Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο15!Αυγουστιάτικοι θυσαυροί


Recommended Posts

καλοριζικο κ με το καλο το νεο μας ποστ αλλα κ τα μωρακια μας...ειπα να το ανοιξω εγω αφου γενναω το πολυ μεχρι την αλλη εβδομαδα... :P:P:P

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 849
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

maraki ετσι πρεπει να ειναι το γαλαο πλεον θα ειναι ασπρο σαν το ξενο και πιο αραιο στο ματι πιοπαχυντικο για το μωρο...

πιπιτσα θα χρειαστεις 2-3 μπιμπερο για τσαι πχ αν κανει το μωρο εστω και λιγο ικτερο θα σου πουν να του δινεις 2-3 φορες τη μερα τσαι για να κατουραει πιο πολυ και να φυγειο ικτερος εγω της εδινα εκεινες τις μερες εκτος απο το δικο μου και τσαι εξτρα εκτος μου ειπαν αν εδινα μονο ξενο που περιεχει νερο εκεινο.και επισης οταν παοναει η κοιλιτσα δινεις μαραθο καλυτερα κανει καλο στους κολικους και το χαμομηλι οταν ειναι δυσκοιλιο οπως η μπεμπα μου που μου τα κανει καθε 2-3μερες και με χεζει 3-4φορες μαζεμενες.τωρα μιλαμε για τσαι αν μετα δωσεις ξενο αλλο θεμα στο κωνσταντινο εγω δεν ειχα δωσει αθολου ξενο στη αρχη απλα στη μπεμπα αργησε να κατεβει το γαλα και της εδωσα απο την 3μερα ξενο αλλα πολυ λιγο οπως και τωρα ποτε δινω ποτε οχι.

οσο για τα μικρα δοξα το θεο δεν εχω κανενα προβλημα ο μεγαλο μου περα βρεχει σαν να μην υπαρχει..που και που του λεμε να την χαιδεψει και μονο αν κανει αυτο τιποτα αλλο δεν εχω ζηλιες τιποτα....για την ωρα τωρα αργοτερα δεν ξερω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο φουσκίτσες μου το νέο μας ποστάκι!!!!!!!!!!!

Κι εγώ σε αυτό εδώ θα γεννήσω!!!!!! Το ξέρω!!!!!!!

Σε λιγάκι φεύγω από τη μάνα μου (ήρεμα πράγματα σήμερα!!!!) αφού φάγαμε καλά-καλά..... μπιφτεκάκι με πατατοσαλάτα & τοματίτσα...... μιααααααμμμμμ........ δίχως ίχνος αλατιού αλλά με μπόλικο λεμονάκι!!!!!

Πάμε στη γιαγιά μας, μετά το σούπερ μας & έπειτα ν΄αράξουμε!!!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!

Ένα υπέροχο ΣΚ εύχομαι!!!!!!

Nikol μου...... με το καλό αγάπη μου!!!!!!! Ήγγικεν η ώρα!!!!!!! Η μαγική ώρα!!!!!!!!

Merykalaki μου....... ετοιμάζεσαι κι εσύ φιλενάδα!!!!!!! Άντε...... άντε με το καλό κορίτσι μου!!!!!!

Υ.Σ.: Σπάσαμε το φράγμα των 12!!!!!!!! Η πίεση μου το μεσημέρι ήταν 11,6!!!!!!!!!! Μακάρι Θεούλη μου να μείνει εκεί η άτιμη!!!!!! Μακάρι!!!!!!!

Φιλιά σε όλες & πάλι και χίλια ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φαγαμε με πήρε λίγο ο ύπνος και ξανά εδω.................

ΚΑλορίζικο το νέο πόστ...δεν το άνοιξα εγω αλλά δεν έχει σημασία ...μου φαίνεται οτι σε αυτο θα γεννήσουμε κ όλες οι υπόλοιπες.............. :D

15 ώρες πριν πάρω αγκαλίτσα τον μπουκίτσα μου κορίτσιαααααααααααααα..............

Ωχ έφαγα πολύ η σιχαμένη κ πονάει η κοιλίτσα ...είπα τελευταια μέρα να το ρίξω έξω γιατι μετα με το θηλασμό θα πρέπει να προσέχω περισσότερο......... :P

Σε ευχαριστώ πιπίτσα μου.... κ μη σκέφτεσαι την πίεση γιατι ενδέχεται να την ανεβάζεις απο το στρες κοριτσάκι..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο κοριτσια το νέο μας ποστ!!Πολύ ωραίος ο τιτλος!!! θα έχουμε κι εδώ μπολικα γεννητούρια!!

Νικόλ μου κάνεις εσύ την αρχή αύριο...με το καλό κοριτσι μου..Εχει καμια το τηλ σου να μας ενημερώσεις???

Πιπίτσα μου γλυκιά, να συνεχισεις να είσαι ήρεμη και θα δεις που η πίεση θα μείνει σταθερή.

Μαίρη μου έρχεται κι η δική σου η σειρά!!

Ιφιγένεια μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Εμας τώρα μας ήρθε το ρεύμα..απο τις 2 που το κλείσανε σκάσαμε!! Ο μικρός είναι μουσκεμα αλλά περιμένω να ξυπνήσει να τον αλλάξω και μετά να ανοιξω το κλιματιστικό, να του αλλάξω και σεντονάκι... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ante nikol mou me to kaloooooooo ti wraia ayrio tha exeis to antraki sou aggalitsa!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

koritsia vgazw galaaaaaaaaaaaaa :lol::lol::lol: exei rxisei kai vgainei otan ksaplwnw k piezete to stitos mou!!!!!!!!xalia mou kanei tis mplouzes.........synevene k se esas prin genisete???????? :?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικολ με το καλο!!

Εμενα δεν βγαζει τιποτα το στηθος μου,λετε να μην εχω γαλα; :?

Συμπεθερα ακομα σας κοβουν το ρευμα;

Πιπιτσα καλο σ/κ!

Εμεις σιγα σιγα τελειωνουμε με τα πλυσιματα και το σιδερο.Πιστευω αυριο θα ειναι ολα ετοιμα και μενει να κανουμε μια καλη γενικη στο σπιτι και να ετοιμασω βαλιτσα.

Μονο η κουρτινα της εκρεμει και το φωτιστικο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμένα κοριτσακι δεν βγάζει τίποτα και έχω προσπαθήσει με μαλάξεις η αλήθεια είναι..και εγω έχω λίγο αγχωθεί με αυτό αλλα μου λένε να μην ανησυχώ ...ενεργοποιείται αυτο με τη γέννα....θα δω και θα σου πω..

titina μου μια χαρά το βρίσκω που έχεις γαλατάκι απο τώρα ...σε πολλες κοπέλες έχει συμβεί πριν τη γέννα...ευχομαι κ ακόμα περισσότερο μετά......... ;)

Μαράκι μου το έχει ο Γιώργος μας..και κανα 2 κοπελίτσες...αλλά και να μην προλάβουν τα παιδιά ....θα μπω το συντομότερο δυνατό να σας πω τα νέα μας.....................εννοείται μόλις έρθω σπίτι...... [smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif]

13 ώρες............................ :shock::D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικολ μου λιγο εμεινε κοριτσακι μου αντε με το καλο....αντε να περασουν οι βδομαδες να παρουμε σειραααααα....χιχιχιχιχ..σας το ειπαααα..η τρελη η αδερφη μου μου πηρε πιπιλα με σβαροφσκι....αυτη η Μιλα...2 θα εχει...ποια θα πρωτοβαλει δεν ξερω...Νικη...ειδες τι τελειες ειναι αυτες οι πανες πως λεγονται για πανω απο την πανα με τα φρουφρου???τελειαα εεε???Εγω μια χαρα γαλοα δεν βγαζω...μια χαρα θα εχουμε μετα....Μαρακι οοολα καλααα??εχω πεθανει στη ζεστη...σας βαζω φωτο με την καινουργια πιπιλααα

post-1349-13873937446205_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia μην πειραζεται το στηθος αυτο θα αρχισει να κατεβαινει μονο τους μυθος αν θα ακετεβει πριν τη γεννα θα εχετε περισσοτερο και οτι οσο ποναει θα εχετε γαλα ειναι λογο ορμονων...νικολ μου αν δεν σε προλαβω με το καλο αυριο θα περιμενουμε νεα απο καποια κοπελα να μας πει τι και πως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koρίτσια έχω καταστεναχωρηθεί :( έπαθα γαστρεντερίτιδα και απ το πρωί τουαλέττα. Πήγα γιατρό και μου έκανε ένεση και για σήμερα δεν μπορώ να θηλάσω το μωρό μου. Βγάζω γάλα και το πετάω. Είχα για 2-3 γεύματα απόθεμα στην κατάψυξη αλλά δεν θα τον φτάσουν. Του δωσε και ξένο ο άνδρας μου και δεν αντίδρασε το ήπιε ευχαρίστως. Το μωρό μου...είναι εύκολο, και διάφορες μάρκες μπιμπερό παίρνει δεν έχω παράπονο.

Θέλω να κλάιω που έχει απ το πρωί να τον πάρω αγκαλίτσα. Κρατώ αποστάσεις. Φοβάμαι μήπως το κολλήσω και να σκεφτείτε τη Δευτέρα θα του έκανα την πρώτη δόση σταγόνων για εμβόλιο γαστρεντερίτιδας.

Μακάρι να μην κολλήσει και ας ταλαιπωρηθώ εγώ.

Ο τίτλος που διαλέξατε αυγουστιάτιοι θησαυροί, είναι τέλειος :)

χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρύσα μου περαστικα σου κοριτσάκι μου...φαντάζομαι το άγχος σου μην κολήσει το παιδί ....καλα κάνεις κ είσαι προσεκτική...θα περάσει που θα πάει........κρίμα να ταλαιπωριέσαι κ εσύ..ειδικά τώρα..

Ιφιγένειά μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου ..με την 1η ευκαιρία θα σας γραψω τα νέα μας..

titina μου πολύ ωραίο με βάζεις σε πειρασμό να πάω κ εγω να το στρώσω αλλα σκέφτομαι μην πιάσει σκόνη 4-5 μέρες που θα λείπω κ λέω να το κάνω μετα την κλινική............

kiska ωραία πιπίλα ...........αλλα μωρέ αν βγει κανένα απο αυτα τα πετραδάκια μηπως την κάνει λίγο επικίνδυνη? είμαι υστερική λιγο ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπηκα να πω μια καληνυχτα πριν παω για υπνο.

Νικολ μου,με το καλο αυριο να υποδεχθεις το μωρακι σου!Περιμενουμε νεα σου!Θα σε σκεφτομαστε!

Ευη,τελεια η πιπιλα!

Χρυσταλλενη,περαστικα κοπελα μου!Παρε μασκες απο το φαρμακειο να φορας.Μην στεναχωριεσαι,με λιγη προσοχη δεν θα κολλησει το μπεμπακι!

Χριστινα τελεια η κουνια!Με το καλό να την χαρει ο μπεμπακος.Μια παρατηρηση μονο:Το μομπιλε καλυτερα βαλτο λιγο πιο κατω,κοντα στο σιδερο της κουνουπιερας,να μην εινα ακριβως πανω απο το κεφαλακι του,για να το βλεπει πιο καλα. ;) Ειναι πιο καλο εκει το οπτικο του πεδιο. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα φιλεναδες Χρυσταλλενη μου περαστικαααα μωρε..πωπω τι επαθες και εσυ.,..Νικη καλημερααα...Νικολο μου η πιπιλα ειναι μονο για περιστασεις καμια βαπτιση και ετσι,.το λεει συνεχεια η κοπελα που τις φτιαχνει..ποτε δεν ξερεις...ειναι πιο πολυ κοσμημα παρα πιπιλα...εχει και μπιμπεροοοοο και ειναι τελειααα...αυτα κλεινω γιατι παω μαγαζι φιλακια σε ολες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα αγαπημενες μου!!!Μπηκα στα γρηγορα να ευχηθω στη Νικολ μας να πανε ολα τελεια κ με το καλο να κρατησει το μωρακι της αγκαλιτσα!!!

Η Χρυσα γεννησε τελικα???Καμια αλλη?Εχω μεινει ποοολυ πισω...

Η Αννα μας οπως ηδη θα ξερετε γεννησε την Πεμπτη τις πασχαλιτσες της,2500 κ 2600 η καθε μια!!Ειναι πολυ καλα κ οι τρεις τους κ προσπαθει αρκετα να θηλασει!!!Σας στελνει τα φιλια της!

Καλημερα Ευακι κ Νικη μου!Ελπιζω να ειστε καλα!Τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!Καλοριζικο το νεο ποστ!Τελειος τιτλος!!!

Χριστινα πολυ ομορφη η κουνια σας με το καλο να τη χαρειτε!Κ συμφωνω με τη Νικη,βαλε πιο κατω το παιχνιδακι για να το βλεπει καλυτερα ο μπεμπακος σας ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδιαααααααα....βλεπω φτασαμε αισιως στο 15 :D:D:D ευχομαι αν δεν ειναι το 15 τουλαχιστον να ειναι αυγουστιατικα κ τα τελευταια μωρακια που απεμειναν...με το καλο να γεννησουμε κ οι υπολοιπες.

νικολ καλη επιτυχια για σημερα κ με το καλο να κρατησεις το αντρακι σου αγκαλιτσα...

αννα να τις χαιρεσαι τις πασχαλιτσες σου...πολυ καλες μπραβο τους....

ειδα κ ωραια πραγματακια...πιπιλες,κρεβατακια στρωμενα...κ εμεις λεμε μετα το 15 μια καλη γενικη κ το στρωσιμο οταν με το καλο επιστρεψουμε...οσο περνανε οι μερες θελω ολο κ πιο πολυ να γεννησω...βεβαια ειναι πολυ νωρις απο τωρα αλλα πλεον εχω γινει ανυπομονη κ αυτες οι μερες δεν περνανε...σε μια εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου κ νομιζω οτι μετα θα γινω ακομα πιο ανυπομονη.

παω να διαβασω κ τα νεα απο το προυγουμενο ποστ μας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσακια!Τι κανετε;Η μπεμπουλα μου εδωσε ρεσιταλ το βραδυ!Χθες ηταν λιγο ησυχη ολη μερα και εγω ανησυχουσα...Δεν σας ειπα τιποτα,μην σας ζαλιζω παλι. :oops: Αλλα το βραδυ ξυπνησε και λυσσαξε!Μου εκανε παλι αυτη την ηλεκτροπληξια στον αφαλο! :lol: Τελοσπαντων,κουτσοκοιμηθηκα..τι να κανω...

Σημερα πηραμε και το πρωτο μας δωρακι απο γνωστο.Μια συναδελφος του αντρα μου,δεν την ξερω την κοπελα.μας πηρε ενα ροζ μπουρνουζακι με την Μιννυ!Πολυ ωραιο αλλα επειδη εχω ηδη 3 μπουρνουζια,λεω να το αλλαξω και να παρω σεντονακια,που δεν εχω καθολου με σχεδιακια,μονο σκετα...

Νικολ,ευχομαι να πανε ολα καλα!Σε λιγο θα εχεις τον μπεμπακο σου αγκαλια!

Αννα μου,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ!!!Καλη λοχεια και καλους θηλασμους!

Ευη καλημερα!Καλη δουλιτσα και μην κουραζεσαι,ετσι;

Μιχαελα και εγω ανυπομονω να γεννησω!Τωρα που ξερω οτι θα ερθει και πιο νωρις,ανυπομονω ακομα περισσοτερο!Φοβαμαι ομως κιολας...

Σοφουλα,τι κανεις;Πως πανε οι κουκλιτσες σου;Ηρεμισαν λιγο;Εσυ εισαι καλυτερα ψυχολογικα;

Η Χρυσα μας ναι,γεννησε το μπεμπακο της.Με καισαρικη τελικα,αν και γυρισε την τελευταια στιγμη.

Σημερα τελειωνουμε και με τα σιδερωματα!Ολα θα ειναι ετοιμα αυριο,θα αερισω το στρωμα και θα στρωσω την κουνια,ετσι για το καλο!Θα την σκεπασω μετα με ενα σεντονακι να μην σκονιζεται!Ηρθε και η κοπελα και πηρε την κουρτινα για ραψιμο.Μονο η βαλιτσα εκκρεμει,θα την πλυνω και αυτη να την ετοιμασω.Και απο αυριο ΓΕΝΙΚΗ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...