα αν θηλαζεις θα τοεχει δικαιολογια, ετσι εκανε κ ο δικος μου κ εχω δει κ αλλους να το κανουν.. ειναι η ευκολη διακιολογια, ε τι να σηκωθω να κανω, αφου εσυ θα το ταισεις... ελπιζω βεβαια να ασχολειται οπως λεει, εννοειται!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΝΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΜΠΑΙΝΑ Κ ΛΕΩ ΜΙΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ Κ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΤ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΠΡΟΝΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, ο άντρας μου ψάχνει για δουλειά, έχει κάνει πάρα πολλές αιτήσεις, αλλά δυστυχώς είναι θεολόγος και ποιος θέλει να προσλάβει ένα θεολόγο; Δούλεψε σε σχολεία πέρσι, έκανε και φέτος αίτηση για αντικαταστάτης και περιμένει να τον καλέσουν, έκανε και αίτηση για δάσκαλος σκακιού στο ανοιχτό σχολείο του Δήμου, έκανε και πάρα πολλές αιτήσεις, τι για το αεροδρόμιο, τι για σούπερ μάρκετ, τι για ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά τζίφος...

Πιστεύω θα ασχολείται πολύ με τον μικρό, αλλά μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΝΑ ΣΥΝΗΣΦΕΡΕΙ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΝΤΡΕΣ ΒΑΡΙΟΝΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μύριαμ, κι εγώ αυτό πιστεύω. Και με τις ανηψιές του ψιλοβαριέται στη λίγη ώρα παιχνιδιού. Ίσως με το παιδί του να είναι αλλιώς. Αλλά μέχρι να μιλήσει ο μικρός και να περπατήσει, ελπίζω να έχουμε κάνει κι άλλο παιδί και να ασχολείται μ' αυτό!!!

Πάντως, δε νομίζω ότι τον χαλάει που δουλεύω εγώ κι αυτός κάθεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα, χάλια κι εδώ...

Δυστυχώς έχουν μπει οι διάφορες αλυσίδες, τύπου Λιντλ, Τζάμπο, Καρφούρ και έχουν χαλάσει πολύ την αγορά. Εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους, τους προσλαμβάνουν και τους απολύουν όποτε τους κατέβει... Ο άντρας μου είχε κάνει αίτηση για τα Λιντλ και δεν τον απέρριψαν χωρίς συνέντευξη! Ο ξάδελφός μου που είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου το ίδιο!!!

Είναι ό,τι να 'ναι τα πράγματα εδώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α καλα τα λιντλ ειναι απαραδεκτα!!!!

ο αντρας μου παιζει να εχει παει για συνεντευξη καμια 10αρια φορες τον εχουν στο περιμενε κ ολο αρνητικες απαντησεις παιρνει1

χωνεψες η ακομα? :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλορίζικο το Νο 9!!

Έυχομαι σε όλες μας με ένα πόνο και γεράααααααα μωράκια!!!!!

Λενάκι μου τι κάνει ο μικρούλης σου με το ποδαράκι του;;;

Θα κατατρόμαξε και αυτό μωρέ!

Muriam πώς είσαι σήμερα;; ξεκουράστηκες καθόλου;;

Και εγώ χτες έκανα όλο το σπίτι, με έπιασε μια μούρλια με τις δουλειές, τα πάντα!

Άννα Μαρία μου και ο αντρούλης σου μη νομίζεις λογικά θα έχει νεύρα αφού δεν έχει δουλειά….. πιστεύω ότι αισθάνεται πολύ άσχημα απέναντί σας…..εύχομαι να βρει μια δουλίτσα σύντομα. Μας έχουν καταστρέψει πια… πού δουλειές;;;

Νία τι κάνουν τα μωρά σου;;;παλεύουν στην κοιλιά σου;;;;

Φραουλίτσα μου πού είσαι;;;;;;;;;;;;;;

MaDi ,Έυη , Λυδία , Βανεσάκι , Δώρα, Κατερινούλα 11 , Αναστασία , Τιτινάκι, Νάσια, Επιστήμη, Μαρία Σαραντοπούλου, Έυη, Αγγελικούλα , Ηλιάννα, MaDi τι κάνετε;;;;;;; τα μωρά σας καλά;;; φιλάκια πολλάααααααααα

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερααααααααααα καλορυζικο το και το νουμερο 9 λοιπον και μονο ευχαριστα και σε αυτο κοριτσακια μου.............

εχω σηκωθει απο το πρωι και κανω μουσταλευρια......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΥΝΕΦΟ Κ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΨΑΧΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ.ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Ε?ΚΑΛΑ ΛΙΝΤΛ ΚΑΡΦΟΥΡ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛ.ΛΙΝΤΛ.ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ 12 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΕΥΤΗΧΩΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ Κ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ.Κ ΕΣΥ ΜΙΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια μου!

καλοριζικο το νεο ποστακι και να χουμε καλα γεννητουρια! :D

μυριαμακι μου εχεις κοντεψει αρκετα, να ξεκουραζεσαι καλη μου!λιγες μερες μεινανε!

αννα μαρια ειχε τα νευρα του ο αντρουλης σου φαινεται!και συ κουρασμενη απ το σχολειο, κι αυτος επρεπε να σε καταλαβει!αχ αντρεεεςςςς!

μαιμουδακι μου, κτυπησε ο αναστασακος,το καλο μου, ποναει ε?περαστικα κοριτσι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

muriam χαλαράαααααααα τις δουλίτσες σου!!!!

Μην νομίζεις και εγώ σε χαλαρούς ρυθμούς τις κάνω.

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τις ευχές, δεν κρατιέμαι, θέλω να περάσουν οι μέρες!!

σας φιλωωωωωωωω και τους δυο σας!!!! @};-

girl καλημέρααααααα!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εγκυουλες!!!τι κανετε???εγω ξυπνησα μια χαρα μεχρι η ακατανομαστη(πεθερα)να φροντισει παλι να μου χαλασει τη διαθεση.σημερα γιορταζει και υποτιθεται θα πηγαινε εκδρομη.δεν αντεχε ομως να φυγει χωρις να δει το γιοκα μια τοσο σημαντικη μερα!!!εξαλλου ολες θελουμε να περναμε τη γιορτη μας με τον ερωτα μας!!! :evil::evil::evil: εβαλε λοιπον την αδερφη του να τον παρει τηλ να δει αν θα περασει,προσεξτε το ρημα περασει και οχι περασουμε απο κει για χρονια πολλα και μετα αφου θα εχει παρει τη δοση βτου ερωτα της να παει την εκδρομουλα της.και φυσικα παει επειδη ειναι αρχιτεμπελα και βαριεται να κατσει να μαγειρεψει τιποτα και να κανει τραπεζι!!!!και αυτος δε μου το ελεγε στην αρχη.τον ρωταω τι ηθελε η αδερφη σου και με τα χιλια ζορια μου ειπε!!!!και υποτιθεται θα εβγαινε για δικες μας δουλειες.εφυγε και μου ειπε οτι δε θα παει, αλλα σιγουρα ειναι εκει τωρα γιατι τον παιρνω τηλ και δε το σηκωνει!!!! :evil::evil::evil::evil: ελεος βρε κοριτσια τι ΑΡΡΩΣΤΕΣ γυναικες υπαρχουν!!!αλλα πιο μα...κες και αρρωστοι ειναι οι γιοι τους που τρεχουν απο πισω τους!!!ειμαι ετοιμη να τους πνιξω οικογενειακως!!!!

οθφ, σας επρηξα ,αλλα τα ειπα και ξεσπασα!!!

τι κανετε εσεις κοριτσακια μου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε βανεσάκι σου σπάσανε τα νεύρα πρωί πρωί!!!!!!!!!

Και η πεθερά σου πια μην χάσει και δεν δει το γιόκα της! Επιτήδες τα κάνουν ρε παιδιά για να δημιουργουν προβλήματα!!! Φτύνω τον κόρφο μου μην γίνω κακιά πεθεράαααααα :shock: !!!!!

Και η κουνιάδα σου πια ότι της λέει η μαμά της κάνει;;;;;;;

Τι να πω;;;;;μετά φταις εσύ που τους βρίζεις;;;

Χαλάρωσε τώρα γιατι δεν αξίζει τον κόπο! :evil:

Το κοριτσάκι σου τι κάνει;;;φιλιαααα ;)

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΤΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΙΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ Κ ΜΙΝ ΣΥΝΧΙΖΕΣΑΙ.

ΜΑΡΙΑ 12 ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ Κ ΓΩ ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ!!!!!!!

ΓΚΕΡΛ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΑΛΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ.ΝΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΛΙΓΟ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα καλημερα καλημερα!

Καλοριζικο το νεο μας ποστακι!εδω μαλλον θα εχουμε παραπανω απο μια γεννα!

Μυριαμακι μου, πολυ γλυκια η κουραση οταν πλενεις κι ετοιμαζεις τα πραγματα του μπεμπη αλλα δεν παυει να ειναι κουραση!προσεχε καλη μου..

Νια μου, στειλε και κατα δω λιγη μουσταλευρια..μου αρεσει πολυ..ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη οτι δεν ετρωγα τοσα χρονια, θελω να το τρωω..τα νινακια τι κανουν?

Βανεσσακι, πρεπει να την βαλεις στην θεση της την μανταμ..εγω στην θεση σου, θα το επαιζα ανωτερη και θα επαιρνα τηλ την ωρα που θα ηταν εκει ο κανακαρης και αφου της ελεγα χρονια πολλα θα πεταγα και κανενα καρφακι για το οτι εβαλε την κορη να κανει οτι εκανε..ετσι μεταξυ αστειου και σοβαρου..ασε..απο πεθερα και κουνιαδα πασχω κι εγω αλλα ευτυχως υστερα απο πεντε χρονια ο αντρας μου επιτελους καταλαβε και ειναι με το μερος μου..

Λενακι μου, καλη μου φιλεναδα, να ξε λογοδωσεις τον ανασταση και τον θελω εγω για την κορη που θα κανω αμεσως μετα τον γιο!καλε τι επαθε ο γλυκουλης μου?!πρεπει να πονεσε και να τρομαξε πολυ..περαστικουλια να ειναι..αχ ποσο με συγκινει αυτο το παιδακι..μεσα στον πονο του να σου λεει ειμαι ενταξει μαμα..κανε τον μια αγκαλια και δωσε του φιλακι απο μενα..

Αννα μαρια, ο αντρας σου σιγουρα δεν θα επρεπε να κολλαει τοσες ωρες στον υπολογιστη αλλα να προσπαθησει να αλλαξει λιγο τροπο ζωης..ξερω ειναι δυσκολο να βρει δουλεια αλλα ισως να πρεπει να προσπαθησει πιο πολυ..αν ειναι ολη μερα σπιτι δεν γινεται τιποτα..μακαρι να βρει γρηγορα..

Παντως αν ελεγα εγω στον αντρα μου, κανε το ενα καο κανε το αλλο και πειναω κανε μου τοστ..σιγουρα θα γινοταν ο χαμος..

Αντε, καλο γιατρουλι και περιμενουμε νεα..

Μαρια 12, δουλιτσες κι εσυ??τι κανει το νινακι σου?εμενα δεν εχει πολυ χωρο το καημενο και συνεχεις τεντωνεται και βλεπω την κοιλια μου να ανεβοκατεβαινει και να αλλαζει σχημα..

Γκιρλ, τι κανεις?το κοριτσακι σου?

Δεν θυμαμαι τι αλλο γραψατε κοριτσακια μου..

Νασια, χριστινα, ευη, μικι-λυδια, ηλιαννα, κατερινουλα, επιστημη, μαρι, αναστασια... Φιλακια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλημέρα....

μετά από μια εβδομάδα απουσίας βλέπω πως τα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο....

πολλά φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...